מחר....

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

L o v e M e1

New member
אני יודעת מה עשה בקיץ האחרון../images/Emo8.gif

חיכה לצילצול 2 של המכשפה מבלייר

maof

New member
אני מאמין בכחול לבן ../images/Emo13.gif

יש מכשפות תוצרת מקומית
מעוף

תגיד לי משעמם לך???????

נשבעת לך יש אתר עם יופי של סודוקו חינם..מעורר את תאי המוח...

maof

New member
מיכלי שאני בפיחודים ../images/Emo13.gif

אני מחפש למי יש ת'קמע מעוף

נישבעת לך שיש קמע

יש כמה אפשרויות אבל גיליתי שלרוב אנשים מחפשים את זה שהם במצב דיכי.. אז אם זה המצב: יש מלח מהים לשים בכל פינות הבית יש לשים שום יש לרכוש אבני קריסטל ויש כאלו שעונדים את עין הדג ויש כאלו שעונדים את החוט האדום של הקבלה וכו וכו.. אבל אולי יש איזה מקובל שתשאיל אותו ליום שישי...אולי במחטף ובטוחה שביבי מכיר את כולם..שאל אותו..יש לו מלא רבנים..

maof

New member
אז את ממליצה לי???????

ליום שישי כדאי לי להיות במקום בטוח
מעוף

מקום בטוח? בגלל יום שישי ה 13?

לא מאמינה בזה..רק באלוהים. והוא נמצא בלב שלי..וזה המקום הכי בטוח!!!

maof

New member
שאלה ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

לדרקולה יש סיכוי לקבל ויזה לארץ הקודש???????? מעוף

maof

New member
ניראה לי שהוא.......

יעדיף לא לצאת לגשם בכדי שלא יהרס לו התיסרוקת מעוף

jane34

New member
13 ביהדות זה דווקא מצוין-למה ככה?

למה להפחיד מעופי? אה? למה? זה יפה ככה? לא מכיר את 13 העיקרים ביהדות? 13 מספר שנחשב טוב ביהדות ולהלן: 13 עיקרים האומרים בכל יום מובטח לו שיצליח בכל מעשיו ועסקיו. הרי אני מאמין באמונה שלמה בשלוש עשרה עיקרים של התורה הקדושה: 1. שהקדוש ברוך הוא מצוי ומשגיח. 2. והוא אחד. 3. ואין לו גוף ודמות הגוף. 4. ושהוא קדמון קדומים. 5. ואין עבודה לזולתו. 6. ויודע מחשבות בני אדם. 7. ונבואת משה רבינו ע"ה אמת. 8. ושהוא אדון לכל הנביאים. 9. ושהתורה ניתנה משמים. 10. ושלא תשתנה בשום זמן חו"ש. 11. ושהקדוש ברוך הוא מעניש לרשעים ומשלם שכר לצדיקים. 12. ושיבוא מלך המשיח ב.ב.יא. 13. ושהמתים עתידים לחיות. יהיה רצון מלפניך ה' אלוקינו ואלוקי אבותינו שתכוף יצרנו לעבודתך כל ימי חיינו, אמן כן יהיה רצון. נו ועכשיו? מעוף? קצת יותר טוב?
(לא טמבל אלא אייקון של דוס חחחחח)

יערית

New member
אהה

בדיוק בתאריך הזה שם קץ לחיי אח של גיסתי לפני שלוש שנים. תמיד רצה למות ביום כזה,סגר עשור שלישי. יהיה זיכרו ברוך

למעלה