חפירה

1Shir

New member
אתגר, הא? ../images/Emo123.gif

דרך אגב אהבתי את התמונה שצירפת..! מה קורה? הכול ושם דבר מה עושה? עונה על שאלון מן הסתם מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? זה קל. שנולדה לי אחות. מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? גם זה קל. אהבה. זוגיות. את מי את\ה מעריץ? תכל'ס אף אחד באמת יש עוד? לא שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? בורן טו מייק יו הפי של בריטני ספירס שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? לא רשמתי מה את\ה הכי אוהב לאכול? חטיפים מה הצבע המועדף עליך? ורוד יש עוד צבעים? תכלת חוץ מאלו? ורוד אפרסק אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? עם התכלת.. איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? שמור במערכת את מי אתה אוהב? את עצמי חוץ מאמא? אבא אמרת לו\לה? כן בטח האם את\ה פנוי\ה? כן בטח.. האם אתה אוהב לאכול פיצה? כן צ'יפס? כן מה המאכל האהוב עליך? פשטידה.. מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? איכסה האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? סוג של פנסיה.. סתם, סיימתי את 4 הראשונים ואני בחופשה בלתי מוגבלת ללא תשלום בן\בת כמה את\ה? 24 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? כבר לא האם אני משגעת לך את השכל? רק עכשיו התחלת האם את\ה נהנה מזה? מסתדרת אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? התכוונת לשאול "אם לא" אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? כן כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? לא מה את\ה חושב\ת על פאקצות? נמנעת מתשובה היית רוצה להיות כזה? לא מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? נשואה.. סתם, אבל בזוגיות עם מישהו. ועשירה כמובן. האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? לא, זה בסדר האם היית רוצה שאמשיך? כן מדוע? כי למה לא איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? רוק רך מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? היפ הופ רוק או פופ? רוק מטאל או רוק? רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD? שיש להם שם מזעזע בתור התחלה. והשיר היחיד היפה שלהם זה באטנס. האם יש לך בקשה כלשהי? לא עוד משהו? זהו האם אתה בטוח? לא לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף? לא לא נמאס לך? לא האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? לא אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? אני שומעת מוזיקה תוך כדי, הכול סבבה מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן? לא, הייתי יכולה להפסיק לו רציתי נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת? לא נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות? קצת כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? המון האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? את אבריל? בטח! האם את\ה חכמ\ה? כן מה הממוצע שלך? ממוצע במה?.. מה המקצוע האהוב עליך? סוציולוגיה מה המקצוע השנוא עליך? פיזיקה מי המורה האהוב עליך? לספרות בתיכון שהיתה מי המורה השנוא עליך? למתמטיקה.. כמעט כל מי שהיו לי אי פעם חוץ מזאת ל-4 יח' בתיכון מהי התכונה הכי טובה שבך? אחריות האם היית רוצה לשנות בך משהו? לא בי? לא מה? זה כבר עניין שלך למה? כי לא מכירה אותך איך? לאט ובעדינות מתי? מתי שתרצי האם את\ה קורא\ת ספרים? כן! מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? נראה לי ספרים מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? תלוי למה.. מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? אמא מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? מקומה ראשונה? לקפוץ מהחלון נשמע לי יותר טוב מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? כבר עברתי את זה אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? סורבה תות את מי? את אף אחד למה דווקא אותו? לא רוצה להפוך אנשים לאוכל! למה דווקא למאכל זה? אין לי מושג למה זה עלה לי, אולי כי זה רך כזה.. מה הסרט האהוב עליך? צעקה האם יש לך טלוויזיה? כן DVD? לא.. נקודה רגישה מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? היום עם מי? 2 ידידים האם יש לך כלב\ה? לא אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? כרגע לא האם את\ה נשוי\ה? לא אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? מוותרת על להתחתן אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? בלונדיני מה המצב רוח שלך כרגע? סביר האם את\ה אוהב אולסטאר? מה זה, נעליים? ואנס? מה זה? פומה? עוד נעליים? חברות אחרות של נעליים? לי יש ניו באלאנס של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? כל בגד משהו אחר.. האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? יש ברירה?! כפפות? לעיתים כובע? לעיתים אוזניות לחימום אוזניים? בעיקר לשמיעת מוזיקה.. אבל זה עוזר גם בזה מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? לשמוע מוזיקה טובה מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? מפחיד אותי לחשוב על זה האם תעסוק\י באותם הדברים? אולי מה את\ה אוהב\ת? שלווה מה את\ה שונא\ת? לחץ נכון שאת\ה בשוק מהשאלון? טיפה.. האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי? חמוד בגלל שאני באמת משוגעת? את מנסה להיות אם לא אז מדוע? הוא חמוד האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה? לא הבנתי מה זו הצורה הזאת אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה? לא הייתי משנה איך קוראים לך? שיר באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? שרון/מרכז, תחליטי את מה זה הרצליה האם נולדת בארץ? כן אם לא, אז איפה? בתל אביב בקרייה לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? ניו יורק או ברלין מה היית עושה שם, גר או מבקר? מנסה לגור קצת אם היה מתאפשר לי האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? כרגע לא נראה לי האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו? לא! אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת? לא משתמשת במילה "חפרני" האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים? לא! באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? בבוקר מתישהו.. באיזה שעה את\ה קמ\ה? בצהריים.. מה התחביבים שלך? מוזיקה, טלויזיה, ספרים, אוכל מה סולם האהבות שלך? מה זה? את מי את\ה מסמפט? כל אדם באשר הוא מחבב\ת מינוס? שכנים שלי מחבב\ת פלוס? ידידים שלי אוהב\ת? חברים שלי מת\ה? חברות הכי טובות שרופ\ה? לא צריך להישרף מתי בפעם האחרונה הלכת לים? בקיץ, אלא מה? האם את\ה אוהב\ת להשתזף? לא משנה לי, אני אוהבת שמש כשחם אבל אני מורחת קרם נגד שיזוף מה צבע הגוף שלך? לבן אם יכולת, היית משנה אותו? לא מה צבע העניים שלך? כחול אם יכולת, היית משנה אותו? לא האם האף שלך גדול? לא קטן? רגיל מה צורת הפה שלך? רגיל האם יש לך ראש גדול? לא נראה לי איזה סדרות את\ה אוהב\ת? כלום ממה שאמרת.. מה השעה? עשרה לשלוש.. באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? מאיפה לי לדעת מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? בקרוב האם את\ה מצטער\ת על כך שבכלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? חס וחלילה מה המחשבות שלך? מה עוד אעשה היום על מה את\ה חושב\ת עכשיו? שכואבת לי הבטן האם את\ה חושב\ת בכללי? כן האם את\ה מאמינ\ה ברוחות? לא דרקונים? לא חייזרים? כן בשטן? לא ב ה'? לא בעצמך? גבולי במשפחה שלך? כן מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון? מוזיקה האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה? מה פתאום האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה? כן אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת? סופרמן.. לאיזה מטרות? תכל'ס אני לא צריכה להיות גיבורה, זה לא מתאים לי האם את\ה אוהב\ת קומיקסים? קצת האם את\ה מעשנ\ת? לא האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון? קצת

