Dynamo1929

New member
בהחלט, הריי אין מצב שכולם לומדים

מאז שבאים הביתה עד שהולכים לישון...

bariska

New member
ממ אוקיי אבל לכל אחד

יש תסידורים שלו לא כל יום יוצא להיות על המחשב..וגם לימודים קשורים לזה לפחות אצלי יש לי 2 מבחנים רצופים ממחר:( וצריך לחרוש:((

M a r U s k A

New member
אממ יש מצב..

אני הדוגמה הבולטת לכך בפורום, אני רק לומדת וקוראת ספרים בשביל להכין עבודות לבית ספר
כבר כל כך נמאס לי
אאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההה |בקול רם|

bariska

New member
גמני קראתי:)

לא יצא לי להיות פה בתקופה האחרונה צטערת

Angel lips

New member
יאנקה את זאת שנעלמתתתתת../images/Emo9.gif

סתם... אבל בכל זאת זו תקופה דיי עמוסה והפורום לא אמור להיות מוצף, לכולם יש עכשיו לימודים, שיעורים, מבחנים, חוגים וכו' בקושי יש זמן לישון ולבלות עם חברים... הפורום זורם אך בצורה איטית יותר, בחופשים ובשבת ממלאים את הפורום קוראים ומגיבים יותר, לכל דבר יש את הזמן שלו, אין צורך לדאוג ולהלחץ זו תופעה נורמלית לפורום בזמן הלימודים, גם הרבה מתגייסים עכשיו בסופיי שבוע הם כאן איתנו, צריך להביא להם זמן גם להתרגל לצבא קצת... יהיה טוב, אין צורך בלחץ :)

M a r U s k A

New member
דווקא בחופשים ובשבתות

אני מבלה את כל היום אצל עומר
האמת אני די עמוסה יש לי אממ לפחות שני מבחנים בשבוע, בחנים, בחנים מתקנים _המצאה של המורה שלי למתמטיקה, ברוך השם היא רק משחקת אותו מפלצת... ), עבודות בס פרות
ורפורט בוק באנגלית על ספר של 500 עמודים! (אני בעמוד 300 - ג-א-ו-ו-ה!) אה ואממ חוצמזה צריך גם לדאוג שאמא לא תכעס על הבאלגן בבית, ולבקר את אחותי ולעזור עם האחיין שלי ולראות את הבית החדש של אחותי השנייה.. שינה ואוכל הפכו לגדר משאלה |עצוב| שלא לדבר על הפורום

Yanachka...

Ze hakol biglal she ani neelamti leshvuaim:(aval mamash bekarov ani ehzor rishmit laforum ve ani yaase po maapeha ve yazif po kmo tamid!!!benatim ani koteve me ha pelefon shel haurim sheli:) love you!

M a r U s k A

New member
../images/Emo13.gif

אז ככה קודם כל יש לי את אחותי הקטנה והמתוקה עם הקרם בשיער |יאק| ששמה
יאנקה גונבת החלוקים
והיא ילדה מקסימה רק קצת קולנית
חוצמזה יש לי חברת ילדות שאני יכולה לסמוך עליה בעיניים עצומות, ואני אוהת אותה נורא נורא למרות שקשה לנו לשמור על הקשר בגלל העומס והמרחק ביננו... כשהיינו בנות 12 היא עברה לגור בחולון ובדרך כלל בגיל הזה מוציאים חברים חדשים ועם הישנים מנתקים את הקשר, אנחנו מצאנו חברים חדשים אבל על הקשר שמרנו... אממ היא הילדה הכי מצחיקה והכי מתוקה בעולם, ואממ לא יודעת אין לי טענות כלפיה בכלל
ויש לי את אהובי
עומר שהוא באמת החבר הכי טוב שלי, הוא מכיר אותי יותר טוב מכל אחד בעולם הזה
ולצערי
בזמן האחרון אני רק מתאכזבת מאנשים... כך שאין לי כוח לחפש עוד חבריםן טובים.. בכל אחד אני אמצא פגם שיעיד על כך שאינם חברים טובים שלי וזה סתאם יבאס אותי ויכניס אותי למצב רוח דיכאוני!

M a r U s k A

New member
מה לא נכון../images/Emo35.gif

שאת אחותי האהובה
או שאת קולנית
(ואת כן קצת... תלמדי לקבל ביקורת בונה
גמאני לא מושלמת - רק בעיני עומר
)

l1zard

New member
המממ...

לא נכון הקטע של הקרם... זה לא קבוע.. :/ זה לרוב או בגלל הריח של הסיגריות או בגלל שהשיער שלי יבש בצורה מזוויעה.. לא נכון הקטע של אחותך האהובה
יש לך אחיות יותר אהובות
לאא נכון הקטע של גנבת החלוקים :[ החזרתי לך היום......
ו.. טוב הקטע של הקולנית... טוב זה כן :/ אבל מה אני יעשה שמשעמם לי ואני צריכה לבדר את עצמי? קשה קשה...

M a r U s k A

New member
חחחחח

על החלוק זה היה בצחוק
את האחות האהובה כי את הקטנה האהובה ויש לי רק אחת - אותך
ואני אוהבת אותך כמו שאת

קראתי....

וחברתי הטובה ביותר הכי טובה כי היא מחזקת, מעודדת ופשוט מחזיקה אותי בחיים...(נסטיה ,מותק,
את יודעת שלא הייתי חיה עכשיו בלעדיך ובלי הפורום.... אבל את במיוחד.. .... .... ....
)

Vrock

New member
אני עצוב בגכלל נסטיע...

כי יכלה להיות לה קומונה טובה אם היא הייתה מטפחת אותה במקום להיות מטאליסטית רוקרית קשוחה.

Vrock

New member
אז איך היא?

רוקרית לא קשוחה? אמנית מיוסרת? פקאצה בתחפושת (חו"ח)?!
ההזנחה שלה מביאה לכך שאפחד חוץ ממך לא מכיר אותה.

Vrock

New member
בסד'ר...אני אפסיק להציק לך

בגלל אנשים שאת מכירה. את לא אחראית עליהם....

למעלה