לא בכל יום פורים, לא בכל יום קורים

נסים. יששששששששששששששששששששששששש הם חזרו!!! ספי, אתה קולט? החברים חזרו הביתה, איזה כיף! אוהבים אתכם!! אוהבים אותך, ספי.

illani

New member
לקחת לי את המילים.ספי.

גם אני כרגע חשבתי על זה שחנוכה הוא בעצם חג הנסים אבל קבלנו ארכה. ובדיוק כשכתבת איזו מילה על 'הפורום לשעבר' שאלתי מה לשעבר. כי החברים ממש לא לשעבר. הפורום הלך והתגלגל ונהיה לשעבר אבל לאושרי הגדול הוא יקום לתחיה.

illani

New member
מי שכח../images/Emo35.gif מה שכח ../images/Emo35.gif

ברוך שובך.וכמה שאתך צודק.זה הפורום של כל מי שאוהב את יודה.וחג שמח..

willo1

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo26.gif../images/Emo18.gif

לכל אלה שחזרו/חוזרים/יחזרו, הפורום ייתנהל בצורה התקינה לגמרי שלו, הערות בוטות ולא מתאימות לרוחו של הפורום יימחקו ואז יעמדו לפני הגולש 3 אופציות, לכתוב הודעות ראויות בלבד,לעזוב או להיעזב. הערות/הארות ייתקבלו במסרים בלבד. יום והמשך שבוע מהנה.

Pking

New member
ליז,אריק!!!!../images/Emo24.gif

זה באמת עם הזמן הפך לפנטזיה... ואני תמיד אמרתי שתחזרו כשיודה יוציא את האלבום...חחחח הקדמתם!!
ואין לכם מושג כמה אני שמח שחזרתם...הדופק חזר לפורום (אם היה אפשר לקרוא לו ככה עד היום)... ממממ....*סוג של נוסטלגיה* מה שלומכם?

Pking

New member
זה באמת ממש ממש משמח ומפתיע../images/Emo13.gif

חחחח יאיר....בוקר אור! את התגובה צירפתי לשרשור המפתיע הזה....

ענתי44

New member
שירן איפה קבלת הפנים?

כבר כמה ימים אני שרה, כל בוקר, לאמא שלי "משנכנס אדר מרבים בשמחה".... כי אני מאמינה באמונה שלמה בשמחת חיים, בכל מצב, ובאהבת חינם. זה לא סוד שאני חושבת שאת מנהלת טובה ובחורה מקסימה, אבל, הפעם קראתי את ההודעה שלך וחשכו עיניי... ככה מקבלים בנים אובדים שחזרו הביתה? איפה החיבוק והברכת " ברוכים הבאים"????????. כולנו, כולל אלו שחזרו, מכירים את חוקי תפוז בכלל ואת חוקי הפורום של פוליקר בפרט.ואני מקווה שאני מדברת על דעת כולנו ( אם כי אף אחד לא הסמיך אותח) שהחוקים לא רק ברורים אלא גם מקובלים. כולנו בפורום הזה כי יהודה מנגן על מיתר סמוי בליבנו.... אז בואו נשיר ביחד שיר אחרי הגשם

illani

New member
שירן ../images/Emo2.gif

אם כבר לדבר על התייחסות בוטה, אני סבורה שהאיקונים בהם בחרת בכותרת ולשון ההודעה שלך היו בוטים מאוד ותקיפים מידי. ממש לא במקום. מכל התגובות שבעולם להתרחשות האחרונה בפורום - כתגובה ראשונה מצאת לנכון להעמיד את עצמך כשוטר עם אלה ???? מה בדיוק בשרשור התגובות של אתמול בלילה גרם לכך?? מה בדיוק היה שם כל כך לא במקום?? וזה אחרי שאת עצמך הקפדת לדרוש בעבר שהערות והארות יהיו במסרים בלבד ? ואני בכוונה רושמת את התגובה הזו בפורום ולא במסר. כי זה משהו שנוגע לכל מי שכאן. מה שמשותף בינינו, בין כולנו, הוא שאנחנו אוהבים את יודה. לכן אנחנו כאן. אנחנו לא תמיד חייבים לאהוב אחד את השני. אבל צריכים לכבד אחד את השני. הפורום הזה הוא לא של אפאחד. הוא של כולנו יחד.

gadoso

New member
יאללה הפורום קם לתחייה!:)

יותר כיף מהחייאה מוצלחת במד"א!:)(לא שהייתה לי אחת אבל שיהיה)

gadoso

New member
וכמובן ברוכים השבים

ויאללה התחלה חדשה וסולחה ושלא נדע עוד מריבות!:)

למעלה