שאלון

hilaryduff18

New member
../images/Emo18.gifשאלון

אני יודעת מה אתם חושבים... כבר עשינו שאלון.. אבל זה לא כמו השאלון שישי עשה לפני כמה ימים- זה שאלות אחר...! אני פשוט לא הייתי כשעשיתם שאלון אז אני רוצה לעשות אחד חדש- בבקשה תענו גם על זה.. תודה! שם: גיל: תאריך לידה (חח סתם אם אתם רוצים): שיעור אהוב (בית-ספר): זמרת אהובה (חוץ מהיל): זמר אהוב: שחקנית אהובה (חוץ מהיל): שחקן אהוב: סוג של מוזיקה אהוב: תחביב אהוב: תכנית טלוויזיה אהובה: שיר של הילארי אהוב: שיר אהוב (של כל אחד): כישרונות חבויים: צבע אהוב: צבע שנוא: כמה זמן אתה מעריץ את הילארי
איזה שיר הכי פחות אהבת שלה
זהו... אני מקווה שתענו

hilaryduff18

New member
אני עונה ../images/Emo8.gif

שם:נופר
שיעור אהוב (בית-ספר): מורשת זמרת אהובה (חוץ מהיל): אבריל לאבין זמר אהוב: ג'סי מקרטני שחקנית אהובה (חוץ מהיל): אמנדה ביינס, התאומות אולסן. שחקן אהוב: ג'סי מקרטני
... אוליבר ג'יימס. סוג של מוזיקה אהוב: פופ, רוק. תחביב אהוב: לשחק במחשב (ברור...) תכנית טלוויזיה אהובה: ליזי מקגוויר, דרייק וג'וש , האו.סי, מגרש ביתי, סאמרלנד, פלוריסיינטה. שיר של הילארי אהוב: the petaway, wake up... ויש עוד כמה.. שיר אהוב (של כל אחד): whats your name? ג'סי מקרטני
כישרונות חבויים: אני יכולה לסובב את הלשון עד לצד השני
(מוזר..חחח) צבע אהוב: ורוד. צבע שנוא:אפור. כמה זמן אתה מעריץ את הילארי
4 וחצי שנים. איזה שיר הכי פחות אהבת שלה
אני אל חושבת שיש שיר כזה..

Sim§ MaN

New member
עונה. ../images/Emo12.gif

שם:ישי. גיל:14. תאריך לידה (חח סתם אם אתם רוצים):1991\9\2 שיעור אהוב (בית-ספר):אנגלי. זמרת אהובה:הילארי דאף,קלי קלארקסון וגוון סטאפני. זמר אהוב:אין. שחקנית אהובה:יש המוןהמון! שחקן אהוב:ג'וני דפ. סוג של מוזיקה אהוב:פופרוק. תחביב אהוב:מחשבים,ציור,פינגפונג. תכנית טלוויזיה אהובה:חברים,בובספוג,סאות' פארק ועוד המון. שיר של הילארי אהוב:Wake Up וכל השאר! שיר אהוב (של כל אחד):כל פעם זה משתנה. החודש נדבקתי לFighter של כריסטינה. כישרונות חבויים:ציור? צבע אהוב:כחול ותכלת. צבע שנוא:אדום. כמה זמן אתה מעריץ את הילארי? שנתיים. איזה שיר הכי פחות אהבת שלה? The Math.

F u N k Y b O y

New member
צ'לי : ../images/Emo9.gif

שם: אביב גיל:13 וקצת תאריך לידה (חח סתם אם אתם רוצים): 8.7 שיעור אהוב (בית-ספר): מטמתיקה
זמרת אהובה (חוץ מהיל): Lindsay lohen זמר אהוב: (להקה)Green Day שחקנית אהובה (חוץ מהיל):Lindsay Lohen שחקן אהוב:Rob Schneider סוג של מוזיקה אהוב:poP&RoCk תחביב אהוב:לגלוש באינטרנט |דה| תכנית טלוויזיה אהובה:חברים שיר של הילארי אהוב:Why Not שיר אהוב (של כל אחד):Bad day כישרונות חבויים:לקלקל דברים
צבע אהוב: כחול צבע שנוא:!7!"|" <+>/+ל! "|"ה! כמה זמן אתה מעריץ את הילארי? נמ.. האמת ששנה בסתר והשנה יצאתי מהארון חחחחחחחחח איזה שיר הכי פחות אהבת שלה?the last song, ארוך מידי תודה, יש דברים שישי עשה

F u N k Y b O y

New member
הלכתי לדפים קודם ו...

