עונה../images/Emo12.gif
מה קורה? הרבה דברים
לדוגמה, עכשיו מתרחש אצלי תהליך עיכול וגם נשימה.. הרבה דברים קורים עכשיו O: מה עושה? עונה על השאלון.. לא? O: מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? כל מיני;; מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? הופעה של אבי ביטר
את מי את\ה מעריץ? אבי ביטר, גבי שושן, זוהר ארגוב וחברים! D: יש עוד? כןכן, כמובן יש גם את ששון אבוטבול (מלךךךך!!), ערן חג'ג', דוד וקנין.. ועוד כמה אומנים (שעדיין) לא מוכרים לקהל הפלצני הרחב וכבד המשקל. שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? ממש מראה נהדר/זוהר ארגוב (
) שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? לא יודעת, כל מה שמתנגן ממכונית הערסים למטה נורא נחמד. מה את\ה הכי אוהב לאכול? דברים אכילים , ולבנונים צלויים קלות. מה הצבע המועדף עליך? אפור. ("אני אוהבת את כל צבעי הקשת |מבט מטומטם ומעורפל|"
) יש עוד צבעים? כן! O: (ירוק, חום ושחור!
) חוץ מאלו? לא P: אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? מה גורם לחשוב שהם היו רוצים להתחתן איתי
איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? בעל ממון, קשיש צעיר בנפשו (בונוס למשתמשים במגה גלופלקס!), בעל חוש הומור של סוסון ים ובעל מראה כללי של חמוס. את מי אתה אוהב? אסף (במילעיל) מחלוף הכ!O!ן (!)
חוץ מאמא? יוסי שרעבי
אמרת לו\לה? לא O: האם את\ה פנוי\ה? אם אתם קשישים חתיכים בעלי נפש צעירה ושובבה, כן (2גבגב). האם אתה אוהב לאכול פיצה? כשהיא בחינם, כן. צ'יפס? כנ"ל P: מה המאכל האהוב עליך? כל דבר אכיל (אבל אין על תוספתן של תימני.. מעדן
!) מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? קצת קשה לי לחשוב במצב הזה.. האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? תיכון. בן\בת כמה את\ה? 15! O: אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? י'. האם אני משגעת לך את השכל? מי אמר שיש שכל
האם את\ה נהנה מזה? מרגעי האוטיזם שלי? כמובן! אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? ככה זה כשאין אוכל
אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? .. כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? הבנתי, בטח הבנתי, שימי תירגם. מה את\ה חושב\ת על פאקצות? מי אמר שאני חושבת
היית רוצה להיות כזה? אם זה היה עוזר לי להשתלב בחברה.. מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? לא להיות יותר מדי גדולה
האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? נהה.. האם היית רוצה שאמשיך? כן, אבל בבקשה בלי שאלות על.. מחשבות (
), זה מצמרר אותי. מדוע? כי זה גורם לי להיזכר איך איבדתי את המוח ו.. X: איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? כל מה שסמי אוהב טוב בשבילי. מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? דיכאון!
רוק או פופ? ("מה רוק? מה אני פריק?"
) זה כיף לקפץ לצלילי פופ כשאני על חומרים ממריצים, אז פופ. מטאל או רוק? מטאל נשמע יותר טעים. מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD?
האם יש לך בקשה כלשהי? שתפסיקי לשאול על דברים שמאלצים חשיבה מאומצת? עוד משהו? גם קצת אוכל לא יזיק..$: האם אתה בטוח? אהא. לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף? לא, העיקר שיש אוכל. לא נמאס לך? הכל בשביל אוכל! האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך?
אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? על אוכל
מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן? לא. נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת?
נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות? לא O: כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? לא יודעת, אין לי מחשבון, זה יקר מדי. האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים?
האם את\ה חכמ\ה? למי יש כסף בשביל זה היום >_> מה הממוצע שלך? 90 או 92
מה המקצוע האהוב עליך? לא יודעת
מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט. מי המורה האהוב עליך? קלריס ^^ ושמוליק של"ח החתיך! מי המורה השנוא עליך? אירית
מהי התכונה הכי טובה שבך? אין ;; האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן, זה היה נחמד אם הייתי יכולה להשיג אוכל ביתר קלות. בי? כן, אם את היית יכולה להשיג לי אוכל ביתר קלות. מה? ביבי נתניהו מרעיב את הילדים שלנו! למה? כי זוהר ארגוב מלךךך! איך? סמים. מתי? יום שמוליק (AKA יום שני
) האם את\ה קורא\ת ספרים? בתקופות בהן אני יודעת לקרוא.. כן O: מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? תלוי איזה
מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? לא משנה מי, העיקר שיביאו אוכל. מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? כנ"ל. מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? לא משנה, העיקר בסוף יש אוכל. מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? כנ"ל O:
אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו?
(הדגשתי כי זו ה-שאלה!!@#$) בטח לאיזה טחול מתובל ברוק ודם, עם קצת טחינה, שעועית וכליה צלויה בצד. את מי? מה זה משנה מי העיקר אוכל!
למה דווקא אותו? ... למה דווקא למאכל זה? כי זה טעים! D: מה הסרט האהוב עליך? הסרט שכשצפיתי בו השגתי איכשהו אוכל (אכיל) חינם. האם יש לך טלוויזיה? כן. DVD? מקולקל. מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? יום שישי O: עם מי? ענת (AKA ערן הבריון), רותם (AKA שלומי הראש הפיננסי), שקד (AKA שלוק קולה חינם), לירון (AKA הלא מאפיונרית בעליל), נעמה (AKA מרביצה חזק) וארז האכילים. האם יש לך כלב\ה? לא
אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? משפחת תיקנים, זוג עכבישים קשישים ושלל חרקים אוכלי חינם אחרים. האם את\ה נשוי\ה? לא. אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? מה זה משנה מי, העיקר שיהיה קשיש חביב ובעל הון. אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת?
מה המצב רוח שלך כרגע? מקומט כמו טישיו משומש. האם את\ה אוהב אולסטאר? לא. ואנס? תלוי אילו
פומה? לא. חברות אחרות של נעליים? לא יודעת, לא ממש מפתחת רגשות כלפי חברות נעליים, לא יוצא לי מזה משהו אכיל. של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? מה חברה.. אין לי חברים
האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? לפעמים. כפפות?לפעמים D: כובע? לא. אוזניות לחימום אוזניים? לא. מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? לחרבן במוחם של אנשים, לעקור להם את עינהם ותקוע בשלל מקומות אחרים בגופם וגם לאכול אותם זה נחמד. מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים?
האם תעסוק\י באותם הדברים? נהה.. מה את\ה אוהב\ת? להשתטות (כמו גבי שושן!
), ריחות של רהיטי עץ, אוכל. מה את\ה שונא\ת? תחנות אבטבוסים, זקנים ממורמרים, ילדים קטנים ומעצבנים שאפילו לא טעימים, בעיות עיכול. נכון שאת\ה בשוק מהשאלון? לא O: האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי? לא. בגלל שאני באמת משוגעת? לא. אם לא אז מדוע? ככה דוד אמר לי
האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה?
אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה? משהו בכיוון של 'משה בוזגלו המלךךךך!'. איך קוראים לך? ניסים בוזגלו (באחי הדמיוני, אפילו בכיתה כתוב שקוראים לי ניסים בוזגלו). באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? השפלה
האם נולדת בארץ? אהא. אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? כל מיני
מה היית עושה שם, גר או מבקר? גרה. האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי?
האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו?
אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת? היו כמה, נראה לי
האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנ