אנירמי

New member
צודקת מקסימה אבל

לפעמים מה שאנחנו אוהבים מפריע למישהו לפעמים אוהבים משהוא היום ומישתעמים ממנו למחרת.אני אוהב להציב לעצמי מטרה ואז מנסה להגשים הבעיה שאצלי זה כמו דיבוק שאני לא מצליח להשתחרר מימנו עד שאני מבצע וזה עולה ים של משאבים זמן וכסף והתוצאה לא תמיד מוצלחת

maxima

New member
כסף נועד ...........

שישמש להנאתינו גם אם לא תמיד מצליח אומרים אז מה וממשיכים הלאה לניסיון הבא

אנירמי

New member
יש אנשים שאסור שיהיה להם כסף

היה לי כסף לצאת לשנת שבתון ואחרי ארבע חודשים הלך הכל ובימקום דיפלומה על מחשב יש לי דיפלומה איך לבזבז אבל פה ושם יש סיפוק קטן נקווה לטוב ושיהיה בקרוב

maxima

New member
לך יש דיפלומה.........

לי יש פרופסורה לביזבוזים יש לי חורים בידים

yaely2

New member
מנהל
אנירמי שיר מדהים ../images/Emo34.gif

שלום לך אנירמי, גם אני לפי דברי השיר - בראש עקום, בוחרת דווקא בדרך הלא סלולה, גם אני מחפשת את השביל הריק המוביל לדרך ללא מוצא, מגלה נסתרות אך חייבת לבסוף לחזור את כל הדרך חזרה (ואז ההרים גבוהים יותר) ולהתחיל מבראשית. יעלי

אנירמי

New member
יעלי מעודד אותי מה שאת כותבת

הרוב חושב שבגילנו צריך ללכת בתלם והחיפוס וההתלבטות שייך לצעירים רק שצעירים לפחות חלק מהם צריכים לתדלק את עצמם בזבלים חימיים ואלכוהול ולנו עצם ההתנסות והחשיבה זה סם החיים

בוני101

New member
מה קורה באיזור חיפה ????

מרבית הכשרונות של המין היפה (לא הרפה) מתרכזות שם . מה אתן אוכלות שאנחנו לא ? איזה כשרונות . איזה הבעות .אני מקנא . מזל שטוסקה לידי . אמש ראיתי אתכן בסקס-טוק TALK היום אתן בליריק-שואו .מה מחר ?

maxima

New member
בוני............

יש לכם את מגי המבריקה וברבורה הלירית ושילה החכמה ומי עוד אינני זוכרת וישראל הרומנטיקן ומי עוד אינני זוכרת כרגע כולם נפלאים כולם נבונים כולם יודעים את התורה
אל תיקח את החיים ברצינות מידי ממלא לא תצא מהם בחיים......​

מקסימה.

הצניעות באמת תהרוג אותך ! למה, מה חסר לך? עד כמה שידוע לי את לא "צפונית".

maxima

New member
בן אהרון.........לא אמרתי

שחסר לי משהו בוני שאל איפה צפוניות אז זאת היתה תשובתי לו

maxima

New member
תודה.....אני יודעת......./images/Emo3.gif.

אבל אתה לא מכיר אותי........ איך אתה יודע

maxima

New member
בוני........ שאלת

מה קרה לצפוניות אז עניתי לך
אל תיקח את החיים ברצינות מידי ממילא לא תצא מהם בחיים

דניאלה1311

Active member
מנהל
אנחנו אוכלות גברים, ומה נעשה מחר? לא נגלה כדי שתהיה מופתע, נלהב, מרוגש...כל יום נפתיע, חוץ מהימים שלא.

למעלה