מחפשת הצעה..

Julia009

New member
../images/Emo18.gifמחפשת הצעה..../images/Emo88.gif

אני רוצה לעשות קעקוע (חמישי שלי ) וזה בעצם משפט של 5 מילים... הדרך היחידה שחשבתי עליה היא בצורת צמיד על הזרוע, אבל אני לא אוהבת צמידים.
יש למישהו הצעה על איפה (בגוף) ואיך
זה משפט בלטינית...אם זה יעזור ליצירתיות...
THANX

Unicorn Fairy

New member
לטינית זה מהמם... מה המשפט שלך?

מה הוא אומר? (תרשמי גם באנגלית אותו) אני אישית חושבת שזה יהיה יפה מעל האגן (על הבטן... מתחת לטבור)

כן!!!!!!!11

זה יפה בלטינית ו.. עפה בגב התחתון..מעל הטוסיק!! ואז הולכים עם חולצות בטן וזה ממש פצצצהה...
ו-5?!?!?! וואו..הרבה:)

Unicorn Fairy

New member
אבל...

חבל לבזבז מקום (הגב התחתון) שמתאים לכל כך הרבה קעקועים על משפט בלטינית שיותר מתאים על הצד הקדמי של הגוף. לדעתי הגב התחתון מאים יותר לטרייבל-סטייל וקעקועים מרכזיים-ומשפט שלם שהוא אפילו לא מעוצב כטרייבל יכול נורא להתפספס... אבל זאת רק דעתי.

ולכן

לדעתי כדאי לך לעשות אותו על המותן הימנית בגל כזה מקווה שהבנת למה התכוונתי או מתחת לפופיק, מעל הקו של המכנסיים כזה

BloodyRose

New member
לעניות דעתי...

קעקועים באיזור הבטן (במיוחד אצל נשים), זה לא דבר חכם במיוחד.. חשוב לזכור שקעקוע זה דבר קבוע, וזה צריך להוות שיקול בזמן עשיית הקעקוע. במהלך חיינו הגוף משתנה, ורואים את זה בעיקר בבטן. לא מדובר בקמטים או הזדקנות הגוף, אלה משהו שמגיע הרבה יותר מוקדם - עלייה במשקל. כל עליה במשקל, ואפילו הקטנה ביותר, מראה את סימניה בבטן. לא לשכוח גם שבשלב מסויים כל אישה רוצה להיכנס להריון, דבר שיראה נורא עם קעקוע. הקעקוע ימתח וספק אם יחזור לצורתו המקורית.. אני חושבת שזה צריך להוות שיקול חשוב כשחושבים לעשות קעקוע באיזור הבטן או החזה...

Julia009

New member
bloody Rose ../images/Emo77.gif

הזכרת לי את U2... ישר שמתי את ACHTUNG BABY .. הנוסטלגיה שוטפת אותי....

FrooTeLa

New member
מנצלש"ת... ../images/Emo3.gif (ככה כותבים את זה??)

היום אני הולכת לעשות עגיל באף וויש מי לאק!!

Unicorn Fairy

New member
לא... לא מתגעגעת לשלי...

לא יודעת... נורא התלהבתי כשהיה אבל אחרי שבוע נמאס לי.

FrooTeLa

New member
אקדח

וואלה לא ידעתי שיש עם מחט! איך עושים את זה עם מחט?? זה מוזר מה מתחילים לחטט לך באף?? חחחח

למעלה