מחר.... יום שישי ה...13 בחודש
ה הנודניקית עם הקוקו New member 12/1/06 #2 נו... ביפן הספרה 13 אינה מזיקה... אי לכך ובהתאם לזאת...אני מוגנת. עכשיו נראה אותך לא מפזז לצלילי ג'אפן
נו... ביפן הספרה 13 אינה מזיקה... אי לכך ובהתאם לזאת...אני מוגנת. עכשיו נראה אותך לא מפזז לצלילי ג'אפן
M M i c h a l y U S A New member 12/1/06 #4 ממליצה לחשוב מה זה בר מצווה ושאצלנו זה מספר עם מזל טוב...לגבי יום השישי..אלו אמונות שלא קשורות בנו...אז יאללה לך לבלות בלי חשש...
ממליצה לחשוב מה זה בר מצווה ושאצלנו זה מספר עם מזל טוב...לגבי יום השישי..אלו אמונות שלא קשורות בנו...אז יאללה לך לבלות בלי חשש...
M maof New member 12/1/06 #7 אוקי רק ש..... ../images/Emo13.gif עוד לא ראיתי / שמעתי על בר מצווה שהיתה ביום שישי מעוף
ה הנודניקית עם הקוקו New member 12/1/06 #5 לרדת... אני מעולם לא המלצתי לאף אחד לרדת... בוודאי שלא בפרהסיה לרדת לג'אפן...המממממממ...לדעתי אתה צריך לבקש את רשותה
לרדת... אני מעולם לא המלצתי לאף אחד לרדת... בוודאי שלא בפרהסיה לרדת לג'אפן...המממממממ...לדעתי אתה צריך לבקש את רשותה
M maof New member 12/1/06 #6 מממממממ רשותה../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif הרי נאמר....ממעמקים יבוא האור מעוף
ה הנודניקית עם הקוקו New member 12/1/06 #8 עוד פם היבית לי מסכות של אבות../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif תתחיל להביא קיצת מנטרות בג'אפונזית... ותביא על עצמך ברכה גם ב-13 לחודש 平和と愛
עוד פם היבית לי מסכות של אבות../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif תתחיל להביא קיצת מנטרות בג'אפונזית... ותביא על עצמך ברכה גם ב-13 לחודש 平和と愛
M maof New member 12/1/06 #14 מותקקקקקקקק ../images/Emo25.gif נגמרו לי הסוללות בתרגומון מחפש מתורגמנית שדוברת שמכירה את מסכת אבות מעוף
מותקקקקקקקק ../images/Emo25.gif נגמרו לי הסוללות בתרגומון מחפש מתורגמנית שדוברת שמכירה את מסכת אבות מעוף
M M i c h a l y U S A New member 12/1/06 #9 יותר נכון נאמר שבלי חושך לא תראה אור ושהשחור עוטף אותך יש תמיד אור בקצה המנהרה..וצריך להאמין בזה כדי שזה יתממש!
יותר נכון נאמר שבלי חושך לא תראה אור ושהשחור עוטף אותך יש תמיד אור בקצה המנהרה..וצריך להאמין בזה כדי שזה יתממש!
D d a n i e l s 5 New member 12/1/06 #13 ניפגש ב.... בסמטה ברחוב אלם ותספר לי הכל. זואי היתה יכולה לעזור כאן ....
M maof New member 12/1/06 #16 נו..... סמטה רחוב../images/Emo12.gif במזג אוויר הזה את רוצה שאתפוס איזה גריפה / שפעת מעוף
D d a n i e l s 5 New member 12/1/06 #32 לטיפול בשפעת ממליצה על .... "התפוז המכני " ויטמין C הכי בריא !