שאלון

bp20

New member
../images/Emo18.gifשאלון../images/Emo18.gif

פרטיים אישיים: שם: מקצוע אותה את/ה לומד: מוסד לימודים: מסנג'ר: איסיקיו: סקייפ שעת ההתחלה: שם: תאריך לידה: מזל: מין: גובה: צבע עיניים: מידת נעליים: מיקום: איפה נולדת: חבר/חברה: אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: סקס לפני החתונה?: התאהבת פעם במורה?: מעשנת?: שותה?: מפלרטט/ת?: צבע אהוב: חיות אהובות: הרבצתה מישהו?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: מישהו נתן לך סטירה?: באינטרנט הרבה?: ביישן?: מתקלח?: יש לך חיים?: עד כמה אתה בוטח באנשים?: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: תעשה צניחה חופשית?: אוהב לרקוד?: היית בחו"ל?: השעו אותך?: היית רוצה לגור במקום אחר?: אתה מפונק?: שתייה מועדפת?: שותה מים?: באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: יש לך פלאפון?: אתה מודל לחיקוי?: מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: קעקועים?: אוהב להצטלם?: אתה שזופ/ה?: מתעצבן בקלות?: התחלת שמועה על מישהו?: יש לך קו טלפון משלך?: יש לך בריכה פרטית?: אחים ואחיות?: תחתונים?: מסתדר עם אמאבא?: מסתדר עם האחים?: איך אתה מוציא כעס?: ברחת פעם מהבית? חולמ בהקיץ?: מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: קיץ או חורף?: אתה נהנה להתלכך?: איך הפופיק שלך?: מה מספר המזל שלך?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: תוכל להיות צמחוני?: איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: היו לך הפרעות אכילה?: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שחית פעם בעירום?: יפה?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: בוכה הרבה?: אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?: מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך אתה מרגיש עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם מה אתה ישן?: האם הפיצו עלייך שמועה?: במה אתה נוהג?: אתה ילדה של אבא או אמא?: מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מה עשית היום? עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: קור או חום? לישון או לקום? חוף או הרים? קרמבו או שוקו? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? חג? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : מישהי/ו בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את מגדל אייפל? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? נישקת מישהי? (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? ניסית דיאטה? הייתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? נישארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? זרקתה מישהי ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק וניתפסת? נרדמת בשיעור? מה השעה?

bp20

New member
עונה

פרטיים אישיים: שם:בני מקצוע אותה את/ה לומד:מזרח תיכון ומדע המדינה- מנהל ומדיניות ציבורית מוסד לימודים:אוניברסיטת חיפה מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: סקייפ beni_p20 שעת ההתחלה:117:50 שם:בני תאריך לידה:22/7/87 מזל:סרטן מין:זכר גובה:1.75 צבע עיניים:חום נראה לי מידת נעליים:42 מיקום:נשר ליד חיפה איפה נולדת:נשר חבר/חברה: אם כן, שם:אין כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?:מכנס אפור וחולצה סקס לפני החתונה?: אולי התאהבת פעם במורה?:לא מעשנת?:לא שותה?:לא מפלרטט/ת?לא: צבע אהוב:כחול חיות אהובות:כלבים הרבצתה מישהו?:לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:אחותי מישהו נתן לך סטירה?: חחח לא באינטרנט הרבה?:כן ביישן?:כן מתקלח?:ברור יש לך חיים?:למה לא? עד כמה אתה בוטח באנשים?:80% שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?לא: תעשה צניחה חופשית?:כן אוהב לרקוד?: קצת היית בחו"ל?:לא השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?:כן אתה מפונק?:כן שתייה מועדפת?:קולה שותה מים?:שאין ברירה באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?:כן אתה מודל לחיקוי?לא: מה אתה לובש הכי הרבה?: ? פירסינגים?:לא קעקועים?:לא אוהב להצטלם?לא: אתה שזופ/ה?:לא מתעצבן בקלות?:כן התחלת שמועה על מישהו?:לא יש לך קו טלפון משלך?:לא יש לך בריכה פרטית?:לא אחים ואחיות?:כן אחת תחתונים?:אה? מסתדר עם אמאבא?:כן מסתדר עם האחים?:אחותי נשואה :p איך אתה מוציא כעס?: הולך לישון ברחת פעם מהבית?לא חולמ בהקיץ?:לא מה היית רוצה?:מה שכולם רוצים מה הפרחים המועדפים עליך?:אין איך נראית האקס/ית שלך?:אין אתה חצוף?:לא קיץ או חורף?:חורף אתה נהנה להתלכך?לא: איך הפופיק שלך?:אה מה מספר המזל שלך?:9 איך השיער שלך נראה עכשיו?:אחרי מקלחת תוכל להיות צמחוני?:לא איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:למה לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:לא היו לך הפרעות אכילה?:כן כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:אה שחית פעם בעירום?:לא יפה?:ממוצע למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:חציחצי בוכה הרבה?:כן חחחח אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: תבטן לעשות דיאטה באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: אה רומנטי?קצת מתי הפעם האחרונה שהקאת?:שההיתי חולה במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:אה? אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?:לא מחשוף?:לא החבר הכי טוב שלך בתול?:אה לא יודע מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך אתה מרגיש עכשיו?:בדיכאון מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:לפני חודש עם מה אתה ישן?: האם הפיצו עלייך שמועה?: כן למרבה הצער במה אתה נוהג?: אתה ילדה של אבא או אמא?:אימא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?לא: מה עשית היום? עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?:כן קור או חום?קור לישון או לקום?לישון חוף או הרים?חוף קרמבו או שוקו?שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? הולך לישון חזרה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית?כלב איזה שפות אתה מדבר?עברית אנגלית רומנית בן-אדם של לילה או יום?יום רגיש לדיגדוגים?כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? חג? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :לא מישהי/ו בגדה בך?לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את מגדל אייפל? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? נישקת מישהי? (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? ניסית דיאטה? הייתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? נישארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? זרקתה מישהי ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק וניתפסת? נרדמת בשיעור? מה השעה?18.02

Anna Karenina

New member
מצטרפת (גם) לשאלון הזה...../images/Emo9.gif

שם: נועה. מקצוע אותה את/ה לומד: מתחילה מדעי החברה מוסד לימודים: בר אילן מסנג'ר: יש
איסיקיו: לא בשימוש...
סקייפ: המממ... שעת ההתחלה: 17:49 שם: כבר אמרתי...כבר פיתחתם סניליות? תאריך לידה: 28.10.85 (ממש אוטוטו) מזל: עקרב מין: התשובה הבנאלית - נקבה. התשובה המתחכמת - אם כבר, אז רק מאהבה...
גובה: 1.76 מ' (ג'ירפה בפוטנציה) צבע עיניים: ירוק-חום מידת נעליים: 40-41 מיקום: מרכז איפה נולדת: בארץ. חבר/חברה: לא כרגע. אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: מכנסיים קצרים וטי-שרט סקס לפני החתונה?: כן התאהבת פעם במורה?: לא שזכור לי. מעשנת?: לא שותה?: באירועים, עם חברים..לא לבד. מפלרטט/ת?: כשאני במצברוח מתאים. צבע אהוב: כחול
חיות אהובות: המממ..בעייתי משהו. הרבצת למישהו?: אולי בביה"ס היסודי. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: תלוי בתקופה. מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: הכל יחסי ביישן?: תלוי מתקלח?: אני מדמיינת, או שהשאלה הזו באמת מופיעה פה?
יש לך חיים?: אני רוצה להאמין שכן. עד כמה אתה בוטח באנשים?: בקרובים אלי, עד מאוד.
שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא זכור לי יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: בהחלט... תעשה צניחה חופשית?: כבר עשיתי
אוהב לרקוד?: מאוד היית בחו"ל?: כן
השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: אולי באיזה מושב פסטורלי, הרחק מחיי העיר המפוייחים אתה מפונק?: בד"כ לא שתייה מועדפת?: דיאט קולה לימון שותה מים?: בעיקר בחדר הכושר באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אקווהפרש יש לך פלאפון?: לצערי כן אתה מודל לחיקוי?: לא שידוע לי מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס פירסינגים?: אין קעקועים?: אין אוהב להצטלם?: תלוי במצברוח אתה שזופ/ה?: ממש לא מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אחות אחת תחתונים?: לובשת באופן קבוע (נו, באמת...) מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: בד"כ איך אתה מוציא כעס?: באימון ברחת פעם מהבית? לא חולם בהקיץ?: בד"כ לא מה היית רוצה?: שלום עולמי. מה זה השאלות האלו...?
מה הפרחים המועדפים עליך?: פרחים מפלסטיק
איך נראית האקס/ית שלך?: סקסי
אתה חצוף?: אני יכולה להיות
קיץ או חורף?: קיץ
אתה נהנה להתלכך?: תלוי מתי איך הפופיק שלך?: הוא בסדר, תודה ששאלתם.
מה מספר המזל שלך?: 6 איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף תוכל להיות צמחוני?: כן איך את נראית?: 2 עיניים, אף ופה תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תלוי בכמה הוא צעיר ממני...אני מניחה שעד שנה פחות זה סבבה
תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 2 שחית פעם בעירום?: כן... יפה?: עניין של טעם למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: שום חלק באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: המממ..."הלו?"
רומנטי? כן
מתי הפעם האחרונה שהקאת?: כיתה ג' במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: לא אכפת לי
אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: כן החבר הכי טוב שלך בתול?: לא
מה הצבע תחתונים שלך?: אפור בהיר איזה מראה יש לחדר שלך?: אתם יודעים, 4 קירות ודלת איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין בכלל איך אתה מרגיש עכשיו?: משועממת למדי מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני שבועיים
עם מה אתה ישן?: מכנסיים קצרים וחולצה/גופיה האם הפיצו עלייך שמועה?: לא במה אתה נוהג?: ברכב שלי
אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: המממ..כשהייתי בביה"ס? בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? לא הרבה עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא במיוחד קור או חום? עוד לא החלטתי לישון או לקום? לקום חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מסתכלת מה השעה
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מכבה את הטלויזיה... את מי היית לוקח לאי בודד? לא ברור בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? לא מה היום הכי גרוע בחיים שלך? אני אשאיר את זה לעצמי.. מה היום הכי טוב בחיים שלך? היו הרבה, תודה לאל מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על היום שצפוי לי למחרת ממה אתה הכי פוחד? מעליות המקום האהוב לחופשה? יש הרבה.. טעם גלידה אהוב? וניל פיצפוצים ממתק אהוב? שוקולד מכונית? לא משנה איזה, העיקר שאנהג בה.. חג? פורים תוכנית אהובה בטלויזיה? אין משהו ספציפי מילה אהובה? אין משהו ספציפי דיסק אהוב? כנ"ל הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? חברות טובות בגדו בי בעבר. דווקא בני זוג היו מאוד נאמנים... נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן...
ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהו? כן
עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן
פחדת מהחושך? כן זרקת מישהו ואחרי זה התחרטת? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? כן שיקרת? המממ... השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? כן נרדמת בשיעור?כן
מה השעה? 18:02

