שאלון

reut170

New member
יאללה, משעמם. אני עונה :)

פרטיים אישיים: שם:רעות מקצוע אותה את/ה לומד:מדעי ההתנהגות מוסד לימודים:מכללת אריאל
מסנג'ר: יש :) איסיקיו: אין. סקייפ: יש. שעת ההתחלה: 18:13 :) שם: רעות (לא כתבתי את זה לפני רגע?
) תאריך לידה: 27.3.85 מזל: טלה מין: נקבה
גובה: גמדה. 1.59
צבע עיניים: ירוק מידת נעליים:39 מיקום:אורנית סיטי איפה נולדת: פתח תקווה- עיר הקודש
חבר/חברה: יש. אם כן, שם: ניר כמה זמן אתם ביחד?: יותר משנה וחצי. מה את/ה לובש/ת עכשיו?:חצאית וחולצה. סקס לפני החתונה?: לא התאהבת פעם במורה?: לא היה לנו במי להתאהב
מעשנת?:לא. שותה?:לא. מפלרטט/ת?:לא. צבע אהוב:כחול- תכלת. חיות אהובות:זה משתנה. הרבצתה מישהו?: כן. האחים שלי סבלו ממני לא מעט. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:בכללי- עם החבר. מישהו נתן לך סטירה?: לא זכור לי. בצחוק, כן. באינטרנט הרבה?:יותר מידי. ביישן?:כן. מתקלח?: מידי פעם
יש לך חיים?: מידי פעם
עד כמה אתה בוטח באנשים?:תלוי במי. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:רק אם ממש הייתי צריכה. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אולי :) תעשה צניחה חופשית?:ממש לא. אוהב לרקוד?:לא. אני חסרת קורדינציה בצורה נוראית. היית בחו"ל?:כן. השעו אותך?: לא. היית רוצה לגור במקום אחר?: בינתיים טוב לי איפה שאני. אתה מפונק?: ניראה לי שכן. שתייה מועדפת?: מיץ תפוזים/ מיץ תפוחים/ מים. שותה מים?:כתבתי שכן
באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אלמקס. מאז ומתמיד. יש לך פלאפון?:למי אין כיום? אתה מודל לחיקוי?:לא ניראה לי
מה אתה לובש הכי הרבה?: מכנסיים וחצאיות גי'נס. פירסינגים?: ממש לא. קעקועים?:פחחח.. לא. אוהב להצטלם?: מסתדרת עם זה. אתה שזופ/ה?: בעיקרון אני לבנה לגמרי. בקיץ הצלחתי להשתזף טיפה, אבל זה לא מקרב אותי אפילו לתואר "שזופה" :) מתעצבן בקלות?:לפעמים כן. התחלת שמועה על מישהו?:לא. יש לך קו טלפון משלך?: לא. יש לך בריכה פרטית?: ממש לא. אחים ואחיות?:אחות ושני אחים. תחתונים?:כן, יש לי
מסתדר עם אמאבא?:שלום שלום. אני רבה איתם לא מעט. מסתדר עם האחים?:משתדלת. איך אתה מוציא כעס?:בבכי בד"כ
ברחת פעם מהבית?תמיד כ"כ רציתי, אבל אף פעם לא העזתי. חולמ בהקיץ?:תמיד. מה היית רוצה?: שהכל יהיה טוב. מה הפרחים המועדפים עליך?:אין לי כזה דבר :) איך נראית האקס/ית שלך?:יש לי אקס מכיתה ד'.. זה באמת משנה איך הוא ניראה?
אתה חצוף?:תלוי למי. קיץ או חורף?:קצת מזה וקצת מזה. אתה נהנה להתלכלך?: לא
איך הפופיק שלך?: אחד היפים...
מה מספר המזל שלך?:8. החלטתי על זה בתור ילדה. לא שאי פעם באמת היה לי מזל מהמספר הזה. איך השיער שלך נראה עכשיו?:ג'יפה. תוכל להיות צמחוני?:לא ניראה לי. איך את נראית?:עייפה. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:פעם הייתי אומרת שאין סיכוי, היום- כבר לא בטוח שלא. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: חבר שלי הוא מבוגר יותר :) היו לך הפרעות אכילה?:לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:תלוי מי מתקשר. שחית פעם בעירום?:לא. יפה? ממש...
למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אני לא רואה דמיון לאף אחד. בוכה הרבה?:יש תקופות שכן. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:אני שונאת את האף שלי ואת הרגליים שלי
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "מ'ניינים?" רומנטי? לצערי לא. מתי הפעם האחרונה שהקאת?:לפני כמה חודשים. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:מה אכפת לי?
אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?:לא. מחשוף?: לא משהו פרובוקטיבי. החבר הכי טוב שלך בתול?:חברה? כן, ניראה לי. מה הצבע תחתונים שלך?:צבעוני
איזה מראה יש לחדר שלך?:מראה עקומה כזאת, מאיקאה. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אני לא חובבת תכשיטים ולכן אין עלי כלום. איך אתה מרגיש עכשיו?:עייפה. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:הייתי בחתונה בחמישי.. זה נחשב מסיבה? עם מה אתה ישן?:על מיטה. האם הפיצו עלייך שמועה?:לא, ב"ה. במה אתה נוהג?:באוטו של אבא. טויוטה. אתה ילדה של אבא או אמא?:יותר של אבא. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:מתי שהייתי בבית ספר :) בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:לא. מה עשית היום?עבדתי. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?:כן. קור או חום?נעים. לישון או לקום?לישון חוף או הרים?חוף קרמבו או שוקו?שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתבאסת שנגמר הזמן לישון. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? אומרת "שמע ישראל" :) את מי היית לוקח לאי בודד? את החבר. אם היית חייה איזה חייה היית?ציפור איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית בן-אדם של לילה או יום? של יום רגיש לדיגדוגים? מאוד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא יודעת מה היום הכי טוב בחיים שלך? גם כן לא יודעת מה הדבר הכי חשוב לך?יש הרבה דברים שחשובים לי. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על מה יהיה מחר. ממה אתה הכי פוחד? מחוסר אונים וחוסר יכולת להשפיע על מה שקורה. המקום האהוב לחופשה?או הצפון או אילת. טעם גלידה אהוב?פקאן, או שוקולד. ממתק אהוב? אוהבת כמעט כל שוקולד
מכונית?כל מה שנוסע זה בסדר. חג? חנוכה או פורים. תוכנית אהובה בטלויזיה?חברים מילה אהובה? דיסק אהוב? הדיסק של עובדיה חממה נורא יפה. הייתה לך שיחה רצינית? היו הרבה. חיבקת מישהו? כן. גרמת למישהו לצחוק? כן. הרגשת טיפש? כן. דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן. התגעגעת למישהו? כן. האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא. מישהי/ו בגדה בך? לא. נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן. היית מאוהב? כן. ראית את מגדל אייפל? כן. עישנת מריחואנה? לא. שיחקת מונופול? ברור. נישקת מישהי? (לגברים;) נישקת מישהו? כן. עשית אמבטיית קצף? כן. ניסית דיאטה? לא. הייתה לך תאונת דרכים? לצערי כן. יותר מאחת. רכבת על פיל?לא. נישארת ער כל הלילה? כן. פחדת מהחושך?כן. זרקתה מישהי ואחרי זה התחרטת? לא. יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא. שיקרת? כן. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אולי פגשת סלבריטי? כן. עברת על החוק וניתפסת? לא. נרדמת בשיעור? כן. מה השעה? מאוחר!! 19:36.

