כרטיסים....

כי כל השרשורים של הכרטיסים

כבר מפוצצים.. ואף אחד לא יראה את ההודעה שלי. וזה די דחוף המכירה!

למה שיהיה בסוף שם?

זה יכול להיות שרשור חדש..כי אף אחד לא יראה בשרשור של 100 תגובות

dorush1

New member
מאוד מעוניינת

אבל הבעיה שכנראה מאוחר בשביל המסנג'ר תיצרי איתי קשר אם את בכל זאת מעוניינת.. דור

dorush1

New member
בקשר לכרטיסים

אני רוצה תשחזרי אליי כי את לא במסנג'ר תשלחי לי בפרטי או שתשאירי פה הודעה כי אני מעוניינת

אממ לא../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

לשרשר זה להוסיף תגובה להודעה אחרת..הודעת אופ או משו..ובכותרת לרשום
או נצל"ש..ואז יתיחסו לזה כאל הודעה כחדשה..מבינה חמודה?

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifלשרשר זה לא לפתוח הודעה חדשה

פעם הבאה תעשי
או משהו בתור תגובה להודעה אחת, אבל יתייחסו לזה כאל הודעה בפני עצמה, בלי קשר להודעה שהגבת לה...

Joll Rulzzz

New member
סתם מסקרן למה כ"כ זול..

הרי בקלות הם היו יכולים להרוויח פי שלוש.

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאינלימושג, אבל למה לא לנצלש?

זה לא שזה חדש לך...

Joll Rulzzz

New member
ולמה רק 2 הופעות?

הרי היא הייתה יכולה לעשות פי 10 יותר.. הרי בסופו של כל דבר, קלי עושה את ההופעות כדי להרוויח כסף, לא?

וואי וואי איזה שאלות../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

חח את באמת חשה שמשהו יודע למה ואת באמת חושבת שלמישהו זה אכפת?!? חוץ מיזה קלי לא עושה 10000 הופעות כי גם לה יש חיים מעבר להופיע בישראל..היא לא יכולה להתנחל פה...

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifגאאאד לא!!!

היא לא עושה את זה רק בשביל הכסף... רואים שהיא אוהבת לעשות את זה! פשוט...לשיר מכל הנשמה, לכתוב שירים... היא אוהבת את המעריצים שלה, ואני מניחה שזו סיבה אחת למה היא אוהבת להופיע... נכון, שהיא עושה מזה כסף (ואפילו הרבה כסף) אבל היא לא עושה את זה בשביל זה... זאת לא הסיבה שהיא ההכי הכי של קלי(
)...

soccergirl

New member
יאוו איזה חמודה מור!!

היא התקשרה לאמא שלה..ואמא שלה עכשיו מתקשרת לאורנג'!! ואמא שלהה מזה תותחית בדיבורים וכאלהה...בעזרת ה' יהיה טוב!!!אנחנו חייבות ללכת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

יווו איזה../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

קקות!!!..ראבק מה זה 50% יגיע 50 לא??!?! עלק מה זה חוצפה את הזמנת כי את רוצה לראות אותה ובנוסף לזאת שילמת גם על זה כסף..סכום נכבד של 70 שקל(לומרות שלהופעה כזאת זה לא כסף)..אבל עדיין מה זה חוצפה אני מקווה שיפצו אותך בנוסף לזה שקיבלת את הכרטיסים ממש ממש באיחור! חוצפה

למעלה