קצת סדר!!

הדרוש13

New member
../images/Emo18.gifקצת סדר!!../images/Emo18.gif

כל אחד בא ואומר: זאת הכי טובה, זאת לא הייתה צריכה להיבחר,זה הכי חמוד,זה לא יודע לשיר וכו.... מספיק להיתלונן
בואו נקווה שהכל ילך טוב בעונה הזאת... שיעיפו את מי שצריך ושישאירו את מי שמגיע לו להישאר שהכל יהיה הוגן וטוב!!!
ותפסיקו לקטר ולהיתלונן בבקשה.....

lilit jam

New member
../images/Emo12.gifקראת בכלל את...

תוכן ההודעות...? כבר ניתן לראות שמשאירים את מי שלא צריך ובלי לשאול את דעת הקהל (שהוא זה שאמור להחליט בסופו של דבר...). אז על אילו תלונות וקיטורים את מדברת...?

הדרוש13

New member
תלונות

אני מדברת על התלונות שלך!!! מספיק כבר! זה מה שצביקה אהב ובחר ואין לך מה לעשות נגד זה אז תפסיקי להיות אנטיייייי

dboten

New member
על מה אתם מדברים??

לדעתי אין לשופטים מספיק כח לבחור!! זה הכל smsים וכל אחד יכול להצביע 30,000 פעם למי שהוא רוצה! לדעתי זה צריך להיות 50% בחירת שופטים ו50% sms

שלומית16

New member
נכון וזה לא תלונות זו הבעת דעה

על דברים שלא נראים הוגנים!כמו שבחרו את נטלי מרציאנו

lilit jam

New member
תבדקו את העובדות...

לפני שאתם מדברים... אמרו בפירוש שההפקה החליטה להחזיר את נטלי...

שלומית16

New member
למה את חושבת שהתעצבנתי שבחרו

אותה באמת?!?!?!? בגלל שזה אף אחד מאיתנו לא היה מצביע לה ובמקום שההפקה תבחר מישהי שיודעת לשיר היא בוחרת את נטלי צרציאנו אז אני יודעת טוב מאוד על מה אני מדברת ואל תצדיקי את מה שהם עשו כי אין שום דבר מיוחד בקול שלה זה קול מצמרר

lilit jam

New member
מהההההה??????

את רצינית...? כל ההודעות שלי בפורום הן נגד החלטת השופטים... על מה את מדברת...??

lilit jam

New member
על זה...

"מיכל רשף וחנה גור, שנבחרו על ידי הקהל, ונטלי מרציאנו, שנבחרה על ידי ההפקה..." להפקה יש מספיק כוח בכדי לעשות מה שהיא רוצה...

dboten

New member
אני יודע...

שנטלי נבחרה ע"י ההפקה אבל אני חושב שצריך שנגיד היו עושים שמה שההפקה חושבת זה כמו הניקוד של חצי מהמצביעים או משהו ככה שבתכנית החזרה להפקה יש 200,000 קולות והם מפזרים אותם איך שבא להם. משהו כזה

למעלה