יאללה, משעמם. אני עונה 
פרטיים אישיים: שם:רעות מקצוע אותה את/ה לומד:מדעי ההתנהגות מוסד לימודים:מכללת אריאל
מסנג'ר: יש
איסיקיו: אין. סקייפ: יש. שעת ההתחלה: 18:13
שם: רעות (לא כתבתי את זה לפני רגע?
) תאריך לידה: 27.3.85 מזל: טלה מין: נקבה
גובה: גמדה. 1.59
צבע עיניים: ירוק מידת נעליים:39 מיקום:אורנית סיטי איפה נולדת: פתח תקווה- עיר הקודש
חבר/חברה: יש. אם כן, שם: ניר כמה זמן אתם ביחד?: יותר משנה וחצי. מה את/ה לובש/ת עכשיו?:חצאית וחולצה. סקס לפני החתונה?: לא התאהבת פעם במורה?: לא היה לנו במי להתאהב
מעשנת?:לא. שותה?:לא. מפלרטט/ת?:לא. צבע אהוב:כחול- תכלת. חיות אהובות:זה משתנה. הרבצתה מישהו?: כן. האחים שלי סבלו ממני לא מעט. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:בכללי- עם החבר. מישהו נתן לך סטירה?: לא זכור לי. בצחוק, כן. באינטרנט הרבה?:יותר מידי. ביישן?:כן. מתקלח?: מידי פעם
יש לך חיים?: מידי פעם
עד כמה אתה בוטח באנשים?:תלוי במי. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:רק אם ממש הייתי צריכה. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אולי
תעשה צניחה חופשית?:ממש לא. אוהב לרקוד?:לא. אני חסרת קורדינציה בצורה נוראית. היית בחו"ל?:כן. השעו אותך?: לא. היית רוצה לגור במקום אחר?: בינתיים טוב לי איפה שאני. אתה מפונק?: ניראה לי שכן. שתייה מועדפת?: מיץ תפוזים/ מיץ תפוחים/ מים. שותה מים?:כתבתי שכן
באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אלמקס. מאז ומתמיד. יש לך פלאפון?:למי אין כיום? אתה מודל לחיקוי?:לא ניראה לי
מה אתה לובש הכי הרבה?: מכנסיים וחצאיות גי'נס. פירסינגים?: ממש לא. קעקועים?:פחחח.. לא. אוהב להצטלם?: מסתדרת עם זה. אתה שזופ/ה?: בעיקרון אני לבנה לגמרי. בקיץ הצלחתי להשתזף טיפה, אבל זה לא מקרב אותי אפילו לתואר "שזופה"
מתעצבן בקלות?:לפעמים כן. התחלת שמועה על מישהו?:לא. יש לך קו טלפון משלך?: לא. יש לך בריכה פרטית?: ממש לא. אחים ואחיות?:אחות ושני אחים. תחתונים?:כן, יש לי
מסתדר עם אמאבא?:שלום שלום. אני רבה איתם לא מעט. מסתדר עם האחים?:משתדלת. איך אתה מוציא כעס?:בבכי בד"כ
ברחת פעם מהבית?תמיד כ"כ רציתי, אבל אף פעם לא העזתי. חולמ בהקיץ?:תמיד. מה היית רוצה?: שהכל יהיה טוב. מה הפרחים המועדפים עליך?:אין לי כזה דבר
איך נראית האקס/ית שלך?:יש לי אקס מכיתה ד'.. זה באמת משנה איך הוא ניראה?
אתה חצוף?:תלוי למי. קיץ או חורף?:קצת מזה וקצת מזה. אתה נהנה להתלכלך?: לא
איך הפופיק שלך?: אחד היפים...
מה מספר המזל שלך?:8. החלטתי על זה בתור ילדה. לא שאי פעם באמת היה לי מזל מהמספר הזה. איך השיער שלך נראה עכשיו?:ג'יפה. תוכל להיות צמחוני?:לא ניראה לי. איך את נראית?:עייפה. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:פעם הייתי אומרת שאין סיכוי, היום- כבר לא בטוח שלא. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: חבר שלי הוא מבוגר יותר
היו לך הפרעות אכילה?:לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:תלוי מי מתקשר. שחית פעם בעירום?:לא. יפה? ממש...
למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אני לא רואה דמיון לאף אחד. בוכה הרבה?:יש תקופות שכן. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:אני שונאת את האף שלי ואת הרגליים שלי
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "מ'ניינים?" רומנטי? לצערי לא. מתי הפעם האחרונה שהקאת?:לפני כמה חודשים. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:מה אכפת לי?
אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?:לא. מחשוף?: לא משהו פרובוקטיבי. החבר הכי טוב שלך בתול?:חברה? כן, ניראה לי. מה הצבע תחתונים שלך?:צבעוני
איזה מראה יש לחדר שלך?:מראה עקומה כזאת, מאיקאה. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אני לא חובבת תכשיטים ולכן אין עלי כלום. איך אתה מרגיש עכשיו?:עייפה. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:הייתי בחתונה בחמישי.. זה נחשב מסיבה? עם מה אתה ישן?:על מיטה. האם הפיצו עלייך שמועה?:לא, ב"ה. במה אתה נוהג?:באוטו של אבא. טויוטה. אתה ילדה של אבא או אמא?:יותר של אבא. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:מתי שהייתי בבית ספר
בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:לא. מה עשית היום?עבדתי. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?:כן. קור או חום?נעים. לישון או לקום?לישון חוף או הרים?חוף קרמבו או שוקו?שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתבאסת שנגמר הזמן לישון. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? אומרת "שמע ישראל"
את מי היית לוקח לאי בודד? את החבר. אם היית חייה איזה חייה היית?ציפור איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית בן-אדם של לילה או יום? של יום רגיש לדיגדוגים? מאוד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא יודעת מה היום הכי טוב בחיים שלך? גם כן לא יודעת מה הדבר הכי חשוב לך?יש הרבה דברים שחשובים לי. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על מה יהיה מחר. ממה אתה הכי פוחד? מחוסר אונים וחוסר יכולת להשפיע על מה שקורה. המקום האהוב לחופשה?או הצפון או אילת. טעם גלידה אהוב?פקאן, או שוקולד. ממתק אהוב? אוהבת כמעט כל שוקולד
מכונית?כל מה שנוסע זה בסדר. חג? חנוכה או פורים. תוכנית אהובה בטלויזיה?חברים מילה אהובה? דיסק אהוב? הדיסק של עובדיה חממה נורא יפה. הייתה לך שיחה רצינית? היו הרבה. חיבקת מישהו? כן. גרמת למישהו לצחוק? כן. הרגשת טיפש? כן. דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן. התגעגעת למישהו? כן. האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא. מישהי/ו בגדה בך? לא. נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן. היית מאוהב? כן. ראית את מגדל אייפל? כן. עישנת מריחואנה? לא. שיחקת מונופול? ברור. נישקת מישהי? (לגברים
נישקת מישהו? כן. עשית אמבטיית קצף? כן. ניסית דיאטה? לא. הייתה לך תאונת דרכים? לצערי כן. יותר מאחת. רכבת על פיל?לא. נישארת ער כל הלילה? כן. פחדת מהחושך?כן. זרקתה מישהי ואחרי זה התחרטת? לא. יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא. שיקרת? כן. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אולי פגשת סלבריטי? כן. עברת על החוק וניתפסת? לא. נרדמת בשיעור? כן. מה השעה? מאוחר!! 19:36.
פרטיים אישיים: שם:רעות מקצוע אותה את/ה לומד:מדעי ההתנהגות מוסד לימודים:מכללת אריאל