טוב, נו...

נראה לי שעניתי על השאלון הזה (בוארציות שונות) כבר איזה 5 פעמים בשנים האחרונות... פרטיים אישיים: שם: רגינה מקצוע אותה את/ה לומד: קרימינולוגיה מוסד לימודים: בר אילן איסיקיו: בכרטיס אישי שעת ההתחלה: 19:47 שם: שוב? תאריך לידה: 02.09 מזל: אם זה לא מובן מהתאריך-> בתולה מין: נקבי גובה: 1.60 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 37-38 מיקום: החדר שלי איפה נולדת: אני אצטט את אחותי: בברית המוצצות. חבר/חברה: יש. אם כן, שם: גם יש. כמה זמן אתם ביחד?: 4 חודשים. מה את/ה לובש/ת עכשיו?: סתם חולצת T ומכנס ספורט קצר. סקס לפני החתונה?: יס פליז... :) התאהבת פעם במורה?: היה איזה קראש מאוד קטן על מורה תותח (שבכלל לא היה שלי) מעשנת?: לא... שותה?: לפעמים. בקטנה. מפלרטט/ת?: בהזדמנויות P: צבע אהוב: תכלת חיות אהובות: זאב וכלבים הרבצתה מישהו?: הא? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם החבר. מישהו נתן לך סטירה?: המממ... לא. באינטרנט הרבה?: מספיק ומעבר למספיק. ביישן?: במקומות חדשים. מתקלח?: יאפ. גם זה קורה. יש לך חיים?: לא. אני יישות חסרת חיים ^^; עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא הרבה. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא זוכרת. יכול להיות. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן. תעשה צניחה חופשית?: אולי. תלוי במצב הרוח שלי באותו הרגע. אוהב לרקוד?: לא, אבל כן אוהבת לרקוד שטויות. היית בחו"ל?: כן. השעו אותך?: לא. היית רוצה לגור במקום אחר?: כן. אתה מפונק?: אני חושבת שברמות מסויימות מאוד וברמות אחרות ממש לא. שתייה מועדפת?: מיץ תפוזים/תפוחים. שותה מים?: תמיד. בקבוק בהישג יד. באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: כרגי אורביטול. אבל זה כל הזמן משתנה. יש לך פלאפון?: כן. אתה מודל לחיקוי?: מקווה מאוד שלא. מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס. פירסינגים?: אין. קעקועים?: גם לא. אוהב להצטלם?: רק כשאני עושה שטויות. אתה שזופ/ה?: ממש לא. מתעצבן בקלות?: הרבה מאוד פעמים. התחלת שמועה על מישהו?: לא שזכור לי. יש לך קו טלפון משלך?: לא. יש לך בריכה פרטית?: פחחח... אחים ואחיות?: 2 אחיות. תחתונים?: *מציצה במכנס* מסתבר שיש. מסתדר עם אמאבא?: לפעמים. מסתדר עם האחים?: כן. איך אתה מוציא כעס?: הולכת לישון :) או לחילופין בועטת במשהו. ברחת פעם מהבית? לא. חולמ בהקיץ?: המון. מה היית רוצה?: שלום עולמי! סתם... שאני אצליח במה שאני רוצה בלי להשתגע. מה הפרחים המועדפים עליך?: אני לא בקטע של פרחים. איך נראית האקס/ית שלך?: אתם לא רוצים לדעת... אתה חצוף?: לעיתים רחוקות מאוד. קיץ או חורף?: חורף. אתה נהנה להתלכך?: הרבה מאוד פעמים כן :) איך הפופיק שלך?: הוא בסדר גמור, ומה שלומך? מה מספר המזל שלך?: 3 איך השיער שלך נראה עכשיו?: לא מסורק. תוכל להיות צמחוני?: לא. לא. לא. איך את נראית?: כמוני. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן, למה לא? (כמובן שיש צעיר ויש צעיר... אני לא אצא עם מישהו שהוא 18 ומטה) תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: יאפ. היו לך הפרעות אכילה?: לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה. עונה כשאני מגיעה לטלפון. שחית פעם בעירום?: נופ. יפה?: מה....? למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: לאבא. בוכה הרבה?: כבר לא. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אם לא תוסתפן אז את הזרת באחת מכפות הרגליים. לא אמור לשנות הרבה. