תקלה טכנית

../images/Emo18.gif תקלה טכנית ../images/Emo18.gif

עקב תקלה טכנית, נחוות בשעות האחרונות בעיות בצפיה בכלי הפורומים דוגמת מאמרים, סקרים, לוחות וגלריות. אנו עושים כמיטב יכולתנו לתקן את התקלה בשעות הקרובות. איתכם הסליחה.

Ez sLeeP

New member
שוסססס......

הידעת? בעקובת מקחר שנשעה באוניבסטירת אנגילת, זה לא מנשה באזיה סדר אתה כתוב את האותוית כל עוד האות הרשואנה והארוחנה בקמום הכנון. השאר יוכל ליוהת בלגן שלם ואתה עיידן יוכל לרקוא בלי ביעה. זאת בלגל שאנו לא קוארים כל אות בעמצה אלא את כל המליה עם ההקשר ההגיוני שלה.
נדבו'ש.

beenINSANE

New member
המממ...

עד כמה שידוע לי, זו כבר החתימה של מישהו/מישהי פה באחד הפורומים. (האם משם גנבת, נדב??)

Ez sLeeP

New member
תומר מספר לי שזו כבר חתימה

של מישהו, אז זה לא יהיה מקורי מצידך. אני סתם קיבלתי את זה על הבוקר באייסיקיו, מה שמפתיע, כי אני בדר"כ אנטי כל ההודעות ההמוניות האלו שנשלחות.. שעשע אותי, אז שמתי את זה פה.

blue devil

New member
ואי זה ענקי זה כזה נכוןןןן....

ניסיתי להבין מה רשום שם ולא ראיתי מי כתב ואז אני כזה חשבתי לעצמי אוקי עולה חדש או משהו?! ואז ראיתי שזה אתה קיצר זה ענקיייי

../images/Emo15.gif לא קשור..אבל אני חייבת לספר..

הולך להיות לי דף בבמה חדשה..!! כן כן..עוד מעט כבר יהיה לי דף משלי..:) אני יודעת שיש פה למלא אנשים..וזהו... סתם משהו בעייתי..מרוב ההתרגשות

אחותי..

קודם כל שיהיה בהצלחה ותפרסמי את הכתובת אני אכנס אבל את מה זה לא קשורה :) לא חשוב בכל מקרה, תגיבי לפינה שלי. אם רצית תמיד לשאול את מרי משו זה הזמן!!

למעלה