mad artichoke

New member
עונה../images/Emo12.gif

מה קורה? הרבה דברים
לדוגמה, עכשיו מתרחש אצלי תהליך עיכול וגם נשימה.. הרבה דברים קורים עכשיו O: מה עושה? עונה על השאלון.. לא? O: מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? כל מיני;; מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? הופעה של אבי ביטר
את מי את\ה מעריץ? אבי ביטר, גבי שושן, זוהר ארגוב וחברים! D: יש עוד? כןכן, כמובן יש גם את ששון אבוטבול (מלךךךך!!), ערן חג'ג', דוד וקנין.. ועוד כמה אומנים (שעדיין) לא מוכרים לקהל הפלצני הרחב וכבד המשקל. שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? ממש מראה נהדר/זוהר ארגוב (
) שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? לא יודעת, כל מה שמתנגן ממכונית הערסים למטה נורא נחמד. מה את\ה הכי אוהב לאכול? דברים אכילים , ולבנונים צלויים קלות. מה הצבע המועדף עליך? אפור. ("אני אוהבת את כל צבעי הקשת |מבט מטומטם ומעורפל|"
) יש עוד צבעים? כן! O: (ירוק, חום ושחור!
) חוץ מאלו? לא P: אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? מה גורם לחשוב שהם היו רוצים להתחתן איתי
איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? בעל ממון, קשיש צעיר בנפשו (בונוס למשתמשים במגה גלופלקס!), בעל חוש הומור של סוסון ים ובעל מראה כללי של חמוס. את מי אתה אוהב? אסף (במילעיל) מחלוף הכ!O!ן (!)
חוץ מאמא? יוסי שרעבי
אמרת לו\לה? לא O: האם את\ה פנוי\ה? אם אתם קשישים חתיכים בעלי נפש צעירה ושובבה, כן (2גבגב). האם אתה אוהב לאכול פיצה? כשהיא בחינם, כן. צ'יפס? כנ"ל P: מה המאכל האהוב עליך? כל דבר אכיל (אבל אין על תוספתן של תימני.. מעדן
!) מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? קצת קשה לי לחשוב במצב הזה.. האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? תיכון. בן\בת כמה את\ה? 15! O: אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? י'. האם אני משגעת לך את השכל? מי אמר שיש שכל
האם את\ה נהנה מזה? מרגעי האוטיזם שלי? כמובן! אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? ככה זה כשאין אוכל
אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? .. כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? הבנתי, בטח הבנתי, שימי תירגם. מה את\ה חושב\ת על פאקצות? מי אמר שאני חושבת
היית רוצה להיות כזה? אם זה היה עוזר לי להשתלב בחברה.. מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? לא להיות יותר מדי גדולה
האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? נהה.. האם היית רוצה שאמשיך? כן, אבל בבקשה בלי שאלות על.. מחשבות (
), זה מצמרר אותי. מדוע? כי זה גורם לי להיזכר איך איבדתי את המוח ו.. X: איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? כל מה שסמי אוהב טוב בשבילי. מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? דיכאון!
רוק או פופ? ("מה רוק? מה אני פריק?"
) זה כיף לקפץ לצלילי פופ כשאני על חומרים ממריצים, אז פופ. מטאל או רוק? מטאל נשמע יותר טעים. מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD?
האם יש לך בקשה כלשהי? שתפסיקי לשאול על דברים שמאלצים חשיבה מאומצת? עוד משהו? גם קצת אוכל לא יזיק..$: האם אתה בטוח? אהא. לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף? לא, העיקר שיש אוכל. לא נמאס לך? הכל בשביל אוכל! האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך?
אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? על אוכל
מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן? לא. נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת?
נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות? לא O: כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? לא יודעת, אין לי מחשבון, זה יקר מדי. האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים?
האם את\ה חכמ\ה? למי יש כסף בשביל זה היום >_> מה הממוצע שלך? 90 או 92
מה המקצוע האהוב עליך? לא יודעת
מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט. מי המורה האהוב עליך? קלריס ^^ ושמוליק של"ח החתיך! מי המורה השנוא עליך? אירית
מהי התכונה הכי טובה שבך? אין ;; האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן, זה היה נחמד אם הייתי יכולה להשיג אוכל ביתר קלות. בי? כן, אם את היית יכולה להשיג לי אוכל ביתר קלות. מה? ביבי נתניהו מרעיב את הילדים שלנו! למה? כי זוהר ארגוב מלךךך! איך? סמים. מתי? יום שמוליק (AKA יום שני
) האם את\ה קורא\ת ספרים? בתקופות בהן אני יודעת לקרוא.. כן O: מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? תלוי איזה
מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? לא משנה מי, העיקר שיביאו אוכל. מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? כנ"ל. מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? לא משנה, העיקר בסוף יש אוכל. מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? כנ"ל O: אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו?
(הדגשתי כי זו ה-שאלה!!@#$) בטח לאיזה טחול מתובל ברוק ודם, עם קצת טחינה, שעועית וכליה צלויה בצד. את מי? מה זה משנה מי העיקר אוכל!
למה דווקא אותו? ... למה דווקא למאכל זה? כי זה טעים! D: מה הסרט האהוב עליך? הסרט שכשצפיתי בו השגתי איכשהו אוכל (אכיל) חינם. האם יש לך טלוויזיה? כן. DVD? מקולקל. מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? יום שישי O: עם מי? ענת (AKA ערן הבריון), רותם (AKA שלומי הראש הפיננסי), שקד (AKA שלוק קולה חינם), לירון (AKA הלא מאפיונרית בעליל), נעמה (AKA מרביצה חזק) וארז האכילים. האם יש לך כלב\ה? לא
אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? משפחת תיקנים, זוג עכבישים קשישים ושלל חרקים אוכלי חינם אחרים. האם את\ה נשוי\ה? לא. אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? מה זה משנה מי, העיקר שיהיה קשיש חביב ובעל הון. אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת?
מה המצב רוח שלך כרגע? מקומט כמו טישיו משומש. האם את\ה אוהב אולסטאר? לא. ואנס? תלוי אילו
פומה? לא. חברות אחרות של נעליים? לא יודעת, לא ממש מפתחת רגשות כלפי חברות נעליים, לא יוצא לי מזה משהו אכיל. של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? מה חברה.. אין לי חברים
האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? לפעמים. כפפות?לפעמים D: כובע? לא. אוזניות לחימום אוזניים? לא. מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? לחרבן במוחם של אנשים, לעקור להם את עינהם ותקוע בשלל מקומות אחרים בגופם וגם לאכול אותם זה נחמד. מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים?
האם תעסוק\י באותם הדברים? נהה.. מה את\ה אוהב\ת? להשתטות (כמו גבי שושן!
), ריחות של רהיטי עץ, אוכל. מה את\ה שונא\ת? תחנות אבטבוסים, זקנים ממורמרים, ילדים קטנים ומעצבנים שאפילו לא טעימים, בעיות עיכול. נכון שאת\ה בשוק מהשאלון? לא O: האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי? לא. בגלל שאני באמת משוגעת? לא. אם לא אז מדוע? ככה דוד אמר לי
האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה?
אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה? משהו בכיוון של 'משה בוזגלו המלךךךך!'. איך קוראים לך? ניסים בוזגלו (באחי הדמיוני, אפילו בכיתה כתוב שקוראים לי ניסים בוזגלו). באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? השפלה
האם נולדת בארץ? אהא. אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? כל מיני
מה היית עושה שם, גר או מבקר? גרה. האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי?
האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו?
אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת? היו כמה, נראה לי
האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנ

