פפוש4

New member
יה אוכלת גברים אני עדיין דנידוש

מחפש אותך מתחת לשמיכה לפי חוש המשוש שלי זה לא את ואם שלחת משהיא במקומך, אז תדעי שעלי אי אפשר לעבוד זו לא היתה אישה ישר הרגשתי איכסה !!פוי היה נעים!!!!!!!!!!

דניאלה1311

Active member
מנהל
לו היית ממשש אותי ...... לו היית ממשש אותי פפוש יקירי לא היה צורך עוד בדיבורים הכל היה מתבטא במעשים מתחת לשמיכה ומעליה לפני האמבטיה ואחריה הכל בהתלהבות ובשקיקה וכל הפורום היה מוחה כפה אתה יודע שהם מציצים לנו אז בוא נזהר ויותר טוב נתנשק ולא נדבר אז מה אתה אומר?

magy

New member
הלוווווווווו הלוווווווווווווו

מה יש את עם השמיכה.....? תורידי אותה....... מה סיפרת על הציצים????? (הם מציצים) כבר נשיקות......כבר? קודם תשטפו את הפה....... למשמש?????? הגעתם לעונף קטיף המשמש.....? מה הולך פה .........ואפילו לא מספרים לי שום דבר ............ בבקשה , בפעם הבאה להרשם ללוח האירועים........שם למעלה על הסרגל.... יש לציין את הפגישה הראשונה שלכם....... נו??????? אפשר גם לצלם??????? אני מגיעה עם מצלמה דיגיטאלית....

TAMNUNA1

New member
מגי באמת מה הולך פה?../images/Emo110.gif

תראי שם במצולות מתחת לפני הים זה הולך בכלל אחרת.....אבל כאן תגידי מגי בתור מנהלת זה על אמת חדר 50+ ? או שדניאלה מזייפת גילים. ופפוש זה, דוקא ברגע הכי קריטי צריך לרוץ לעבודה....שיספר לאמא שלו. יש לי נחת היום חשבתי שהחדר נועד רק לשירה, פרוזה, סיפורים פרועים, קישקושים, ואיין ראנד......אז יש תקווה!!!!!

magy

New member
טוב שבאת.......

כבר מזמן לא צחקתי עם מישהו..............מזמן.......

TAMNUNA1

New member
מגיושה....באתי במיוחד לראות ../images/Emo110.gif

לך את העציצים.

magy

New member
תתבוששי לך........את הע

ציצים? בשביל דבר כזה באים? טוב שלא הייתי ולא ראית לי את העציצים.......

דניאלה1311

Active member
מנהל
זה מה אני אמרתי? הם רק מדברים וכשצריך אותם או מהם משהו? יוק. אגב תמנונה הייתי היום במספרה וקראתי חוברת לאשה מספטמבר לגבי איך לאבחן גבר בדייט שלך, האם הוא יהיה מאהב מוצלח או לא, כי ביננו פושקין, נימוסי שולחן, ושרירים עדיין לא מנבאים את הביצועים. אבל מאחר ומדברים היום על דברים חשובים פרוזה, איין ראנד, בוליטיקה אז אני מחביאה את המידע רק לעיניך.

TAMNUNA1

New member
דניאלה! אני ממשיכה להיות../images/Emo110.gif

גאה בך......אבל לקרוא במספרה זה לא נקרא. זה כאילו...... דניאלה אל תתביישי!!! צאי מהארון כמוני ותודי שאת קוראת עתון לאשה וכייף לך איתו וחוץ מזה אולי בעתיד תודי שאת לומדת ממנו ואפילו מיישמת. אגב את עתון לאשה שלי בעלי שיחייה לוקח הראשון.....יעני פותר תשבצים....

דניאלה1311

Active member
מנהל
מיישמת, בטח מיישמת וכבר הודתי ירדתי על הברכים לפני הכומר ואמרתי חוטאת אני חוטאת אני שלוש פעמים וקבלתי מחילה, והכומר היה מרוצה מהיישום.

פפוש4

New member
תמנונה ההיא עם 8 זרועות אוי אוי !

יש לי קבוצת קשישים שאני עוזר להם בהתנדבות אוכל, בגדים, סיוע משפטי (בחינם שי"ל יד ריבה) תיקוני בית קלים, מטפלת לפי שעות ע"פ חוק הסיעוד מטפלת זרה ווגם ובעיקר שיחות (לשמוע)איתם ואותם. אני לומד המון מהאנשים הנפלאים האלה אז שתדעי גם את ממושה עם שמונה ידיים (רק מלחשוב על זה...) אם הם רק זקוקים לעזרה הם קוראים לי. בלילה לפי ההנחיות שלי זה רק לחרום בי"ח וכאלה אני נשבע בספרתורה במזוזוה ובלויים שזה נכון. אז גם שאני באמת באמת רוצה להיות אתכן אני חייב להם קודם כל ורק לאחר מכן כפרה עם שמונה זרועות לפורום שיהיה ......אחלה יום טוב ושקט ........מ.י......מ.י

maxima

New member
פפוש4........זה נפלא........./images/Emo45.gif

מה שאת עושה לא הרבה אנשים ניהגים כך

פפוש4

New member
חזרתי אבל אפחד לא נמצא

דנידוש הרגשתי מתחת לשמיכה משהוא עם שלושה רגליים יכול להיות???? ללאאאאאאאא אז מה זה היה????????. אנא דנידוש ספרי לי מה מי מו מההההההה .......מ.י.....מ.י

דניאלה1311

Active member
מנהל
רק עכשיו קמתי אחרי צלילה של 8 שעות מתחת לשמיכה היו שם שלוש רגליים? למה השארת את הרגל שלך בחוצה פפוש, היה מספיק מקום ל-4 או??? שאולי לא ספרת נכון? התבלבלת מעצם היותך מתחת לשמיכה איתי ותיכף מגי תבוא (תיכף פרושו עוד 4 שעות משהו כזה) ותגיד שזה לא עונת המישמיש ושנוריד ת´שמיכה וכל מיני עצות לא רלבנטיות, מה אתה אומר שנתחיל לספור מהתתחלה כל מה שנמצא מתחת???

magy

New member
הלו......סוכת המציל שלי..

אבל כבר קר בחוץ שיחפשו איזה בית חם

דניאלה1311

Active member
מנהל
את באה עם מצלמה? טוב הייתי במספרה גם צבע עשיתי, צריך לשים לק, להחליף תחתונים וחזיה ואני מוכנה עם או בלי ה(מ)ציצים. פפוש רוצה בסוכת המצילים, לא בטוחה שנוח לי שם עם השמיכה, בטח הרצפה קשה ואני קשה לי כבר לשכב על משהו קשה. אפשר אולי בחול אבל שמה נכנס הכל למקומות רגישים, אז אני מציעה תבואי עם המצלמה ופפוש ואני נגיד לך לאיפה אחרי שנסכם ביננו, אולי הוא לא רוצה, אי אפשר לדעת עם הגברים האלו, מדברים הרבה ועושים כל כך מעט.

למעלה