עונה

פרטיים אישיים: שם: יאיר. מקצוע אותה את/ה לומד: כלכלה-חשבונאות. מוסד לימודים: בר אילן. מסנג'ר: יש. איסיקיו: יש אבל פחות משתמש. סקייפ אין. שעת ההתחלה: 18:15. שם: יאיר. תאריך לידה: 30.3.1984. מזל: טלה. מין: זכר... גובה: 1.82. צבע עיניים: חום. מידת נעליים: 43. מיקום: בבית. איפה נולדת: פ"ת, ישראל. חבר/חברה: אין. מה את/ה לובש/ת עכשיו?: חולצה ומכנסיים. סקס לפני החתונה?: למה לא? התאהבת פעם במורה?: לא. מעשן?: לא. שותה?: לפעמים. מפלרטט/ת?: לעתים. צבע אהוב: אין. חיות אהובות:
הרבצת למישהו?: לא. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אין מישהו מיוחד. מישהו נתן לך סטירה?: כן. באינטרנט הרבה?: תלוי ביום. ביישן?: כן. מתקלח?: כן. יש לך חיים?: כן. עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי מי. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן. תעשה צניחה חופשית?: לא. אוהב לרקוד?: לא כל כך. היית בחו"ל?: כן. השעו אותך?: לא. היית רוצה לגור במקום אחר?: כרגע לא. שתייה מועדפת?: מים. שותה מים?: כן. באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט. יש לך פלאפון?: כן. אתה מודל לחיקוי?: לא יודע, זה אחרים צריכים לומר. מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס.. פירסינגים?: לא. קעקועים?: לא. אוהב להצטלם?: תלוי. אתה שזופ/ה?: לא. מתעצבן בקלות?: כבר לא. התחלת שמועה על מישהו?: לא. יש לך קו טלפון משלך?: רק סלולרי. יש לך בריכה פרטית?: לא. אחים ואחיות?: כן. תחתונים?: כן... מסתדר עם אמאבא?: כן. מסתדר עם האחים?: כן. ברחת פעם מהבית? לא. חולם בהקיץ?: לא. מה היית רוצה?: מאיזו בחינה? מה הפרחים המועדפים עליך?: אין. איך נראית האקס/ית שלך?: בחורה, נמוכה ממני, שיעור מתולתל שחור. אתה חצוף?: לא. קיץ או חורף?: קיץ. אתה נהנה להתלכלך?: לא. איך הפופיק שלך?: רגיל. מה מספר המזל שלך?: אין. איך השיער שלך נראה עכשיו?: ארוך. תוכל להיות צמחוני?: לא נראה לי. איך את נראית?: יפה. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: אולי. היו לך הפרעות אכילה?: לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 2. שחית פעם בעירום?: לא. יפה?: אחרים צריכים לומר. למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: שניהם. בוכה הרבה?: לא. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: שום דבר. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: הלו... מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני חצי שנה. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: בלונדינית... אבל לא מתנגד לברונטית. אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא. מחשוף?: אצלי לא, אצל בנות, למה לא. החבר הכי טוב שלך בתול?: לא יודע. מה הצבע תחתונים שלך?: שחור, כחול, לבן. איזה מראה יש לחדר שלך?: שטיח מקיר לקיר. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין. איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני חודש. עם מה אתה ישן?: שמיכה. האם הפיצו עלייך שמועה?: לא שאני זוכר או יודע. במה אתה נוהג?: אוטו. אתה ילד של אבא או אמא?: אמא. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: אני כבר לא בבית ספר 5 שנים. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: ??? מה עשית היום? חדר כושר. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן. קור או חום? חום. לישון או לקום? לישון. חוף או הרים? גם וגם. קרמבו או שוקו? שוקולד. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? את ואתם הדברים אבל לאט. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? קורא. את מי היית לוקח לאי בודד? אין לי תשובה כרגע. אם היית חייה איזה חייה היית? חתול? איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית. בן-אדם של לילה או יום? יום. רגיש לדיגדוגים? לדעתי כן. מה היום הכי גרוע בחיים שלך? 1 באפריל 2007 וגם יום אחריו... היו עוד כמה. מה היום הכי טוב בחיים שלך? 22 באוקטובר 2006. מה הדבר הכי חשוב לך? החיים. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על מחר. ממה אתה הכי פוחד? כל מיני. המקום האהוב לחופשה? לא יודע. טעם גלידה אהוב? כל דבר עם שוקולד. ממתק אהוב? שוקולד. מכונית? אין מועדפת. חג? אין. תוכנית אהובה בטלויזיה? אבודים. מילה אהובה? אין משהו ספציפי. דיסק אהוב? אין משהו ספציפי. הייתה לך שיחה רצינית? מתי? חיבקת מישהו? כן. גרמת למישהו לצחוק? כן. הרגשת טיפש? היו פעמים. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? לא מזמן. התגעגעת למישהו? בזמן האחרון. האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו?: כן. מישהי/ו בגדה בך? לא. נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? הרבה פעמים. היית מאוהב? כן. ראית את מגדל אייפל? לא. עישנת מריחואנה? לא. שיחקת מונופול? כן. נישקת מישהי? כן. עשית אמבטיית קצף? לא. ניסית דיאטה? לא. הייתה לך תאונת דרכים? לא. רכבת על פיל? לא. נישארת ער כל הלילה? כן. פחדת מהחושך? כן. זרקתה מישהי ואחרי זה התחרטת? לא. צאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא. שיקרת? לא שאני זוכר. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא. פגשת סלבריטי? כן. עברת על החוק וניתפסת? לא. נרדמת בשיעור? כמעט. מה השעה? 18:30.

יאללה.... נזרום עם השאלון..

שם: הגרה מקצוע אותה את/ה לומד: עיצוב מוסד לימודים: שנקר מסנג'ר: איסיקיו: סקייפ שעת ההתחלה: 18:38 שם: הגרה תאריך לידה: 2.9.1984 מזל: בתולה מין: נקבה גובה: 1.68 צבע עיניים: ירוק מידת נעליים: 40 מיקום: מרכז הארץ בעיקר איפה נולדת: בעפולה חבר/חברה: אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: גופייה אפורה, חצאית שאנטי מפוספסת ונעלי טבחים. סקס לפני החתונה?: ברור
התאהבת פעם במורה?: חס ושלום.. מעשנת?: סיגריות אני לא מעשנת... שותה?: אכן. מפלרטט/ת?: כל הזמן... צבע אהוב: ירוק חיות אהובות:
ו-
הרבצתה מישהו?: רק לאחים שלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם חברות/משפחה מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: עכשיו הרבה פחות מפעם.. מתקלח?: בהחלט. לפחות פעם בחודש. יש לך חיים?: עכשיו כן. עוד שבוע כבר לא... עד כמה אתה בוטח באנשים?: ככה-ככה.. המין האנושי די דפוק שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: אממ.... יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן. לכל אחד יש שלדים בארון. תעשה צניחה חופשית?: בהחלט. אוהב לרקוד?: כן. היית בחו"ל?: כן. השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: בניו יורק
אתה מפונק?: לפעמים
שתייה מועדפת?: מים ודיאט קולה שותה מים?: אכן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: כל פעם משהו אחר יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: אני רוצה להאמין מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס וגופיות פירסינגים?: לא קעקועים?: אולי בקרוב... אוהב להצטלם?: אוהבת לצלם אתה שזופ/ה?: עכשיו כן (אילת/כינרת/ים ) מתעצבן בקלות?: ממש לא. התחלת שמועה על מישהו?: לא. יש לך קו טלפון משלך?: כן. כי יש לי בית משלי. יש לך בריכה פרטית?: הלוואי אחים ואחיות?: יש 2 תחתונים?: משתדלת מסתדר עם אמאבא?: כן... מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: זורקת דברים מהחלון. שוברת דברים ברחת פעם מהבית? ברור חולמ בהקיץ?: בהחלט. מה היית רוצה?: להיות מעצבת על. לחיות בניו יורק. להיות מאושרת. מה הפרחים המועדפים עליך?: חמניות. איך נראית האקס/ית שלך?: טוב? אתה חצוף?: לפעמים. תלוי למי... קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: כן. אני אוהבת ג'יפה איך הפופיק שלך?: חמודי מה מספר המזל שלך?: 4 איך השיער שלך נראה עכשיו?: ארוך. חום-שטני. חלק תוכל להיות צמחוני?: הייתי. חמש שנים תמימות. איך את נראית?: מצוין
תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא נראה לי. אבל תלוי בבן אדם תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: בהחלט. אני אוהבת זקנים היו לך הפרעות אכילה?: לא היתי קוראת לזה ככה. אבל היו לי תקופות לא משהו כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: תלוי מהי מידת הקירבה למכשיר שחית פעם בעירום?: טרם יפה?: אומרים שכן
למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: עירוב של שניהם. בוכה הרבה?: לא ממש. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: את התוספתן באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: אחלה/סבבה רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני שנה...בטיול לחו"ל במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטיות שולטות. אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא אוהבת מחשוף?: כן. יש לי ציצקס יפים החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: וורודות איזה מראה יש לחדר שלך?: יש לי דירה. לא חדר! דירה. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: כלום. לא אוהבת תכשיטים איך אתה מרגיש עכשיו?: עם בחילה קלה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: ביום חמישי עם מה אתה ישן?: תלוי עם מי אני ישנה... האם הפיצו עלייך שמועה?: לא במה אתה נוהג?: ברגלים אתה ילדה של אבא או אמא?: של אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: מעולם לא בכיתי בציבור בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: כן מה עשית היום? ניקיתי את הבית. בא אלי חבר. הכין לי שקשוקה טעימה וראינו סרט בDVD עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? בוקעת מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? משתינה את מי היית לוקח לאי בודד? את שמיל, הכלב הירוק אם היית חייה איזה חייה היית? פרה איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? קצת מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היו כמה.. מה היום הכי טוב בחיים שלך? כנ"ל מה הדבר הכי חשוב לך? להגשים את השאיפות שלי על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? תלוי בתקופה ממה אתה הכי פוחד? מג'וקים ומטונה המקום האהוב לחופשה? ניו יורק טעם גלידה אהוב? פיסטוק ממתק אהוב? ליקריש מכונית? של אמא חג? אממ... שבועות תוכנית אהובה בטלויזיה? בנות גילמור מילה אהובה? סבבה דיסק אהוב? כרגע זה הבילויים הייתה לך שיחה רצינית? לא מזמן... חיבקת מישהו? לפני שעתיים גרמת למישהו לצחוק? לפני שלוש שעות הרגשת טיפש? כרגע
דיברת עם מישהו שאתה אוהב? ממש הרגע. עם חברה. התגעגעת למישהו? גם כרגע
האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? אני מקווה שלא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? אתמול
היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? בגיל 12 עישנת מריחואנה? כן שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? מישהי? לא (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן. לילות לבנים רולז פחדת מהחושך? לא זרקתה מישהי ואחרי זה התחרטת? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? כן שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חחחחחח..כן!
פגשת סלבריטי? כן. די הרבה עברת על החוק וניתפסת? כן נרדמת בשיעור? לא מה השעה? 19:01

עונה..

