התשובה בגוף הכינוי
ת תפוזיטלי New member 24/10/06 #36 יש שם שיער יותר חלק, לא?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כוסית כאילו, גם מי שהכינה וגם מי שהוכנה
M mikmikonet New member 24/10/06 #37 ../images/Emo99.gif כוסית בעצמך. את כל פעם מחדש גורמת לי להגיד את המילה הזאת שאני אף פעם לא אומרת! זה השיער שהיה שם הכי חלק, או שסתם לא שמתי לב וזה התאים!
../images/Emo99.gif כוסית בעצמך. את כל פעם מחדש גורמת לי להגיד את המילה הזאת שאני אף פעם לא אומרת! זה השיער שהיה שם הכי חלק, או שסתם לא שמתי לב וזה התאים!
ד דנדי פלוצקי New member 24/10/06 #51 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכפרה עלייך!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכפרה עלייך!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
T Tinkit16 New member 24/10/06 #26 ../images/Emo55.gif עשיתי כמה../images/Emo3.gif אחח, הכישרון [לא ] יאללה, לנחש... אה ו..! כשאני שמה למטה כחול כהה (במכנסיים), הכוונה לג'ינס . נחשו נחשו נחשו
../images/Emo55.gif עשיתי כמה../images/Emo3.gif אחח, הכישרון [לא ] יאללה, לנחש... אה ו..! כשאני שמה למטה כחול כהה (במכנסיים), הכוונה לג'ינס . נחשו נחשו נחשו
Y YaelFromHell New member 24/10/06 #47 ../images/Emo54.gifומי זה?../images/Emo26.gif תדמיינו שהקצוות של השיער שלו בלונדינים בהירים ודהויים מאוד!
../images/Emo54.gifומי זה?../images/Emo26.gif תדמיינו שהקצוות של השיער שלו בלונדינים בהירים ודהויים מאוד!