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: הלו? שלום? רומנטי? לפעמים. לעיתים רחוקות... מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא זוכרת... במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אני מעדיפה שיער כהה. לפי דעתי יותר יפה. אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא. מחשוף?: כן :) החבר הכי טוב שלך בתול?: לא, אבל יש ידיד כזה (אלא אם כן הסטטוס השתנה בחודשים האחרונים) מה הצבע תחתונים שלך?: *שוב מציצה במכנס* אדום! איזה מראה יש לחדר שלך?: כרגע? מבולגן. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת ושעון. איך אתה מרגיש עכשיו?: חסרת רגש. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אפשר להגיד שאתמול. עם מה אתה ישן?: עם הבובת פרווה בצורת הכלב שלי! האם הפיצו עלייך שמועה?: המממ.. נראה לי שכן. לא שזה הזיז לי יותר מידי. במה אתה נוהג?: אין רשיון :( אתה ילדה של אבא או אמא?: כשהייתי קטנה הייתי של אבא עכשיו הרבה יותר של אמא. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא זוכרת... בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: חחחח... בטח! מה עשית היום? הרבה כלום ^__^ עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: קשה להגיד. לרב לא. קור או חום? קור. לישון או לקום? לישון. חוף או הרים? חוף. קרמבו או שוקו? שוקו! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שמה את המשקפיים. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מורידה את המשקפיים ומכבה את האור. את מי היית לוקח לאי בודד? את החבר שלי? אם היית חייה איזה חייה היית? זאב *wolfish smile* איזה שפות אתה מדבר? רוסית, עברית ואנגלית. בן-אדם של לילה או יום? יום. רגיש לדיגדוגים? לא ממש. מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מודחק. מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא זוכרת. כנראה שלא היה כזה וואוו. מה הדבר הכי חשוב לך? השפיות שלי. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על כל מיני שטויות. ממה אתה הכי פוחד? מלהיכשל. המקום האהוב לחופשה? כל מקום שאפשר ללכת בו ולראות דברים מעניינים. טעם גלידה אהוב? בכללי אני אוהבת גלידה... הממ... שוקולד רום צימוקים נראה לי. בכללי דברים שוקולדיים. ממתק אהוב? שוקולד. מכונית? דונט נואו. חג? המפף... אין לי איזה חג אהוב במיוחד. חנוכה חביב, פורים כיף. תוכנית אהובה בטלויזיה? הירוז ועידן הקרח (תוכנית בערוץ הרוסי) מילה אהובה? אין. דיסק אהוב? אין. הייתה לך שיחה רצינית? קרה. חיבקת מישהו? ברור. גרמת למישהו לצחוק? כן. הרגשת טיפש? גם כן קרה. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? יאפ. התגעגעת למישהו? יאפ. האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו?: כן. מישהי/ו בגדה בך? לא נראה לי. נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? יאפ. היית מאוהב? יאפ. ראית את מגדל אייפל? לא. עישנת מריחואנה? לא. שיחקת מונופול? כן! נישקת מישהי? חחחח... קרה. עשית אמבטיית קצף? כן!! ניסית דיאטה? לא ממש.. הייתה לך תאונת דרכים? לא. רכבת על פיל? חחח... לא. נישארת ער כל הלילה? יאפ. פחדת מהחושך? לא בדיוק. יותר מהדמיון. זרקתה מישהי ואחרי זה התחרטת? לא. יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא ממש. היה כבר ידוע שזה נגמר. שיקרת? כן. |שוק| השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? המממ... הממ... פגשת סלבריטי? ראיתי. לא דיברתי איתם. עברת על החוק וניתפסת? לא. נרדמת בשיעור? יאפ. מה השעה? 20:14

