קיטורים

B Positive

New member
../images/Emo18.gif קיטורים

זה מס' ימים שהשינה שלי בעייתית ביותר, אני שונאת את ההרגשה הזאת של הג'ט לאג - ערה אבל סהרורית יום בא ויום הולך ושום דבר לא מתקדם או משתנה. מה שמעלה את סף הרגישות שלי אני עדין מחכה לתשובה לגבי אישור טופס 17 , לאחר שהרופאה דחתה את הבקשה. די מטרטרים אותי - והתור מתקרב וכבר די ברור לי שהפגישה תמומן מכיסי. התקשרתי גם לברר לגבי ההידרותרפיה - אני ממתינה כבר חודשים נאמר לי שזה ייקח לפחות עוד חודש - אני מתחילה לשנוא את מכבי. אני מנסה לשפר את מצב רוחי אבל הכל נהייה יותר גרוע לדוג' : לפני כשבוע החלטתי קצת לפנק את עצמי, הלכתי להסתפר לאחר תקופה שלא ממש השקעתי בעצמי, רציתי קצת להתפנק - קבעתי לי תור להסתפר. אבל במקום פינוק - זו היתה חוויה סיוטית. באותו יום קמתי עם כאב ראש שלא ממש התייחסתי אליהם כהרגלי ולקחתי כדור. כבר בחפיפה התחלתי להרגיש רע , חשבתי שאולי פשוט החופפת לא היתה ממש עדינה, לא הפנמתי שהכאב הוא בגלל הפיברו'. אבל הגיע תור הספר - כל פעם שהוא סירק אותי הרגשתי שהוא תולש לי את העור, ישבתי שם עם דמעות בעיניים מרוב כאב. רציתי לקום וללכת אבל לא היה לי נעים מהספר. הרגשתי מרומה מאחר וגיליתי עוד דבר שאמור להיות טריוויאלי וגם הוא פתאום בעייתי.

linar1

New member
B יקרה, משהו תמוהה את מספרת

אני מאוד מבקשת להבין - אם כבר קיבלת ט.17 פעם ונמצאת במעקב במרפאה באיכילוב אין להם זכות לעצור את המעקב!!!כמה זמן נשאר עד לביקורת ולמה את ממתינה - זאת פעולה של יום עד יומיים מקסימום, ואני את הסיפור שלך שומעת יותר משבועיים. לגבי הידרו' גם לא ברור לי - כל מה שאת מתארת נראה כי עיניין פגום מקומי(נקודתי של הסניף). אני מבקשת יותר פרטים במסר-דחוף!!! מספרות מזמן הפכו עבורי לסיוט, אני הולכת לשם רק במקרים יוצאי דופן - אז עכשיו יש לי שער ערוך, מזל שאני אהבת את זה ואפילו צבע עושים בבית בקצב ובמצב שאני יכולה - "קשה קשה", כמו שאומרת בבהלובה! B חמודה, משפט מהשיר לסיום: אני ואתה נשנה את העולם. שיהיה לך יום טוב

נועםבת11

New member
נאוה אני כמעט כמוך מסופרת קצר קצר.

ובזמן האחרון חושבת על להוריד הכל ולהפסיק לצבוע כי גם עלי נמאסו המספרות והכספים. אצלי זה ממש לא פינוק ללכת למספרה הישיבה הזאת עם הראש אחורה לחפיפה הניעור שהחופפים מנערים את ראשינו ממש לא גורם לי לעונג. וגם הצביעה כל חודש די נמאסה עלי ולכן חושבת להוריד למינימום ולהשאיר טבעי ואז אהיה חצי חצי.

מיטל מק

New member
אתן צודקות

לי נורא כואב כששוטפים את הראש הצוואר צועק הצילו! אבל יותר מזה כואב לי להבריש את השער . הידים שלי,הכתפים הכל כל כך כואב, ברגע שאני מרימה את הידים החום מתפזר על הכתפיים כמו צרבה . לגבי המכתב לקחתי את דעתך לצומת לבי . תודה הנחיה . יש לך יותר ותק ממני בנושא . ביי מיטל

B Positive

New member
זה בדיוק העניין לרוב אני מסתפרת

בבית רק קצוות, אבל חשבתי שזה יעשה לי קצת טוב לפנק את עצמי. לא חושבת שארחיק עד למכונה במיוחד בחורף אבל אחזור לתספורות ביתיות.

נועםבת11

New member
אני באופן קבוע מבקשת מהספר שחופף

את ראשי לשים גומיה שתרכך את המגע עם האגנית כשהראש נוטה אחרונית אך מספרה בשבילי אף פעם לא היתה פינוק.

dorgad

New member
בי יקרה

כל מה שאת מתארת מוכר ביותר. למזלי, יש לי שכנה ספרית, שמכירה את הקשיים שלי, ופועלת בהתאם. אני לא מבקרת במספרות - סיוט אמיתי! לגבי הפרעות שינה - אני לא יודעת בת כמה את, אבל חשוב מאוד-מאוד- מאוד לטפל בהן. שינה רציפה ועמוקה היא יותר מחיונית לכשכמותנו. ממליצה ביותר לקבל טיפול בנושא - כמובן בהתייעצות עם רופא. דור

B Positive

New member
תודה לכולם על התמיכה , לפעמים הכל

חונק וקשה לדבר עם אנשים שלא מבינים זאת - אז שוב תודה. רציתי גם לעדכן שנושא טופס 17 נפתר - קיבלתי אישור היום. הרופאה שמאשרת ממכבי חזרה אלי היום, בהתחלה היא לא היתה כל כך חיובית בענין,היא התחילה לומר לי תראי פיברומיאלגיה שייכת לתסמונות הסומטיות לא ברור אפילו אם היא קיימת בפני עצמה. בשלב זה במקום להתעצבן נשכתי שפתיים, קטעתי אותה בצורה עדינה ואמרתי לה - אני מכירה היטב את הדעות השונות בענין, אבל שתדעי שהכאבים מאוד אמיתיים, ואם תכנסי לכרטיס שלי תראי את כל הבדיקות היקרות שרופאים אחרים שלחו אותי אליהם וכמה כסף זה עלה למכבי- אז עכשו שסוף סוף מצאו - לא עדיף שאני יטופל אצל רופא שמבין ובטווח הארוך יחסוך לכם? זה עבד! מסתבר שכל מה שנדרש לקבל את האישור הוא גישה קרה וכלכלית. תודה לכולם על התמיכה והסיוע אין לכם מושג כמה זה מחזק אותי ומקל על ההתמודדות.

למעלה