ספוילרים ומש"שים

MineraL

New member
../images/Emo18.gif ספוילרים ומש"שים

נמאס לי מהריבים הטיפשיים האלה על חוקי הפורום והספוילרים. חוקי הספוילרים מאוד ברורים: כתבתם הודעה הכוללת ספוילר לצופי ארה"ב? לשם הדגשה יש לסמן את סימון המש"ש (
מש"ש) כתבתם הודעה הכוללת ספוילר לצופי ישראל? לשם הדגשה יש לסמן את סימון הספוילר הרגיל (
) גם אם בהודעה הראשית יש את הסימונים, זה לא אומר שבתגובות לא יהיו סימונים. בכל הודעה או תגובה שיש בה ספוילרים יסומנו הסימונים. ישנן הודעות ללא הסימון שלא נמחקות כי הגיבו להן "ספוילר מעלי ^" והן צברו מספר תגובות. למחוק הודעות כאלה יהיה חבל על ההשקעה של כל הכותבים, ומזה המנהלים מנסים להמנע. תנסו להמנע ממצבים שצריך להעיר לכם ולמחוק הודעות, זה יקל על כולנו.

אז ככ קשה לך לרשום "ספוילר מעליי?"

אם לא הגיבו להודעה הרבה תגובות, זה אומר שהכותב לא התאמץ?? רילקס :\

oO nam nam Oo

New member
כ"כ קשה לכתוב ../images/Emo58.gif? ../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

או לחלופין
מש"ש, וככה בטוח לא להרוס לאנשים אחרים.

the man 123456

New member
מה הבעיה שיהיה ספויילר

בהודעה הראשונה וכולם ידעו שיש בשרשור הזה ספויילרים???????

Moreiro

New member
כי זה לא תמיד ככה.

פשוט מאוד. ומה, אם אני אפתח הודעה חדשה על משהו שקורה בפרקים החדשים וזה יתפתח לדיון על העונה הראשונה בכלל או סתם על איזו דמות - אז לא מגיע לאלה שרואים בקצב של הארץ לקרוא את זה ולהשתתף? הרבה יותר פשוט לסמן באילו הודעות כן יש ספוילר מאשר לחפש את אלה שאין בהן.

gozala

New member
זה מקובל: נותנים שרשור ספויילרים!

לנוחות ולמניעת אי הבנות, הייתי בפורום בחו"ל עם איזה ספר... נתנו סקציה לספוילרים (אולי אפילו פורום בפני עצמו) וניגמר הסיפור, צריך לעשות את זה וכך נימנעות אי הבנות וויכוחים ומחיקות.

gozala

New member
דוגמא אחת מכמה...

אני נותנת כאן דוגמא מספר, מעניין לא פחות מהסידרה הזו, ההמשכים יוצאים אחרי שנה כל פעם... פתחו כאן פורום ספוילרים ואנשים מתבטאים בו כחפצם, אחרת קורה מה שהולך עם הפורום בארץ (עם אותה סופרת) כל פעם מופיע מי שעדיין לא הספיק לקרא את כל הסידרה (9 ספרים) ואסור להתבטא, אז הפורום מושבת מזה. אני אישית דווקא מחפשת ספוילרים. יש פורומים לסידרה הזו באנגלית (כמובן) ויש בהם סקציות שנועדו לספוילרים! אם אי אפשר להתגמש בעניין משביתים את הפורום, פשוט מאוד!

MineraL

New member
../images/Emo6.gif

ראשית, לא יפתחו פורום נוסף מיוחד לספוילרים, ובכלל לא יפתחו עוד פורום בכללי לסדרה (גם אם סתם חשבת על זה) שנית, מותר פה להתבטא ולכתוב ספוילרים כמה שרק תרצי, אבל חובה לסמן את סימני הספוילרים. שלישית, להשבית את הפורום? אני לא חושב שאת תקבעי לגבי זה. ייש לך תלונות על הכלים שתפוז נתנו למנהלים? יש לך תלונות על המנהלים עצמם? את מוזמנת לפנות לפורום המשוב בלבד. עד השינוי המרענן שתעשי בפורום המשוב, שום דבר לא ישתנה ואין על מה להתווכח בכלל. יום טוב

gozala

New member
היי you, נא לא לעוות את דברי../images/Emo92.gif

מי משבית ומי רוצה להשבית בכלל? מה הקישקוש הזה? אין לי בדיוק מול העיניים את הקטע שהקלדתי אבל להשבית את הפורום? נדמה לי שכתבתי שזה גורם לפורום (אחר לחלוטין) להיות מושבת ואם אתה חושב שאני מתכוונת לעשות מזה סיפור, ולצאת למסע צלב בענייין, אתה טועה!

אני לא מבינה מה כל כך קשה!!

כולה לסמן
קצת התחשבו באנשים אחרים שלא ראו לא ייקרה כלום! מי יישמע איזה קשה זה ללחוץ על סימן...

gozala

New member
זה ../images/Emo58.gif או מש"ש או/ו גם והפך

לסיפור מההפטרה: מי ראה מה בארץ, איזה קטע הוקרן בחו"ל? מה הוקרן פה ומה יוקרן שם... תורה מסיני! הכנסתי איזה קישקוש שמישהו כתב בפורום חו"ל (בינתיים מחקו אותו או שמחק את עצמו) לגבי העונה השלישית, מתקיים על זה דיון שלם (מצחיק כשלעצמו, מישהו באותו פורום ביקש את הכדורים של מהון להרגעה עצמית...) ורגע: מה זה, ספוילר? מש"ש או זיבול ממוחו הקודח של איזה בן עשרה, איך לסמן את זה, מותר לדבר על הנושא הזה בכלל כאן בפורום?

Angelus

New member
פשוט מאוד, ובפעם האחרונה -

סימון בכותרת ההודעה - תמיד! לפרקים שטרם שודרו בארץ - הסימון יהיה
ומס' הפרק. למידע ופרקים שטרם שודרו כלל - הסימון
ולהוסיף 'מש"ש'! בלי התגמשות ולא כלום, ובלי התחכמויות. אלה החוקים!

gozala

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

Please feel free to continue posting MiSa spoilers here זה פורום כלבבי!

למעלה