משו חדש

manic_subsidal

New member
../images/Emo18.gifמשו חדש

ציירתי את זה היום אם אפשר קצת ביקורות אני יודע לכם מאוד השתמשתי רק ב wacom ופוטושופ כמובן ללא תמונה מתחת ( לשם שינוי)

OrrKislev

New member
אה,ואו

אני חושב שזה נהדר ממש ממש! לדעתי זה רק התחלה. זה סופר נהדר, אבל זה רק התחלה. תמשיך את הציור, תשקיע בו, אולי תצבע, אולי לא, תנקה קצת את הקוים, תחליט איך הגשם יראה, מה יש על האדמה, שיהיה מושלם. לדעתי תעשה את זה יותר אפל (מותר לעשות שטחים גדולים שחורים, זה מן מכשול כזה שהרבה אנשים לא חושבים עליו - מותר ואף כדאי - שטחים שהם שחורים לגמרי או לבנים לגמרי. באמת.) ותוריד את הגושים הלבנים האלה פתאום ברקע. נהדר. עשית לי את השתי דקות האלה לפני שאני הולך לישון.

j i m m y

New member
באמת יפה מאוד

ואין שום רע ב'תמונה ממתחת'. ד"א, זה נקרא לקחת רפרנס.

manic_subsidal

New member
שטחים שחורים גדולים

kicks ass Orrkislev בעיקר מהעיצות שלך... תגיד לי מה אתה חושב? יותר טוב, פחות טוב? ומה עוד אפשר לשנות אני אל רוצה לצבוע את זה כרגע אני מאוד אוהב את זה בשחור ולבן ( את 2 הגרסאות)

guyx

New member
יפה מאד אבל כמה הערות

רוב הציור מאד מוצלח, בעיקר הפנים, השיער, והאקדח השמאלי. אבל לדעתי יש מקום לשיפור באקדח הימני, שמופנה אלינו. אני חושב שבגלל שהוא נמצא בפרונט של התמונה הוא דורש יותר השקעה - ציור יותר נכון של היד שאוחזת את האקדח, ויותר פירוט באקדח עצמו. עוד דבר - אני לא חושב שהעשן שיוצא מהקנה של האקדח הימני צריך להיות כל כך כהה. אמורה להיות לו שקיפות מסוימת. וטיפות הגשם קצרות מדי לדעתי. הן צריכות להיות ארוכות וחדות כדי להמחיש תנועה. וגם לדעתי קווים פחות נקיים יותר יתאימו לאווירה של הציור. ואגב, הגרסה השניה, בשחור-לבן, הרבה יותר מוצלחת לדעתי. גם מבחינה גראפית, וגם המונוטוניות יותר מתאימה לאווירה של הציור מבחינה אומנותית. אני מוסיף תמונה של איך לדעתי העשן והגשם צריכים להראות..

manic_subsidal

New member
אוקיי זהו

תודה.. הגעתי למצב שאני ממש מרוצה מהציור אתה צודק, היד בforeground הייתה בהחלט תחת הזנחה פושעת... סידרתי אותה והוספתי לה קצת יותר עיניין עם העשן.. אני עדיין לא הכי מרוצה מהגשם אבל זה לדעתי מספיק טוב כרגע בכל מקרה אני לא רוצה לגעת בזה יותר כי הרי אפשר לשנות להוסיף ולשחק עם זה תמיד לא משנה כמה זמן אני ישקיע בזה

OrrKislev

New member
כל הכבוד

באמת, הקונטרסט הזה נהדר נהדר. עדיין לדעתי יש בעיה עם האקדח שמופנה אלינו, ולדעתי הגשם הקצר נראה יותר טוב (התמונה הקודמת שהעלית), יש בו פחות אפקט. יש נורא ניגוד בין הגשם שכאן ברקע לבין הדמות, מאוד מוזר, קצת צורם. די סין סיטי הציור הזה. מרהיב. הייתי מצפה ליותר פרטים בשיער, יותר תנועה. באיזור הזה ממש רואים את "משיכות המכחול", וככה גם באקדח שפונה אלינו. הפוזה נהדרת ממש. החלק הלבן הגדול מול השחור הגדול ממש מוצלח. אל תצבע, זה נהדר ככה. תמשיך את הציור, אני רוצה שהשרשור הזה ימשיך, ויצא לך ציור מדהים מדהים. יש נטייה להגיד "זה מוצלח - יש לי רעיון חדש" ולבזבז את העבודה המאוד חשובה ומאוד כיפית. ואת ההרגשה המדהימה שיש כשאתה מסתכל על ציור של עצמך ואומר "אני לא יודע לצייר ככה אבל, הלוואי וידעתי". ותאמין לי - זה יקרה.

למעלה