פרטיים אישיים: שם: הילה מקצוע אותה את/ה לומד: סוציולוגיה ואנתרופולוגיה מוסד לימודים:בר אילן מסנג'ר: יש איסיקיו: סקייפ: יש שעת ההתחלה:21:01 שם: תאריך לידה:12/8/82 מזל:אריה מין: נקבה גובה: 157 (קטנה קטנה אבל...
) צבע עיניים:חום מידת נעליים: 38-39 מיקום:תל אביב איפה נולדת:תל אביב חבר/חברה:נכון לעכשיו פנויה. אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?:ג'ינס וגופיה סקס לפני החתונה?:למה לא? התאהבת פעם במורה?: מעשנת?:לא שותה?:כן מפלרטט/ת?:זה מוסיף פלפל אז למה לא? צבע אהוב:כחול חיות אהובות:קיפוד וסנאי הרבצתה מישהו?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:חברות מישהו נתן לך סטירה?: באינטרנט הרבה?: באופן ממוצע למדי ביישן?: תלוי מתי מתקלח?: יש לך חיים?: חח, אני רוצה לחשוב שאכן יש לי חיים
עד כמה אתה בוטח באנשים?:תלוי במי ובמה שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:בעבר הרחוק, אבל כן. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן תעשה צניחה חופשית?:יכול להיות.. אוהב לרקוד?:תלוי מתי.. היית בחו"ל?:כן השעו אותך?:חלילה.. היית רוצה לגור במקום אחר?:כן, בלונדון. אתה מפונק?:לפעמים כן שתייה מועדפת?:לימונדה באופן כללי ומבחינת אלכוהול-למברוסקו רוזה שותה מים?:משתדלת באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:חח, אקוופרש יש לך פלאפון?:בלתי נמנע.. אתה מודל לחיקוי?:חח, תלוי למי מה אתה לובש הכי הרבה?:ג'ינסים וגופיות פירסינגים?:לא קעקועים?:לא אוהב להצטלם?:כן אתה שזופ/ה?:מאוד מתעצבן בקלות?:תלוי בסיטואציה, למשל בחיפוש חניה בתל אביב-מאוד!! התחלת שמועה על מישהו?:לא זכור לי.. יש לך קו טלפון משלך?:לא יש לך בריכה פרטית?:לא אחים ואחיות?:גן, גדול ממני תחתונים?:....... מסתדר עם אמאבא?:אבא מסתדר עם האחים?:לרוב כן איך אתה מוציא כעס?:בשינה ברחת פעם מהבית?לא חולמ בהקיץ?:כן מה היית רוצה?:כרגע, הכי הכי זה לסיים את התואר ולטוס לטיול ארוך ומספק בחו"ל! הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקס/ית שלך?:חמוד וסקסי
אתה חצוף?:תלוי למי ומתי קיץ או חורף?:חורף!! אתה נהנה להתלכך?:.. איך הפופיק שלך?:
חמוד! מה מספר המזל שלך?:נראה לי ש-5 איך השיער שלך נראה עכשיו?:אסוף בקליפס תוכל להיות צמחוני?:לא איך את נראית?:רזה מאוד, נמוכה-קומפקטית
תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:תלוי. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן היו לך הפרעות אכילה?:לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:3 שחית פעם בעירום?:..... יפה?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אמא בוכה הרבה?:לא הרבה, אבל יש תקופות ומצבים שזה בלתי נמנע.. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!? באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?:קשה לי לחשוב על משהו.. רומנטי?משתדלת.. מתי הפעם האחרונה שהקאת?:וווואו, כשהייתי קטנה מתישהו במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?:לא מחשוף?:כן החבר הכי טוב שלך בתול?:לא.. מה הצבע תחתונים שלך?:....... איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:שרשרת וצמיד איך אתה מרגיש עכשיו?:בינונימי.. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:שישי שעבר עם מה אתה ישן?:שום דבר מיוחד.. האם הפיצו עלייך שמועה?:לא במה אתה נוהג?:פולו כחולה אתה ילדה של אבא או אמא?:לא זה ולא זה מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:ביסודי או בחטיבה מתישהו, לא זכור לי.. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?לא מה עשית היום?השלמתי שעות שינה, הייתי ברוטשילד ושיחקתי פטנק עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?:אני עוד לא סגורה על העניין.. קור או חום?חום לישון או לקום?תלוי.. חוף או הרים?חוף קרמבו או שוקו?גם וגם! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?שוכבת עוד כמה דקות וחושבת איך להתחיל את היום וקמה לשטוף פנים.. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?חושבת על היום שהיה.. את מי היית לוקח לאי בודד?בן זוג ו/או חבר/ה טובים אם היית חייה איזה חייה היית?דולפין או קיפוד איזה שפות אתה מדבר?עברית ואנגלית ויודעת פה ושם צרפתית בן-אדם של לילה או יום?יום רגיש לדיגדוגים?תלוי איפה.. מה היום הכי גרוע בחיים שלך?שומרת לעצמי... מה היום הכי טוב בחיים שלך?היו כמה וכמה כאלה, וכן ירבו!
מה הדבר הכי חשוב לך?המשפחה והחברים על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?על היום שהיה, על המשפחה וחברים.. ממה אתה הכי פוחד?מוות המקום האהוב לחופשה?ניו יורק ולונדון-מתה להיות בברלין! טעם גלידה אהוב?וניל ממתק אהוב?טוב טעם מכונית?אני אוהבת את שלי כרגע-פולו חג?פסח תוכנית אהובה בטלויזיה?סיינפלד וחברים ז"ל, נכון לעכשיו עקבתי אחרי הכל דבש ואחד נגד מאה מילה אהובה?כאילו.. דיסק אהוב?כרגע-יוני בלוך ואפרת גוש הייתה לך שיחה רצינית?היו כמה.. חיבקת מישהו?כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב?ממש לא, וכן התגעגעת למישהו?ברור.. האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :כן מישהי/ו בגדה בך?מקווה שלא! נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?ברור היית מאוהב?כן.. ראית את מגדל אייפל?לצערי רק בתמונות.. עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?ברור נישקת מישהי?לא (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף?ברור ניסית דיאטה?כדי לעלות במשקל... הייתה לך תאונת דרכים?לא רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך?כן זרקתה מישהי ואחרי זה התחרטת?כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?כן.. שיקרת?כן.. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?לא.. פגשת סלבריטי?כן....... עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור?קורה הרבה שכמעט... מה השעה?21:28

יאללה נזרום....../images/Emo13.gif

פרטיים אישיים: שם: אביטל מקצוע אותה את/ה לומד: הוראה. מוסד לימודים: לוינסקי. מסנג'ר:יש.. איסיקיו:יש... סקייפ:אין... שעת ההתחלה:21:19 שם:אביטל תאריך לידה:30.10.86 מזל:עקרב מין:נקבה גובה:1.65 צבע עיניים:חום מידת נעליים:37 מיקום:ראשון לציון. איפה נולדת:ראשון לציון. חבר/חברה:___ אם כן, שם:____ כמה זמן אתם ביחד?:___ מה את/ה לובש/ת עכשיו?:פיגמ'ה. סקס לפני החתונה?: כן... התאהבת פעם במורה?:לא. מעשנת?:לא שותה?:לפעמים שמתחשק.. מפלרטט/ת?: לא.. צבע אהוב:ורוד.. חיות אהובות: כלבים. הרבצתה מישהו?: לא, אני לט בחורה אלימה. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם החברה הכי טובה(שכרגע בחו"ל, זאת קצת בעיה). מישהו נתן לך סטירה?: לא זכור לי. באינטרנט הרבה?: כן. ביישן?: לפעמים. מתקלח?: חח כאילו דה... יש לך חיים?: כן.. נראה לי.. עד כמה אתה בוטח באנשים?: אממ.. ת'אמת, לא מש. אני בוטחת בעצמי. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא.... יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא. תעשה צניחה חופשית?:אימהל'הההההה אוהב לרקוד?: כן. היית בחו"ל?:לא.. די מבאס.. השעו אותך?: לא.. היית רוצה לגור במקום אחר?: לא, אני מתה על ראשון לציון. אתה מפונק?: שמתחשק לי... שתייה מועדפת?: דיאט קולה...או אם הכוונה לבירה אז, ווינשטפאן. שותה מים?: כן.. משתדלת כמה שיותר... באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: לא זוכרת חחח יש לך פלאפון?: כן. אתה מודל לחיקוי?: אממ.. אולי בצחוקים שאני עושה. מה אתה לובש הכי הרבה?: מכנסיים. פירסינגים?: כן, בפופיק. קעקועים?: כן, 2.. אחד בגב ואחד ברגל.. ומקווה שיהיה עוד אחד בהמשך.. אוהב להצטלם?: אממ. לא פוטוגנית במיוחד. אתה שזופ/ה?: כרגע לא.. מתעצבן בקלות?: לא.. אני די אדישה .. התחלת שמועה על מישהו?: כן... לפני הרבה זמן. יש לך קו טלפון משלך?: לא.. יש לך בריכה פרטית?:חחח אני לא טחונה.. אחים ואחיות?:כן. קטן, בן 15 כפרה עליו... תחתונים?: כן.. מסתדר עם אמאבא?: לפעמים כן, ולפעמים לא. מסתדר עם האחים?: משתדלת.. איך אתה מוציא כעס?: בצעקות. ברחת פעם מהבית? חחחח לא. חולמת בהקיץ?: הרבה.. הרי בשביל מה יש חלומות? מה היית רוצה?: זה שמור במערכת. מה הפרחים המועדפים עליך?: אני אלרגית.. איך נראית האקס/ית שלך?: כוסון על חחח(מזאת השאלה הזאת, למה שמישהי תגיד שהאקס שלה היה מכוער?) אתה חצוף?: אממ.. לא.. קיץ או חורף?: באמצע. אתה נהנה להתלכך?: לאאאאאאא איך הפופיק שלך?: קטן וחמוד.. עם עדיל. מה מספר המזל שלך?: אין כזה... אולי 7?3? איך השיער שלך נראה עכשיו?: רטוב.. אני אחרי מקלחת. תוכל להיות צמחוני?: כן. בלי בעיה אפילו. הייתי כזאת למשך שנה..ואז הכריחו אותי לאכול בשר.. איך את נראית?: ניראת טוב. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: אולי בשנה מתחתיי לא יותר. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן, ות'אמת מעדיפה. היו לך הפרעות אכילה?: כן... כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: מתי שאני מספיקה לענות. שחית פעם בעירום?: באמצע. יפה?: כן.. למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא, נשמה שלי!!! בוכה הרבה?: לא. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: את האף.. הוא עושה לי הרבה בעיות(אלרגיה). באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: היי כפרה(חחח סתם... אין משהו ספציפי). רומנטי? כן. משתדלת. מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני חצי שנה. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:ברונטית. אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לאאאא. מחשוף?: לפעמים. החבר הכי טוב שלך בתול?: לא. מה הצבע תחתונים שלך?: ורוד. איזה מראה יש לחדר שלך?: ורדרד.. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: כלום.. אני לפני שינה... איך אתה מרגיש עכשיו?: מתרגשת.. מחר בע"ה אני מתחילה ללמוד... בהצלחה לי!!!! מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני הרבה זמן. והעניין הזה לא מתאים לי, אני אוהבת מסיבות. פשוט לאחרונה סובלת מדלקת בגידי בכף רגל. עם מה אתה ישן?: עם עצמי. על מיטה וחצי... האם הפיצו עלייך שמועה?: לא. במה אתה נוהג?: אין לי רישיון.. חח כן כן... אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: חחחח אויי לפני הרבה זמן... בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: אולי... מה עשית היום? בסרט עם המשפוחה.. עוד קצת עלי: אוהבת לצחוק.. בעלת שמחת חיים.. אתה מאמין בגורל?: מאוד.. "ה שצריך לקרות יקרה..." קור או חום? קור. לישון או לקום? חחחח מי רוצה לקום? חוף או הרים? הרים. קרמבו או שוקו? שוקו. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? אממ.. הולכת לשירותים. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חולמת בהקיץ.. את מי היית לוקח לאי בודד? את עצמי.. אם היית חייה איזה חייה היית? קוף.. חחח מזאת השאלה הזאת... איזה שפות אתה מדבר? עיברית ואנגלית טיפה... בן-אדם של לילה או יום? יום. רגיש לדיגדוגים? קצת.. מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא עולה לי כרגע. מה היום הכי טוב בחיים שלך? כנ"ל. מה הדבר הכי חשוב לך? כנות. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? שמור במערכת.... ממה אתה הכי פוחד? מוות. המקום האהוב לחופשה? לונדון. טעם גלידה אהוב? שוקו פיצפוצים. ממתק אהוב? שוקולד. מכונית? הונדה. חג? שבועות.. אוהבת דברי חלב. תוכנית אהובה בטלויזיה? ארתור... מילה אהובה? טוף... דיסק אהוב? AKON הייתה לך שיחה רצינית? כן.. חיבקת מישהו? בטח... גרמת למישהו לצחוק? הרבה פעמים.. הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? חחחח לאחרונה אפילו זה קרה... התגעגעת למישהו? מאודדדדדד האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן... מישהי/ו בגדה בך?: לא נראה לי.., מקווה לפחות. נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? בטח... היית מאוהב? כן.. ראית את מגדל אייפל? לא... עישנת מריחואנה?לא.. שיחקת מונופול? בטח.. אחלה משחק.. נישקת מישהי? בטח.. (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? כן... ניסית דיאטה? בטח... הייתה לך תאונת דרכים? הייתי מעורבת בכמעט משהו.. ב"ה שנגמר בטוב... רכבת על פיל? לא... נישארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? לא... זרקתה מישהי ואחרי זה התחרטת? לא... יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא... שיקרת? כן... מי לא? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חחחחחחחחחח פגשת סלבריטי? לאאאאאא עברת על החוק וניתפסת? לאאא נרדמת בשיעור? כן... מה השעה? 21:40

