מספיק ודי

../images/Emo18.gifמספיק ודי../images/Emo18.gif

טוב, הרגשתי צורך רב לפתוח הודעה חדשה בכל הנוגע למצטרף החדש לפורומינו הנהדר, הלא הוא, בכבודו ובעצמו, העברי. בהמשך למה שכתבתי אתמול, אני ממש בעד כול הסיפור. ואני מכריז, כאן ועכשיו,כי מבחינתי, ivri1, הוא הוא, העברי אהובינו. אם לא שמתם לב, מאז שהוא נכנס, הפורום הפך להיות מקום לוהט במיוחד, אפילו הצלחנו לגרור הנה, רחמנא ליצלן, את אנשי פורום דיבורים. איזה כבוד. וגם אם זה לא באמת הוא, הוא חמוד כמוהו, ואני רוצה אותו פה. נורא כיף שהוא פה אתם לא חושבים? ועל כן, כל הודעה שנכתבת מעכשיו, שתיקח בחשבון, שהעברי הגדול קורא ויודע. הולך להיות מבדר ללא ספק. הוא אפילו זכר את שם המשתמש והסיסמא בשביל לחזור שוב לבדוק את התגובות להודעותיו. או שמא יניב היה באיזור? (עברי, צרף את יניב להודעותיך, אנחנו אוהבים אותו נורא, שיכתוב גם...) במקרה הכי גרוע, וזה לא הוא (למרות שאני תומך בעובדה שזה כן), כמה זמן זה כבר יכול להיגרר? הרי מייד אחרי ההופעה בתיאתרון, נקפוץ אליו בשאלות, ואז תתגלה האמת, ואני אומר, לחיות בסרט חודש יכול לעשות רק טוב. לראיה, תראו את סטיב פרנקל. בשביל לקצר את העניין, אנחנו תמיד יכולים לבקש ממישהו מפורום דיבורים האיכותי, שידבר איתו וישאל אותו, כי הרי הוא מכיר אותם היטב (כינויים+שמות+פרצופים) ומדבר איתם אישית. שפשוט ישאלו אותו באחת משיחות החולין שלהם. זו דעתי, אשמח אם תצטרפו, גם אתה עברי. ואסיים במשפט שכל עוד עברי פה, אחתום בו את דבריי, We Love You Ivri איש יקר

../images/Emo45.gif (עברי כנס../images/Emo70.gif)

חשבתי על זה הרבה היום (במקום לחשוב על דברים שיקדמו אותי בלימודי והגעתי למסקנה שאי אפשר להוכיח או להפריך את העובדה שהמשתמש ההוא זה עברי (מי אמר יותר מידי שיעורי לוגיקה?
) ולכן אני מקבל אותו באופן עקרוני להיות עברי לידר אהובינו ולכן אני פונה אליך באופן ישיר עברי- פנה אליי במסרים ואולי נארגן לך ניק ניים אדום ויפה שכולם ידעו שבעיננו אתה מיוחד ובעוד חודש ב30 לינואר הרי כולנו נפגוש את האדון בתאטרון ולכם זה רק עניין של זמן עד שכולנו נדע את האמת תומר נ.ב. עברי אם אתה זוכר - אני זה מנהל הפורום שפגשת באירוח שלך במשרדי תפוז

מיטקין

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

איזה יופי עכשיו זה גם עברי בשבילי.... חחחחח ...... לא ברצינות עכשיו כל הודעה שתהיה פה.. אני אדע שעברי קורא

*מחיאות כפיים* ../images/Emo187.gif

השארת אותי ללא מילים יקירי!! אני אישית לוקחת את הדברים בסבבי אם זה הוא אז אחלה וולקאם אינשאללה תישאר הרבה ובאמת תביא את יניב!!!!!!! אם זה לא הוא אז וולקאם צחוקים איתך הצלחת לעשות שמייח!!! בכלאופן אני עם גל!!!

אני איתך גל!!../images/Emo45.gif

אם עברי הוא אכן עברי, שישו ושמחה! ואם לא, אז קיבלנו לשורותינו עוד פסיכופת! [אחד יותר אחד פחות... מי כבר סופר?] עכשיו השאלה היא- האם לחשוף בפניו את סיפור משפחתינו? [אהמ... תומר.. אבא... אהמ..] נושי.

מיטקין

New member
נושי.. אני מתגעגע...

אחיך רוצה לראות אותך מתישהווווווווווו מממ אוי לא הספקנו לדבר הרבה במפגשפורום.. יש לך אייסיקיו? כי זה ממש לא תקין!!!!

טים טים!!!

אני גם מתגעגעת לאחי הקטן!! זו באמת בושה שאין לך את האיי סי קיו שלי!! תרשום! 159288624! כולם מוזמנים לבוא!

Ez sLeeP

New member
ברוך הבא עברי,

נשמח אם תישאר עימנו כאן, ותשתדל גם לקחת את שגעונינו הקולקטיבי כחלק ברור מן הלך הרוח כאן בפורום, זה לא במיוחד לכבודך, תמיד היינו כך. :) במעמד חגיגי זה, אני גם אפסיק להטריד אותך SMSית, נהפכתי לסטוקר ממוצע, ואיני כבר זוכר את עצמי הנורמלי של פעם. ברגעים אלו חשבתי לצרף הודעת 'התאקלמות מהירה', והבנתי את האירוניה של הדבר. מקווה שאוכל לבוא להופעה האחרונה בתיאטרון, המשך שבוע מקסים,
נדבו'ש.

Principesa Reut

New member
נדב,

תתחבר למסנג'ר, התנתק לי האינטרנט אז לא יכולתי לשלוח לך את התמונה
ובקשר לתאטרון - עכשיו אתה חייב לבוא, כדי לקבל את המקור
(זה כמובן, אם לא נפגש קודם...) בעצם, גם בלי קשר לתמונה המקורית אתה חייב לבוא

heaven is here

New member
התקבלת

עברי התקבל לפורום
ברוך בואך לפורומינו, שמחה שאתה זוכר ססמא
נתראה במועדון התיאטרון (בתקווה |מחזיקה אצבעות|)

lollapalooza

New member
המפ

אני עדיין בספק גדול. אבל שיהיה. אם זה לא הוא אלא סתם ילד משועמם, זה גם נחמד. לפחות יש אקשן. ואם כן- סבבה. ד"א הוא לא חייב לזכור שם משתמש וסיסמה, כי אם לא יוצאים מהמערכת זה נשאר...
ד"א למה הגלריות הארורות תוקעות לי את המחשב כבר שעה

לא יודעצת לא יודעת לא יודעת!

אני בספק, למרות שאני לא רוצה להיות בספק... קשה לי עם זה....כי יש לי מלא דברים להגיד לו אבל אני מפחדת להגיד אם זה לא הוא. כי אז-פדיחות!! תגידו-הוא עונה למסרים?

טוב אז זהו.-הלוואי שיענה לי למסר!

תחשבו איזה מאושרת אני אהיה! אין אין....החיים שלי יהפכו להיות משהו אחר! וכל זה יהיה רק ממסר אחד קטן ומסכן של בנאדם שאין לו מושג מה רוצים ממנו. נו ...שיהיה.

טוב אז זהו.-הלוואי שיענה לי למסר!

תחשבו איזה מאושרת אני אהיה! אין אין....החיים שלי יהפכו להיות משהו אחר! וכל זה יהיה רק ממסר אחד קטן ומסכן של בנאדם שאין לו מושג מה רוצים ממנו. נו ...שיהיה.

למעלה