כן אה למרות שלרגע לא חשבתי שהיא לא
S SuperShiro New member 24/6/07 #80 כן אה../images/Emo3.gif למרות שלרגע לא חשבתי שהיא לא../images/Emo9.gif
U Upgrade U New member 24/6/07 #82 אבל עדיין - Dignity זה שם האלבום האחרון של הילארי דאף. אני לא חושב שבריטני לא כ''כ מקורית שהיא תעתיק מהילארי דאף או ממישהו אחר בכלל. ותודה רבה על התרגום!!
אבל עדיין - Dignity זה שם האלבום האחרון של הילארי דאף. אני לא חושב שבריטני לא כ''כ מקורית שהיא תעתיק מהילארי דאף או ממישהו אחר בכלל. ותודה רבה על התרגום!!
S SuperShiro New member 24/6/07 #83 כן, הוא אמר שבאופן עקרוני הסקר רציני, אבל 5 השמות הספציפיים הללו לא רציניים והם אך ורק מופנים כלפי התקשורת. בבקשה
כן, הוא אמר שבאופן עקרוני הסקר רציני, אבל 5 השמות הספציפיים הללו לא רציניים והם אך ורק מופנים כלפי התקשורת. בבקשה
J JOYE האחת New member 25/6/07 #88 בריטני חזרה לשחור../images/Emo70.gif ויש לה כבר שער ארוךךך.. תראו בצדדיםםםםםםםםםםםםםם
0 0verpr0tected New member 25/6/07 #92 ../images/Emo7.gifאוףףף...למהה יפה לה שחור... אבל למה סתם היא צובעת כל הזמן ממש לא אהבתייייי
Y YugiBoy New member 25/6/07 #95 כל כך מחמיא לפרצוף שלה... אבל לא חבל על השיער והגבות? כל חודש צבע אחר? כל הזמן תוספות והדבקות והלחמות? כשהוא יאריך הוא יראה כמו לא יודע מה... מילה אם היה אותו צבע...
כל כך מחמיא לפרצוף שלה... אבל לא חבל על השיער והגבות? כל חודש צבע אחר? כל הזמן תוספות והדבקות והלחמות? כשהוא יאריך הוא יראה כמו לא יודע מה... מילה אם היה אותו צבע...
L lidor love lee New member 25/6/07 #101 יווו איזה מתוקקקק../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif אני גם רוצה ילדים כמו שלההה רק כשאני אהיה גדולה כמובן חעחע
יווו איזה מתוקקקק../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif אני גם רוצה ילדים כמו שלההה רק כשאני אהיה גדולה כמובן חעחע
Y YugiBoy New member 25/6/07 #98 זה חדש? ../images/Emo99.gif וואווווווו זה כל כך מחמיא לההההההההההה!!!!