משפט חדש באתרה הרישמי של בריטני
באתר הרשמי שלה בריטני הוסיפה משפט חדש תחת תחרות בחירת השמות לאלבום החדש. המשפט הוא המשפט הבא, "mother to grandmother, and my my, your grand". פירוש המשפט הוא "מאמא ועד לסבתא, ושלי שלי, את מרשימה.". במשפט קיים משחק מילים בבירור, וקצת קשה להבין את כוונתה של בריטני, המשחק יוצר למשפט המון משמעויות שונות. באופן אישי אני חושבת שזו פשוט הייתה הדרך שלה להראות לנו, המעריצים, שהשמועות שטענו כי בכוונתה להגיש צו הרחקה כנגד אימה אינן נכונות. אני לא יודעת למה בריט התכוונה, וכנראה שלעולם לא אדע, אבל הנה כמה אפשרויות עליהן חשבתי, 1.הפירוש הפשוט – כאמא וכסבתא היא עדיין שלה [של בריט], והיא מרשימה. 2.ציניות – כאמא וכסבתא, אוי אוי, את מרשימה [כאשר אומרים את זה, my my יכול לשמש כאנחה, קריאה המצביעה על אכזבה מסוימת.] 3.יכול להיות שבריט מרגישה שלין זנחה אותה מעט לטובת שני נכדיה, בניה של בריט, שון וג'יידן, והיא מזכירה לה כי היא עדיין אמה [אמה של בריט], וכי שון וג'יידן הם עדיין ילדיה שלה. 4.[פירוש נוסף שקראתי] – בריט משתמשת בעצמה בגוף שלישי [mother] ופונה לאמה [grandmother] כאשר היא אומרת ששון וג'יידן שלה מדהימים/מרשימים. + שימו לב שבריט בחרה להשתמש במילה Grand לתיאור כאשר המילה הזו והמילה Mother יוצרות יחדיו את המילה Grandmother.