אבל היה לי קטע עם טכנאי גז. סוף סוף החליטותי להפעיל פה כיריים גז במקום חשמל שהיו לי קודם לכן. ניסיתי לחבר אותם, הסתבר שאין גז (כך סברתי..) החלפתי בלונים. שמחה וטובת לב חיברתי את החיבור הפשוט, סובבתי את ברז הגז, ויוק, אין גז. התבאסתי כך מספר חודשים (פנלופה יודעת על מה מדובר) ושמתי אותם בצד, וקפאתי על שמרי, עד שסוף סוף במקרה נתקלתי בטכנאי גז, שאמר לי שישלח חבר שלו שכל הזמן עובד בסביבה שלי. אמרתי שאין בעיה, ברגע שיעבור ככה ליד הבית שלי שיתן קפיצה, לראות מה קורה. הביקור תואם, ומה הסתבר? דוקא לי עם החוש הטכני הדי מפותח קרתה הפדיחה (וכנל לאבא שלי שהיה פה ולא עלה על זה). צריך לא רק לסובב את ברז הגז הזה, אלא גם להרים. הגיע הטכנאי, אמרתי לו, שמע, אין גז. הלך, הרים. יש גז. צחקתי על עצמי. כמה? שאלתי אותו. חשבתי שיגיד: עזבי שטויות, עברתי בלאו הכי פה בדרך , לא שנסעתי במיוחד, וכולה הרמתי את ברז הגז... אמר: מאה שח. נחנקתי. שילמתי. צ'או.
אבל אשכרה, הוא רק הרים את השטקר חחח. (הוא לא אשם שאני סתומה, נכון). מאה שח? תראי, תעריף משתנה בהתאם לקלקול והתיקון, נכון? הוא לא יכול תמיד לדעת מראש. אני משערת שיש מינימום לביקור, ומאה שח זה לא הרבה, אבל בכל זאת נדהמתי את יודעת איך זה... על כלום כמעט. ובכל אופן הוא היה בסביבה ולא הגיע במיוחד, והכל... טוב נו, זו הפרנסה שלו, צודק, הוא צריך להרוויח מאדיוטים כמוני חחחחחחחחחחחחחחחחח.
אותי מרגיז לשלם על שירות ולא לקבלו.. כמו מאיתורן למשל... או העיריה פה... שזה חמור בעיני.. שגם משלמים וגם לא מקבלים.. ואפילו אי אפשר להתנתק.. בעלי מקצוע. אני עובדת עם קבועים בלבד. שהם בני בית בבית ובעבודה. בכל מקום שאני צריכה משהו זה הצוות ב3 העשורים האחרונים.. מה שאומר דרשני. היות ואני גרה במקום שנחשב יוקרתי אני רגילה שמתייחסים אלינו כפראירים שאוספים כסף מהדלפק (העץ גבוה מדי..) אז התרגלתי לשאול.. תמיד... לפני שאני מזמינה... כולל הכל.. שלא יתבלבלו בעליה..