amitk80

New member
יאללה אני ממשיך את המסורת של אביטל

פרטיים אישיים: שם: עמית מקצוע אותה את/ה לומד: סטטיסטיקה ומערכות מידע מוסד לימודים: אוניברסיטת חיפה מסנג'ר:יש.. איסיקיו:יש... סקייפ:כן... שעת ההתחלה 00:25 שם: עמית תאריך לידה:19.05.1983 מזל:שור מין:זכר גובה1.72 צבע עיניים:כחול מידת נעליים:42 מיקום:חיפה איפה נולדת: חיפה. חבר/חברה:___ אם כן, שם:____ כמה זמן אתם ביחד?:___ מה את/ה לובש/ת עכשיו?:חולצה ומכנס קצתר סקס לפני החתונה?: כן... התאהבת פעם במורה?:לא. מעשנת?:לא שותה?:לפעמים שמתחשק.. מפלרטט/ת?: לא.. צבע אהוב:ירוק חיות אהובות: כלבים. הרבצתה מישהו?: לא, אני לא אדם אלים. רק אם מישהו יכה אותי אני אחזיר עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם החבר הכי טוב. מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: כן. ביישן?: כן לפעימים מתקלח?: ברור מה להשאר מסריח? יש לך חיים?: כן.. נראה לי.. עד כמה אתה בוטח באנשים?: בוטח לפעמים אבל הכי טוב לסמוך על עצמי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: מממ בחיים לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?:כן בכיף למה לא. מי מצטרף? אוהב לרקוד?: כן. היית בחו"ל?: כן (רק עכשיו חזרתי מברצלונה) השעו אותך?: לא.. היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אולי באיזור הדרום אבל לתקופה מסוימת ולחזור לחיפה אתה מפונק?: לפעמים כן שתייה מועדפת?: קוקה קולה, בירה, ומים שותה מים?: כן.. משתדל כמה שיותר... באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: זה כזה משנה? יש לך פלאפון?: כן ברור אתה מודל לחיקוי?: לא. מה אתה לובש הכי הרבה?: מכנסיים. פירסינגים?: לא קעקועים?: לא, אוהב להצטלם?: אממ. לא פוטוגני. אתה שזופ/ה?: כרגע לא.. מתעצבן בקלות?: לפעמים כן אבל משתדלים לעבוד על זה.. התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: כן יש לך בריכה פרטית?:הלוואי אחים ואחיות?:כן.אחות נשואה עם שני ילדים בת 29 ואחות אמצעית שבדרך להתחתן בת 26 תחתונים?: כן.. מסתדר עם אמאבא?: לפעמים כן, ולפעמים לא. מסתדר עם האחים?: משתדל איך אתה מוציא כעס?: צעקות, או חדר כושר, יוצא להתאוורר ברחת פעם מהבית? לא אבל כשהייתי ממש עצבני יוצא מהבית להתאוורר חולמת בהקיץ?: מדי פעם מה היית רוצה?: חסוי מה הפרחים המועדפים עליך?:אין משהו ספיציפי. כל פרח הוא יפה לטעמי.. איך נראית האקס/ית שלך?: בואו נוותר על זה אתה חצוף?: לא.. קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכך?: כן איך הפופיק שלך?: קטנטן מה מספר המזל שלך?: 19 איך השיער שלך נראה עכשיו?: מסורק ומסודר. תוכל להיות צמחוני?:לא. חייב את מנת הבשר היומית איך את נראית?: נראה מחוטב, אולי יש טיפה בטן שמנמנה תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: יש מצב אבל לא יותר מדי צעירה. תצאי עם מישהו מבוגר יותר: כן אבל עם מישהי שלא גדולה יותר בשנה ממני היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: מתי שאני מספיק לענות. שחית פעם בעירום?: לא אבל מוכן לנסות יפה?: כן.. למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא ואבא בוכה הרבה?: לא. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: לא אכרות כלום אבל מאד רוצה להוריד קצת את הבטן באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: אין משפט ספיציפי רומנטי? כן זה חשוב לא? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני שנתיים וחצי במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לאאאא. מחשוף?: לא החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: קיר לבן עם הרבה תמונות, סכין מגואטמלה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: הדבר היחידי שיש לי טבעת אבל אין כלום עכשיו איך אתה מרגיש עכשיו?: מבואס, עוד שבוע חוזרים ללמוד, היה טוב להיות בחו"ל מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני יום כיפור, היתה מסיבה אדירה, אבל אני מת ללכת לעוד מסיבות עם מה אתה ישן?: עם עצמי. על מיטה וחצי... האם הפיצו עלייך שמועה?: כן, אבל למי אכפת. ילדים קטנים במה אתה נוהג?: אין לי רישיון.. אתה ילדה של אבא או אמא?: שניהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: אולי לפני שנתיים בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא בטוח מה עשית היום? חדר כושר, ארוחה משפחתית, ראינו את ישראל מפסידה לקרואטיה, יצאתי עם חברים וראינו שני פרקים של 24. עוד קצת עלי: אוהבת לצחוק, אוהב לעשות חיים ולבלות אתה מאמין בגורל?: מאוד.. "מה שצריך לקרות יקרה..." קור או חום? חום. לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? ברור ששוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? אממ.. שוטף פנים. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מנמם את מי היית לוקח לאי בודד? אין מישהו/י מיוחד אם היית חייה איזה חייה היית? כלב איזה שפות אתה מדבר? עיברית ואנגלית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כן.. מה היום הכי גרוע בחיים שלך? נוותר על זה מה היום הכי טוב בחיים שלך? אחד הימיםי היה זה כאשר הייתי בקאמפ נואו מה הדבר הכי חשוב לך? כנות, אמון, אהבה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? שמור במערכת.... ממה אתה הכי פוחד? להתעוור לגמרי המקום האהוב לחופשה? קריבים טעם גלידה אהוב? שוקו וניל ממתק אהוב? שוקולד. מכונית? מזדה חג? שבועות, מבשר את תחילת הקיץ. ישששש תוכנית אהובה בטלויזיה? 24 מילה אהובה? סבבה, בכיף דיסק אהוב? עידן רייכל הייתה לך שיחה רצינית? כן.. חיבקת מישהו? בטח... גרמת למישהו לצחוק? הרבה פעמים.. הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן זה קרה לי התגעגעת למישהו? כן יוצא לי להתגעגע לאנשים האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן (הפסד שלה ואולי טוב שזה קרה) מישהי/ו בגדה בך?: לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? בטח... היית מאוהב? כן.. ראית את מגדל אייפל? כן, אבל זה היה כשהייתי קטן עישנת מריחואנה?לא.. שיחקת מונופול? ברור. אחלה משחק.. נישקת מישהי? (לגברים;) נישקת מישהו? לא עשית אמבטיית קצף? כן... ניסית דיאטה? אני אעדיף לעשות הנרבה אירובי ולהזיע כמו חמור הייתה לך תאונת דרכים? לא חס וחלילה ואני מקווה מאד שלא! רכבת על פיל? לא... נישארת ער כל הלילה? כן, כאשר טסתי לברצלונה או למקומות אחרים בחו"ל כשהטיסות היו מוקדם בבוקר פחדת מהחושך? לא... זרקתה מישהי ואחרי זה התחרטת? בהתחלה לא אבל עכשיו יש קצת געגועים יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא... שיקרת? כן, אבל משתדל שלא לשקר. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חחחחחחחחחח פגשת סלבריטי? לא בצורה ישירה. אני לא מחשיב לראות חברי כנסת או עיתונאים מפורסמים כמפורסמים או שחקני כדורגל מרחוק עברת על החוק וניתפסת? לאאא נרדמת בשיעור? לא יצא לי להרדם בשיעור. אולי אני קצת חנון מה השעה? 00:50 לילה טוב, עמית

uri80

New member
איזו קטסטרופה...

