Gilmore Girls Fight

סקווצ

New member
דין

כי יש לו שיער נורא יפה ( אני שטחית?נהה) אבל היי לא רוצה שהם יריבו

on my way

New member
לוק../images/Emo99.gif

ד"א זה ממש כמו התכנית (כו את בהחלט יכולה להיות תסריטאית של ב"ג) ד"א 2 אני חדשה..

Velma Kelly

New member
תודה../images/Emo9.gif

בתור אחת שהחלום שלה זה להיות תסריטאית\במאית (בלי שום קשר לבנות גילמור) אני יכולה לומר לך שנתת לי את אחת המחמאות הגדולות ביותר כרגע
תודה רבה רבה

gilmorefreak

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo9.gif

שמחה שהחלטת להצטרף אלינו..ועוד דקה ישלח אליך מסר..

dafi daf

New member
בהתלבטות...

דין-כי אלכוהול זה טוף
אבל החולצות פלנל של לוק שולטות
!| אז נראה לי לוק זכה כי חולצות פלנל זה כזה נירוונה-גראנג'-קורט קוביין{שולט
}/קיבוצניקי{כמו בבית
}... חוץ מזה זיפים זה שקסי
אבל שיריד את הכובע ההפוך כי הוא מזכיר לי ראפר...

Kill Bernard

New member
לוק ../images/Emo11.gif

כי מה כבר הוא עשה, ניסה לזרוק משהו לפח? (פשע, צריך להרוג אותו בגלל זה. או שלא)

Velma Kelly

New member
טם טם טם תוצאות../images/Emo70.gif

חיכתם, ציפתם ובכלל שלא היה תחרות צמודה אז בלי הקדמות נוספות - התוצאות: לוק - ||||||||| (9 קולות) דין - ||| (3 קולות) ואפשר לומר שבניצחון די מוחץ יש לנו מנצח: לוק דיינס
איך זה קרה אתם שואלים?.. (ונניח שאתם באמת שואלים..) [דין מתכונן להרביץ ללוק וכבר מחזיק אגרופים, לוק לא יודע מה לעשות כי הוא לא יכול להרביץ לדין כמובן.. פתאום
משום מקום מגיעה לורליי] לורליי: וואו! מוחמד עלי [פונה ללוק] אפשר לדעת מה קורה כאן?! לוק: למה שלא תשאלי את מייק טייסון כאן? לורליי: היי דין, מה שלומך? דין: מצויין. לורליי: יופי, מצויין. אממ לא שאני לא אוהבת את כל התפקיד של דון קינג (המאמן של טייסון אגב) אבל מה לעזאזל קורה פה? לוק: אני באתי לזרוק את הזבל שלי בפח והוא ישר מתחיל לקפוץ עליי ולהאשים אותי בשטויות! דין: הידוע גם כג'ס! לוק: תשמור על הפה שלך! שיכור מטורף! לורליי: אוקיי, דין, אתה צריך להבין שהפח הוא מקום ציבורי. מותר ללוק לזרוק פה את הזבל.. דין: זה לא בגלל הזבל.. זה בגלל האחיין שלו! לורליי: אה.. ג'ס.. דין, אתה חייב להבין שרורי וג'ס ביחד עכשיו ואין לזה שום קשר אלייך. דין: אולי אל תתערבי בזה?! לורליי: תסלח לי? לוק: את רואה? אמרתי לך! הילד מטורף! לורליי: תירגע לוק אני בטוחה שאנחנו לא נהיה צריכים להגיע למצב שאתה תלך מכות עם ילד בן 17.. לוק: אני לא יודע אני מרגיש דחף די פתאומי פתאום.. לורליי: לוק! לוק: טוב אני אהייה בשקט עכשיו. לורליי: דין, על מה אתה מדבר? דין: על מה את מדברת?! שנינו יודעים שאת לא סובלת את ג'ס יותר ממני! לורליי: אממ אני רוצה להתפטר מהתפקיד של דון! (ע"ע דון קינג) דין, ג'ס ורורי ביחד ואין שום דבר שאני אתה או לוק יכולים לעשות לגבי זה, זה לא יעזור עם תלך מכות עם איש ששם את הכובע שלו כמו נלי או ראפר כזה! לוק: תודה על ההגנה המחמיאה. לורליי: אין בעיה חבר (פאל) דין: אתם יודעם מה? אני רואה שזה נהייה כמו "דאבל דייט" עם כל המשפחה הזו.. פשוט עזבו את זה! [דין הולך משם ומשאיר את לוק ולורליי המומים] לורליי: אתה חושב שהוא התכוון לזה שרורי וג'ס יוצאים ואני ואתה יוצאים? לוק: אני לא יודע, הילד מוזר ושיכור אין ממש מה לחשוב פה.. לורליי: כן.. אין ממש מה לחשוב פה [שניהם שותקים ולא מסתכלים אחד על השני.. הם מסתכלים על דין הולך] לוק: איך קפה נשמע לך? לורליי: כמו פעמון ניצחון [הם הולכים משם בחזרה לדיינר של לוק] מרוצים? מאוכזבים? אנא השאירו לי הודעה בסוף הציפצוף (ביייייייייייפ). רוצים עוד קרב? זה עדיין מעניין? הקיצור טענות ותגובות יתקבלו בברכה! מזל טוב למנצח שלנו שנה טובה לכולם ותיזכרו, יום שישי ב-19:00 בנות גילמור לפי הבקרוב פרק מעולה!

gilmorefreak

New member
לורליי ולוק../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo9.gif

ייייאאאא...ברור שרוצים עוד...!!! [יש ספק בכלל???
] לוק ניצח..יאיי..טוב זה היה צפוי..
[מי כשהצטרפה לפה אמרה שהוא יבש?
סתם נו..כבר סלחתי
] אממ..מזל טוב ללוק! אממ..מה הבקרוב אומר? אההה..וכל השיחה בין לוק ללורליי טובה..והדאבל דייט..
נו שיצאו כבר ביחד. מרגיזים!

Velma Kelly

New member
ראיתי באיזשהו אתר

אני מניחה שזה היה ב-gilmore-girls.org את הבקרוב (יענו פרסומת של הפרק) וזה נראה אחלה פרק אבל ברוב הפרסומות (בקרובים, וואט אוור) הם משבשבים את זה! הם שמים קטעים מאותה התכונית רק ברצף אחר לא כמו שהיא באמת בתוכנית וזה נותן גישה שונה לגמרי! אני מקווה שדווקא הפעם הם צודקים..

dafi daf

New member
"זה לא יעזור עם תלך מכות עם איש ...

ששם את הכובע שלו כמו נלי או ראפר כזה..."
מותר לי לקחת קרדיט

למעלה