מאדאם

e-magine

New member
../images/Emo18.gif מאדאם

אני יודע שאת חדשה בקטע של גלישה מהבית, לכן אני מזהיר אותך, את חייבת לבחור לך חבילת גלישה מבזק, אני מקווה שאת לא מתיישבת סתם על הקוו וגולשת בלי חבילה,כי אןם כן, כל התקציב שלך ילך לחשבון ה

MADAM BI

New member
אוי איזה תמרור נחמד אי מאג´ין ישר

הבנתי שמדובר באיזו אזהרה ותודה שחשבת עלי אני אמנם נורא בוקית בדברים האלה אבל האמת שפה בקיבוץ זה מסודר אחרת הענפים עדיין מחוברים לנט דרך הטלפון,בזק ולכן גם היו לי נורא רגשי אשמה שאני גולשת מהעבודה ואני מתכננת לבדוק את החשבונות של חצי שנה ולנסות אולי להחיל את הסכום החודשי שאני משלמת מהבית בקיצור בבתים של החברים עשו לפני כשנה סיבים אופטיים ואז אתה מחובר אוטומטית לנט וכל חבר שמחובר לנט יש לו כרטיס רשת שחיבר אותו, הכרטיס עלה לי כ-140 ש"ח עכשיו שהתחברתי ומשלמים סכום חודשי של נדמה לי 40 ש"ח כך שהיתרון (וזה חסרוןלגבי בעיית ההתמכרות) הוא שאתה יכול לגלוש 24 שעות ביממה וזה אותו מחיר בטח זה כמו החבילה הזאת שעליה דיברת מוזר לי שלא חיברו גם את ענפי המשק לסיבים אופטיים אבל לא לקחו כנראה בחשבון שיש מכורים כמוני שגולשים כל כך הרבה ממקום העבודה על כל פנים אני קצת במילכוד כי בבית המחשב שלי נורא איטי ויש שעות שזה קטסטרופה ופתאום זה שבמשרד שחשבתי שהוא גרוטאה פועל פי שלוש יותר מהר מזה שבבית והיום למשל בשתיים בצהריים אחרי העבודות שלי בקיבוץ גלשתי מהמשרד משך שלוש שעות לפעמים אני מכבה את המחשב בבית כדי לתת למסך לנוח קצת המסך בבית אגב הרבה יותר חדש ובהיר וטוב מהעמום והישן של המשרד סליחה על ההארכה בפרטים הטכניים השעה המאוחרת וחוסר מיקוד

למעלה