קולה בחלל

YOSEW

New member
rafi696 תודה רבה../images/Emo24.gif

שלום תודה רבה הם יפים ונהדרים ויגעו בצורה מעולה. שבת שלום וסוף שבוע נעים

gingerlab

New member
טל, איזו גלריה מיוחדת!

יש לדברים האלה תאריך תפוגה?והיכן אתה מאחסן אותם?

אני מתחיל להעריך את בני המשפחה

של טל. כמה עוד דברים אתה שומר שם? אוכל מהחלל! ואשתי לא מרשה לי לשמור אפילו את האוכל מהסופר, ואני נאלץ לאכול אותו כל הזמן. אתה חושב שלקחו גם קולה וגם פפסי כדי להמנע ממלחמות? וכמה החברות האלו שילמו עבור הפרסום?

טל ענבר

New member
תאריך תפוגה ואכסון

כיוון שמזון מהסוג יבש לא מכיל לחות בכלל, יש אפשרות לשמור ללא קרור במשך ש נ י ם (עוד תרומה של נאסא לאנושות - ויש המון דברי מזון המשומרים היום בטכנולוגיה של ייבוש בהקפאה ובואקום - למשל קפה). רק לאחרונה התברר לי הערך הכספי של מזון חלל אותנטי - באיביי למשל, נמכר מזון חלל לעתים נדירות מאוד, ומשנת 2000 עד היום נמכרו בקושי 3 פריטים. במכירה פומבית שנערכה לא מזמן נמכרה חבילת בוטנים שטסה בחלל ביותר מ - 2000 דולר (!). לגבי איכסון - זה שמור באחת מכפות האוספים במרתף 3- בביתי.....או בעצם - בארון חשוך.

ש י ר ד ן

New member
מדליק ביותר!

וואו! לא, באמת וואו! זה נשמע מה זה מדליק!!!!!!!!!! הרי יש כאלו שמכורים לקולה, ואיך הם יטוסו ויהיו שם אולי יותר מחודש בלי הקולה "הקדושה" שלהם? שאלה טובה.

בוסטר1

New member
טל קלקלת לי

חשבתי שבחלל אוכלים כדורים בצבעים שונים ובטעמים שונים איך אני אחיה עם הידיעה שהשכלתי בעוד משהו
א

ההמצאה הרבה יותר ישנה מזה:

אריך קסטנר, ב"35 במאי" כבר כתב על זה: נשיא ארץ העצלנים, מר דובשני, המציא כדורים צבעוניים, שאוכלים במקום אוכל רגיל, ובמקביל מסתכלים על התמונות של המאכלים המוקרנות על הקיר. זה יותר קל, לא מעייף, וטעים באותה המידה. נדמה לי שהספר נכתב בשנות השלושים, הרבה לפני המסע לחלל.

evilihi

New member
חבר טוב שלי מכר את זה באיביי

2500$ לפחית חלל מקורית כמובן..

evilihi

New member
HEHE

טוב תמונה אין לי.. אבל אני צריכה ליצור איתו קשר בכל מקרה לשם עסקת בקבוקים גדולה (כל אחד והג'וק שלו) אז אני אבקש ממנו פרטים...אולי יש לו עוד אחד אפילו...יש לו קשרים מדהימים והוא אחד האנשים הידועים ביותר בתחום איסוף בקבוקי הקולה בין האספנים (ויש לו עוד הרבה פריטים אחרים של קוקה קולה גם כן). יש שאלות ספציפיות שעלי לשאול אותו בעת הראיון?

broadaxe

New member
זכור לי סיפור אחר על קוקה-קולה

שאני לא בטוח אם קשור לטיסות החלל: כיצד יקררו באין מקרר? יצרו פחית עם תחתית כפולה ובה קפסולה זעירה של פריאון. במשיכת ניצרה הקפסולה מתפרצת ומשחררת את הגז לחלל התחתית, והטמפרטורה יורדת ל-6 מעלת צלסיוס תוך 60 שניות. השתמשו ביישום הזה כבר במלחמת המפרץ הראשונה.

למעלה