שיר ליום

ענת1986

New member
../images/Emo18.gifשיר ליום

והפעם- חבל שאת לא מילים: ברי סחרוף. לחן: ברי סחרוף.
מילות השיר
גרסת מקור- ב"סימנים של חולשה".
"חבל שאת לא" היה השיר הראשון שברי סחרוף כתב.

plug in baby9

New member
../images/Emo68.gif מה שאני חושבת על שיר זה

זה 10!!!! מ-ע-ו-ל-ה כל הדיסק בכלל:)

plug in baby9

New member
../images/Emo68.gif

בורחת מהמחשבות של עצמך חיוכך מעוקם כמו סימן שאלה שכחתי את השורה האהובה או שאני מתחברת אליה:) הרשתי לעצמי לקחת 2:)

Big bear

New member
אחלה שיר

מ 1 עד 5 הוא מקבל אצלי 4 השורה האהובה: "לא מאמינה לאף גבר בעיר מקרוב היא לא מוכנה"

israel1986

New member
לא יודע לגבי ציון...

כי אני לא מכיר אותו הרבה זמן. אבל המשפט ה-"חזק", ללא ספק - "חיוכך מעוקם כמו סימן שאלה".

Crazy Diamond85

New member
אז ככה...

שיר ממש יפה אם כי אני הייתי מעדיף לחן פחות שקט לא יודע... הביצוע פחות יפה בעיני... אבל עדיין שיר טוב

גם אני לא נדלקתי עליו בכלל

אני אסכים עם הציון שלך, 1.5 אין בכלל משפט שהדליק אותי בו...

erans13

New member
15 מתוך 10

אחד מהשירים שהצליחו לרגש אותי מאוד , הוא מתאר לדעתי מצב כל כך כאב בעדינות מיוחדת שלא מאפיינת את הזרם התל אביבי(המרכזי) של המוזיקה הישראלית , משב רוח צפונית מחיפה (ביתה של נענע דיסק ברי והטורקים הצעירים)

Minimal Affair

New member
חחחח... הטורקים..

אני עוד זוכר את הסיפורים שלך על הטורקים מהמפגש...

xero1

New member
5. שיר פשוט ענק.. ובהופעה.. בכלל.

כל השיר יש תחושה של "הולך ומתגבר" ועוד שניה חושבים שהתופים הולכים סוףסוף לעבור למקצב נורמלי. אבל לא :) זה פשוט יכול להטריף כאלה דברים... זה למה זה טוב.

shulhi86

New member
5

שיר מרגש ואחד היחידים שאני אוהב את ביצוע ההודעה שלו. שורה "חבההההההההההההל שאת לא"

Bob girl

New member
5!!!!

שיר מקסים וקטן! "תמיד מתקפלת בזמן מקרוב את לא מוכנה"

איש24

New member
5

כמו שכבר נאמר,שיר על נושא כואב שגורם להזדהות-פשוט חזק!! השורה-"אבא אמר זה בכלל לא נורא,אבא אמר שזה כמו סוכריה..."

55555!!!!!

שיר פשוט ענק. שורה הכי חזקה? "אבא אמר זה בכלל לא נורא, אבא אמר שזה כמו סוכרייה.." משפט המפתח בשיר הזה, אפילו שהוא בסוף, וכמעט לא שומעים אותו. בתכל'ס- אם אתה לא שומע את המשפט הזה, אתה מקבל מסר שונה מהשיר.

למעלה