magy

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif

הבלתי אפשרי למה את רוצה את מה שאי אפשר למה להתעקש על קושי לא מוכר? לכי על מה שקל לכי על הבטוח הקַלי על עצמך חבל על הויכוח למה זר קוצים כשיש סביבך פרחים למה מצוֹקים ולא עלים נושרים? שוב מול אתגרים בקיר שוברת ראש ליבך בסכנה כיצד יוכל לנפוש? עיזבי הכל עכשיו בירחי כל עוד אפשר העסק לא בריא לעד ינהג כזַר ליחצי על המקש קונטרול, אולי דֶליט גם ריסֶט וגם הֶלְפ יתאימו לתכנית

טוסקה

New member
אבל, אבל, אבל....

זו בדיוק הבעיה, יקירתי... רוצים את הבלתי אפשרי... לא כך? יפה מאוד כתבת

magy

New member
ברח לי לפני שעה...

מה טוב בבלתי אפשרי??????? מה טוב?????????. תגידי........צ´כנעי אותי..........מה טוב.????? מה טוב????????????? הרי זה בלתי אפשרי........... זה בלתי אפשרי בלתי אפשרי אפשרי?

magy

New member
קבלי ממני ענף אורכידיאה.....

על כך שקראת....... כל יום חמישי אני מקבלת זר פרחים.....מאתר מסויים...... יפה מצידם......איך הם יודעים שאני אוהבת פרחים?

טוסקה

New member
וזר גם ממני../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

לך ולכל חברי בפורום...

maxima

New member
מגי................./images/Emo140.gif

חכמת הלב החיים כמו ים גדול סכנה בכל נחשול אם נדע בם לנווט בין השקר לאמת אם נדע לבחור בדרך להבין מהו הערך נהלך תמיד בשביל אליו חכמת הלב תוביל אם תוכל להבינני שאני, אני הנני וללא מיקסם שוא לרעהו איש נאהב בכוחות משותפים נתגבר על נחשולים

magy

New member
כבר דיברנו היום על

הפער בין תיאוריה ומעשה........נכון? כשבאים מהצד......מחוץ למעגל.......חכמה קטנה....לייעץ...... החכמה לייעץ לעצמך כשאתה בצנטרום של הפיילה . את יודעת, גם פסיכולוגים הולכים לפסיכולוגים גם פסיכיאטרים הולכים לפסיכיאטרים...... בדיוק כמו רופא שיניים שלא מסוגל לעקור לעצמו את שיניו שלו...... אפילו לא סתימה קטנה....

maxima

New member
מגי..........

כל אחד בא מהמקום שלו מי שרוצה לעלות עולה מי שלא נשאר למטה בפיילה אני מאחלת לך שתצאי משם מהר כי החיים קצרים ויש בהם המון יופי וכייף חבל לבזבז אותם בפיילה אל תיקח את החיים ברצינות ממילא לא תצא מהם בחיים

maxima

New member
מגי ...........

את לא יודעת שכל עם ישראל הם עיצאס גיבער

טוסקה - ../images/Emo140.gif אורמים ש.........

האוייב של הטוב, הוא הטוב מאוד..........!!!!!!!!!!!!!! ושל הטוב מאוד - מצויין.....................!!!!!!!!!!!!! ככה אנחנו - מן כאלו - ששואפים - אל הבלתי מושג - וכמו שאומרים השמיים!!!!!!!!!!!!הם הגבול.

אנירמי

New member
שיר עם רעיון דומה מזוית אחרת

סוס לבן דוהר על סוס לבן דוהר דוהר דוהר דוהר על סוס לבן בשביל לשום מקום מאה שבילים מובילים למקום אחד מאה שבילים מובילים לאותו מקום אני בוחר בשביל המאה ואחד שביל הרים סלעי רק עיזים ינועו בו מקפץ מסלע אל סלע יודע שעשוי לישבור מיפרקת אבל מה הם החיים אם אין בהם סיכונים דוהר על סוס לבן דוהר דוהר

אנירמי

New member
כן שמעתי שכחתי את שמו

השיר הזה הוא הביאוגרפיה שלי מחפס שבילים ודוהר לשום מקום ניזכרתי בקשר לפגיע בעמוד שידרה קראתי באיזה שהוא מקום שמדענים מפתחים סוג של תאי עצב עם תכונות גדילה מיוחדים אותם ישתילו בעמוד השידרה והם יחברו את העצבים של אנשים שעמוד השידרה שלהם ניפגע

magy

New member
איך כותבים ביפנית

את המשפט "אני אוהב אותך"? וגם אם זה לא נכון.......תוכיחו.....

magy

New member
סקופ אדיר.....

הצלף מארצות הברית.. עושה עלייה....... קיבל הצעה....הוא עדיין שוקל......

magy

New member
סקופ אדיר.....

הצלף מארצות הברית.. עושה עלייה....... קיבל הצעה....הוא עדיין שוקל......

maxima

New member
אני רמי..............

כל החיים אנחנו רצים רוצים להשיג עוד ועוד בכל מקרה בסוף מגיעים לאותו מקום גם הטיפשים גם החכמים אז למה לא לעשות מה שאוהבים כל זמן שחיים

למעלה