mad artichoke

New member
חלק ב'../images/Emo12.gif

מה סולם האהבות שלך? :
!! את מי את\ה מסמפט? מושיקו? D: מחבב\ת מינוס? דוידי
מחבב\ת פלוס? עליזה. אוהב\ת? ששון. מת\ה? צחי סרוסי ז"ל. שרופ\ה? ישראל אמסלם. מתי בפעם האחרונה הלכת לים? אלצהיימר O: האם את\ה אוהב\ת להשתזף? לא. מה צבע הגוף שלך? אפור עכבר ממורמר-מכוער-מסוגר-מנוכר-מסודר-מיותר-מאושר. אם יכולת, היית משנה אותו? כן, לורוד אופנתי. מה צבע העניים שלך? איזה עניים?
אם יכולת, היית משנה אותו? כן, לאדום כי זה ה-ורוד החדש. האם האף שלך גדול? לא $: קטן? לא מדדתי, אבל בואו נאמר שמתקרב לקטן הרבה יותר מאשר לגדול. מה צורת הפה שלך? גדול ומעוות. האם יש לך ראש גדול?
איזה סדרות את\ה אוהב\ת? CSI!!! מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ? לא ראיתי אף אחת מהסדרות האלו
מה השעה? 14:09 באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? לא יודעת
מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר?
האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? לא מה המחשבות שלך?
!!! על מה את\ה חושב\ת עכשיו?
|בכי מריר עוד יותר| האם את\ה חושב\ת בכללי?
!!!#$@#%#$% האם את\ה מאמינ\ה ברוחות? לא. דרקונים? לא. חייזרים? ממ.. כן, יש את ענת.. בסטן? לא. ב ה'? לא יודעת S: בעצמך? לא. במשפחה שלך? לא יודעת
מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון? בוכה בגלל השאלות הקודמות, וגם רוקדת לצלילי שירי עם אינדונזיים. האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה?
! האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה? לאלא, לא אתן לך לפגוע בי ככה! אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת? היצור הזה בצבי הנינג'ה עם המוח בבטן..
לאיזה מטרות? השגת אוכל והשלטת טרור עולמי? האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? לא. האם את\ה מעשנ\ת? לא. האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון? אחרי שחלפון מתרגם לי.. כן. * נכתב בהומור
.. בחלקים מסויימים. ...נכון? O:

ofri9

New member
עונה..

מה קורה? יהיה טוב. מה עושה? לא עושה יותר מידי. מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? סבתא מתה. מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? להיות מאושרת. את מי את\ה מעריץ? אבא,אח,החבר. יש עוד? שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? יש יותר מידי. live and let die- guns "n" roses שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? מה את\ה הכי אוהב לאכול? לחמניות טריות =] מה הצבע המועדף עליך? שחור יש עוד צבעים? אפור וסגול. חוץ מאלו? אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? סגול :] איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? ירון. את מי אתה אוהב? אבא,החבר,ג'וני,אופיר,חנצ'ה,כפיר חוץ מאמא? אמרת לו\לה? יאפ. האם את\ה פנוי\ה? לא. האם אתה אוהב לאכול פיצה? כן.. צ'יפס? זה בסדר. מה המאכל האהוב עליך? הייתה כבר שאלה כזו,לא? מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? למען האמת, לא. האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? חטיבה. בן\בת כמה את\ה? עוד שבוע 15. אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? ט' האם אני משגעת לך את השכל? שטויות. האם את\ה נהנה מזה? זה מעביר לי את הזמן. אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? אפקורס. כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? מה את\ה חושב\ת על פאקצות? אאוץ'. זה כואב. היית רוצה להיות כזה? לא ממש. מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? קודם כל להוציא ספר ואז להיות אחות בבי"ח פסיכיאטרי/ במחלקת ילדים. האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? נוופ. האם היית רוצה שאמשיך? מדוע? איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? רוק,מטאל, death metal, black metal וכו'.=] מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? הוו לא. רוק או פופ? רוק. מטאל או רוק? ממ..זה קשה. מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD? איכס. האם יש לך בקשה כלשהי? כן. עוד משהו? האם אתה בטוח? לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף? לא. לא נמאס לך? האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? די.. אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן? דווקא לא. נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת? נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות? כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? שבוע האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? אבריל?! בלאט. האם את\ה חכמ\ה? אומרים ככה. מה הממוצע שלך? לא בדקתי. מה המקצוע האהוב עליך? ספרות או היסטוריה או משהו כזה. מה המקצוע השנוא עלייך? גיאומטריה! מי המורה האהוב עליך? חיה. מי המורה השנוא עליך? איריס. מהי התכונה הכי טובה שבך? כנות. האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן. בי? מה? למה? איך? מתי? האם את\ה קורא\ת ספרים? כן. מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? ספרים מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? בנים. מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? אבא. מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? לקפוץ מהחלון. מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? לא להכין שיעורים אף פעם. אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? שוקולד. את מי? למה דווקא אותו? למה דווקא למאכל זה? מה הסרט האהוב עליך? הפסנתרן. האם יש לך טלוויזיה? יאפ. DVD? כנ"ל. מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? מזמן. עם מי? פיף. לא זוכרת. האם יש לך כלב\ה? לא. אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? לא. האם את\ה נשוי\ה? לא. אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? עם ירון. אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? כבר צבוע. בסגול. מה המצב רוח שלך כרגע? די חרא. האם את\ה אוהב אולסטאר? מאוד. ואנס? זה נחמד. פומה? נוופ. חברות אחרות של נעליים? של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? אנערף. האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? לא. כפפות? לא. כובע? כן. אוזניות לחימום אוזניים? לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? לשמוע מוזיקה. מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? או מתה או אחות בבי"ח בתהליכים של הוצאת ספר. האם תעסוק\י באותם הדברים? כן. מה את\ה אוהב\ת? לחייך. לפעמים. מה את\ה שונא\ת? רגשות. בי"ס. לחץ. נכון שאת\ה בשוק מהשאלון? לא ממש האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי? מה הכינוי? =P בגלל שאני באמת משוגעת? אם לא אז מדוע? האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה? אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה? איך קוראים לך? באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? צפון. האם נולדת בארץ? יאפ. אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? גרמניה. מה היית עושה שם, גר או מבקר? מבקרת. האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? בטח. האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו? אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת? האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים? באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? 23:00 באיזה שעה את\ה קמ\ה? 6:00 אין מה לעשות. בי"ס. מה התחביבים שלך? לקרוא,לנגן על פסנתר, לכתוב, לעשות ג'אגלינג מידי פעם, לשמוע מוזיקה, לטייל, לטוס. מה סולם האהבות שלך? : את מי את\ה מסמפט? מחבב\ת מינוס? מחבב\ת פלוס? אוהב\ת? מת\ה? שרופ\ה? מתי בפעם האחרונה הלכת לים? בקיץ של שנה שעברה. האם את\ה אוהב\ת להשתזף? זה נחמד. מה צבע הגוף שלך? לבנבנה. אם יכולת, היית משנה אותו?לא. מה צבע העניים שלך? ירוק דבש. אם יכולת, היית משנה אותו? לא. האם האף שלך גדול? לא. קטן? משהו כזה. מה צורת הפה שלך? ארר. האם יש לך ראש גדול? לא. איזה סדרות את\ה אוהב\ת? חברים. מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ? מה השעה? 17:06 באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? 16:40 מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? עוד מעט. האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? מה המחשבות שלך? על ללכת לישון.. על מה את\ה חושב\ת עכשיו? שבא לי למות. האם את\ה חושב\ת בכללי? כן. יותר מידי. האם את\ה מאמינ\ה ברוחות? נוופ. דרקונים?לא. חייזרים? לא. בסטן? כן. ב ה'? כן. בעצמך? לא. במשפחה שלך? כן. מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון? מדברת עם דניאל וג'וני. האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה? כן. האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה? בהחלט. אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת? לאיזה מטרות? האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? זה נחמד. האם את\ה מעשנ\ת? לא. האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון? בהחלט.

