עזרה דחוף

BoSco

New member
../images/Emo18.gif עזרה דחוף ../images/Emo18.gif

שלום לכם אני חדש פה אני מתנדב בכבאות חילוץ והצלה מרחב איילון ומשמר אזרחי מרחב שפלה (מצטער פשוט את הקורס של מד,א פספסתי....) אז רציתי לשאול 2 שאלות: 1. מישהו פה מכיר אנשים מתחנת מודיעין במרחב איילון? 2.מישהו פה שמע על תאונה שבה מעורבים 2 אופנועים בכביש 443 שני האופנועים היו נערים ואחד מהם נפטר זב נורא נורא חשוב לי אם מישהו היה שם או שמה ויודע מה היה שם.... תודה!

רועי נשמע .....

אחי הכל בסדר איתך? אם אתה צריך משהו אל תאסס לפנות אלי -במסרים רועי

PJ01

New member
אז ככה (מתוך הפורום של מודיעין)

כתוב שם שהוא נסע אחרי ילדה שהכיר, שהייתה גם היא על קטנוע. מסיבה לא ברורה נפלה הרוכבת לפתע לצד ימין. כדי לא לפגוע בה ניב סטה לצד שמאל, איבד את השליטה על האופנוע, והתהפך. הצעירה נפצעה בינוני, ואילו ניב נפגע אנושות. אתמול הגיעו לתחנת המשטרה עדויות שלפיהן לאחר שהתהפך ניב ניפגע מגלגלי משאית שנסעה בנתיב הנגדי, וככול הנראה לא שמה לב שהיא דרסה אותו. ניב נפצע אנוש בגזע המוח והוריו ניתקו אותו מהמכונות בשעה 20:37 ביום חמישי בכ"א הכתבה המלאה נמצאת בידיעות אחרונות של יום שישי......

BoSco

New member
עזוב אותי ידיעות אחרונות

הבן אדם הזה חבר שלי! הבן אדם מת! אני צריך פרטים יותר מוסמכים ממקורות פנימיים לא מהעיתון!!! ומה שהיה רשום בעיתון לא נכון מכמה סיבות אני מכיר את מי שחילצה אותו ולא היו שום שברי מעיכה או סימנים לדריסה ע"י רכב כלשהו.... לא הגיוני שבנתיב הנגדי באה משאית כי בכביש 443 יש שני נתיבים לכל כיוון ובין כיוון אחד לנגדי יש קיר מבטון.... הילד היה חבר שלי ונפטר אף אחד לא יודע במדויק ממה הוא מת ומאחר שאני מתנדב משא"ז ביקשתי לראות מה הייתה הדעה של החוקר תאונות ושם נטען שהוא מת רק מנפילה וזה לא נראה לי הגיוני רק מנפילה וחוץ מזה מי שטיפלה בו באמבולנס אמרה לי שהיא ראתה משאית מאחורה אז היא חושבת שהמשאית פגעה בו מאחורה העיפה אותו על הרוכבת השנייה וקרה המקרה המצער שקרה יש פה מישהו מתחנת מודיעין או מרחב איילון שיודע מה היה באמת???

inbale

New member
בוסקו../images/Emo46.gif

כמו שכתוב במכתב המנהלת אני מבקשת לשמור על סודיות רפואית ועל אתיקה מסויימת. אינפורמציה מפורטת מחבריי הפורום על התאונה לא תוכל לקבל לפחות לא על גביי הפורום. אני מבינה את התחושות הקשות ומשתתפת בצערך אבל אסור למסור אינפורמציה כזאת כאן.

רועי נשמה רציתי להוסיף

כידוע לך שעברת השבעה של המשאז בתופס (6012) ובפנקס האישי כותב שלא להשתמש בסמחויות שניתנו לך. אז רק לידיע כללית אחי לפי דעתי זה היה ניצול סמכות- אז להבא תידע ועיצה שלי מכל הלב תברר בתחנה שלך מי היה באירוע דרך לא יודע מי המשך יום נעים רועי גבאי

BoSco

New member
כמה תשובות:

דבר ראשון אני מתנצל באמת אם פגעתי בהנחיות של הנהלת בפורום ממש לא התכוונתי כי זה מין לחץ כזה כי בן אדם נהרג ואני לא יודע ממה.... ושוטר82 תדע לך כמה דברים לא העבירו לנו לא השבעה ולא פנקס מתנדבים וברגע שזה נוגע לחבר שלי זין על הסמכות ואתה תראה שאם זה יקרה לך חס וחלילה אתה תרגיש כמוני.... חוץ מזה הייתי בתחנה באותו יום בתור אזרח ולא בדיוק חיטטי בדוחות אלא "דיברתי עם אנשים"

BoSco

New member
דרך אגב....

