תגידו -

למה בכל הפורומים פתאום יש סקרים?

כמה שנים אתם בארץ? עוד מעט 15 אתם מגדירים את עצמכם ישראלים או רוסים? ישראליה מרגישים יותר בנוח בחברת ישראלים או רוסים? ישראלים מעדיפים לדבר עברית או רוסית? עברית..[אני בישראל, לא?] למה? כי אני בישראל, ופה מדברים עברית:]

AeroSlash

New member
קיריל ../images/Emo70.gif

למה כל דבר אצלך נגמר בסקס?! יא פר הרבעה אוקראיני משוגע, באבא רוזה שכמותך...

vk3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא שמעת אותי עדיין מיוחם... אהההמממ... כלומר עושה את באבא רוזה

the freaky girl

New member
קיריל..............................

אני הייתי באחד מהתקפי הצחוק שלי, וחוצמזה לא מספיק לך .. אההמ.אההמ... הכלב ההוא, אתה יודע..
.. אההמ.. משהו בגרון, הא? :)

AeroSlash

New member
לא רע ../images/Emo70.gif

סה"כ אם קיריל ימשיך במדיניות פר ההרבעה ישרצו לנו פה עוד כמה קירילצו'קים מנהלי פורום למיניהם, אני חושבת קיריל ג'וניור יקים פורום בהייד פארק כדי לעשות דווקא לאבא... נ.ב. קיריל, ראית את החתימה השקסית שלי

vk3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נו הרי יום יבוא תצטרכו מישהו שיחליף אותי...
ועוד איזה כמה ג'וניורים שייסדו מספר פורומים מנצחים ב
חתימתךךךך נפלאההההה

AeroSlash

New member
../images/Emo92.gif

עכשיו יש לכם מקום לא רק בליבי הצנוע אלא גם בחתימתי... קיריל, נכון שאתה והחשק המיני שלא ניתן לשליטה שלך מאוד אוהבים את השורה הראשונה של החתימה שלי?

א י נ ו ש

New member
אני...

אני עוד מעט 13 שנים בארץ אני ישראלית לכל דבר אבל כמובן שאני גאה במוצא הרוסי שלי... אממ... עם חברים אני מעדיפה לדבר בעברית (לא יודעת, ככה התרגלתי) ועם המשפחה ברוסית, אבל האמת שזה לא ממש משנה ואגב, ברוכה הבאה לפורום כמובן!

vk3

New member
הנה לך כמה תשובות...

אני 10 שנים בארץ...
אני מגדיר את עצמי כישראלי לכול דבר, עולה מאוקראינה לשעבר ( ישראלי עולה).
אני מרגיש יותר בנוח בחברת הרוסים, למרות שאין לי שום בעיה להשתלב ולהיות בחברת הישראלים ( בחברתם אני רוב הזמן).
אמממ... אין שום העדפה. אני מדבר בשפה שצריך, בהתאם לאותו אדם איתו אני מדבר. אני בכלל אוהב שפות, כך שקשה לי למיין.

Janem

New member
----------!

16/18 בלי העדפות, תלוי מי האנשים... מעורבב-עברית/רוסית/אידיש/אוזבקית/ג'יבריש/שפת הסאונדים

the freaky girl

New member
אמממ..

אני כבר 13 שנה בערך בארץ.. אני מגדירה את עצמי כרוסיה ישראלית.. אני מרגישה בנוח עם אנשים נוחים, שכיף לדבר איתם, לא ממש משנה אם רוסי או ישראלי (משום מה אני נמצאת כמעט תמיד בחברה רוסיה אז אולי..
) ואני מעדיפה לדבר רוסית :) שפה יותר יפה, יותר עשירה, יותר כיף לדבר בה, וגם מועילה לפעמים..

למעלה