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

מה קורה?מצוין מה עושה?שומעת מוזיקה מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים?ממממממממממממממ מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב?הראל סקעת
את מי את\ה מעריץ?הראל סקעת
יש עוד?לא שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת?בעיקרון כל הדיסק של הראל ובמיוחד את "אם הוא ילך" שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O?לא מה את\ה הכי אוהב לאכול?קרפ צרפתי מה הצבע המועדף עליך?ורוד יש עוד צבעים?כן תכלת וחום חוץ מאלו?זהו אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת?תכלת איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה?חבר שלי חחח את מי אתה אוהב?חבר שלי חוץ מאמא?חבר שלי אמרת לו\לה?כן האם את\ה פנוי\ה?לא האם אתה אוהב לאכול פיצה?כן צ'יפס?לא מה המאכל האהוב עליך?שניצל מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה?לא האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה?חטיבה בן\בת כמה את\ה?בת, 14 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה?ח' האם אני משגעת לך את השכל?לא האם את\ה נהנה מזה?כה אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון?כיפלי אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן?כה כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת?
מה את\ה חושב\ת על פאקצות?בעעעע היית רוצה להיות כזה?לא מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה?מעצבת אופנה[?] זמרת[!] האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי?לא האם היית רוצה שאמשיך?כן מדוע?ככה איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת?הראל סקעת
מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ?היפ הופ רוק או פופ?פופ מטאל או רוק?רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD?מצוינות האם יש לך בקשה כלשהי?לא עוד משהו?לא האם אתה בטוח?כן לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף?לא לא נמאס לך?לא האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך?לא אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן?לא נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת?לא נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות?כן כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה?מממ האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים?לא כי אני לא סובלת אותה האם את\ה חכמ\ה?לא מה הממוצע שלך?80 ומשהו מה המקצוע האהוב עליך?אין כזה מה המקצוע השנוא עלייך?כולם ובמיוחד צרפתית היסטוריה וספרות מי המורה האהוב עליך?אין מי המורה השנוא עליך?כולן מהי התכונה הכי טובה שבך?נאמנות האם היית רוצה לשנות בך משהו?כן בי?כן מה?חפרנות חחח למה?ככה איך?ככה מתי?עכשיו האם את\ה קורא\ת ספרים?לאאאאאאאאא מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים?סרט מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים?בנים חחח מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא?אותי
מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס?לקפוץ מהחלון מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן?בדר"כ כשלא מכינים נכשלים.. אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו?ל.... את מי?אותך למה דווקא אותו?ככה למה דווקא למאכל זה?ככה מה הסרט האהוב עליך?סטפ אפ האם יש לך טלוויזיה?כן DVD?כן מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט?לפני שבועיים עם מי?חבר שלי האם יש לך כלב\ה?לא אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית?לא האם את\ה נשוי\ה?לא אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן?הראל סקעת חחח סתם לא יודעת עוד בינתיים חבר שלי חח אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת?בלונד
מה המצב רוח שלך כרגע?נינוח חחחח האם את\ה אוהב אולסטאר?לא ואנס?כן פומה?לא חברות אחרות של נעליים?נייק הכי יפות ואדידס של איזה חברה את\ה מתלבש\ת?גריפ האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף?לא כפפות?לא כובע?לא אוזניות לחימום אוזניים?לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות?מחשב מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים?שיר האם תעסוק\י באותם הדברים?כן מה את\ה אוהב\ת?שופינגג מה את\ה שונא\ת?בית ספר נכון שאת\ה בשוק מהשאלון?לא האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי?מה הכינוי?! בגלל שאני באמת משוגעת?אהה אם לא אז מדוע?
האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה?כה אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה?שומדבר אחלה כינוי איך קוראים לך?שיר באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה?מרכז האם נולדת בארץ?כן אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר?ניו יורק מה היית עושה שם, גר או מבקר?מבקר האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי?כה האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו?כה אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת? האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים?כה באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון?12 באיזה שעה את\ה קמ\ה?7 מה התחביבים שלך?שופינג, ים, מסיבות, חברים וחברות מה סולם האהבות שלך? הראל סקעת את מי את\ה מסמפט?הראל סקעת מחבב\ת מינוס?הראל סקעת מחבב\ת פלוס?הראל סקעת אוהב\ת?הראל סקעת מת\ה?הראל סקעתתת שרופ\ה?הראל סקעתתתת מתי בפעם האחרונה הלכת לים?מממ לפני חודש האם את\ה אוהב\ת להשתזף?כן מה צבע הגוף שלך?מוקה כזה אם יכולת, היית משנה אותו?לא מה צבע העניים שלך?כחול אם יכולת, היית משנה אותו?לא האם האף שלך גדול?כן קטן?לא מה צורת הפה שלך?רגילה האם יש לך ראש גדול?לא איזה סדרות את\ה אוהב\ת?האלופה מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ?שומדבר מה השעה?19:12 באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון?מאיפה לי מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר?לא דעת האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות?לא מה המחשבות שלך?הראל סקעת על מה את\ה חושב\ת עכשיו?הראל האם את\ה חושב\ת בכללי?כן האם את\ה מאמינ\ה ברוחות?לא דרקונים?לא חייזרים?לא בסטן?לא ב ה'?כן בעצמך?כן במשפחה שלך?כן מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון?שומעת מוזיקה האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה?לא האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה?כן אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת?וונדר וומן לאיזה מטרות?צדק האם את\ה אוהב\ת קומקיסים?לא האם את\ה מעשנ\ת?לא האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון?כן C כל הזכויות שמורות לי C קוראים לי אולגה ואני המצאתי הכל. אני CRAZYKID והסמיילי המחורפן. מצטערת על "כמעט" מותכם. שמחה ששרדתם. אגב, אני, הייתי בפרויקט נגד עישון ואני אומרת לכם: אל תעשנו. זה נוראאאאא מזיק. זה כ"כ מגעיל..