Freaky Fairy 19

New member
מצ'עמם...אז אני עונה, אבל זה פאקינג ארוך!

פרטיים אישיים: שם: דורי מקצוע אותה את/ה לומד: אנגלית ולימודי מזרח אסיה מוסד לימודים: את"א מסנג'ר: יש איסיקיו: יש אבל לא בשימוש סקייפ: יש אבל לא בשימוש שעת ההתחלה: 20:07 שם: דורי (אממ...הלו?) תאריך לידה: 28/3/87 מזל: טלה מין: נקבה גובה: 1.50 וקצת צבע עיניים: ירוק מידת נעליים: 36/7 מיקום: מרכז איפה נולדת: אוסטריה חבר/חברה: יש אם כן, שם: חסוי כמה זמן אתם ביחד?: 3 שנים מה את/ה לובש/ת עכשיו?: ג'ינס וטי שירט סקס לפני החתונה?: יאפ התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: לא שותה?: מדי פעם מפלרטט/ת?: יש חבר צבע אהוב: ירוק חיות אהובות: כלבים הרבצתה מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: החבר מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: לצערי ביישן?: תלוי מתי מתקלח?: כל ראש חודש יש לך חיים?: משהו כזה עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: מקסימום שקר לבן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא תעשה צניחה חופשית?: לא אוהב לרקוד?: מדי פעם היית בחו"ל?: כן השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן! אתה מפונק?: טיפה שתייה מועדפת?: בירה שחורה שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אלמקס יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: במידה מסויימת מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס פירסינגים?: באזניים ובפופיק קעקועים?: של פרפר בשכם שמאל אוהב להצטלם?: לא אתה שזופ/ה?: לא מתעצבן בקלות?: יאפ התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אח קטן תחתונים?: הא? מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: שק איגרוף ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: ללמוד כבר! מה הפרחים המועדפים עליך?: צבעוניים איך נראית האקס/ית שלך?: WTF אתה חצוף?: תלוי מתי קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: לא ממש איך הפופיק שלך?: מקושט בעגיל מה מספר המזל שלך?: אין לי איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף תוכל להיות צמחוני?: אני צמחונית איך את נראית?: מצחיק תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 4-5 שחית פעם בעירום?: לא יפה?: הא? למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: שילוב בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:ג'יזס! באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "טוב, ביי" רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא רוצה לחשוב על זה במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: גם מחשוף?: גם החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: חום/ורוד איזה מראה יש לחדר שלך?: רגיל איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: עגילים באזניים ובפופיק איך אתה מרגיש עכשיו?: שבעה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לא זוכרת עם מה אתה ישן?: פיג'מה האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: פולקסוואגן פולו אתה ילדה של אבא או אמא?: לא זה ולא זה מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בחטיבה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: כן מה עשית היום? חרשתי את קרביץ =] עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא ממש קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזרת לישון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? קוראת את מי היית לוקח לאי בודד? הארי פוטר 7 אם היית חייה איזה חייה היית? חתול איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית וגרמנית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? מאוד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? ... מה היום הכי טוב בחיים שלך? ... מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? לימודים! =] ממה אתה הכי פוחד? נחשים המקום האהוב לחופשה? אירופה טעם גלידה אהוב? פטל ממתק אהוב? טוויסט מכונית? אמממ...חיפושית חדשה חג? פסח/חנוכה תוכנית אהובה בטלויזיה? בנות גילמור מילה אהובה? "פטה מורגנה" דיסק אהוב? "the man who" של טראוויס הייתה לך שיחה רצינית?כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :לא מישהי/ו בגדה בך?לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן היית מאוהב?כן ראית את מגדל אייפל?לא עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן נישקת מישהי?לא (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה?כן הייתה לך תאונת דרכים?כן רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך?כן זרקתה מישהי ואחרי זה התחרטת?לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי?כן עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור?כן מה השעה? 20:17

Dizen

New member
שאלון ../images/Emo99.gif

פרטיים אישיים: שם: דיזן מקצוע אותה את/ה לומד: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון מוסד לימודים: הטכניון מסנג'ר: יש איסיקיו: אין סקייפ אמור להיות שעת ההתחלה: 21:28 שם: שוב, דיזן תאריך לידה: 6.3.86 מזל: דגים מין:
גובה: 156 צבע עיניים: ירוק מידת נעליים: 38 מיקום: עכשיו כבר מותר להגיד חיפה איפה נולדת: צפת :] חבר/חברה: לא אם כן, שם: אבל לא כמה זמן אתם ביחד?: לא! מה את/ה לובש/ת עכשיו?: פיג'מה סקס לפני החתונה?: כמובן התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: לא :S שותה?: לעיתים רחוקות מפלרטט/ת?: לא צבע אהוב: טורקיז חיות אהובות: למל'ה הרבצת למישהו?: לא באמת עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: שרון מישהו נתן לך סטירה?: לא באמת באינטרנט הרבה?: יותר מדי
ביישן?: כן מתקלח?: *מגלגלת עיניים* יש לך חיים?: עד עכשיו היו, אבל בטכניון... עד כמה אתה בוטח באנשים?: קיצונית - או יותר מדי או בכלל לא. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: קרה. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: בהחלט תעשה צניחה חופשית?: לא אוהב לרקוד?: תלוי במצברוח היית בחו"ל?: כן
השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: אשמח לכמה שנים, אבל כעיקרון לא אתה מפונק?: קצת שתייה מועדפת?: קפה שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט? יש לך פלאפון?: יאפ אתה מודל לחיקוי?: לא מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס וחולצה שחורה פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לא! אתה שזופ/ה?: כמו קיר מתעצבן בקלות?: תלוי ממה. התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: פחח אחים ואחיות?: לא תחתונים?: *מגלגלת עיניים שוב* מסתדר עם אמאבא?: כן :] מסתדר עם האחים?: אלה שלא קיימים? איך אתה מוציא כעס?: מתעצבנת על מישהו לא קשור. ברחת פעם מהבית? לא חולם בהקיץ?: כל הזמן
מה היית רוצה?: אותו. מה הפרחים המועדפים עליך?: חמניות איך נראית האקס/ית שלך?: טוב? :/ אתה חצוף?: לפעמים קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: לא במיוחד איך הפופיק שלך?: אחלה בחלה מה מספר המזל שלך?: 9 איך השיער שלך נראה עכשיו?: רטוב אחרי מקלחת תוכל להיות צמחוני?: כן, אבל לא רוצה. איך את נראית?: קטנה ולבנה תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: been there, done that תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: לא שוללת היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא אוהבת את המשחקים האלה שחית פעם בעירום?: לא יפה?: לא? למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא בוכה הרבה?: כן
אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: הא? באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "יאללה ביי"? רומנטי? לפעמים מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני כמה חודשים בטח במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לפעמים החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: הכל מעץ, עם הרבה דברים קטנים ומשמחים איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין איך אתה מרגיש עכשיו?: ככה ככה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני חצי שנה עם מה אתה ישן?: פיג'מה? האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: סוזוקי סוויפט חדשה ויפה
אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: כשהיה ביצפר.. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? שיעור ראשון בטכניון ובונדינג עם השותפה
עוד קצת עלי: עוד?! אתה מאמין בגורל?: כן ולא קור או חום? קור לישון או לקום? לקום חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? לא ניתן להכרעה מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? בודקת מה השעה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חושבת את מי היית לוקח לאי בודד? חברה טובה אם היית חייה איזה חייה היית? אין לי שמץ איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? מאד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? שלא נתחיל... מה היום הכי טוב בחיים שלך? היו הרבה, למה להגביל לאחד :] מה הדבר הכי חשוב לך? האנשים שאני אוהבת על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? עליו ממה אתה הכי פוחד? מהטכניון? :/ המקום האהוב לחופשה? פחות חשוב המקום, חשוב עם מי טעם גלידה אהוב? וניל עוגיות ממתק אהוב? קרמבו מכונית? סוזוקי סוויפט :] חג? חנוכה? תוכנית אהובה בטלויזיה? אין ממש מילה אהובה? בוז דיסק אהוב? הפסקול של wicked הייתה לך שיחה רצינית? בוודאי חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן וכן התגעגעת למישהו? עדיין. האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? עד כמה שידוע לי, לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? בטח. הרבה. היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא (לגברים;) נישקת מישהו? - עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקתה מישהי ואחרי זה התחרטת? - יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? כן נרדמת בשיעור? כן מה השעה? 21:45 מעניין אם מישהו קורא את זה

@יעל@

New member
יאללה נענה....