פרטיים אישיים: שם: אוריאל מקצוע אותה את/ה לומד: מנהל עסקים מוסד לימודים: כרגע בר אילן, הקודם תל אביב. מסנג'ר: יש איסיקיו: עבר זמנו סקייפ: גם יש שעת ההתחלה: שם: אוריאל תאריך לידה: מזל: עקרב מין: כן, תודה. גובה: 1.78 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 634 מיקום: מרכז איפה נולדת: בבית החולים כמו הרוב. חבר/חברה: לא כעת אם כן, שם: אמרתי שאין כמה זמן אתם ביחד?: רבאק, אמרתי שאין
מה את/ה לובש/ת עכשיו?: מכנסיים קצרים סקס לפני החתונה?: כמובן התאהבת פעם במורה?: ברור שלא, ראיתם פעם את המורות שלי? מעשן?: לא שותה?: גינס זה ממש ממש טוב מפלרטט/ת?: מדי פעם צבע אהוב: אדום חיות אהובות: טיגריס הרבצת למישהו?: השותף שלי למשרד טען שאני מכה אותו. אגדה אורבנית. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: משתדל כמה שפחות לדבר בטלפון. חדל קשקשת ברשת. מישהו נתן לך סטירה?: לא מאז שהייתי ילד. באינטרנט הרבה?: כן. ביישן?: לא כל כך. מתקלח?: מקווה שכולם. יש לך חיים?: ואפילו לא רעים. עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי במה, תלוי במי. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כמו כולם. תעשה צניחה חופשית?: בכיף אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: כן השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: האמת? לא. הייתי עובר מתישהו לאיזה מושב ירוק קרוב לים אבל לא חור מרוחק מדי. אתה מפונק?: לא שתייה מועדפת?: קולה שותה מים?: המון באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: מה שבא ליד. יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: תלוי עבור מי. מה אתה לובש הכי הרבה?: אתם לא רוצים לדעת פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לא ממש. אתה שזופ/ה?: תלוי בעונה. מתעצבן בקלות?: לא התחלת שמועה על מישהו?: על משהו. יש לך קו טלפון משלך?: כן יש לך בריכה פרטית?: תהיה אחים ואחיות?: יש תחתונים?: שלומם טוב, תודה. מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: מצוין, אין יותר טוב מזה איך אתה מוציא כעס?: כושר. הרבה כושר ברחת פעם מהבית? לא חולם בהקיץ?: לא כל כך. פרקטי עד אימה. מה היית רוצה?: את הראש של אחמנידיג'אד בצנצנת פורמלין?
מה הפרחים המועדפים עליך?: קקטוסים. איך נראית האקס/ית שלך?: איזו מהן? אתה חצוף?: לפעמים קיץ או חורף?: קיץ, אין ספק. אתה נהנה להתלכך?: איך הפופיק שלך?: מוקף שרירי בטן
מה מספר המזל שלך?: אין כזה דבר איך השיער שלך נראה עכשיו?: קצר. הסתפרתי השבוע. תוכל להיות צמחוני?: בצער רב וביגון גדול. איך אתה נראה?: רזה ואתלטי. כתפיים רחבות (לא תאור שלי, אלא של ידידה...) תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אך פעם לא ספרתי שחית פעם בעירום?:בודאי יפה?: אין גברים יפים. כולם חבורה של קופים שעירים. יש נשים יפות. למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: שניהם בוכה הרבה?: בגיל 4. מרקו שבר אותי. בחיי, איזה ילד אדיוט. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: ציפורן זרת שמאל באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: להתראות
רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: כשהייתי ממש ממש ממש שיכור. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית. איזה מראה יש לחדר שלך?: של חדר. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: לא לובש תכשיטים. איך אתה מרגיש עכשיו?: שביזות יום א' עם מה אתה ישן?: כמה שפחות האם הפיצו עלייך שמועה?: טבעם של אנשים במה אתה נוהג?: באוטו אתה ילד של אבא או אמא?: לא זה ולא זה מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: זוכרים את מרקו? אז זה לא היה בבית הספר. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: אם מישהו יהיה פראייר מספיק לשלם 8 מליון שקל כדי לצלם אותי- פחח... עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: מאמין בעצמי קור או חום? חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? דופק מכות לשעון המעורר מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מפהק את מי היית לוקח לאי בודד? כל אחד שמביא איתו גם סירת הצלה אם היית חייה איזה חייה היית? הומו ספיאנס איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית, רבאק אין לזה סוף. בן-אדם של לילה או יום? יום. מישהו בכלל הצליח להגיע עד לכאן? רגיש לדיגדוגים? לא מה היום הכי גרוע בחיים שלך? יכול להיזכר בכמה מבדרים מה היום הכי טוב בחיים שלך? רק הולך ומשתפר עם הזמן מה הדבר הכי חשוב לך? בני אדם. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? מכניקת קוונטים כמובן ממה אתה הכי פוחד? להימעך תחת צילה, השכנה מלמטה. זה ממש סרט אימה. המקום האהוב לחופשה? מקום מסוים בנפאל. ליד אגם. גן עדן. טעם גלידה אהוב? אוהב לגוון. ממתק אהוב? שוקולד. מכונית? מה איתה? חג? לאיזה חג החופש הכי ארוך? תוכנית אהובה בטלויזיה? ויתרתי על טלוויזיה, לא חסר לי. מילה אהובה? אחשדרפנים. למה? כי ככה החלטתי כרגע. דיסק אהוב? כל אחד של אהוד בנאי או מאיר אריאל הייתה לך שיחה רצינית? ייפ, הפיצול דורש את שלו. חיבקת מישהו? כן. גרמת למישהו לצחוק? לא מעט. הרגשת טיפש? כן, תוך כדי מילוי השאלון הזה. למה אני עושה את זה לעצמי? איפה הסוף? ומתי מרקו ימצא סוף סוף את אמא שלו? רבאק, תקנה מפה. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? לא שידוע לי. נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כשבא לי. היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? לא במו עיני עישנת מריחואנה? לא. נגד באופן כללי. שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן (לגברים;) נישקת מישהו? לא. קופים שעירים כמו שאמרתי עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? ממש לא. מבנה טוב למזלי. הייתה לך תאונת דרכים? קלה רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? אין על לילות לבנים פחדת מהחושך? לא לאחרונה זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? קרה לטיפשותי יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא עושה דברים כאלה. משהו עקרוני. שיקרת? כמו כולם. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? ייפ. פגשת סלבריטי? כן ומשתעמם למוות מאלה. פרסום זה לא תחליף לאישיות. עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? ייפ. זה היה מייגע...

Pikki

New member
חדשה ואוהבת שאלונים

אז אין כמו אחד כדי לפצוח את הקריירה בפורום
וגם ממש משעמם לי ואני צופה המשך יום משעמם שם: פיקי מקצוע אותה את/ה לומד: אדריכלות מוסד לימודים: אוניברסיטת ת"א מסנג'ר:יש איסיקיו: סקייפ שעת ההתחלה: 10:10 שם: פיקי תאריך לידה: 21.10.84 מזל: מאזניים מין: נקבה גובה: 1.72 צבע עיניים: חום עם נטייה לירוק מידת נעליים: 40 מיקום: ת"א איפה נולדת: אשקלון אההה חבר/חברה:כבר לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: גופיה לבנה של אבא
. סקס לפני החתונה?: כמה שיותר התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: כן וכן שותה?: בקטנה מפלרטט/ת?: כשנחה עלי הרוח צבע אהוב: אדום חיות אהובות: חתולים הרבצתה מישהו?: לאקס שלי גבר מוכה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חברות מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: לאחרונה כן ביישן?: לא. מתקלח?: למה לא יש לך חיים?: היו לי לפני הלימודים עד כמה אתה בוטח באנשים?: רק בעצמי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן. תעשה צניחה חופשית?: לא אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: כן השעו אותך?: כן היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: המשפחה טוענת שכן אני אומרת שלא שתייה מועדפת?: דיאט קולה שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לפעמים אני חושבת שכן מה אתה לובש הכי הרבה?: בגדים פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לא אתה שזופ/ה?: לא... אבל איפשהו במאי הייתי מתעצבן בקלות?: כן. התחלת שמועה על מישהו?: כן (חיוך נבזי) זה לא היה שמועה זה היה אמיתי אבל מה שזה לא יהיה הפצתי את זה. יש לך קו טלפון משלך?: לא. יש לך בריכה פרטית?: מפלסטיק? אחים ואחיות?: 2 תחתונים?: למה לא מסתדר עם אמאבא?: כרגע לא מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: בועטת בעצמים נייחים ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: לסדר את הדירה שלי מה הפרחים המועדפים עליך?: לא יודעת איך נראית האקס/ית שלך?: בסדר אתה חצוף?: כן קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: טוב תודה מה מספר המזל שלך?: 7 איך השיער שלך נראה עכשיו?: חום ואסוף תוכל להיות צמחוני?: מזה 11 שנים איך את נראית?: בסדר תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: למה לא למרות שזה יהפוך אותו לקטין תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: ברור אולד מן רולז היו לך הפרעות אכילה?: נראה לי שכן כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לרוב אני לא עונה שחית פעם בעירום?: לא יפה?: אבא אומר שהכי בעולם למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: לאף אחד מהם בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: שקדים באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: טוב, אוקיי, יאללה, אז..., טוב רומנטי? לא מתי הפעם האחרונה שהקאת?: מממ שנה שעברה כשהייתי חולה במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: חום אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לרוב החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: לבן איזה מראה יש לחדר שלך?: לדירה שלי יש מראה מוזנח איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמיד פנינים איך אתה מרגיש עכשיו?: אההה עייפות החומר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: מממ מחר יש אחת עם מה אתה ישן?: עם החתולה שלי האם הפיצו עלייך שמועה?: נראה לי שכן במה אתה נוהג?: ברגלים אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: וי התחילו דמעות כשהגשתי ערעור על איזה ציון מול הראש בית ספר אבל עצרתי את עצמי בזמן ואמרתי שזה בגלל שלא ישנתי כל הלילה. איזה יום ארור... זה היה לפני שנה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: כן מה עשית היום? התעוררתי לא מזמן עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לקום חוף או הרים? הרים עם חוף קרמבו או שוקו? קרבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מעיפה את החתולה לעזאזל מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? סוגרת את הטלפון את מי היית לוקח לאי בודד? ממממ לא יודעת אם היית חייה איזה חייה היית? ממ חתל? איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? וי... היו די הרבה אני כבר לא זוכרת מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא יודעת מה הדבר הכי חשוב לך? אני על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על ג'ינג'ים ממה אתה הכי פוחד? לא יודעת המקום האהוב לחופשה? " טעם גלידה אהוב? וניל ממתק אהוב? שוקולד מכונית? אהובה? מאזדה חיחי חג? סוכות למרות שהאחרון לא היה משהו תוכנית אהובה בטלויזיה? לא רואה טלוויזיה מילה אהובה? אוקיי דיסק אהוב? .. אין משהו ספציפי הייתה לך שיחה רצינית? לפני שבוע חיבקת מישהו? את מיצי גרמת למישהו לצחוק? לא זוכרת הרגשת טיפש? לא לאחרונה דיברת עם מישהו שאתה אוהב? אולי אתמול? התגעגעת למישהו? עכשיו האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? לא שאני יודעת נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? כן שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? מישהי? לא (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן לצערי אני שונאת לילות לבנים פחדת מהחושך? לא זרקתה מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? כן שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן. עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה? 10:26

omren19

New member
מצטרפת!

