כרטיסים....

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo51.gifיובל!את רואה ליטל!?../images/Emo123.gif

אבל אני מבפנים, אז מ'כפת לי...

The lawnmower

New member
חחחחחחחחחחח......

אהה ותזכירי לי מחר לשלוח לך תגזר שרוקד כמו זאתי במשרד שבקליפ WALK AWAY!!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifכבר ראיתי את הקליפ!../images/Emo122.gif

זאתי...אל תזלזלי בה!

ironic girl

New member
מחר קלי בסינגלס 06 גלגל"צ

לא יודעת אם מישהו פרסם את זה כבר אבל אם לא ידעתם עכשיו אתם יודעים... מקוה שלא עשיתי בלאגן עם השירשור...

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifלא שירשרת טוב, אבל לא משנה...

היית עושה
ואז כותבת את זה... כי כאילו הגבת לתגובה מעלייך...

barlevix

New member
הכרטיסים מזוייפים ?!

איך אני יכול לדעת אם רכשתי ממישהו שרכש את הכרטיסים מאורנג'.. כמו שצריך.. או שמה לעשות יש כאלה... שזייפו את הכרטיסים שאותם0 אנשים מכרו לי ... אם אתם יודעים משהו על זה או למי מאורנג' או משהו יוכל לעזור לי בבקשה תפנו אליי.. אם כבר קיבלתם את הכרטיסים ויש איזשהוא סימן מיוחד או משהו שמראה שהכרטיסים אמיתיים ב-ב-ק-ש-ה תכתבו כאן... תודה שוב לפורום הכי טוב בארץ... ביי (תודה כבר אמרתי ?!)

barlevix

New member
תודה...

טוב תודה בכל מקרה .. אבל כאילו אם קיבלת או קיבלתם את הכרטיסים אז תתארו כל מיני סימנים מזהים שנראה לכם ככה השומרים או משהו מזהים שהכרטיס מקורי.. חח. אני בטוח שהנושא הזה יעזור להרבה כי אני סבור שהמון אנשים לצערנו יפלו בפח של אנשים רעים.. וגם אני מקווה שזה לא יקרה לי ..

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifשאלה קשה../images/Emo12.gif יכול להיות שיש

כזה... נו כמו שיש על כרטיס אשראי כסף כזה...כאילו קטע בצבע כסף נוצץ... לא יושדעת בדיוק-אבל על כל דבר יש את זה לבדיקות מקוריות! אוקיי, אני אתן לך דוגמא שלי לפחות אומרת הרבה... נכון יש סרטים של דיסני? אז שאת קונה אותם בוידאו (אני מיושנת, אני רואה בעיקר וידאו כשמדובר בדיסני), אז יש על הצד של העטיפה של הקלטת כזה כסף עם מיקי מאוס... ואם הקלטת מהשוק אז זה סתם צבעוני ולא כסף נוצץ... אם הבנת משהו-אני שמחה!
אם לא-אני מבינה...
חח...
בכל מקרה, אני מקווה שהכרטיסים שלך לא מזוייפים!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifשאתה-לא שאת...../images/Emo12.gifנכון?../images/Emo3.gif

אני הלכתי לראות מלכת היופי (למרות שהרוב כיעוריות)

barlevix

New member
זה בטוח ?! ואני בן .. לא בת !! חח..

אה .. טוב תודה .. אני חושב למה שהתכוונת שיש את זה בריבוע קטן כזה על הכרטיס אשראי זה נראה כזה בסוף יפה כזה.. השאלה את יודעת שזה ככה בוודאות .. כאילו ראית את הכרטיסים ?! אבל בכל מקרה תודה.. נ.ב. אלה מהמלכת היופי לא מכוערות !.. חוצמזה לאלה שטעו אני בן !!!~!!! חח.. טוב לא נורא ..

למעלה