Behind These --- Eyes

timtamtum1

New member
../images/Emo18.gifBehind These --- Eyes../images/Emo101.gif

שלום מה שלומכם?[: יופי. חוזרים להציק לאנשים
והפעם!! לאלירן, Beautiful Disaster
אתם יכולים להתחיל לשאול אותו שאלות
מי שעוד לא היה במשחק, רוצה, ולא מוצא את עצמו ברשימה הבאה- נא לצעוק בקול רם שאתם רוצים ונוסיף אתכם לרשימה[: רעות(ReuT C) אסי(Twisted Shadows) גזניוס sims12 עומר(YouFoundMe) עדי(adida12) שירן(Shiri from the block) נוגה(nogafe) דפני(daphnef) ותודה לליאור

otollo

New member
../images/Emo180.gifהיי אלירן ../images/Emo9.gif

מראש אני מודיע שאני גרוע בזה
. היי מה קורה
איך הגעת להתנדב במד"א
אתה רוצה להיות רופא שתהיה גדול
כמה זמן אתה אוהב את קלי
מה היית לוקח איתך לאי בודד
וזהו. כי אני חסר השראה כרגיל.

אורררררר../images/Emo70.gif

היי ביי
מה קורה
מצוין, מה איתך?
איך הגעת להתנדב במד"א
אממ עברו אצלנו בכיתות בתחיל שנה שעברה לספר על מד"א, באתי לראיונות, עברתי, נכנסתי לקורס, עברתי גם אותו [100 במבחן הסופיייי
] ואז התמכרתי
אתה רוצה להיות רופא שתהיה גדול
אמן ואמן כמה זמן אתה אוהב את קלי
ממ.. שנה בערך
מה היית לוקח איתך לאי בודד
מוזיקה, מחשב ואת הגיטרה שלי..

../images/Emo107.gif אתה מנגן בגיטרה? ../images/Emo168.gif

אין אני מאוהבת בגיטרות! יותר מכל דבר בערך

Blue Aura

New member
א ל י ר ן. ../images/Emo99.gif ../images/Emo189.gif

מה קורה? הכל טוב? מה חדש? מה עושה? אתה אוהב אותי? נכון שאני צומי? נכון שאני נודניק? נכון שאתה מותק? צבע אהוב? נכון שכחול? [|מניפולציות|] אתה רואה "האלופה"?
מה עם "אבודים"? ו"מכושפות"? נכון שהאייקון
מתאים לכינוי שלי... ?
נכון שאתה כוסון על?
אתה נותן לי נשיקה? מי החבר\ידידה הכי טוב שלך? איך קוראים לאבא ואמא? יש אחים או אחיות? אם כן, איך קוראים להם\ן? אם כן, בני כמה הם\ן? זהו.

הילהההההה

מה קורה? מצוין מה איתך?
הכל טוב?אה-הא
מה חדש?הממ אני עדיין מתלהב מזה שאני מדריך במד"א, השתפרתי פלאים בגיטרה וחוצמזה הכל כרגיל מה עושה? עונה לך ומעלה תמונות של הקורסים לכרטיסישי שלי אתה אוהב אותי?מאוד
נכון שאני צומי?לא ממש
נכון שאני נודניק?לא
נכון שאתה מותק?אה-הא
צבע אהוב? נכון שכחול? [|מניפולציות|]יאפפ כחול כהה
אתה רואה "האלופה"? לפעמים מה עם "אבודים"?ראיתי פעם, פספסתי כמה פרקים ומאז לא ו"מכושפות"?כןןן
נכון שהאייקון מתאים לכינוי שלי... ? יאפפ
נכון שאתה כוסון על? לא
אתה נותן לי נשיקה?בטח
והנה עוד אחת
מי החבר\ידידה הכי טוב שלך?
איך קוראים לאבא ואמא? מאיר ואילנה
יש אחים או אחיות?2 אחיות אם כן, איך קוראים להם\ן? איבט הגדולה וליאת הקטנה אם כן, בני כמה הם\ן?איבט 18 ושבוע, ליאת 10 ושבועיים

סליחה,

אבל שאני ניהלתי את המשחק הזה בעבר, התמונות שלי היו יותר שולטות
.

timtamtum1

New member
נו טובבב..

