HOT כבלים

keren964

New member
../images/Emo18.gifHOT כבלים

לאחר בירורים רבים מול הוט ויס החלטתי לעשות מנוי לשרותי טלויזיה בכבלים של הוט ללא התחייבות המחיר שנסגר לחבילה בסיסית (לא כולל ממיר) 209 ש"ח אמנם המחיר יקר מהרגיל לחבילה בסיסית ביותר אבל לקחתי זאת בחשבון מכיוון שלא רציתי להתחייב בהנחה שבמידה ובעוד מס' חודשים ארצה להתנתק אוכל להתנתק בקלות וללא דמי ביטול. המנוי התבצע ב 2/7/10 ראו איזה פלא בחשבונית של חודש אוגוסט כבר קיבלתי חשבון גבוה יותר ב 11ש"ח וזאת בלי ליידע אותי מראש כמובן כי היתה עליית מחירים ועליית המחירים משפיעה על לקוחות שלא במסגרת התחייבות. חשבונית חודש ספטמבר הגיעה על סכום של 248 ש"ח במקום 232 ש"ח כפי שסוכם מראש וזאת לאור עליית המחירים (עלייה של 16 ש"ח לאחר חודש וחצי של מנוי!!!) כשייצרתי קשר עם החברה הסבירו שהיתה עליית מחירים ושלעיתים יכולה להיות עלייה אבל גם ירידה חחחחחח אני כועסת כ"כ ולדעתי זו גניבה: 1. לא לעדכן לקוחות מראש בטרם ביצוע על העסקה כי קיימת אפשרות של עליית מחירים ששתשפיע על המחיר שנסגר מלכתחילה, מעניין שאף אחד לא טרח לעדכן אותי בעת ביצוע העיסקה כי המחיר יכול להשתנות. 2. בזמן עליית המחירים אף אחד לא טרח לעדכן אותי כי (חודש לאחר שסגרתי את העסקה) היתה עליית מחירים פשוט גבו מכרטיס האשראי כמה שנוח להם. זאת פשוט שערוריה וגניבה לאור יום אשמח לקבל תגובות..... קרן

שלום keren964

שלום keren964, חברת הוט מעדכנת את מחיריה מעת לעת והודעות על כך נמסרות בערוצים שונים. כל לקוח יכול להתחבר לאחד ממבצעי החברה ולהבטיח שהמחיר החודשי לא ישתנה במהלך תקופת המבצע. על מנת לבדוק את המקרה הספציפי שלך נשמח אם תפני אלינו לכתובת [email protected] בציון מספר פניה (9142899), פרטי המקרה, שם משתמש בפורום ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עימך קשר. בברכה, מחלקת פניות הציבור [email protected] מספרי 1-800 לפניות לשירות הלקוחות http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3089

למעלה