עדכונים

2MayaN2

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif ../images/Emo221.gif

2MayaN2

New member
עצומה להבאת פארמור לארץ! ../images/Emo221.gif

ולא, אני לא מדברת על העצומה שאני ויערה עשינו
בפייסבוק של פארמור ישראל פורסמה העצומה הזאת
http://www.atzuma.co.il/paramoreisrael אני בספק אם זה יעזור אבל תחתמו כל זאת

HaDaRoSh

New member
יש כבר הרבה חתימות ../images/Emo45.gif

למה שזה לא יעזור? צריך להישאר אופטימים

2MayaN2

New member
פארמור במצעדים../images/Emo47.gif ../images/Emo221.gif

Paramore is the 82nd most popular artist(s) in the Top Artists chart. (פארמור דורגה במקום ה-82 במצעד האמנים המובילים בקטגוריית האמנים הכי פופולאריים) The Only Exception is the 93rd hottest song on their Hot 100 Songs chart. (השיר The Only Exception דורג במקום ה-93 במצעד 100 השירים "החמים") Hayley is the 59th hottest artist and Paramore is the 88th hottest artist(s) in the Hot 100 Artists chart. (היילי דורגה במקום 59 ופארמור דורגה במקום 88 במצעד 100 האמנים החמים) Brand New Eyes is the 94th album on their Top Billboard 200 chart. (BNE דורג במקום 94 במצעד ה-200 של בילאבורד) Paramore is the 84th most popular artist(s) on their Top Billboard 200 Artist chart. (פארמור דורגה במקום 84 בתור הלהקה הכי פופולארית במצעד 200 האמנים של בילאבורד) The Only Exception is the 37th most popular song in the Adult Pop Songs chart. (The Only Exception דורג במקום 37 בתור השיר הכי פופולארי במצעד שירי פופ למבוגרים(?)) Brand New Eyes is the 18th best selling album on the Alternative Albums chart. (BNE דורג במקום ה-18 בתור האלבום הכי טוב במכירות במצעד האלבומים האלטרנטיביים) Airplanes אגב, זכה למקומות מאוד מכובדים במצעד הזה
מצטערת על התרגום-ניסיתי הכי טוב שאני יכולה

2MayaN2

New member
הם קיבלו גם מקומות יותר גבוהים מזה ../images/Emo221.gif

אאל"ט

למעלה