היי לכולם!

טוב... נורא התגעגעתי. אני מניח את העבר בעבר וחוזר לפורום כי זהו הפורום לאוהבי פוליקר, ובתור אחד שמאוהב ביודה שלנו- אני חוזר... בטח שכחתם מי אני, אה? אז... זה אני- אריק! :))) ברוכים הבאים לי, ושלום לכולם כולל כולם. ושוב- התגעגעתי.

../images/Emo24.gifחברים, פורום יהודה פוליקר

מברך בחום את בניו השבים ומקבל אותם באהבה ובחיבוק אוהב!!! איזה יופי!! ברוכים השבים רומיאו האחת לא מתוק של אף אחד רינה וכל החברים בזאת מכריז הפורום על חזרתו לפעילות תַּקִּינה וסדירה. יש אלוהים!!!

אם כן אריק הקדים אותנו

אותנו זה אומר שאני כותבת בשמי ובשם רינה, החלטנו לחזור לפורום ולו רק בגלל ההערכה ואהבה לאחד והיחיד. וגם בגלל כמה מילים שנאמרו לנו בהופעה האחרונה ע"י אנשים מסויימים, החלטנו שאנחנו חוזרים ושוכחים את העבר כמו שאריק אמר. אז שלום לכולם. נשתמע...

שיר שמחה לרגל חזרתם של החברים לפורו

שיר לילדים החוזרים/יאיר בן-חור אתם הולכים לכם לקראת מה שנפרדנו ממנו, כמעט ובדרכים המצטלבות נפגשו דרכינו אם כל פגישה שבעולם היא מטבעה פרֵדה בכוח לא רוצה להיפרד, רוצה להיפגש בפורום, לא לשכוח. * וזהו שיר הניצחון על כל המובסים, הכעוסים יש בו שמחה וששון על כי חזרתם הביתה גם אם זה בשתיים בלילה - וזה החושך והאור (טוב זה היה הלילה - מי יכול לזכור) את הכתיבה ועוד דבר מה שאיך קוראים לו לא ידעתי אבל אני זוכר עוד זה מזמן - כל פעם שאתם כותבים - שוקק חיים הפורום. *** הו, רומיאו, זו הייתה, פנטזיה נהדרת אבירי חלומותינו שבו לפורום המלך.

ליזזזזזזזזזזזזזזז ואריקקקקקקקקקקקקק

איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף שחזרתםםםםםםםםםםםםם התגעגעתיייייייייייייייייייייייייייי התגעגענווווווווווווווווווווווווווווווווווו ברוכים השבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אוהבים אתכם מת עליכם!!!!!

ענתי44

New member
כמה טוב שבאתם הביתה../images/Emo82.gif

כמה טוב לראות אתכם שוב.... ( חחחחח בפורום של יודה אני מצטטת את שלום) ברוכים השבים ליזי, רינה ואריק היקרים...הייתם חסרים ספי אתה גדולללללללל ותודה על מה שאמרת לחברה... ליזייייייייייי מי את אומרת תהיה האלופה בכדורגל?

ענצף אם כבר בית

אז: הבית שגדלנו בו עומד למכירה ובמקומו יקום בניין על כביש רועש בתוך עשן.... ובהקשר של חזרת חברי הפורום לקן: הבית שגדלנו בו עומד על תלו והילדים באים והילדים חוזרים לבית הישן והאהוב לזמן הישן.

ספי סול

New member
הוווווופההההה

שלום שלום לאריק ליז ורינההההההההה חשבתי שחנוכה זה החג עם הניסים........ נשמות איך התגעגעתי.... ת'אמת.........זה לא אותו פורום בלעדיכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שמח שהחלטתם לחזור אני שמעתי בערך מה שנאמר לכם בהופעה האחרונה ושמח שזה גרם לכם לחזור.................. אתם על הכיפאק!~!!@!!!!!

ספי סול

New member
יאיר אתה נשמע כמו קבוצת

תמיכה..................... אוהבים אותך יאיר...............

ספי סול

New member
נו הולך להיות פה שמח או שאני חותך

למיטה???????? טוב יאלה הולך לישון לילה טוב ורק בשורות טובות

illani

New member
ליז ../images/Emo24.gif

ולא אמרת כלום שאת חוזרת לכאן ?? איזו הפתעה מקסימה.

ספי סול

New member
../images/Emo4.gifליז מותק אני בטוח שהתגעגעת רק

אלייי שמעתי שחברה חנטרישית שלך נטשה אותך לטובת עלם חמודות בהופעה האחרונה בזאפה..... איזה חברות יש לך את...... מילא להשאיר אותך לבד אבל לצאת באמצע הופעה של יהודדדדהההה??????? היייתכן????? אה...אמרתי לך שהתגעגעתי.....??? ד"ש לרינוש!

illani

New member
חחחחח

ואני הייתי שם - עדה לדבר הזה. מילא לנטוש את ליז באמצע ההופעה אבל את יודה???? איך בדיוק אפשר לעשות דבר כזה???

illani

New member
חחחח חלילה וחס

וזה שהיא השאירה לך את הרכב זה פיצוי הולם למדי על זה שעזבה אותך. אבל מה שלא הבנתי - איך היא נטשה את ההופעה ??? באמצע ??? כאילו כלום ???

:)

חותך למיטה? אל תזכיר לי ת'מילה "חותך" אחרי הסרטון וידאו שראיתי עכשיו, אללה איסטור... (ליז יודעת חח) בכל אופן, טנק'ס על הברכות ונקווה שיהיה כאן שמיייח :) חיבוק לילי ליודה ויעקב

ספי סול

New member
מה אריק? רק עכשיו הראו לך את הסרטון

מהברית שלך????
נו אח שלי מה קורה עם המוסיקה שלך??? מתי נוכל לשמוע משהו שלך בביצוע שלך?????????? שמעתי שעברת לאילת אז מברוק שיהיהי בהצלחה~!!!~

תודה ספי

אני עובד בחנות דיסקים... מוכר מדי פעם דיסקים של יודה... :) אני רק מחכה שיוציא כבר ת'דיסק כדי שאוכל לשמוע אותו בחנות כל היום, וגם כדי שאתלה אצלנו בגדול פוסטרים של הדיסק :)

למעלה