וואו.

מה קורה? חרא. מה עושה? משלימה פערים במחשב. מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? הרבה. מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? שיהיה לי טוב. את מי את\ה מעריץ? אני לא אגדיר מעריצה אבל מאד מעריכה את אביב גפן. ומישהי נוספת. יש עוד? כן. שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? יש המון. שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? מה? לא הבנתי. חח. מה את\ה הכי אוהב לאכול? סלט ופסטה. מה הצבע המועדף עליך? שחור. יש עוד צבעים? לא. חוץ מאלו? אה? אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? חחחח לא יודעת. איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? דיייי כואסאמק. את מי אתה אוהב? את השמש ואת הירח. חוץ מאמא? אבא. אמרת לו\לה? אע? האם את\ה פנוי\ה? כן. האם אתה אוהב לאכול פיצה? ברור. צ'יפס? לפעמים. מה המאכל האהוב עליך? נו כמה פעמים אותה שאלה? מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? צמחונית. האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? חטיבה. בן\בת כמה את\ה? 14. אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? ח'. האם אני משגעת לך את השכל? כן. האם את\ה נהנה מזה? לא. אני מתה להעייף לך סטירה. אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? כי אני דפוקה. אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? ברור. כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? לא. מה את\ה חושב\ת על פאקצות? שזה דפוק להגיד למישהי פאקצה, תפסיקו לסייג כל דבר. היית רוצה להיות כזה? לא. מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? לא יודעת. האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? כן. האם היית רוצה שאמשיך? שיהיה. מדוע? את מעבירה לי את הזמן. איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? רוק ישראלי. מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? לא ולא. רוק או פופ? רוק. מטאל או רוק? רוק. מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD? מה? מי? האם יש לך בקשה כלשהי? אע??!!!1 עוד משהו? ????1 האם אתה בטוח? דיייייייייי. לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף? לא יודעת. לא נמאס לך? כן. האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? מאד. אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? שינה. מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן? מאד. נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת? לא. נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות? לא. כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? מעט זמן. האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? אע? האם את\ה חכמ\ה? חח כן. מה הממוצע שלך? 70, וגם זה בקושי. אבל תקשיבו, ציונים זה חרא דבר וזה לא מראה כלום אז אל תשימו על זה בכלל. מה המקצוע האהוב עליך? מחשבים. מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה. מי המורה האהוב עליך? מוטי כמובן. ויעל. מי המורה השנוא עליך? אתי בן יוסף. מהי התכונה הכי טובה שבך? לא יודעת. האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן. בי? אע? מה? אאאאאאאאאר. למה? . .... איך? ..... מתי?. ..... האם את\ה קורא\ת ספרים? בטח. מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? ספרים. מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? אע? מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? סתמו. מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? לא יודעת. מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? מההההההההה? אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? די. את מי? אר למה דווקא אותו? דגעכדגשכ למה דווקא למאכל זה? שדככדכ מה הסרט האהוב עליך? מישהו ל.א. האם יש לך טלוויזיה? דה. DVD? כן. מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? בקיץ. עם מי? אבא. האם יש לך כלב\ה? כן. אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? גם חתולה. האם את\ה נשוי\ה? לא. אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? לא יודעת. אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? את כולו? לאדום. או כתום ג'ינג'י מתוק כזה. מה המצב רוח שלך כרגע? חרא. האם את\ה אוהב אולסטאר? כן והרבה לפני שזה נהיה באופנה. ואנס? כן אבל אין לי. פומה? לא. חברות אחרות של נעליים? לא. של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? אע? האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? לא, אני יוצאת ונרטבת. כפפות? כן. כובע? לפעמים. אוזניות לחימום אוזניים? יש אבל אני לא לובשת. מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? לא יודע. אאאאאאאאר די אני עפה. אני אמשיך בהזדמנות את כל החלק למטה. ביי. מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? האם תעסוק\י באותם הדברים? מה את\ה אוהב\ת? מה את\ה שונא\ת? נכון שאת\ה בשוק מהשאלון? האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי? בגלל שאני באמת משוגעת? אם לא אז מדוע? האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה? אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה? איך קוראים לך? באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? האם נולדת בארץ? אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? מה היית עושה שם, גר או מבקר? האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו? אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת? האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים? באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? באיזה שעה את\ה קמ\ה? מה התחביבים שלך? מה סולם האהבות שלך? : את מי את\ה מסמפט? מחבב\ת מינוס? מחבב\ת פלוס? אוהב\ת? מת\ה? שרופ\ה? מתי בפעם האחרונה הלכת לים? האם את\ה אוהב\ת להשתזף? מה צבע הגוף שלך? אם יכולת, היית משנה אותו? מה צבע העניים שלך? אם יכולת, היית משנה אותו? האם האף שלך גדול? קטן? מה צורת הפה שלך? האם יש לך ראש גדול? איזה סדרות את\ה אוהב\ת? מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ? מה השעה? באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? מה המחשבות שלך? על מה את\ה חושב\ת עכשיו? האם את\ה חושב\ת בכללי? האם את\ה מאמינ\ה ברוחות? דרקונים? חייזרים? בסטן? ב ה'? בעצמך? במשפחה שלך? מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון? האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה? האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה? אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת? לאיזה מטרות? האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? האם את\ה מעשנ\ת? האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון? C כל הזכויות שמורות לי C קוראים לי אולגה ואני המצאתי הכל. אני CRAZYKID והסמיילי המחורפן. מצטערת על "כמעט" מותכם. שמחה ששרדתם. אגב, אני, הייתי בפרויקט נגד עישון ואני אומרת לכם: אל תעשנו. זה נוראאאאא מזיק. זה כ"כ מגעיל..

