סקר

BoSco

New member
../images/Emo18.gif סקר ../images/Emo18.gif

מי הייתם מעדיפים מבין השלושה שיעזור למיכל בניהול הפורום (הסקר הוא לא קובע ונועד להציג רק מדגם- מיכל תערוך סקר החלטי בסוף) אנא תחשבו טוב מי הייתם רוצים לראות בכחול לייד מיכל... כל אחד יכתוב הודעה אחת עם עדיפות ראשונה שנייה ושלישית. 1.Bavrmoda 2.Bosco 3.QsomeoneQ

Bavmorda

New member
קשה........

אני צריכה לבחור רק מאחד. ........ בוסקו - אני דורשת שתוסיף עוד אופציה..........

QsomeoneQ

New member
אני הייתי ../images/Emo26.gif

מעדיפה לראות אותי ואת BOSCO... סורי bav אני פשוט בקושי רואה אותך פה... אני חושבת שאם למיכל אין זמן לפורום אז כדי שהיא תעביר את הניהול למישהו אחר... בלי שום טענות כי היא הייתה באמת מנהלת מ-ע-ו-ל-ה
U GUYS ALOT!!!!

Bavmorda

New member
אז לכי ותעשירי את חנות המשקפיים

הקרבוה לבייתך באישה ביפוקל או שניים. ממש נחמד מיצידך

Bavmorda

New member
QQ - עוד משהו בישבילך

>>>> לימדי טוב טוב את המשפט הבא לקראת חייך הבוגרים (שהרי יש לך עוד לא מעט שנים עד אז:) יהללך זר ולא פיך

QsomeoneQ

New member
BAV-באמת שלא בא לי לריב איתך

איך בדיוק את יודעת בת כמה אני?!!? אולי אני בת 76!?!?!

Bavmorda

New member
את לא רוצה לדעת נכון ????????

או שאת רוצה שאוכיח שאני כן יודעת ? כל מה שאוכל לאמר לך יקירתי זה :התנהגי יפה !

BoSco

New member
Bav........

את בטח מכירה את המשפט כל אחד והסטיות שלו.... ואני מבקש ממך יפה לפני שגם אני יתחיל.... בלי איומים פה!!!

Bavmorda

New member
Bמיי דיר אחרי הICQ שלנו תמול והיום.

אתה כבר מכיר את ההתלוצצויות שלי - לא
קח
- בסוף תצא שיכור........

Bavmorda

New member
עוד משהו QQ יקירתי

אם את רוצה לראות אותך ו BOSCO ביחד, זה יכול ליהיות גם ב after hours...... לא צריך לרמוז למיכל שתלך בגלל זה. וחוץ מיזה הקטע הרגיל של שתי בנות (שבטח יגרום הנאה גדולה ל BOSCO) - את פשוט מקנאה....... אבל זה בסדר... אני מרחמת...........

BoSco

New member
BAV!!!!!!

דבר ראשון מה הקשר ך AFTER HOURS??? ולא רומזים למיכל ללכת אפילו אמרתי זה לא במקום זה רק 1 בנוסף כן אני אוהב קטעי בנות! BAV את כמה שאני מחבב אותך.. די!!! זה שאת מבוגרת יותר ממנה לא נותן לך זכות לתפוס תחת על כולם פה!!! אז אל תרחמי אל אף אחד בבקשה!

Bavmorda

New member
בוסקו:נעלבתי, אז הגנתי - זה הכל../images/Emo70.gif

אתה יודע ש QQ כתבה לא יפה...........

QsomeoneQ

New member
כן bav... אני מקנאה בך....

מרוצה?!?! הייתי נותנת הכל כדי להיות את!!!! באמת!!

למעלה