פרטיים אישיים: שם: יעל מקצוע אותה את/ה לומד: קרימינו' סוציו' מוסד לימודים: אשקלונה מסנג'ר: איסיקיו: סקייפ שעת ההתחלה: 22:41 שם: כתבתי כבר תאריך לידה: 12/12/82 מזל: קשת מין: נקבה גובה: 160 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 39 - 40 מיקום:
איפה נולדת: בבי"ח חבר/חברה: היה אם כן, שם: עכשיו כבר לא כמה זמן אתם ביחד?: החזיק שנתיים מה את/ה לובש/ת עכשיו?: חולצה ומכנסיים סקס לפני החתונה?: כן התאהבת פעם במורה? לא: מעשנת?:חס וחסה שותה?:גם לא מפלרטט/ת?:לא צבע אהוב: ורוד חיות אהובות: אין משהו מיוחד הרבצת למישהו?: לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חברים מישהו נתן לך סטירה?:לא באינטרנט הרבה?:כן ביישן?: מאוד מתקלח?: בטח יש לך חיים?: לא... עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי מי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כניראה שכן תעשה צניחה חופשית?: לא זה מפחיד אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: פעם אחת השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן... אתה מפונק?: לא שתייה מועדפת?: מים ומיץ תפוזים 100% טבעי שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: מרידול יש לך פלאפון?:לא יש לי סלקום אתה מודל לחיקוי?: לא יודעת מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס וחולצה פירסינגים?: לא קעקועים?:לא אוהב להצטלם?: לא. המצלמה לא אוהבת אותי... אתה שזופ/ה?:כן מתעצבן בקלות?:כן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: כן 3 תחתונים?:
מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?:כן איך אתה מוציא כעס?: צועקת ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: לפעמים מה היית רוצה?: שיהיו לי חיים מה הפרחים המועדפים עליך?: לא יודעת איך נראית האקס/ית שלך?: אין לי כוח לכתוב אתה חצוף?: לא קיץ או חורף?: חורף
אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?:
מה מספר המזל שלך? לא יודעת : איך השיער שלך נראה עכשיו?: רטוב כי התקלחתי תוכל להיות צמחוני?:לא איך את נראית?: 160, שער קרה, משקפיים תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא ניראה לי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: תלוי כמה היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: מחכה שאחרים יענו ואם לא ענים אז אני עונה שחית פעם בעירום?: לא יפה?: לא מהו למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: שניהם בוכה הרבה?: די הרבה אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: הלו, היי, ביי רומנטי? לא מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא זוכרת
במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?:תלוי כמה החבר הכי טוב שלך בתול?: לא יודעת מה הצבע תחתונים שלך?:
איזה מראה יש לחדר שלך?: רגיל, איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין לי איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם מה אתה ישן?: בגדים האם הפיצו עלייך שמועה? לא במה אתה נוהג?: אוטו אתה ילדה של אבא או אמא?: אנינ ילדה של בית מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא זוכרת בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא. בטח יהיו דרכים אחרות להשיג את ה 2 מיליון האלה מה עשית היום? ישבתי בבית ונהנתי מהחופש
עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים ושוטפת פנים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? רואה טלוויזיה את מי היית לוקח לאי בודד? את עצמי אם היית חייה איזה חייה היית? לא יודעת איזה שפות אתה מדבר? עברית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? הרבה דברים ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה טעם גלידה אהוב? שוקו ממתק אהוב? קוקוס עם שוקולד מכונית? אין לי חג?פסח תוכנית אהובה בטלויזיה? יש הרבה מילה אהובה?
דיסק אהוב? יש הרבה הייתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? לא גרמת למישהו לצחוק? לא הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? לא התגעגעת למישהו? לא האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? ראית את מגדל אייפל? עישנת מריחואנה? חס וחסה שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? לא ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? פעם אחת פחדת מהחושך? לא זרקתה מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? אולי פעמים בודדות השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? לא עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה? 22:56

