רעל!!

מיטקין

New member
../images/Emo18.gif רעל!! ../images/Emo18.gif

ההודעה המקורית אחרי שאני יאמר שהייתי רוצה לשמוע בתיאטרון את השיר "רעל". חחחח.... ההודעה החשובה
נודע לי לפני 10 דקות שביתי יהיה ריק למשך שלושה ימים מתישהו בינואר... ועשיתי חושבים והבנתי.. שאתם האנשים שאני הכי אוהב בזמן האחרון אפילו יותר מהחברים הישנים שלי מהאיזור ומהביה"ס... (חחח רעות בניגוד אלייך אין לי בביה"ס אפשרות באמצע שיעור גנטיקה לדבר עם מישהו מהפורום במסנג'ר)... אז אני מעוניין להזמיייייייין את כולכם אליי הבייתה (הבישול עליי נועה- זרובבלון תתכונני לפסטה).. יהיה מאוד נחמד.. מעים מיני מפגשפורום וכל מי שמעוניין מוזמן להתנחל ליומיים אצלי... אז מתאים?? לכל הטועים איפה אני גר... אני גר בנתניה 10 דקות מתחנת רכבת "בית יהושע"... איקאה מכירים? קיצור תגיבו ותאמרו מה דעתכם...

Ez sLeeP

New member
נשמע כמו תוכנית.

תן תאריכים, ונראה איך זה מסתדר :)

Rain Star

New member
טים, אני דורש תיקון

אתה גר עשר דקות ממקום עבודתי, לא מאיקאה, ולא מרכבת בית יהושע!

lollapalooza

New member
איזה כיף../images/Emo70.gif

בדיוק חשבתי אחרי המפגש שצריך להיפגש לזמן קצת יותר ארוך. אני בעד
מה להביא
(חוץ ממצלמה כמובן)

יאמימאימאיייימייי../images/Emo98.gif

פסטה? יאיייי .. אם זה יצא ביום שלישי אני מנדבת את הדס להביא פיצה.. נכון הדסון?:] בכיייפ.. רק תודיע מתי:]
פסטה טים

אני אחראית על משחקי חברה../images/Emo187.gif

כן!!!!!!!! חייבים להתשכר ולשחק טוויסטר!!!!!!!!!!! אוי זה יכול להיות מצחיק!!!!!

חברים וחברות להקשיב אלי!!!!

במפגש הקודם לא התקשרתם אלי- סנובים! אם הפעם אתם לא מתקשרים לפחות כל אחד פעמיים אני יערוף את ראשכם! מובן?!

Ez sLeeP

New member
תתקשרי את.

את יודעת לאיזה ממדים הגיע החשבון פלאפון שלי?

אהההההההה!!! כיף כיף כיף!

טימוש, איזה מאמי אתה! ככה לנדב את הבית שלך בשבילנו...
נשמע לי אישית כרעיון מעולה! ואם יש תחנת רכבת קרוב אז אפילו יותר טוב! אהבתי גם את הרעיון של מורי להשתכר ולשחק טוויסטר... אני מביאה את השתייה אם תרצו! תתחיל לפלוט תאריכים, טים טים! נושי.

למעלה