סווווף- שבוווע

נינה601

New member
סוווווף שבבבבוע ../images/Emo47.gif

איך עבר השבוע? סבבבבבה ( :
משהו טוב שקרה השבוע- מבחן באנגליייית היה קלללל ( :
משהו מאכזב שקרה השבוע: נכשלתי במבחן ..
שיר שלא הפסקת לשמוע: " פעם בחיייים "
בן אדם שעשה לך את השבוע: נאני שלי
יציאת השבוע: חח לשכונה
תמונת השבוע:
מה שלום החייל? וואלה סבבה :)
יוצא/סוגר: יצאאאאאאאא
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבווווווועייים !
תוכניות להיום[חמישי]: טיוול עם השכבה לרמת הגווווולן , ואאז לנסיייייך שלי 3>
תוכניות למחר[שישי]: לשתות בעעערב עם הנסייך שלי וחברים שלו וזהה .. ואז לישון אצלו ...
תוכניו למחרתיים[שבת]להיות אצלל החיייייילוס היפה שלי 3>
תוכניות לשבוע הבא: להמשיך עבודת בגרווווות וזזזה שבבבבת * שללללללללום שיהיה ( :

maayanimi

New member
אווו סופ"ש:)

איך עבר השבוע?מהרררר..וסבבה. משהו טוב שקרה השבוע-היה לי אתמול (חמישי) יום חופש, השני עליו חתמתי מאז הגיוס! משהו מאכזב שקרה השבוע-פספסתי ספינינג בשלישי כי הייתי צריכה לישון בבסיס. שיר שלא הפסקת לשמוע-הדיסק החדש של הראל סקעת:) בן אדם שעשה לך את השבוע-החברה הכי טובה שלי:) יציאת השבוע -אמממ אתמול לשופינג בקניון חח מה שלום החייל?נראה לי שבסדר הוא בחו"ל עכשיו (במסגרת קורס חובלים) יוצא / סוגר? סוגר... אבל לפחות הוא בחו"ל ואני מקווה שהוא נהנה:) מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יצא שבוע שעבר וחזר מקוצרת:/ תוכניות להיום [חמישי] -עשיתי שופינג, קיקבוקסינג, והייתי בבית קפה עם ההורים.. תוכניות למחר [שישי]-ספינינג, ובערב אני מקווה מסיבה. תוכניות למחרתיים [שבת]-חברות, לנוח... מה שזורם.. תוכניות לשבוע הבא- צבא? ולמצוא מה לעשות/להביא לחייל שלי לרגל השנה וחצי שלנו יחד... למישהי יש רעיון?:)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifסוףסוף.

איך עבר השבוע? סבבבבה. משהו טוב שקרה השבוע- "יום בעקבות לוחמים" משהו מאכזב שקרה השבוע- הרבה מבחנים חח שיר שלא הפסקת לשמוע- . בן אדם שעשה לך את השבוע- בייבייייייייייי
יציאת השבוע - . תמונת השבוע - . מה שלום החייל? מצוין. יוצא / סוגר? יצא
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני חצי שעה בערך... נסעתי הביתה כי הוא יוצא עם הכלב שלו ואז בא אלי חח תוכניות להיום [חמישי] - למדתי לתנ"ך. תוכניות למחר [שישי]- היה מבחן בתנ"ך. יותר מאוחר יוצאים להופעה של גוט נו שיים ואז מסיבה במוסדדד! מסיבה ראשונה שלי :ם תוכניות למחרתיים [שבת]- פיקניק ליומולדת של בתדודה שלי ואז ארוחה או סרט עם החבר, אמא שלו ואח שלו. תוכניות לשבוע הבא- מבחן במתמטיקה. החבר מסיים אימון וחוזר הביתה לרגילההההה!!!!! בטח נמצא עוד איזה מסיבה ^^

DanDiDanDi

New member
סכמ"ש

איך עבר השבוע? בסדר.. משהו טוב שקרה השבוע- אממ אין משהו ספציפי. משהו מאכזב שקרה השבוע- כלום.. שיר שלא הפסקת לשמוע- אממ כל מיני של DIDO בן אדם שעשה לך את השבוע- אין כזה?:\ יציאת השבוע -חח לרופא נחשב? תמונת השבוע -אין.. מה שלום החייל? החיילת בסדר:) יוצא / סוגר? יצאה.. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבועיים.. תוכניות להיום [חמישי] - לישון תוכניות למחר [שישי]- לישון תוכניות למחרתיים [שבת]- לעבוד.. תוכניות לשבוע הבא- טקס סיום:) ביום שלישי..

למעלה