*אבקש
T TetiBETTY New member 16/10/03 #1 ../images/Emo18.gif ../images/Emo35.gif קטנה.... זה רק לי,או שגם אתם לא מצליחים לשמור תמונות של WOB(ואני רשומה)
../images/Emo18.gif ../images/Emo35.gif קטנה.... זה רק לי,או שגם אתם לא מצליחים לשמור תמונות של WOB(ואני רשומה)
O omerdo New member 16/10/03 #14 פתאום חשבתי... זה תלוי איזה תמונה את מנסה להוריד... כי חלק מהתמונות לא ניתנות להורדה גם לכאלה שמחוברים עם יוזרניים לWOB...
פתאום חשבתי... זה תלוי איזה תמונה את מנסה להוריד... כי חלק מהתמונות לא ניתנות להורדה גם לכאלה שמחוברים עם יוזרניים לWOB...
T TetiBETTY New member 16/10/03 #16 ניסיתי כמעט כל תמונה..... ניסיתי כמעט כל תמונה שהייתה בעידכונים האחרונים...לא מצליח... ...
O omerdo New member 16/10/03 #18 ו..... בדקת שאת מחוברת כרגע? אם כן, אז תסבירי בדיוק מה זה לא נותן... הכפתור של הדאונלואד לא ניתן ללחיצה או שאת לוחצת וזה לא עושה כלום, וכו'...
ו..... בדקת שאת מחוברת כרגע? אם כן, אז תסבירי בדיוק מה זה לא נותן... הכפתור של הדאונלואד לא ניתן ללחיצה או שאת לוחצת וזה לא עושה כלום, וכו'...
T TetiBETTY New member 17/10/03 #20 כתוב לי שזה מוריד מסמך.... ולא תמונה מסוג mpg או כל סוג אחר של תמונה... ...
O omerdo New member 16/10/03 #17 התכוונתי... לשרשור של "תפוז אנשים מודיע"... ההודעה שאמרתי לך להכנס לאייסי... נבר מיינד...
ח חמוד רק בשבילך New member 16/10/03 #2 אני גם לא מצליח... ../images/Emo4.gif אבל אם יש תמונה שאני ממש רוצה אני עושה Print Screen
O omerdo New member 16/10/03 #6 בתו'ש... לי זה כן פועל אז כנסי לאייסי ותגידי לי איזה תמונות ואני אוריד לך...