הינה השחקן שאני הכי אוהב ליד הילארי החלום שלי התגשםםם

nofnof12

New member
עונה... ../images/Emo42.gif

שם: נופר גיל: עוד 3 חודשים ו-21 ימים 12 תאריך לידה (חח סתם אם אתם רוצים): 31.1.94 שיעור אהוב (בית-ספר): מתמטיקה זמרת אהובה (חוץ מהיל): רוני דואני ואבריל לאבין זמר אהוב:
שחקנית אהובה (חוץ מהיל): רוני דואני, פלורנסיה ברטוטי, איסבל מסאדו, הילי ילון, ידידיה ויטל, שירה וילנסקי, דון לני גבאי... שחקן אהוב: חואן חיל נבארו סוג של מוזיקה אהוב: רוק, פופ, מיקס תחביב אהוב: יש מלא תכנית טלוויזיה אהובה: ליזי מקגוויר, בצפר, השמינייה, פלוריסיינטה שיר של הילארי אהוב: כמעט כולם
שיר אהוב (של כל אחד): יש הרבה כישרונות חבויים: אני יודעת לנגן ממש טוב באורגן אבל ממש שירין כמו אהבה קטנה, השקט שנשאר... שירים באנגלית קצת יותר קשה לי למצוא תווים צבע אהוב: כחול תכלת וורוד צבע שנוא:
כמה זמן אתה מעריץ את הילארי
שנה שנה וחצי... איזה שיר הכי פחות אהבת שלה
cry

nofnof12

New member
חחח... ../images/Emo42.gif

וגם מגם... אבל לנגן על אורגן יותר... בפלאפון זה קשה

עונה../images/Emo70.gif

שם
ירדן שאבי
תאריך לידה (חח סתם אם אתם רוצים)
14.8.92
שיעור אהוב (בית-ספר)
מתמטיקה
זמרת אהובה (חוץ מהיל)
רוני
זמר אהוב
אין....
שחקנית אהובה (חוץ מהיל)
רוני
(בבצפר)
שחקן אהוב
אין.....
סוג של מוזיקה אהוב
פופ או במקרה של הילארי פופ-רוק
תחביב אהוב
לרקוד
תכנית טלוויזיה אהובה
ליזי מקגוויר, בצפר, אחי אחותי, ג'ונגל.....
שיר של הילארי אהוב
Why Not
שיר אהוב (של כל אחד)
בא לי ואולי (של רוני
)
כישרונות חבויים
לרקוד, אולי לשיר
צבע אהוב
כחול, ורוד
צבע שנוא
שחור
כמה זמן אתה מעריץ את הילארי
מלפני פסח של שנת 2004 אין שנה
מדויקת אני חושבת משהו בתחילת שנת 2004 כי קניתי אז את הדיסק שלה ואז התחלתי להעריץ אותה וגם מצאתי את הדיסק שלה
איזה שיר הכי פחות אהבת שלה
אין.....הכל יפה
ואל תשאלו אותי למה תמיד סימני שאלה זה פשוט מיוחד

MYHOT3

New member
../images/Emo77.gif עונה ../images/Emo77.gif

שם: גל גיל: 15 תאריך לידה (חח סתם אם אתם רוצים): 30.5.1990 שיעור אהוב (בית-ספר): היסטוריה זמרת אהובה (חוץ מהיל): גוון סטפני זמר אהוב: רוב תומאס שחקנית אהובה (חוץ מהיל):אנגלינה גולי שחקן אהוב: טום קרוז סוג של מוזיקה אהוב: פופ -רוק תחביב אהוב: לפגוש חברים , טלויזיה ולכתוב כמובן בפורום הילארי דאף השולט תכנית טלוויזיה אהובה: השיר שלנו שיר של הילארי אהוב: WAKE UP שיר אהוב (של כל אחד): ROCK THIS WORLD כישרונות חבויים: משחק .. צבע אהוב: ירוק צבע שנוא: אדום כמה זמן אתה מעריץ את הילארי 3 וחצי שנים איזה שיר הכי פחות אהבת שלה השיר שלה עם היילי שחכתי את שמו

candy chick

New member
עונה..

שם: עדי גיל: 15 תאריך לידה (חח סתם אם אתם רוצים): 7.1.90 שיעור אהוב (בית-ספר):אנגלית זמרת אהובה (חוץ מהיל): ביונסה זמר אהוב: קולדפליי... למרות שזאת להקה... כריס מרטין חמוד! שחקנית אהובה (חוץ מהיל): גווינת פלטרו, ג'ניפר אניסטון שחקן אהוב: ג'וד לאו סוג של מוזיקה אהוב: בעיקר רוק תחביב אהוב: לנגן על פסנתר תכנית טלוויזיה אהובה: מכושפות, שנות ה-70, סקרבס שיר של הילארי אהוב: DO YOU WANT ME שיר אהוב (של כל אחד): SHIVER של קולדפליי כישרונות חבויים: לא יודעת... צבע אהוב: ורוד ושחור צבע שנוא: כתום וצהוב כמה זמן אתה מעריץ את הילארי שנה ומשו איזה שיר הכי פחות אהבת שלה A DAY IN THE SUN