שם:מריה מקצוע אותה את/ה לומד:סיעוד מוסד לימודים:אוניברסיטת ת"א מסנג'ר: איסיקיו:156100341 סקייפ שעת ההתחלה:11.10 שם:עדיין מריה. תאריך לידה:19.11.84 מזל:עקרב מין:נקבה,אני מניחה... גובה:172 צבע עיניים:אפור-ירוק. מידת נעליים:39 מיקום:כרגע? הבית של ההורים. איפה נולדת:בריה"מ לשעבר. חבר/חברה:לא כרגע. אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?:מכנס ספורט קצר וגופיה. סקס לפני החתונה?:אולי. התאהבת פעם במורה?:במורים שהיו לי אף בחורה שפויה לא הייתה מתאהבת. מעשנת?:לא שותה?: בחברה. מפלרטט/ת?:ברור. צבע אהוב:אדום חיות אהובות:כלבים פרוותיים,חתולים גדולים(אריות,נמרים,פנתרות וכו..אה,וגם חתולי בית שמנים ומפונקים),דובים הרבצתה מישהו?:כן. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:עם חברות. מישהו נתן לך סטירה?:כן, באינטרנט הרבה?:לפעמים ביישן?:תלוי עם מי. מתקלח?:עם קצף אמבט בריח מלון
יש לך חיים?:בינתיים כן, עד כמה אתה בוטח באנשים?:לא כל כך. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:לא זכור לי מקרה כזה. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:אולי. תעשה צניחה חופשית?:לא! אוהב לרקוד?:תלוי במצב הרוח ובאווירה. היית בחו"ל?:כן. השעו אותך?:חסר להם שינסו. היית רוצה לגור במקום אחר?:אולי בקנדה. אתה מפונק?:אה..כן,קצת
שתייה מועדפת?:כללי- קולה. אלכוהול:כל קוקטייל שמכיל אייריש קרים
שותה מים?:משתדלת באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:כל מיני.יש לך פלאפון?:כן, אתה מודל לחיקוי?:יש איזה מישהי שמתחרה איתי, אז כנראה שכן.אבל זה די עצוב... מה אתה לובש הכי הרבה?:שמלות קיץ קלילות. פירסינגים?:איכס קעקועים?:לא אוהב להצטלם?תלוי במצב הרוח ועד כמה אני מרגישה יפה באותו יום. אתה שזופ/ה?:לא מתעצבן בקלות?:בדרך כלל לא התחלת שמועה על מישהו?:לא יש לך קו טלפון משלך?:סלולרי נחשב? יש לך בריכה פרטית?:עוד לא. אחים ואחיות?:כן.שני אחים גדולים. תחתונים?:חוטיני...
מסתדר עם אמאבא?:לפעמים מסתדר עם האחים?:כן איך אתה מוציא כעס: ,לא מדברת עם מי שהרגיז אותי,עד שאני ארגע. ברחת פעם מהבית?לכמה שעות.חולמ בהקיץ?:כן,מה היית רוצה?:יותר מידי. מה הפרחים המועדפים עליך?:ורדים אדומים. איך נראית האקס/ית שלך?:גבוה,כתפיים רחבות ושיער ארוך.חמוד. אתה חצוף?:לעיתים רחוקות. קיץ או חורף?:defiantly
אתה נהנה להתלכך?:לא,איכס. איך הפופיק שלך?:טוב,תודה. מה מספר המזל שלך?:9 איך השיער שלך נראה עכשיו?:כמו של קוקר ספנייאל מובחר. תוכל להיות צמחוני?:ולוותר על כנפי עוף ברוטב צ"ילי? never! איך את נראית?:אני משערת שטוב.. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:אם הוא ממש מושך אז כן... אבל היי, מקסימום שנתיים הבדל.מעבר לזה,זה כבר גובל בפדופיליה... תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: סביר להניח. היו לך הפרעות אכילה?:תופעת האקורדיון,מכירים? כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:לא מחכה. מה המשחקים האלה? שחית פעם בעירום?:לא. יפה?:אומרים לי שכן. למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אמא בוכה הרבה?:לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:לא כורתת כלום!תעזבו אותי... באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?:"דה?" רומנטי?תלוי במצברוח. מתי הפעם האחרונה שהקאת?:לפני שלוש שנים או משהו. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:אני מעדיפה בחורים, אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: מחשוף?:אם יש במה להתגאות,אז למה לא? החבר הכי טוב שלך בתול?:לטובתו,אני מקווה שלא. מה הצבע תחתונים שלך?:סגול עם פרפרים. איזה מראה יש לחדר שלך?:בינונית. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:טבעת בצורת נחש. איך אתה מרגיש עכשיו?:קצת מצוננת,דוקטור. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:לפני שבוע ומשהו. עם מה אתה ישן?:עם נמר צעצוע בשם רספוטין. האם הפיצו עלייך שמועה?:לא זכור לי. במה אתה נוהג?:בדייהטסו קשישה של האח הגדול. אתה ילדה של אבא או אמא?:תלוי מי יותר נחמד אליי באותו יום
מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא בוכה בציבור. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:אולי. מה עשית היום?התעוררתי מאוחר ,ואכלתי ארוחת בוקר. גונבת עוד כמה ימים של עצלנות לפני תחילת הלימודים... עוד קצת עלי:מה אתם רוצים לדעת? אתה מאמין בגורל?:ועוד איך. קור או חום?קור. לישון או לקום?לישון,מי מישהו חושב אחרת? חוף או הרים?חוף. קרמבו או שוקו?שוקולד עם ליקר. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?בודקת מה השעה. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?קוראת. את מי היית לוקח לאי בודד?את ג'ק ספארו מהשודדים הקריביים. כי: 1. הוא נורא חמוד. 2. הוא תמיד ימצא דרך להיחלץ משם. אם היית חייה איזה חייה היית?דובת קוטב.או בונה (beaver) איזה שפות אתה מדבר?עברית,רוסית,אנגלית. בן-אדם של לילה או יום?יום. רגיש לדיגדוגים?בגדול. מה היום הכי גרוע בחיים שלך?היו כמה ימים לא סימפטיים. מה היום הכי טוב בחיים שלך?21.02.03 יום שכולו אושר, לא רוצה להרחיב,כי זה מרושע:) מה הדבר הכי חשוב לך?יחס טוב של אנשים שחשובים לי. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?על מה שהיה היום,ועל מה שיהיה מחר. ממה אתה הכי פוחד?להישכח. המקום האהוב לחופשה?איפה שיש יער,אוויר צח,ואוכל טוב:אירופה כנראה. טעם גלידה אהוב?שוקולד פאדג' ממתק אהוב?שוקולד תפוז. מכונית?למבורגיני אדומה. אולי מתישהו, בחיים הבאים גם תהיה לי כזאת. חג?יום ההולדת שלי, תוכנית אהובה בטלויזיה?מופע שנות ה 70 מילה אהובה?סבבה לגמרי. דיסק אהוב?"magic voices 2" הייתה לך שיחה רצינית?כן. אבל ממש מזמן. חיבקת מישהו?תמיד. גרמת למישהו לצחוק?גם קורה הרבה. החברים שלי הם אנשים מאושרים בזכותי
הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? אה,זה אמור לללכת ביחד? אז כנראה שכן. התגעגעת למישהו?כן. האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :אפשר להגיד שכן. מישהי/ו בגדה בך?כן, וגרמתי לו להצטער על כך מאד. עיין ערך" היום המאושר בחייך"
נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?היו מקרים, וזה היה מצוין. היית מאוהב?כן וזה נפלא. ראית את מגדל אייפל?רק בתמונות. עישנת מריחואנה?לא, איכס, עישנו לידי בהופעה, ורק מהריח הייתה לי בחילה. שיחקת מונופול?אני אוהבת מונופול!!
נישקת מישהי? (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף?כן. ניסית דיאטה?אם ניסיתי? אני יכולה לספר לכם הרבה על כך, אבל את מי זה מעניין? ממילא העליתי אח"כ הכל מחדש.. הייתה לך תאונת דרכים?כן. שום דבר חמור, אבל נורא נבהלתי. רכבת על פיל?לא, אבל אני נורא רוצה...
נישארת ער כל הלילה?כן. לימודים אקדמיים, אתם יודעים... להשאיר הכל לרגע האחרון, זה דבר נורא,אתם מבינים... פחדת מהחושך?לא כל כך מהחושך,יותר מהעובדה שהבית היה ריק... זרקתה מישהי ואחרי זה התחרטת?לא. אם זרקתי אותו,אז הגיע לו. יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא . אם אני רוצה מישהו,אז אף אחד אחר לא מעניין אותי. שיקרת?לא אשקר, היו מקרים. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן. מסיכות לשיער מביצה ושמן זית...נחשב? פגשת סלבריטי?לא ביחידות... עברת על החוק וניתפסת?לא. אני פחדנית,אז אני לא עוברת על החוק... נרדמת בשיעור?לא.עוד לא נולד השיעור המשעמם שאי אפשר להתגבר עליו בעזרת התכתבות\ציור\בהייה בקיר וחלומות בהקיץ.. מה השעה?12.15

epitaph

New member
יאללה, משעמם לי אז נלך על זה...