טוב המשך. D:

מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? לא יודעת. האם תעסוק\י באותם הדברים? לא. מה את\ה אוהב\ת? הרבה דברים. מה את\ה שונא\ת? הרבה דברים. נכון שאת\ה בשוק מהשאלון? משהו מטורף. האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי? מה הכינוי שלך? בגלל שאני באמת משוגעת? עגגעגדע אם לא אז מדוע? גגעגגגד האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה? גדגעגגד אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה?ע גדעגדגדעגדע איך קוראים לך? נועה. באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? ירושלים. האם נולדת בארץ? כן. אם לא, אז איפה? - לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? מקום רחוק. מה היית עושה שם, גר או מבקר? גרה. האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? כן. האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו? לאללה. אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת? עקקעקק האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים? כןןן כואמסקקקקקקקקקקק. באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? כשאני עייפה. באיזה שעה את\ה קמ\ה? שבע בד"כ. מה התחביבים שלך? כל מני. מה סולם האהבות שלך? : אוי דייי. את מי את\ה מסמפט? קא''קק' מחבב\ת מינוס? קק'ק' מחבב\ת פלוס? קקק'קא אוהב\ת? אקא'קאק'א מת\ה? קכככשד שרופ\ה? שששששרא מתי בפעם האחרונה הלכת לים? בקיץ. האם את\ה אוהב\ת להשתזף? לא. מה צבע הגוף שלך? בהיר. אם יכולת, היית משנה אותו? לא. מה צבע העניים שלך? ירוק - כחול. אם יכולת, היית משנה אותו? לא. האם האף שלך גדול? גדול:( קטן? קאקאק'/ מה צורת הפה שלך? אע? האם יש לך ראש גדול? לא. איזה סדרות את\ה אוהב\ת? כל מני. מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ? ברור שבובספג!!!!!!!1111111111 מה השעה? 12:27 באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? לא יודעת. מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? עוד מעט. האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? מאד. מה המחשבות שלך? מחשבות על החיים. על מה את\ה חושב\ת עכשיו? וואי את עושה לי כאב ראש כזה גדול. האם את\ה חושב\ת בכללי? כן. האם את\ה מאמינ\ה ברוחות? כן חלקית. דרקונים? לא. חייזרים? לא. בסטן? לא. ב ה'? לא. בעצמך? לא. במשפחה שלך? לפעמים. מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון? מלא דברםי. האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה? לא זה תכף נגמר. האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה? כן. אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת? סופרוומן. D: לאיזה מטרות? דדדדדי. האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? לא. האם את\ה מעשנ\ת? לפעמים. האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון? כן.

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה. שאלונים ארוכים ../images/Emo99.gif

מה קורה?סבב מה עושה?מוזיקה ועונה על השאלון מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים?סבא נפטר מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב?להשלים עם חברה שלי כבר את מי את\ה מעריץ?את סימפלאן, אבריל לאבין, ניקלבק, סינרגיה, הביטל'ס, עפר שכטר יש עוד?נופ שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת?כרגע someday-nickleback שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O?חעחע אין מה את\ה הכי אוהב לאכול?ספגטייייינו D: מה הצבע המועדף עליך?שחור יש עוד צבעים?אההא. תכלת חוץ מאלו?אין אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת?עם השחור
איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה?חמוד את מי אתה אוהב?את כל מי שקרוב אליי חוץ מאמא?את כל מי שקרוב אליי.
אמרת לו\לה?-- האם את\ה פנוי\ה?אההא האם אתה אוהב לאכול פיצה?כןןןןן
צ'יפס?ברור
מה המאכל האהוב עליך?ספגטיייינו D: כבר שאלת לא
מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה?חחחחחחחחחחחח מה
האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה?חטיבת ביניים D: בן\בת כמה את\ה?13 וחצי אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה?ח' D: האם אני משגעת לך את השכל?לא האם את\ה נהנה מזה?אבל את לא משגעת אותו D: אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון?אבל אבל אבל את לא אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן?כןכן כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת?לא
מה את\ה חושב\ת על פאקצות?שונאת אותם היית רוצה להיות כזה?חס וחלילה מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה?פסיכולוגית האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי?לא האם היית רוצה שאמשיך?כן מדוע?ככה D: איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת?רוק
מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ?אם אין ברירה אז היפ הופ רוק או פופ?רוק מטאל או רוק?רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD?איייייייייייייכ שונאת אותן האם יש לך בקשה כלשהי?לא עוד משהו?לא האם אתה בטוח?כן לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף?נופ, אני אוהבת שאלונים ארוכים ;] לא נמאס לך?לא האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך?לא אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו?על לקנות תיק בקניון מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן?מאוד. ;[ נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת?לא P: נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות?אההא כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה?הרבה האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים?כןכןכןכן
האם את\ה חכמ\ה?כה מה הממוצע שלך?89 מה המקצוע האהוב עליך?אנגליתוש מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה מי המורה האהוב עליך?חמדה, נועה מי המורה השנוא עליך?אידה מהי התכונה הכי טובה שבך?נאמנות האם היית רוצה לשנות בך משהו?כן בי?כן מה?שתפסיקי לחפור
סתם חחחחחחח למה?כובע איך?איכשהו מתי?מחר האם את\ה קורא\ת ספרים?כן מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים?ספרים
מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים?בנות, אבל לא בקטע מיני מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא?שניהם באותה מידה מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס?שומדבר חס וחלילה
מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן?להיכשל במבחן אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו?ג'חנון
את מי?מדרי והילה
למה דווקא אותו?כי הם תימניות חומות כאלה חחחחחחחחח ג'חנוניות למה דווקא למאכל זה?^ מה הסרט האהוב עליך?ארמגדון, גריז האם יש לך טלוויזיה?כן DVD?כן מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט?אממ לפני בערך שבועיים שלוש ככה עם מי?נוי האם יש לך כלב\ה?לא ;[ אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית?לא ;[ האם את\ה נשוי\ה?לא אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן?עם עפר שכטר
אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת?שחור מה המצב רוח שלך כרגע?סבבה האם את\ה אוהב אולסטאר?כןןןןןןן
ואנס?לא פומה?כן חברות אחרות של נעליים?כן של איזה חברה את\ה מתלבש\ת?אני לובשת אולסטאר האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף?רק שממש ממש קר כפפות?^ כובע?^^ אוזניות לחימום אוזניים?^^^ מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות?לשחק כדורסל
מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים?איןלי מושג, בטח אני ילמד או משו האם תעסוק\י באותם הדברים?אולי מה את\ה אוהב\ת?הרבה דברים P: מה את\ה שונא\ת?הרבה דברים P: נכון שאת\ה בשוק מהשאלון?לא. :O האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי?קקה XD סתםם, נמ לאיודעת אני לא מכירה אותך D: בגלל שאני באמת משוגעת?הו אם לא אז מדוע?שעשוע האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה?אההא אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה?לאיודעת, לא טובה בכינויים
איך קוראים לך?אריאל באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה?מרכז האם נולדת בארץ?כן אם לא, אז איפה?-- לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר?ניו יורקקקקקקקק מה היית עושה שם, גר או מבקר?מבקרת האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי?כן, בחופש אני נוסעת D: האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו?לא אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת?כל מיני האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים?לא D: באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון?12 ככה באיזה שעה את\ה קמ\ה?7 וחצי מה התחביבים שלך?כדורסל, מחשב, טלוויזיה, חברות, לישון מה סולם האהבות שלך? :חחחחחחחחחח מה חזרנו לכיתה ג'
את מי את\ה מסמפט?-- מחבב\ת מינוס?-- מחבב\ת פלוס?-- אוהב\ת?-- מת\ה?-- שרופ\ה?-- מתי בפעם האחרונה הלכת לים?בקיץ האם את\ה אוהב\ת להשתזף?לא מה צבע הגוף שלך?נממ לא כהה מדי ולא בהיר מדי אם יכולת, היית משנה אותו?לא מה צבע העניים שלך?חום אם יכולת, היית משנה אותו?כןן האם האף שלך גדול?כן, הוא נפווח כי שברתי אותו ;[ קטן?-- מה צורת הפה שלך?נורמלית
האם יש לך ראש גדול?לא איזה סדרות את\ה אוהב\ת? מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ?דרייק וג'וש
מה השעה?19:37 באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון?לא ראיתי מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר?לאיודעת האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות?לא מה המחשבות שלך?עוד כמה שאלות נשאר
על מה את\ה חושב\ת עכשיו?^ האם את\ה חושב\ת בכללי?^ האם את\ה מאמינ\ה ברוחות?לא דרקונים?לא חייזרים?כן בסטן?לא ב ה'?כן בעצמך?כן במשפחה שלךכן ? מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון?שומעת מוזיקה האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה?חחחחחחחח כן D: האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה?כן אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת?סופרמן
לאיזה מטרות?לעזור לחלשים האם את\ה אוהב\ת קומקיסים?לא האם את\ה מעשנ\ת?לא האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון?כן

