כאן נמחקה הודעה.

Marble Arch

New member
../images/Emo18.gif כאן נמחקה הודעה.

אני לא מאמינה שזה קרה כ"כ מהר.
רק יומיים מאז ההכרזה שלי שלא יהיו כאן הודעות בנושאי הרג והשמדה, וכבר אני צריכה למחוק הודעות... אז לכל האורחים של הפורום (מופנה לאורחים כי מה לעשות, הגולשים הקבועים פה פשוט מושלמים): אין לי בעיה שתכנסו ותנסו לעשות מהומות, בכייף. כל עוד אלו לא קללות חסרות טעם אני מחבבת את זה. אבל קללות כאלה לא יהיו בפורום הזה ליותר מ12 שעות (ואני גולשת אדוקה, תזהרו.
), הפורום הזה שומר על רמה- ורודה, זוהרת ומנצנצת ככל שתהיה - קללות מפגרות לא יהיו פה!!! ותכלס, זה ניראה לי מזה מיותר לכתוב משהו שממילא ימחק.
שבת שלום.
ושיהיה סופשבוע מדאיםםםםםםםםםםם!!!

d00sh

New member
../images/Emo45.gif איזה מושית!!1../images/Emo192.gif

סופשבוע מאמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!

לייק מרבל!!!111111../images/Emo163.gif

רוצה להיות המאהבת שלי?^_^
סופ"ש מאמם כוסיות צ'ליי

Marble Arch

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כ"כ מרגשת!!
בטח שאני רוצה!

Marble Arch

New member
אין לי בעיה עם מהומות, ויכוחים,

עקיצות וכ' - אני באמת חושבת שזה חלק חשוב מהפורום הזה (הרי זה כל הקטע.. פקאצות, פריקים, חנונים, ערסים.. כל הסטריאוטיפים האלה נוצרו כדי לריב בצורה מדויקת יותר..
). אני רק מותחת את הגבול שלי בקללות שהן חסרות טעם ומגעילות (לדוג' להגיד למישהי שהיא זונה) ובדיונים אודות הריגת בני אדם- כי בכל זאת, יש כבוד לבני אדם גם אם אתם לא סובלים אותם. יכול להיות שמישהו אחר היה שם גבול במקום אחר ומחליט שזה דווקא מצחיק.. אותי זה לא מצחיק.
ואני עושה את כל זה כדי שלא יהיו כאן דיונים כמו זה- זה כבד ומייגע ולא בשביל זה נכנסנו לפורום. בסכ"ה אני רוצה שיהיה כאן סבבה ואני פשוט מזהירה מראש שהדברים הנ"ל ימחקו. שלא יהיו לכם הפתעות.

חחח סבבה ../images/Emo203.gif

אני פשוט לא אוהבת להרגיש לא מעודכנת ולא לדעת על מה מדובר.. ראיתי את הודעת ההריגה אבל רציתי לראות את ההתפתחויות שהיו אחרי זה.. :$

Marble Arch

New member
../images/Emo99.gif איזה מקסימים כולכם..

ועוד אומרים שפקאצות אטומות.

Hen m

New member
סופ"ש חופל"ש שיהיה לך מתוקה ../images/Emo9.gif

וזה..
אל תדאגי נושי אנחנו כאן פור נצח אנד אבר! שבת שלום..

../images/Emo204.gifמחקתם את ההודעה שלי?../images/Emo108.gif

בושה.
הרי היא הייתה בצחוק
והקטע עם ההשמדה גם בצחוק!!! אממ,אגב אני עושה שיעורים לפקאצה המתחילה אם בא לכן

למעלה