שאלה

QueIronia

New member
אי אפשר להחליט מה היא יותר...

את שניהם היא עושה בו זמנית ובשניהם היא מצליחה... בכל מקרה, אני מעדיף אותה כזמרת, למרות שלא משנה לי מה בדיוק היא עושה כל עוד היא עושה אותו... חחחחחח.........

Azar Azar

New member
היא יותר מצליחה כזמרת

אבל אני מת על הסרטים שלה וגם על השירים אז לא יודע במה להחליט כי היא זמרת טובה וגם שחקנית מעולה למרות כל הביקורת הרעה עליה

J To The Lo

New member
זמרת!

היא ממש נפילה כשחקנית,כאילו מייד אין מנהטן לדוגמא,סרט חמוד ומשעשע אבל לא מאותם הסרטים שיביאו לה אוסקר,היא צריכה לעשות משהו כמו שיקאגו שכאילו גם לשיר גם לשחק. The Notorious B.I.G Forever East Cost Rulez

Azar Azar

New member
גם אם היא תעשה סרט כמו שיקגו וכאלה

היא לא תהיה מועמדת לאוסקר אם היא לא הייתה הולכת לכיוון הזמרה אז יכול להיות שכבר עכשיו היא הייתה מועמדת לאוסקר מי שזמרת/שחקנית לא נראה לי שיהיה לה מזל להיות באוסקר רק בטקס הפטל זמרת/שחקנית מועמדת

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifאתה בעצם

אומר שלהיות זמרת מוריד מהרמה?

Azar Azar

New member
אפשר להגיד

אבל לעומת בשנות ה70 זה לא היה ככה ברברה סטרייסנד ובט מידלר שתיהם זמרות והם זכו באוסקר לא? עכשיו בכל שנות ה90 ועד עכשיו לא נראה לי שאיזשהו זמרת/שחקנית הייתה מועמדת לאוסקר

מיה17

New member
למה?

לא אני חושבת שהסרט יקבל אוסקר ...... זה סרט ממש יפה..

דעתי בנושא../images/Emo42.gif

אני חושב שג'ניפר היא שחקנית נחמדה...אופן המשחק שלה מתאים בעיקר לקומדיות רומנטיות, כאלה שלא דורשות יכולות משחק גדולות במיוחד. חוץ מזה, היא מאוד יפה ובסוג הזה של הסרטים המראה החיצוני קובע מאוד!
לדעתי בתור זמרת היא לא משהו...היכולת הקולית שלה לא בשמיים ואני גם לא אוהב את זה שבזמן האחרון היא מוציא שירים מסומפלים כל הזמן! לפחות שלושת הסינגלים החרונים...מה יש? אי אפשר לכתוב לבד??? אבל בתכלס- יש לה את הלוק, היא רוקדת נהדר והיא מאוד חמודה

prinsses maya

New member
אני לא אוהבת

בתור שחקנית!! היא לא שחקנית מאוד טובה באמת אני יודעת שהיא גם נורא קשה יעני היא חושבת שהיא יותר ממה שהיא למשל היא הייתה במלון בסוויטה ואז התברר לה שלפני חצי שנה פאף דדי היה באותו מקום אז היא דרשה להחליף סוויטה!! מורה למחול של אחת שאני מכירה מארה"ב הוא גם המורה למחול של הסטייליסט של ג'ניפר והוא אמר שהיא אישה שדורשת!! ואני אוהבת אותה בתור זמרת שחקנית פחות

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifהבהרה קטנה...

כשהיא הייתה בלונדון, היא התארחה במלון שהיא הייתה נוהגת לבוא אליו עם פאף דאדי כשהם היו ביחד. והיא ביקשתה להחליף סוויטה כשהיא ראתה שזו אותה סוויטה ששניהם היו בה ביחד. זה קצת לא נעים להיות שוב באותו חדר שהיית בו עם האקס שלך.
אל תאמינו מיד לכל דבר שאתם שומעים מבלי לבדוק מקורות אחרים, טוב?

J To The Lo

New member
אף פעם לא שמעתי את זה..

טוב בראסמי זה באמת לא כיף להיות באותו סויטה שבו עברת כמה מהרגעים היותר טובים של החיים ועכשיו בגלל טיפשות ובגלל בן אפלק לא יהיה לה עוד פעם,על כך אמרנו-חבל..(שייך לקרן) ואנשים יש לי הודעה שתפתיע אתכם אבל אני רשמית התגברתי על זה,והפנמתי את הפרידה(שקרתה לפני שנתיים אבל חפיף),ועשיתי את זה רק בגלל שלפני חצי שנה בערך פאפי הודיע רישמית שהוא התגבר עליה. אבל כשבפעם הבאה שהיא תוציא דיסק והיא תהיה אחרי הגירושים מבן,אני אולי אתחיל להאמין שוב.

J To The Lo

New member
יש לו 3

אחד ג'סטין שיש אל שמו מסעדה(הייתי בה משהו יפה) עוד אחד שהוא בן חורג,וילדה קטנה בת 3 דרך אגב- הוא עזב את אמא של הילדה בת 3 כדי להיות עם ג'ן ואחר כך הם גילו שההיא היתה בהריון,טוב שהיא לא עזבה אותו בגלל זה

לא זה ולא זה..

כן..היא מהממת בצורה מטורפת1!שאי אפשר לתאר זאת1! אבל- לפי דעתי היא יותר רקדנית..כן.. למה?! כי כישרון המשחק שלה לא ממש בגובה..וגם כן..אין לה קול אלוהי שאפשר למות ממנו...היא שרה רגיל לחלוטין בלי שום מיוחדות..לא להבין אותי לא נכון..אני מעריצה אותה ואני מתה על הדבר הזה.. אבל עד למשחק ושירה..שבזה היא לא ממש שולטת...זה הכל השם שיש לה..והקשרים עם כל הניגרים...

למעלה