פרטיים אישיים: שם: עדי מקצוע אותה את/ה לומד: הנדסה כימית מוסד לימודים: בן גוריון מסנג'ר: יש (אם מישהו רוצה הוא תמיד יכול לשלוח הודעה במסרים, יו נואו) איסיקיו: יש סקייפ: אין שעת ההתחלה: 11:55 שם: עדי תאריך לידה: 14.11.83 מזל: עקרב מין: זכר גובה: 1.83 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 45/46 (תלוי חברת הנעליים) מיקום: קרית גת, בבית איפה נולדת: עקרונית, בבאר שבע בסורוקה אבל תכלס כל החיים שלי גרתי בקרית גת חבר/חברה: יש אם כן, שם: אמירה כמה זמן אתם ביחד?: שבועיים מה את/ה לובש/ת עכשיו?: טי שירט ומכנסיים קצרים סקס לפני החתונה?: קצת מאוחר לשאול עכשיו, לא? התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: לא שותה?: בקושי, קשור לבעיה בריאותית מאשר איזשהוא עיקרון מפלרטט/ת?: תלוי מתי, עכשיו לדוגמא אז לא, אלא אם כן זה עם חברה שלי צבע אהוב: ארגמן חיות אהובות: כלב, אוגר הרבצתה מישהו?: כשהייתי קטן איזו פעם אחת עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: כרגע עם חברה שלי מן הסתם מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: כשיוצא, מה שאומר שבתקופה הזו כן ביישן?: כן, יחסית מתקלח?: משתדל כמה שיותר יש לך חיים?: הייתי רוצה לחשוב שכן עד כמה אתה בוטח באנשים?: בוטח מאוד עד שהם שוברים את האמון שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש מצב, לא זכור לי כרגע יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כמו לכל אחד, משמע כן תעשה צניחה חופשית?: לא נראה לי, אני אוהב מאוד את הקרקע אוהב לרקוד?: לא, מרגיש כמו קוף כשאני רוקד היית בחו"ל?: כבר המון שנים שלא אבל הייתי כמה פעמים כשהייתי קטן השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן, חושב על זה הרבה אתה מפונק?: אפשר לומר שאני ילד שמנת שתייה מועדפת?: פעם קולה, כיום מים שותה מים?: סתכלו תשובה למעלה באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: למי? אחי למד ממני דבר או שניים על מוזיקה, אני מניח שבזה זה נגמר. מה אתה לובש הכי הרבה?: בגדים שחורים או לבנים, וג'ינס רחב פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: ממש לא אתה שזופ/ה?: לא, אבל אני טיפה כהה באופן טבעי בכל מקרה מתעצבן בקלות?: לא, לוקח זמן לחמם אותי התחלת שמועה על מישהו?: נראה לי שאני זוכר משהו בסגנון, בעיקר בשביל הצחוקים ולא משהו יותר מדי פוגע, כמעט יצא מזה שידוך יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אחות גדולה ואח קטן תחתונים?: יש, ברוך השם מסתדר עם אמאבא?: משתדל, למרות שהקטע של לגור בבית מקשה על זה מסתדר עם האחים?: כן, עד שזה מגיע למריבות על הרכב עם אחי הקטן. איך אתה מוציא כעס?: שומע מוזיקה ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: הרבה מה היית רוצה?: כרגע, לראות את חברה שלי, מתגעגע מה הפרחים המועדפים עליך?: וואלה, אין לי מושג. נלך על שושנים לבנות איך נראית האקס/ית שלך?: איזו מהן? האחרונה? כמו פולניה אסלית, אולי בגלל שהיא היתה כזאת. אתה חצוף?: משתדל שלא קיץ או חורף?: רק חורף אתה נהנה להתלכך?: תלוי באיזו סיטואציה איך הפופיק שלך?: עמוק מה מספר המזל שלך?: 36 איך השיער שלך נראה עכשיו?: קצוץ תוכל להיות צמחוני?: חס וכרפס איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: היו לך הפרעות אכילה?: למרות שנראה לי שזה מופנה לבנות אז אני דווקא אענה, לי היו הפרעות אכילה, משהו בסגנון של בולימיה טבעית, לא משהו שגרמתי לעצמי, לא נחמד במיוחד. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה, למה לשחק משחקים עם אנשים? שחית פעם בעירום?: כן יפה?: מי? אני? לא נראה לי למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא בוכה הרבה?: יצא לי לבכות בכמה הזדמנויות, בדרך כלל זה כלל כאב פיזי גדול או כאב לב. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "הלו?", "היי" רומנטי? האמת שלא כל כך מתי הפעם האחרונה שהקאת?: נראה לי שבסביבות גיל 12 בדרך לאילת במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: לא ממש משנה לי אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?: מקווה בשבילו שלא, הוא יוצא עם מישהי כבר 6 שנים כמעט מה הצבע תחתונים שלך?: שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: קטנה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך אתה מרגיש עכשיו?: מפורק מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני שנים, שונא מסיבות עם מה אתה ישן?: תחתונים וטי שירט האם הפיצו עלייך שמועה?: יש מצב במה אתה נוהג?: טויוטה קורולה רנקס. אתה ילדה של אבא או אמא?: לא, אם כבר אני ילד של אמא/אבא וגם זה משתדל שלא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא ממש זכור לי, זה היה באמת ממזמן בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מה עשית היום? התעוררתי, עניתי על שאלון ממש ארוך באינטרנט עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא אבל אני מתחיל לפקפק בזה בשבועיים האחרונים קור או חום? קור, רק קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים, שונא חול קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פותח את העיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? עוצם את העיניים את מי היית לוקח לאי בודד? חברה שלי אם היית חייה איזה חייה היית? כלב, אבל מהנחמדים האלה, אולי לברדור איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, ג'יבריש בשפת אם בן-אדם של לילה או יום? לילה, נכנס למצב פילוסופי בלילה לבן, זה כיף רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה, חברים וכמובן החברה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? חברה שלי, מפנטז קצת ממה אתה הכי פוחד? לאבד אנשים אהובים, הרבה יותר מפחיד אותי מלמות בעצמי (אם כי זו מחשבה קצת אנוכית כשחושבים על זה) המקום האהוב לחופשה? איזה צימר מבודד תמיד טוב טעם גלידה אהוב? שוקולד ממתק אהוב? שוקולד מכונית? מת על פורשה, חולם עליה מאז שהייתי קטן חג? סוכות תוכנית אהובה בטלויזיה? אמממ...CSI, ורוניקה מארס, סינפיילד, נשואים פלוס. יש הרבה למרות שהיום בקושי יוצא לי לראות. מילה אהובה? גזונטייט דיסק אהוב? יש כל כך הרבה, אם חייבים אחד אז נלך על "לארקס ת'אנגס אין אספיק" של קינג קרימזון הייתה לך שיחה רצינית? הרבה כאלה חיבקת מישהו? הרבה פעם גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? אני מתגעגע עכשיו האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו?: כן, כמה פעמים מישהי/ו בגדה בך? כן, פעם אחת נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן, גם הייתי עליו עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן, חולה על מונופול נישקת מישהי? הרבה פעמים (לגברים;) נישקת מישהו? לא יצא לי לנסות את החוויה עשית אמבטיית קצף? בטח, אחד הדברים הכיפיים, במיוחד שזה עם מישהי ניסית דיאטה? כן, אבל לא בקטע של להרזות. הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן, בצבא זה קרה לי הרבה, מדי פעם כשמתחשק ואני גם משתדל לעשות לילה לבן לפני כיפור. פחדת מהחושך? כן זרקתה מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? אף פעם, לא מאמין במשחקים האלה, כשאני עם מישהי אז אני רק איתה שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? בטח, אחד הדברים פגשת סלבריטי? כמה פעמים, היה נחמד עברת על החוק וניתפסת? דו"ח על מהירות נחשב? נרדמת בשיעור? כן, בצבא, אף פעם לא באוניבריסיטה. מה השעה? 12:23

M o n a L i s a

New member
עונה ../images/Emo55.gif

פרטיים אישיים: שם: מונהליזה מקצוע אותה את/ה לומד: כימיה מוסד לימודים: בר אילן מסנג'ר: יש איסיקיו: אין סקייפ: יש שעת ההתחלה: 12:00 שם:
תאריך לידה: 14/3/1985 מזל: דגים מין: דגה גובה: 1.58
צבע עיניים: ירוק מידת נעליים: 38-39 מיקום: ליד חיפה וברמת גן איפה נולדת: אצל הסובייטים חבר/חברה: כן אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: הרבה מה את/ה לובש/ת עכשיו?: טרנינג וגופיה סקס לפני החתונה?: כן... התאהבת פעם במורה?: המורה היחיד שהיה לי ממין זכר הוא בן 60+, אז... מעשנת?: לא שותה?: כן מפלרטט/ת?: לא צבע אהוב: ירוק חיות אהובות: תוכים וכלבים הרבצת למישהו?: כן... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חברה טובה מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: יותר מידי... ביישן?: לא מתקלח?: לעיתים רחוקות
יש לך חיים?: רק בחופש עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא יותר מידי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא תעשה צניחה חופשית?: בטח!!!! אוהב לרקוד?: כן היית בחו"ל?: הרבה פעמים, אבל מזמן השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: פחות מפעם שתייה מועדפת?: דיאט קולה ופנטה מנגו-תפוז שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט רגילה (שונאת את השאר) יש לך פלאפון?: 2 אתה מודל לחיקוי?: לא יודעת... מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס וטוניקות/גופיות פירסינגים?: היה והורדתי קעקועים?: נגד אוהב להצטלם?: תלוי אתה שזופ/ה?: לבנה ואדומה אם מנסה מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: כן יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: הלוואי... אחים ואחיות?: אין תחתונים?: אין
מסתדר עם אמאבא?: זה מורכב מסתדר עם האחים?: כן
איך אתה מוציא כעס?: בכי ברחת פעם מהבית? לא חולם בהקיץ?: המון מה היית רוצה?: בריאות ולהצליח בחיים מה הפרחים המועדפים עליך?: טוליפ וחמניות איך נראית האקס/ית שלך?: בלתי נראית
אתה חצוף?: אם צריך קיץ או חורף?: חורף ובגדול!
אתה נהנה להתלכלך?: תלוי באיזה נסיבות
איך הפופיק שלך?: ייחודי
מה מספר המזל שלך?: לא קבוע איך השיער שלך נראה עכשיו?: רטוב תוכל להיות צמחוני?: הייתי כבר איך את נראית?: רזה, לא גבוהה וג'ינג'ית תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אחד שחית פעם בעירום?: רק באמבטיה
יפה?: אומרים שכן למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: העתק של אבא (אימא הרסה את העיניים הכחולות שהיו אמורות להיות
) בוכה הרבה?: פחות מפעם אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אימאלה
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: היי, מה נשמע? רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: כמה שנים במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לפעמים החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: יש לי יותר מזוג אחד
איזה מראה יש לחדר שלך?: חצי ירוק, חצי כחול וקצת מצועצע איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין איך אתה מרגיש עכשיו?: לא משהו מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אתמול, לא בדיוק מסיבה אבל היה כייף עם מה אתה ישן?: טרנינג וטישרט האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: הרכב של ההורים אתה ילדה של אבא או אמא?: לא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: כשהייתי בו, לפני 4 שנים בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? התעוררתי, צחצחתי שיניים, אכלתי והתקלחתי עוד קצת עלי: נשאר משהו לומר?
אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לקום חוף או הרים? ביחד
קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? רואה טלויזיה את מי היית לוקח לאי בודד? לא רוצה אי בודד
אם היית חייה איזה חייה היית? כלבה
איזה שפות אתה מדבר? עברית, רוסית, אנגלית וקצת גרמנית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? מאוד!!!!!!! מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היו הרבה מה היום הכי טוב בחיים שלך? כנ"ל מה הדבר הכי חשוב לך? האנשים שקרובים אליי על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? הכל ממה אתה הכי פוחד? מחלות המקום האהוב לחופשה? אירופה טעם גלידה אהוב? וניל, פיסטוק וגומיגם ממתק אהוב? שטיחונים מכונית? אני מוכנה להתפשר על כמה סוגים
חג? חנוכה תוכנית אהובה בטלויזיה? השפנפנות של יו....סתם
...חברים, אבודים, סיינפלד, גיבורים, פריזון ברייק, האנטומיה של גריי, האוס.... מילה אהובה? לא יודעת... דיסק אהוב? מזמן לא שמעתי דיסק שלם הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך?: לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן!!! נישקת מישהו? כן (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? בטחחח ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?
פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה? 12:27, אבל עשיתי עוד דברים תוך כדי

PianoGirl20

New member
אני עונה...