עונה

שם:נועה גיל: 15 וחצי תאריך לידה (חח סתם אם אתם רוצים): 90\3\20 שיעור אהוב (בית-ספר): שיעור חופשי זמרת אהובה (חוץ מהיל): קלי קלארקסון זמר אהוב: אריק דיל(מקליק 5) שחקנית אהובה (חוץ מהיל): רייצ'ל בילסון, מישה ברטון, דרו ברימור. שחקן אהוב: בנג'מין מקנזי, אדם ברודי, צ'אד מייקל מורי. סוג של מוזיקה אהוב: פאנק תחביב אהוב: לנגן על גיטרה תכנית טלוויזיה אהובה: האו.סי, מגרש ביתי, משחק מכור, ליזי מקגוויר. שיר של הילארי אהוב: הכל..אין משו ספציצי LOL שיר אהוב (של כל אחד): כל השירים של Click Five כישרונות חבויים: אישי מידי LOL צבע אהוב: כחול ושחור צבע שנוא: צהוב כמה זמן אתה מעריץ את הילארי: כמעט שנתיים איזה שיר הכי פחות אהבת שלה: Little Voice

Broken Smile1

New member
אני:

שם: עדי גיל: 13 וחצי תאריך לידה (חח סתם אם אתם רוצים): 15.3.92 שיעור אהוב (בית-ספר): אנגלית זמרת אהובה (חוץ מהיל): קלי קלארקסון [כתבתי נכון?
] זמר אהוב: אממ אין. שחקנית אהובה (חוץ מהיל): לינדיזי לוהאן שחקן אהוב: צ'אד מייקל מורי. סוג של מוזיקה אהוב: רוק תחביב אהוב: צילום וציור. תכנית טלוויזיה אהובה: "מגרש ביתי", "סיפורי ג'ינג'ר". שיר של הילארי אהוב: Break My Heart שיר אהוב (של כל אחד): In The End by Linkin Park כישרונות חבויים: אממ.. אין
צבע אהוב: שחור צבע שנוא: ורוד כמה זמן אתה מעריץ את הילארי: נראה לי משהו בסיסבות השנה וחצי שנתיים. איזה שיר הכי פחות אהבת שלה: Mr.James Dean

olsen cool

New member
לא לשכוח אותי

שם:אפרת גיל:15 תאריך לידה (חח סתם אם אתם רוצים):7 ליוני 1990 שיעור אהוב (בית-ספר):אנגלית/היסטוריה/מחשבים(אבל רק לבנתיים) זמרת אהובה (חוץ מהיל):לינדזי לוהאן,קלי קלרקסון ועוד כמה זמר אהוב:ג'סי מקרטני שחקנית אהובה (חוץ מהיל):לינדזי לוהאן,התאומות אולסן ואמנדה ביינס שחקן אהוב:צ'אד מייקל מארי סוג של מוזיקה אהוב:בערך הכל חוץ מראפ ורוק ממש כבד תחביב אהוב:לגלוש באינטרנט תכנית טלוויזיה אהובה:אממ אחיות או לא להיות ו8 כללים פשוטים. שיר של הילארי אהוב:וואי יש הרבה אז The girl can rock שיר אהוב (של כל אחד):יש יותר מידי כישרונות חבויים:הפחדת אנשים ע"י נעיצת מבטים
צבע אהוב:כתום/כחול צבע שנוא:שחור/וורוד כמה זמן אתה מעריץ את הילארי:אין לי מושג בערך שנתיים איזה שיר הכי פחות אהבת שלה:cry

Looovely Girl

New member
אני (הירח מאיר תמיד)

שם: קרן גיל: 15 תאריך לידה (חח סתם אם אתם רוצים): 27.04.90 שיעור אהוב (בית-ספר): ספרדית זמרת אהובה (חוץ מהיל): בריטני ספירס זמר אהוב: אין שחקנית אהובה (חוץ מהיל): ת'אמת לינדזי לוהאן שחקן אהוב: אשטון קוצ'ר סוג של מוזיקה אהוב: ישראלית תחביב אהוב: לגלוש באינטרנט תכנית טלוויזיה אהובה: 7TH HEAVEN (אין לי מושג איך קוראים לזה בעברית) שיר של הילארי אהוב: WAKE UP שיר אהוב (של כל אחד): WHERE ARE YOU NOW של בריטני ספירס כישרונות חבויים: כתיבה, ריקוד צבע אהוב: כחול וסגול צבע שנוא: חום וירוק כמה זמן אתה מעריץ את הילארי? אמממ לא יודעת חחחח איזה שיר הכי פחות אהבת שלה? אין

למעלה