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif ../images/Emo178.gif

מה קורה? הכל טוב. מה עושה? עונה על השאלון? מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? שברתי את היד. אני יודעת, זה לא כזה נורא, אבל הייתי בת 5 וחשבתי שזה הדבר הכי נורא שיכול לקרות לי. אה כן והפרידה ממנו. ]; מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? להיות איתו.
את מי את\ה מעריץ? המ, הביטלס, MCR, נינט, המ המ המ. יש עוד? כן!!1 סינרגיה, ג'סטין טימברלייק, סימפל פלאן, משינה, מוניקה סקס, בית הבובות, בונא יש עוד. שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? יש המון, כרגע רוב השירים של הביטלס, כל האלבום של נינט וMy love של ג'סטין טימברלייק, הא ווולקאם טו דה בלאק פאראד של MCR. שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? XD מה את\ה הכי אוהב לאכול? מקדונלס ושווארמה בפיתה משו טוב. XD מה הצבע המועדף עליך? כתום. יש עוד צבעים? המ ירוק בהיר זה נחמד. חוץ מאלו? סגול. אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? חחחחחחחחחחחח אהבתי! איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? חסוי. את מי אתה אוהב? המ. י'. חוץ מאמא? חח. אמרת לו\לה? לא. האם את\ה פנוי\ה? לצערי כן. האם אתה אוהב לאכול פיצה? כן. צ'יפס? כן. מה המאכל האהוב עליך? מקדונלס. מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? כן הא. האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? חטיבת בניים. בן\בת כמה את\ה? 13 וחודשיים. אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? ח'. האם אני משגעת לך את השכל? בערך. אבל זה בסדר את לא היחידה :) האם את\ה נהנה מזה? אהא. זה מביא אותי לרמות סיפוק שאת לא מתארת לעצמך. אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? קיוויתי שאת תעני לי על זה. אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? מה שתגידי. כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? הבנתי. מה את\ה חושב\ת על פאקצות? הוווווו הן מושי מושלמות!1 סתם, הן כאלה פאקצות. עם מטומטם. היית רוצה להיות כזה? בטח! לא. מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? משו שאני ארוויח מזה המון. האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? כן. האם היית רוצה שאמשיך? כן. מדוע? כי משעמם לי. איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? כל סוגי הרוק בעיקר, והיפהופ. מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? היפהופ. רוק או פופ? רוק. מטאל או רוק? רוק. מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD? זונות כאלה. האם יש לך בקשה כלשהי? שהשאלון הזה יגמר. עוד משהו? המ י'! . אוף. האם אתה בטוח? אהא. לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף? כן. לא נמאס לך? כן. האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? בערך? אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? חחחחחחח אוי. מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן? כן. נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת? כולנו. נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות? כן. כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? המ יותר מחצי שנה נראה לי. האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? לא. האם את\ה חכמ\ה? יש סיכוי. מה הממוצע שלך? שנה שעברה זה היה 80 בערך. מה המקצוע האהוב עליך? אנגלית וספרות. מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה, מדעים. מי המורה האהוב עליך? המ גאולה. מי המורה השנוא עליך? אוהו. מהי התכונה הכי טובה שבך? אני טובה. נדיבה XD האם היית רוצה לשנות בך משהו? להוריד במשקל. בי? לא מה פתאום את כפרה. מה? למה? איך? מתי? האם את\ה קורא\ת ספרים? לא, עיתונים. מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? סרטים. מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? תלוי מאיזו בחינה. מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? שניהם, צפוי מה? מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? אם בראד פיט או אפילו רן דנקר אונסים אותי אז המ. [: מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? לא להכין שיעורים. אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? מקדונלס. את מי? אותה.
למה דווקא אותו? כי היא מעצבנת. למה דווקא למאכל זה? כי זה מאכל טעים. מה הסרט האהוב עליך? אפקט הפרפר 2. האם יש לך טלוויזיה? כן. DVD? כן. מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? לפני חודש. עם מי? מאור ודניאל. האם יש לך כלב\ה? לא |: אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? לא. האם את\ה נשוי\ה? לא. אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? לא חושבים על זה עדיין. D: אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? אדום. מה המצב רוח שלך כרגע? נחמד. האם את\ה אוהב אולסטאר? כן. ואנס? כן. פומה? לא ממש. חברות אחרות של נעליים? אדידס ועוד. של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? כל מיני.. האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? לא, אני הולכת עם גופיות. XD כפפות? לפעמים אבל של חצי אצבעות. כובע? לפעמים. אוזניות לחימום אוזניים? לא. מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? לאכול. לרקוד. לשיר. לבלות. לצאת. XD מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? מי? לא יודעת. האם תעסוק\י באותם הדברים? לא נראה לי. מה את\ה אוהב\ת? אותך. מה את\ה שונא\ת? אותך. נכון שאת\ה בשוק מהשאלון? הלכה לי היד. האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי? כנראה. בגלל שאני באמת משוגעת? את משוגעת אם לא אז מדוע? אוי. האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה? על מה את מדברת, הוא מדהים! לא קיים כזה כינוי עלי האדמות!1 אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה? לא הייתי משנה, בחייך! זה כינוי סקסי -_- איך קוראים לך? שרית. באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? מרכז. האם נולדת בארץ? כן. אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? לונדון. מה היית עושה שם, גר או מבקר? מבקר. האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? כן. האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו? כן. אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת? האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים? כן, את אלופה. באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? 11-12. באיזה שעה את\ה קמ\ה? 7-7 ורבע. מה התחביבים שלך? זה לא אותו דבר כמו מה את אוהבת לעשות? מה סולם האהבות שלך? : פח טוב. את מי את\ה מסמפט? חחחח חזרנו לכיתה ה'. מחבב\ת מינוס? מחבב\ת פלוס? אוהב\ת? י'. מת\ה? שרופ\ה? מתי בפעם האחרונה הלכת לים? מזמן. בחופש הגדול. האם את\ה אוהב\ת להשתזף? לא ממש, כי אני נשרפת. מה צבע הגוף שלך? לבן. אם יכולת, היית משנה אותו? לא. מה צבע העניים שלך? ירוק חום דבש. אם יכולת, היית משנה אותו? אולי לירוק יותר בהיר. האם האף שלך גדול? לא. קטן? נורמלי. הפה שלך? רגיל, אומרים שיש לי פה יפה. D: יש לך ראש גדול? לא. איזה סדרות את\ה אוהב\ת? מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ? הכל האמת.
מה השעה? 8:04. באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? לא הסתכלתי על השעון. מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? לפי החצים בצד אז עוד מעט. האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? אני מצטערת על כך שהלכו לי הידיים. מה המחשבות שלך? 'בונא, בא לי ללכת למטבח ולאכול'. על מה את\ה חושב\ת עכשיו? עלייך. האם את\ה חושב\ת בכללי? מסתבר. האם את\ה מאמינ\ה ברוחות? לא ממש. דרקונים? לא. חייזרים? כן. בסטן? *שטן והמ קצת. ב ה'? כן. בעצמך? כן. במשפחה שלך? כן. מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון? מרימה את הרגליים על השולחן. האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה? לא. האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה? אהא. אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת? סופרוואמן. לאיזה מטרות? לעוף. האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? לא. האם את\ה מעשנ\ת? לא. האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון? כן.