ahbarfilez

New member
ארוך.... אהא

פרטיים אישיים: שם: יונתן מקצוע אותה את/ה לומד: פיסיקה מוסד לימודים: אוני' עברית מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: עזבו סקייפ: אין שעת ההתחלה: 2:42, דאמ שם: יונתן תאריך לידה: 29.10 מזל: עקרב מין: זכר גובה: 1.79 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 45 מיקום: כרמיאל איפה נולדת: חיפה חבר/חברה: יש אם כן, שם: רייצ'ל כמה זמן אתם ביחד?: חצי שנה מה את/ה לובש/ת עכשיו?: מכנסיים סקס לפני החתונה?: אכן התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: כן שותה?: לפעמים מפלרטט/ת?: לא ממש צבע אהוב: כחול כהה חיות אהובות: כלב? הרבצתה מישהו?: מה? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם חברה שלי מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: אהא, הרבה מאוד ביישן?: לא ממש מתקלח?: פעם בחודש, ככה יש לך חיים?: יותר מדי עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי במי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא ממש תעשה צניחה חופשית?: אכן אוהב לרקוד?: לפעמים היית בחו"ל?: כן השעו אותך?: כן היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: כן שתייה מועדפת?: מיץ מנגו שותה מים?: לפעמים באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עאלק מה אתה לובש הכי הרבה?: חולצות שחורות של להקות. פירסינגים?: הליקס, אינדאסטריאל ופטמה. קעקועים?: אין, בעתיד יהיו אוהב להצטלם?: אהא אתה שזופ/ה?: קצת מתעצבן בקלות?: אכן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אחות תחתונים?: מה איתם? מסתדר עם אמאבא?: לא מסתדר עם האחים?: לא איך אתה מוציא כעס?: צועק? ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: לפעמים מה היית רוצה?: כסף ואהבה מה הפרחים המועדפים עליך?: לא מבין בזה איך נראית האקס/ית שלך?: נמוכה ושמנמנה אתה חצוף?: תלוי קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: מעוות מאד מה מספר המזל שלך?: 7? איך השיער שלך נראה עכשיו?: מוזר למדי. תוכל להיות צמחוני?: לא. איך את נראית?: ממוצע. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן. היו לך הפרעות אכילה?:לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 2-3 שחית פעם בעירום?:לא יפה?:מה? למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא בוכה הרבה?:לא ממש אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אצבע? באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: יאללה, ביי רומנטי? כשצריך. מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני .. חודש בערך במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: בלונדית או שטנית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לא החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: מה? איזה מראה יש לחדר שלך?: מבולגן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: פירסינגים ומפתח על הצוואר איך אתה מרגיש עכשיו?: עייף מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: מזמן.... עם מה אתה ישן?: עם שמיכה האם הפיצו עלייך שמועה?: לא זוכר, יש מצב במה אתה נוהג?: בכלום אתה ילדה של אבא או אמא?: לא זה ולא זה מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: כשלמדתי בו בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:ברור!!! מה עשית היום? כלום עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא יודע. צריך לחשוב על זה. קור או חום? חום. לישון או לקום? לישון.... חוף או הרים? חוף. קרמבו או שוקו? שוקו! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שותה משהו קר מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? שותה משהו קר את מי היית לוקח לאי בודד? את חברה שלי, רייצ'ל. אם היית חייה איזה חייה היית? אוגר סיבירי איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, וקצת גרמנית. בן-אדם של לילה או יום? לילה... מאד לילה. רגיש לדיגדוגים? דיי. מה היום הכי גרוע בחיים שלך? באמאשלכם מה היום הכי טוב בחיים שלך? באמאשלכם מה הדבר הכי חשוב לך? באמאשלכם על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על אמאשלכם ממה אתה הכי פוחד? מאמא שלכם המקום האהוב לחופשה? התחת של אמא שלכם טעם גלידה אהוב? טוב די ממתק אהוב?זה כבר לא מצחיק מכונית? כמה אפשר לחרוש על אותה בדיחה חג? הבנו שאמא שלכם, עכשיו די תוכנית אהובה בטלויזיה? סאות'פארק, סיינפלד ומ.ק. 22 מילה אהובה? מטאל...? דיסק אהוב?Opeth - Damnation הייתה לך שיחה רצינית? מתי? חיבקת מישהו? כנ"ל גרמת למישהו לצחוק? מה? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? ??????.. מה אתם רוצים התגעגעת למישהו? בכל החיים? ברור האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? לא שאני יודע נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? לא נראה לי... היית מאוהב? בהחלט ראית את מגדל אייפל? לא במציאות עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן.......... (לגברים;) נישקת מישהו? איכס. עשית אמבטיית קצף? כן. ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא, תודה לאל רכבת על פיל? חחח לא נישארת ער כל הלילה? כרגע , למשל פחדת מהחושך? לא מעל גיל 7... זרקתה מישהי ואחרי זה התחרטת? לא. יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא. שיקרת? סביר להניח. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? food fight בויאר 2005! פגשת סלבריטי? אכן. עברת על החוק וניתפסת? לא. נרדמת בשיעור? כן. מה השעה? 2:54