פרטיים אישיים: שם: ליבי מקצוע אותה את/ה לומד: עבודה סוציאלית מוסד לימודים: תל חי מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: סקייפ שעת ההתחלה: 12.44 שם: תאריך לידה: 15.10.86 מזל: מאזניים מין: נקבה... גובה: 1.74-.175 (זה משתנה..) צבע עיניים: כחול-ירוק מידת נעליים: 41 מיקום: מרכז איפה נולדת: בבית חולים..לא בטוחה איזה חבר/חברה: לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: טרינינג וחולצה סקס לפני החתונה?: בטח התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: לא שותה?: לא מפלרטט/ת?: לא ממש.. צבע אהוב: כחול וורוד חיות אהובות: כלב הרבצתה מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם חברות מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: כן מתקלח?: לפעמים אפילו פעמיים ביום. יש לך חיים?: אמממ....חח, שאלה מכשילה.. (אם היה לי סביר להניח שלא הייתי עונה על השאלון הזה..
) עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא יותר מדיי. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: אני מניחה שכן. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כנ"ל. תעשה צניחה חופשית?: לא אוהב לרקוד?: רק לבד בחדר מול המראה.. היית בחו"ל?: כן השעו אותך?: לא. היית רוצה לגור במקום אחר?: אם הכוונה היא לארץ אחרת אז לא. אם הכוונה לבית אחר אז כן. אתה מפונק?: לא ממש, תלוי במה שתייה מועדפת?: מים, קולה דיאט ושוקו. שותה מים?: בכמויות אדירות..חח באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אין לי מושג.. יש לך פלאפון?: ברור, כמו לכולם.. אתה מודל לחיקוי?: חח, לא חושבת. מה אתה לובש הכי הרבה?: מכנסיים וגופיות. פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: כן אתה שזופ/ה?: ממש לא.. מתעצבן בקלות?: תלוי על מי... התחלת שמועה על מישהו?: בחיים לא. יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: נו,באמת.. אחים ואחיות?: לצערי. תחתונים?: מה איתם?.. מסתדר עם אמאבא?: עם אבא כן. עם אמא ממש לא. מסתדר עם האחים?: תלוי איזה מהם. איך אתה מוציא כעס?: צורחת ומקללת ולפעמים גם כותבת. ברחת פעם מהבית? לא, למרות שהייתי צריכה. חולמ בהקיץ?: בטח. מה היית רוצה?: להיות מאושרת. ולעבור את הטסט הקרוב.. מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים. איך נראית האקס/ית שלך?: חח, הוא חמוד סך הכל. אתה חצוף?: תלוי מתי, לפעמים יכולה להיות מאוד חצופה. קיץ או חורף?: קיץ. אתה נהנה להתלכך?: ממש לא. איך הפופיק שלך?: רגיל, נחמד. מה מספר המזל שלך?: 6 איך השיער שלך נראה עכשיו?: ממש רע, לא הסתרקתי מאז שקמתי... תוכל להיות צמחוני?: לעולם לא. ניסיתי פעם ולא הצליח. איך את נראית?: איך אני נראית?.. שיער שחור, עיניים כחולות, פנים של רוסיה... תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא נראה לי. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: ברור...רק עם מבוגרים יותר. היו לך הפרעות אכילה?: לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: כמה שפחות. שחית פעם בעירום?: ממש לא... יפה?: נראה לי שכן. אבל תלוי ברגע. למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: חח, ממש לשניהם. בוכה הרבה?: ממש לא. אני לא מהבכייניות. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: השקדים או התוספתן. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: 'באמת?..' 'טוב, סבבה'... ו- 'וואו'.. רומנטי? בטירוף. מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני כמה זמן, כשהייתי חולה. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: לדעתי ברונטית יותר יפה. אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא סובלת את זה, ממש לא סובלת. מחשוף?: לפעמים קצת. במידה. החבר הכי טוב שלך בתול?: חח, לא. מה הצבע תחתונים שלך?: בורדו. איזה מראה יש לחדר שלך?: רגיל. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: כלום. איך אתה מרגיש עכשיו?: עייפה. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אתמול. אם זה נקרא מסיבה.. עם מה אתה ישן?: עם כמה סדינים עליי. האם הפיצו עלייך שמועה?: אין לי מושג. יכול להיות. במה אתה נוהג?: באופניים?. אתה ילדה של אבא או אמא?: אם כבר אז אבא. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:חח, בחיים שלי לא בכיתי בבית ספר, באמת. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: חח...למה לא. מה עשית היום? רק קמתי לפני שעה.. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: מאוד קור או חום? חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו וקרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? משתינה.. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חושבת מחשבות? את מי היית לוקח לאי בודד? את הפסנתר שלי.. אם היית חייה איזה חייה היית? חתול איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? לא בטוחה, מזמן לא דיגדגו אותי.. מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היו הרבה מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא בטוחה מה הדבר הכי חשוב לך? ללכת לפי מה שאני מרגישה. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? כל מיני ממה אתה הכי פוחד? פחד קהל, נראה לי.. המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? וניל עוגיות ממתק אהוב? טעמי מכונית? חג? פורים תוכנית אהובה בטלויזיה? דוקוסלב מילה אהובה? דיסק אהוב? יש הרבה הייתה לך שיחה רצינית? ברור חיבקת מישהו? כן, אפילו אתמול. גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא, טפו טפו. רכבת על פיל? לא.. נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? לא זרקתה מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? כן שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה? 13.01

mikmik 01

New member
נו שיהיה... ../images/Emo41.gif

שם: מיכל מקצוע אותה את/ה לומד: פסיכולוגיה שעת ההתחלה: 13:39 שם: מיכל (זה לא היה כבר?) מזל: קשת מין: נקבה גובה: 170 צבע עיניים: ירוק מידת נעליים: 40 איפה נולדת: בארץ
חבר/חברה: אין מה את/ה לובש/ת עכשיו?: מכנס קצר וטי-שרט סקס לפני החתונה?: ברור.. התאהבת פעם במורה?: לא
מעשנת?:
שותה?: לפעמים מפלרטט/ת?: נופ.. צבע אהוב: כל הצבעים
חיות אהובות: כלבים וחתולים הרבצתה מישהו?:
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חברה הכי טובה מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: אפשר לומר ביישן?:
מתקלח?: כל יום יש לך חיים?: נוטה להאמין שכן
עד כמה אתה בוטח באנשים?: די נאיבית.. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: אף פעם יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: למי אין? תעשה צניחה חופשית?: אני פחדנית מידי... אוהב לרקוד?:
היית בחו"ל?:
השעו אותך?:
היית רוצה לגור במקום אחר?: טוב לי כאן
אתה מפונק?:
שתייה מועדפת?: קולה שותה מים?:
באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?:
אתה מודל לחיקוי?:
מה אתה לובש הכי הרבה?: בגדים? פירסינגים?:
קעקועים?:
אוהב להצטלם?:
ככה ככה אתה שזופ/ה?:
מתעצבן בקלות?:
התחלת שמועה על מישהו?:
יש לך קו טלפון משלך?:
יש לך בריכה פרטית?:
אחים ואחיות?:
תחתונים?:
ברור שכן.... מסתדר עם אמאבא? : משתדלת מסתדר עם האחים?: כנ"ל ברחת פעם מהבית?
חולמ בהקיץ?:
מה היית רוצה?: להיות עשירה
מה הפרחים המועדפים עליך?: נרקיסים איך נראית האקס/ית שלך?: לא רע
אתה חצוף?:
קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?:
איך הפופיק שלך?: רגיל? מה מספר המזל שלך?: 2 איך השיער שלך נראה עכשיו?: די מסודר... תוכל להיות צמחוני?:
תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:
תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:
היו לך הפרעות אכילה?:
כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: למה לחכות? שחית פעם בעירום?:
נשמע מגניב... יפה?: בוודאי
למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא בוכה הרבה?:
אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: הבוהן ברגל מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני חודשיים אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?:
מחשוף?:
החבר הכי טוב שלך בתול?:
מה הצבע תחתונים שלך?: לבן איזה מראה יש לחדר שלך?: מראה שיקי... איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין איך אתה מרגיש עכשיו?: סבבה
מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני חודש בערך עם מה אתה ישן?: פיג'מה האם הפיצו עלייך שמועה?:
במה אתה נוהג?: סובארו אתה ילדה של אבא או אמא?: שניהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: מי זוכר? בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:
מה עשית היום? הייתי בשופינג בת"א, והיום עוד ארוך... עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?:
קור או חום? חום לישון או לקום? לישון
חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שמה מוזיקה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? קוראת ספר את מי היית לוקח לאי בודד? את כל מי שיכולתי אם היית חייה איזה חייה היית?
איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים?
מה היום הכי גרוע בחיים שלך? יום הגיוס
מה היום הכי טוב בחיים שלך? יום השחרור
מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה וחברים על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? מה מחכה לי למחרת ממה אתה הכי פוחד? הרבה דברים המקום האהוב לחופשה? אין לי מושג, אני מניחה שעוד לא הגעתי למקום המושלם טעם גלידה אהוב? שוקולד ממתק אהוב? אין דבר כזה.. מכונית? לא בררנית חג? פסח תוכנית אהובה בטלויזיה? מונית הכסף
דיסק אהוב? אריק ברמן הייתה לך שיחה רצינית?
חיבקת מישהו?
גרמת למישהו לצחוק?
הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב?
התגעגעת למישהו?
האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :
מישהי/ו בגדה בך?
נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?
היית מאוהב?
ראית את מגדל אייפל?
עישנת מריחואנה?
שיחקת מונופול?
נישקת מישהו?