כרטיסים....

14מתן

New member
400 ל2 זה 200 לאחד ../images/Emo67.gif

באמת תמיר ! אתה לא רציני !

STA1

New member
400 לשני כרטיסים זה נורמלי לחלוטין!

אני שמעתי על כאלו שמוכרים או מכרו ב550 לכרטיס!!! אני גם קניתי במחיר גבוה!!אבל מי שמכר לי בא לאזור שלי! אז זה יותר קל..

LIAT335

New member
נצל"ש

טוב אם כבר פתחו עוד שירשור על כרטיסים (כאילו שאין מספיק) לפחות אני ינצל"ש אותו במקום לפתוח שירשור חדש... אם יש פה אנשים מהצפון שנוסעים להופעה של קלי ב-25 וכידוע אין רכבות אז יש כבר 5 ילדים שמתארגנים במונית גדולה (ספיישל)ללכת יחד... מי שעוד מעוניין להצטרף יכול לשרשר פה או לדבר איתי במסינג'ר- [email protected]

emeny2006

New member
מה לעשות אני לא מהצפון

אבל שוב, אם למישהו יש כרטיסים למכירה, שיתקשרו אלי. תודה מראש, מוטי. 0543022071

Twisted Shadows

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

Good 2b Me

New member
4 ימים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo217.gif

sweet stav

New member
טוב אבל תחשבו

שאח"כ יתחיל השיגעון איך היה בהופעה וכל זה .. חחח

sweet stav

New member
כן...

לזה התכוונתי...שכול אחד ישרשר איך היה בהופעה ותמונות וידאו (עם מותר לצלם וידאו) ... כול אחד ישרשר לאן שבא לו.. או שיפתחו הודעות חדשוץ.. חחח לזה התכוונתי

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאסור מצלמות ווידאו בעיקרון...

אבל מי שם עליהם!? אני מנסה להגניב נראה לי.. ובמצלמה הדיגיטלית שלי יש אפשרות לסירטונים של 15 שניות בלי קול, אז מה הקטע?...לא נורא

sweet stav

New member
כן... חחח

גם ככה יש אנשים שמביאים מצלמה ובמקום לצלם תמונות מצלמים וידאו חחח ..... וכמעט לא שמים לב

חיחיחי בתקווה../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

שלא בודקים בכניסה אם יש לך עליך משו מקליט(אמ פי 3 או כול חרא אחר) או מצלמה חח

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifייבדקו-יראו רק מצלמת סטילס...

וMP3 את יכולה לשים בכיס או משהו, זה דבר קטן...

למעלה