NoFear4e

New member
לא נורמלי

שעת ההתחלה: 2:39 שם:והיב תאריך לידה:17/06/1987 מזל: תאומים מין: זכר גובה: 1:73 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 43 מיקום: אזור השרון איפה נולדת: ביה"ח חבר/חברה: לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: גופיה ומכנס סקס לפני החתונה?: כן התאהבת פעם במורה?: אולי מעשנת?: ממש לא שותה?: לא מפלרטט/ת?: כן צבע אהוב: כחול חיות אהובות: חתול , כלב , ארנב הרבצתה מישהו?: אני חושב שכן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חבר שלי מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: מאוד , מנסה להיגמל ביישן?: קצת מתקלח?: כל יום יש לך חיים?: מהה ?? עד כמה אתה בוטח באנשים?: במידה בינונית , תלוי במי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: שקרים לבנים יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: בכיף אוהב לרקוד?: מול המראה היית בחו"ל?: כן השעו אותך?: בחטיבה חחח אני זוכר את היום הזה היית רוצה לגור במקום אחר?: תלוי איפה אתה מפונק?: ממש לא שתייה מועדפת?: קולה , מים . שותה מים?: מי לא שותה מים ?? באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: AQUAFRESH יש לך פלאפון?: אני חושב שכן אתה מודל לחיקוי?: אולי מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס וחולצת T פירסינגים?: לא קעקועים?:לא אוהב להצטלם?: לא פוטוגני אתה שזופ/ה?: קצת מתעצבן בקלות?: רק על קרציות התחלת שמועה על מישהו?: כן יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: הלוואי אחים ואחיות?: יש תחתונים?: ?? מה הקשר .? מסתדר עם אמאבא?: אמא מסתדר עם האחים?: רק עם האח איך אתה מוציא כעס?: מכות לקיר ברחת פעם מהבית? לא הייתה סיבה מוצדקת לכך חולמ בהקיץ?: כשמשעמם מה היית רוצה?: אופנוע ימאהא R1 מה הפרחים המועדפים עליך?: שושנה איך נראית האקס/ית שלך?: אין מקום לתאר אתה חצוף?: לא קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכך?: תלוי איפה איך הפופיק שלך?: מזתומרת ?? מה מספר המזל שלך?: 7 איך השיער שלך נראה עכשיו?: קצוץ תוכל להיות צמחוני?: חס וחלילה איך את נראית?: רזה שזוף שיער שחור תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: ממ אני פחות מתייחס לגיל ( אבל לא צריך להגזים) תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:ממ אני פחות מתייחס לגיל ( אבל לא צריך להגזים) היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: עונה ישר שחית פעם בעירום?: לא יפה?: אני לא יודע למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא בוכה הרבה?: לא זוכר את עצמי בוכה אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: לא חבל לכרות ? באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: סבבה , מגניב רומנטי? במידה רבה מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני יומיים במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטי אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: בעעע מחשוף?: אין מה לחשוף החבר הכי טוב שלך בתול?: יש חששות לגבי זה מה הצבע תחתונים שלך?: ירוק איזה מראה יש לחדר שלך?: רגיל איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: כלום איך אתה מרגיש עכשיו?: מצוין מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני שבועיים עם מה אתה ישן?: כרית האם הפיצו עלייך שמועה?: לא שמעתי במה אתה נוהג?: הונדה סיוויק , בקרוב קטנוע*אופנוע אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא יודע בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מה יש לפלייבוי לחפש אצלי ? מה עשית היום? הרבה דברים עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? חום לישון או לקום? לישון וגם לקום חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקווו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? משתין מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?משתין חחח את מי היית לוקח לאי בודד? אופנוע שטח אם היית חייה איזה חייה היית? נמר איזה שפות אתה מדבר? עברית , ערבית , אנגלית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? מאוד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? סיפור ארוך מה היום הכי טוב בחיים שלך? גם סיפור ארוך מה הדבר הכי חשוב לך? בריאות על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? מה שהולך לקרות מחר ומה עבר עליי היום ממה אתה הכי פוחד? נחשייםםם המקום האהוב לחופשה? תורכיה טעם גלידה אהוב? שוקולד ממתק אהוב? M&M'S מכונית? קופסת פח בשבילי ==== אופנועים שולטים חג? מה איתו ? תוכנית אהובה בטלויזיה? ארץ נהדרת חבל שנגמר מילה אהובה? לא עולה לי לראש כרגע דיסק אהוב?יש מלא הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו?כן גרמת למישהו לצחוק? כל הזמן הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו?מאוד האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? עד הגג ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי?כן (לגברים;) נישקת מישהו? איכס עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה?לא הייתה לך תאונת דרכים? כן ניצלתי בנס רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כמה לילות פחדת מהחושך? לא זרקתה מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? אף אחד לא מושלם השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? שוחד ? חחח פגשת סלבריטי? הרבה עברת על החוק וניתפסת? תפסו אותי על חגורה .. סעמק נרדמת בשיעור? מלא פעמים מה השעה? 3:00 לפנות בוקר ?? מה אני עושה פה ?? לילה טוב

למעלה