Velma Kelly
New member
../images/Emo18.gifGilmore Girls Fight
כן כן כן חיכים לזה, ציפיתם לזה ובגלל שיש לי מצברוח מדהים ומצויין
ובגלל שהפינה מחייה ומצחיקה את המקום החלטתי להמשיך בפינה
אז קבלו אותה במחיאות כפיים סוערות (הנה הכללים למקרה ששכחתם) ומוכנים? היכונו לקרב הגדול! סיבוב 3 יוצא לדרך! לוק שמסכן ועבד קשה יצא לפנות את הזבל. דין שגם הוא סיים יום עבודה קשה פינה את הזבל מוקדם יותר והגיע לפח הזבל המשותף לשני החנויות שניה מוקדם יותר. לוק ראה את זה והתעצבן ופשוט שם את הזבל שלו מעל של דין במצב שהוא קצת יכול להישפך (אם מישהו נוגע בזה) דין לוקח את הזבל של לוק וזורק אותו על הריצפה דין: "מה אתה חושב שאתה עושה?" לוק : "מפנה את הזבל.. מה אתה עושה?" דין: "well אגב זבל אני הייתי בודק שוב בבית שלך" לוק: "מה?" דין: "האחיין שלך" לוק: "תתרחק ממנו דין, זה שהוא קיבל את רורי לא אומר שצריך להוציא לי את הזבל מהפח" דין: "שמת את הזבל מעל הפס" לוק: "אז? תקרא למשטרה? בבקשה לא." דין: "אני לא אקרא למשטרה, אני פשוט אהיה צריך לנקות פה אחר כך וטיילר יסתובב פה הרבה" לוק: "זה באמת יותר גרוע. ובכן אני מצטער דין אני פשוט חייב לזרוק את הזבל איפשהו. אם אתה רוצה אני מוכן לעזור בלנקות את הבלאגן מחר בבוקר.. הכל כדי להרחיק מכאן את טיילר" דין: "רוצה לעזור לי?" לוק: "כן" דין: "תוציא את ג'ס מחוץ לעיר, רחוק ממני רחוק מרורי" לוק: "אתה משוגע? אתה הולך לבקש ממני לגרש את האחיין שלי בגלל זבל? אתה זרקת אותה! היא בחרה טוב יותר. זהו זה! מה לעשות עם זה! תתגבר על זה" דין: "אז תגיד לאחיין שלך להפסיק להתרברב בזה" לוק: "בעיות שלך.. עכשיו, אפשר לזרוק את הזבל?" דין: "אני לא אהבתי אותו מהרגע הראשון שראיתי אותו" לוק: "אז? אני לא אהבתי אותך מהרגע הראשון שראיתי אותך וזה מנע ממני להבריח אותך מהעיר" דין: "עזוב את הפח" לוק: " לא" דין: "אתה רוצה לקחת את זה החוצה?" לוק: "מה אתה שיכור? אנחנו כבר בחוץ!" דין: "קדימה קשיש, בוא נשחק.." טוב, אז זה הזוי. אבל יש לציין ש כן דין שיכור פה כי הוא מתוסכל מ.. לכו תדעו מה.. נתראה עם התוצאות בעוד 3 ימים
כן כן כן חיכים לזה, ציפיתם לזה ובגלל שיש לי מצברוח מדהים ומצויין