שלום לאלירן[: מה עשית כדי לקבל מהילה את הכינוי? ספר משהו מצחיק מהשבועיים האחרונים [נו שהיית במקום הזה..] : מה אתה אומר, בסדר הפסקת אש או שהיה צריך להמשיך? אתם מגדלים צמחים? למה הדואר עוד לא פתח, והשעה כבר כמעט 10!? ספר לי חוויה מעניינת מפולין: עם איזו שמיכה אתה ישן? ואיזה צבע היא? למה סער ומיטל עשו את מעשיהם עם בגדים? הייתי בטוח שצריך להתפשט באיזשהו שלב.. מה אתה מעדיף: מרסק, נשמאמי, עיניימותק, כוסוף או אעעעע ? מי הפייבוריט שלך בכוכב נולד?[: ואני לא מקבל תשובה של "אני לא רואה". מצידי תזמין את כל הפרקים בויאודי. יש לך אוסף של משהו? אתה מתגעגע לבית ספר? איך היה הקיץ? ומה לא הספקת לעשות?
למה אתה אפעם לא מחובר למסנג'ר? למההה? יאאלה ביי

טרה לה לה../images/Emo3.gif

מה עשית כדי לקבל מהילה את הכינוי? הרבה דברים אבל יש פה ילדים קטנים אז נחסוך
ספר משהו מצחיק מהשבועיים האחרונים [נו שהיית במקום הזה..] : אמממ ידידה שלי התחילה לקרוא לי שוגי ופתאום כל הקורס [כולל המדריכים] התחילו לקרוא לי ככה
מה אתה אומר, בסדר הפסקת אש או שהיה צריך להמשיך? הפסקת אש:X אתם מגדלים צמחים?כה..גראס, מריחואנה..מה שבא לך למה הדואר עוד לא פתח, והשעה כבר כמעט 10!?מאיפה אני יודע?
ספר לי חוויה מעניינת מפולין:ישנתי כל לילה באותה מיטה עם חבר טוב לשי
עם איזו שמיכה אתה ישן? ואיזה צבע היא? שמיכה דקה כזאת בצבע כחול
למה סער ומיטל עשו את מעשיהם עם בגדים? הייתי בטוח שצריך להתפשט באיזשהו שלב.. אה יודע כמה זמן לא ראיתי האלופה?
מה אתה מעדיף: מרסק, נשמאמי, עיניימותק, כוסוף או אעעעע ? כפרע
מי הפייבוריט שלך בכוכב נולד?[: ואני לא מקבל תשובה של "אני לא רואה". מצידי תזמין את כל הפרקים בויאודי. ישראלה..כי היא שרה שיר של היהודים
יש לך אוסף של משהו? קטנטנות |מכחיש| אתה מתגעגע לבית ספר?לא! איך היה הקיץ? ומה לא הספקת לעשות?וואי היה פנאן...הספקתי חלק גדול ממה שרציתי אבל לא הספקתי שיעורים עדיין;[ למה אתה אפעם לא מחובר למסנג'ר? למההה? כי אני שונא אותו!! תתחברו לאייסי!!

Addicted To You

New member
../images/Emo9.gif

מה קורה? איך זה להיות מדריך במד"א? הידעת שרציתי להיות במד"א? הידעת שלא הלכתי למד"א בסוף כי לא היה לי כוח? איך אתה יותר אוהב את השיער שלך(חום או שחור)? נכון שתתחבר למסנ כדי שאני אוכל לדבר איתך על האתר שלי שאני מחפשת לו מנהל (עדיין
)? נכון שממש בא לך לבוא למפק"ק? מותר לי לדחוף את זה לכולם!

../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

מה קורה? מצוין
מה איתך? איך זה להיות מדריך במד"א?כ"כ כיף..! אני מת להתחיל להדריך כבר הידעת שרציתי להיות במד"א?באמת?
אז למה לא באת? הידעת שלא הלכתי למד"א בסוף כי לא היה לי כוח?אה..חחח..יא עצלנית..הפסדץ
איך אתה יותר אוהב את השיער שלך(חום או שחור)?שחור
נכון שתתחבר למסנ כדי שאני אוכל לדבר איתך על האתר שלי שאני מחפשת לו מנהל (עדיין)?חחח נו אני לא במסנג'ר אבל אם כולם רוצים אני אתחבר
נכון שממש בא לך לבוא למפק"ק?כןכןכןכןכן מותר לי לדחוף את זה לכולם! חחח בכיף

למעלה