תגידו -

SomebodyElse

New member
../images/Emo18.gifתגידו -

אולי כבר דיברתם על זה קודם, אבל קודם אני לא הייתי פה, ועכשיו אני כן
בכל אופן, רציתי לשאול כמה שאלות.
כמה שנים אתם בארץ?
אתם מגדירים את עצמכם ישראלים או רוסים?
מרגישים יותר בנוח בחברת ישראלים או רוסים?
מעדיפים לדבר עברית או רוסית? למה? (אוף, יצא כמו סקר מעצבן כזה בלי שהתכוונתי. תענו בכל מקרה?
)

eMiFrEaK

New member
נסלח... הפעם....../images/Emo8.gif

רק בגלל שאני נחמדה בטירוף היום...
כמה שנים אתם בארץ? עוד מעט 14 אתם מגדירים את עצמכם ישראלים או רוסים? ישראלית לכל דבר.. (עם חינוך רוסי מובהק חחח) מרגישים יותר בנוח בחברת ישראלים או רוסים? שניהם... אבל יותר יותר יותר בנוח עם רוסים.. מעדיפים לדבר עברית או רוסית? למה? רוסית.. בשביל לא לשכוח.. נ.ב... ברוך הבא לפורום!!! אני אנה, בת 17 מאשדוד...

eMiFrEaK

New member
קטיהההההה...... סליחה ../images/Emo9.gif

מתקנת את עצמי.... ברוכה הבאה לפורום!!!

ymz

New member
אם אני כבר בשוונג

כמה שנים אתם בארץ? 12 אתם מגדירים את עצמכם ישראלים או רוסים? ישראלית שנולדה ברוסיה מרגישים יותר בנוח בחברת ישראלים או רוסים? ישראלית, זה יכול להיות גם חבר'ה שנולדו ברוסיה אבל בתנאי שהם לא חיים ב"גטו" רוסי מעדיפים לדבר עברית או רוסית? עברית כי עם הזמן היא הפכה להיות שפה בה אני מדברת יותר ויותר קל לי לחבר משפטים ולבטא את עצמי בעברית. אבל רוסית שלי טובה ואני שומרת עליה (קוראת ספרים ברוסית, מדברת עם בני משפחתי ברוסית)

Evil Gremlin

New member
אני...

13 שנים אני די מגדיר את עצמי כ רוסי אין לי בעיה לשהות בשני בחברות כנ"ל

bariska

New member
אוקי אני יענה:))

אני 14 שנים בארץ:O ואני מגדיר תצמי ליהודי אני מרגיש בנוח בדרך כלל בחברה רוסית:/ לדבר?ברוסית..:/זה פשוט יותר נוח אבל עכשיו אני עובד על זה שגם בעיברית אני יוכל לדבר בדיוק כמו שברוסית

v o d k a

New member
גם אני ../images/Emo9.gif

כמה שנים אתם בארץ? 14 שנים אתם מגדירים את עצמכם ישראלים או רוסים? כרוסייה, שיישאר זכר ולא להיבלע בישראלים מרגישים יותר בנוח בחברת ישראלים או רוסים? זזה לא ממש משנה, פשוט יוצא לי להיות בסביבת ישראלים יותר... מעדיפים לדבר עברית או רוסית? רוסית, כדי לא לשכוח, כי עברית יש לי מכל עבר- אין מצב לשכוח

wildgirl1

New member
אמממ

כמה שנים אתם בארץ? 11 אתם מגדירים את עצמכם ישראלים או רוסים? ישראלית מרגישים יותר בנוח בחברת ישראלים או רוסים? ישראלים ותלוי איזה רוסים מעדיפים לדבר עברית או רוסית? עברית אם החברים אבל אין לי בעיה לדבר רוסית אם משפחה , הייתי רוצה לדעת רוסית יותר טוב אבל לא יודעת אם יצא לי

SpyKid

New member
התשובות שלי...

1.אני 10 שנים בארץ. 2.מגדירה את עצמי כרוסיה 3.מרגישה יותר נוח בחברת רוסים. 4.עם החברים מדברת עברית כי ככה התרגלתי ובבית רוסית. אבל אני יותר אוהבת רוסית בגלל המסורת וכל זה...

SpyKid

New member
הי הי הי כבר אמרתי שאני אוהבת את

השם עומר!!!!!!!!!

SpyKid

New member
ואני לא שונאת שמות ישראלים!

פשוט אני מעדיפה שמות רוסיים על פני רובם (לא כולם!)

סתם כי אני בדכאון (כן..שוב...)

אני 14 שנה בארץ.. מגדירהאת עצמי כישראלית שעלתה מרוסיה, מרגישה בנוח עם כולם כל עוד הם לא חרא של אנשים ומדברת בעיקר עברית כי הרוסית שלי די צולעת..

שחורדינית - כשמדברים בדיכאון זה

עוזר. כששותקים זה מעמיק את הדיכאון. תמצאי למי לספר מה מציק לך זה משחרר ומעביר את הדיכאון. לא טוב להיות בדיכאון כי דיכאון משתק אותנו ושורף לנו ימים במקום להינות אנחנו עצובים. חבל!!! צאי מזה!

moon and sun

New member
../images/Emo107.gif

אני פה כבר כמעט 15 שנה
רוסיה
הרבה יותר נוח לי בחברת רוסים אבל אין לי בעיה להסתדר עם ישראלים (רק לא עם פרחות וערסים!!!)
מעדיפה עברית כי יותר נוח לי (אחרי הכל, עליתי לפה בגיל 4!) אבל משתדלת לדבר כמה שיותר רוסית. כי זאת השפה שלי!

למעלה