אני לא הפרתי שום כלל! למעלה רשום שהפורום הוא לא מקור למענה על בעיות רפואיות לא חשפתי שום דבר או שום פרט אחר שלא הופיע בעיתון אמרתי תאונה עם 2 נפגעים מי שרשמה שמות והוסיפה זאת PJ10 וזה שאי אפשר למסור כזאת אינפורמציה את זה אני מבין מילא

inbale

New member
לא קרה שום דבר בוסקו

אבל רק כדי שתבין - למעלה ליד שם המנהלים יש קישור להודעת מנהל/ת - ציטוט מתוך ההודעה "בבקשה להקפיד על שמירת פרטיות של המטופלים – בכל תיאור של מיקרה אין להכניס פרטים מזהים כגון שם , מיקום וכו... יש לשמור על חסיון סודיות רפואית בכל מיקרה" . תאונה שפרטיה פורסמו בעיתון אין מניעה לכתוב עליה את הפרטים שידועים אבל אינפורמציה מעבר לזה אסור לפרסם בפורום עקב אתיקה וחסיון רפואי. מקווה שהכל ברור עכשיו.

BoSco

New member
אבל לא פרסמתי שום אינפורמציה.....

לא פרסמתי שום אינפורמציה חוץ מתאונה של שני אופנוענים ב 443 ובעיתון הופיעו שמות מקום מדיוק גיליים הכל..... אינ לא פרסמתי שום אינפורמציה חדשה

רועי

אני איתך בדעתך לגבי החבר. גם אני אם זה היה חבר טוב שלי הופך לעולם ורק לידיע היה לי מקרה כזה חבר שלי נפצע בת"ד אם ניידת- שמעתי בתחנה בגל את זה -הייתי אם ניידת תנועה-אמרו לנו למשוך לכיוון-הנהג של הית"מ לא רצה באלוהים בכל היקר לי אמרתי לו שיתהפך העולם אתה מסע אותי לתחנה ודיווחתי בקשר לחבר שלי שיבוא לאסוף אותי רועי רק העברתי לך את זה כידיע כללית כי חבר שתוכל להסתבך בגלל זה רועי גבאי

BoSco

New member
תאמין לי

אם זה היה קורה במשמרת שלי הייתי קורה לניידת בגל שתגיע לאיפה שאני ותיקח אותי לשם אבל במקרה כזה הקטע של להסתבך זה הדבר האחרון שמדאיג אוצתי

רועי

אנחנו בבסיס היינו כמו אחים בדם -אחד החבר שלו נפגע יהפוך תעולם לחלץ אותו וככה אני אותו רגע לא עניין אותי כלום אז כוס עמק התעודה - זה חבר זה יותר חשוב מהכל

אתמול יצא לי

לנתח את התאונה עם אחת מבנות הצוות שהייתה ועם פארמדיק וכל הפגיעות (שלא נפרט) מראות שהמשאית לא "עלתה" על הנער... מקרה אכן מצער ומה שנכתב בעיתונים ונאמר בפורומים ציבוריים זה מה שהותר לפרסום היתר זה בין הצוותים הרפואיים שטיפלו וזהו....

BoSco

New member
את מדברת על...

ש´ ו-א´ את ממודיעין? שלחי לי מסר עם השמות כי אני דיברתי גם עם הצוות בעיקר עם ש´ אני קורה לה אלכס (מי שרואה משמרת שלישית יבין)

יוסי צודק הפליטה לא היתה במקום -אבל

שיש לך חבר בצרהחס וחלילה-שהוא כמו אחיך -אתה תהיה מוכן לעשות הכל כמו שהוא מוכן לעשות הכל בשבילך. היה לנו סיור פעם אחת היה לנו ת"ד אם הניידת- אחת המתנדבות שהיא סמב"סית (סמב"ס-סגן מפקד -בסיס)- היא נפצעה -פינו אותה במד"א (איילון 38 נראה לי) התפנתי איתה גם עד שהמב"ס(מפקד בסיס) יבוא- החברים הלכו לחכות לבוחן תנועה- זה אחד הדברים בבסיס שלי היינו כמו מישפחה אחד עזר לשני הכל כמו אחים עשינו על האש כל הזמן ממש כמו מישפחה

למעלה