J u S t M e11

New member
עונה..^^

מה קורה? הכל טוב מה עושה? רואה טלוויזיה מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? הכרתי אותו..
מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? המ.. לאיודעת את מי את\ה מעריץ? טום פלטוןןן
יש עוד? כהXD שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? הרבה שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? אין לי מושגXP מה את\ה הכי אוהב לאכול? הרבה דברים מה הצבע המועדף עליך? הרוב יש עוד צבעים? חוץ מאלו? אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? מאיפה לי איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? את מי אתה אוהב? מישו.. חוץ מאמא? XD אמרת לו\לה? כן ברור,הלכתי ואמרתי לו את זה בפרצוף.-,- האם את\ה פנוי\ה? כן האם אתה אוהב לאכול פיצה? כן צ'יפס? כן מה המאכל האהוב עליך? כבר שאלת מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? XP האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? פנסיהXDDDD סתם,חטיבהXP בן\בת כמה את\ה? 13 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? ז' האם אני משגעת לך את השכל? לא האם את\ה נהנה מזה? מאוד אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? אוי תודה לךXD אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? אכן כן כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? לא:) מה את\ה חושב\ת על פאקצות? שצריך להשמיד אותן בייסורים? היית רוצה להיות כזה? באאארוררררר. לייק שיואו מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? פקאצה כאילו דהה. סתםXDD אמ.. נראה לי רופאה האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? אולי האם היית רוצה שאמשיך? למה לא מדוע? כי משעמם לי
איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? קצת מכל דבר מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? היפ הופ רוק או פופ? אמ.. שניהם מטאל או רוק? רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD? יש להן שירים נחמדיםXD האם יש לך בקשה כלשהי? כן עוד משהו? כן האם אתה בטוח? יאפ לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף? לא ממש לא נמאס לך? לא האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? הזמן שלי בכל מקרה מבוזבז אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? להרוג -אותו- בייסורים?P: מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן? יאפ נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת? אולי נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות? לא כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? גלשתי לפני כמה זמן מלא,ועכשיו שוב התחלתי לפני כמה ימים האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? אני לא אוהבת אותה 0.0 האם את\ה חכמ\ה? נראה לי מה הממוצע שלך? אין לי מושג מה המקצוע האהוב עליך? איןXD מה המקצוע השנוא עלייך? כולםXD מי המורה האהוב עליך? אין מי המורה השנוא עליך? כולםXDD מהי התכונה הכי טובה שבך? המ.. יש כמה האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן בי? לאיודעת מה? אמ.. אני מתעצבנת מהר ואני די קרצייהXDD למה? כי.. ככה איך? מאיפה לי מתי? -,- האם את\ה קורא\ת ספרים? כן מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? שניהם מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? נו ברור שבנות. [לא] מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? המ.. שניהםXP מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? אפחד מהם מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? אפחד מהם אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? הייתי הופכת -אותו- לפירור לחם,מכינה ממנו שניצל ואוכלת אותו. [מקורי הא?XD] את מי? מישהו.. למה דווקא אותו? כי הוא דפוק למה דווקא למאכל זה? כדי שאני אוכל לאכול אותו ולהשמיד אותו מה הסרט האהוב עליך? הרבה האם יש לך טלוויזיה? לה-,- DVD? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? מזמן עם מי? חברות האם יש לך כלב\ה? לא אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? אח שלי נחשב?XD האם את\ה נשוי\ה? נשואה-,- ולא אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? טום פלטון
אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? שטני מה המצב רוח שלך כרגע? נחמד האם את\ה אוהב אולסטאר? כן ואנס? תלוי איזה פומה? כנ"ל חברות אחרות של נעליים? כן של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? אין משהו מסויים האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? לפעמים כפפות? לא כובע? לא אוזניות לחימום אוזניים? לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? מחשב/טלוויזיה*קניון/חברות מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? רופאה [בעזרת השםXP] האם תעסוק\י באותם הדברים? הא? מה את\ה אוהב\ת? הרבה דברים מה את\ה שונא\ת? כנ"ל נכון שאת\ה בשוק מהשאלון? לא0.0 האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי? אין לי כוח להסתכל מה הוא בגלל שאני באמת משוגעת? אם לא אז מדוע? האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה? כן אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה? מאיפה לי איך קוראים לך? אירנה באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? מרכז האם נולדת בארץ? לאXP אם לא, אז איפה? רוסיה^^ לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? הרבה מקומות מה היית עושה שם, גר או מבקר? נו מאיפה לי האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו? יאפ אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת? האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים? גרר$%@ באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? 11-12 באיזה שעה את\ה קמ\ה? לפעמים עשרה לשבע ולפעמים שש וחצי מה התחביבים שלך? הרבה מה סולם האהבות שלך? : לא עניינך?XP את מי את\ה מסמפט? הרבה-,- מחבב\ת מינוס? מחבב\ת פלוס? אוהב\ת? מת\ה? שרופ\ה? מתי בפעם האחרונה הלכת לים? לפני שבוע בערך האם את\ה אוהב\ת להשתזף? כן מה צבע הגוף שלך? ירוק.XD לבן נו איזה צבע עוד יכול להיות לו אם יכולת, היית משנה אותו? לא מה צבע העניים שלך? אפורות-כחולות אם יכולת, היית משנה אותו? לא האם האף שלך גדול? לא קטן? בערך מה צורת הפה שלך? כמו של חתולXDD באמת נוXD האם יש לך ראש גדול? לא איזה סדרות את\ה אוהב\ת? הרבה מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ? דרייק וג'וש,זואי 101,בובספוג,הש"ש מה השעה? 21:29 באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? מאיפה לי מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? לא יודעת האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? לא מה המחשבות שלך?כלמיני על מה את\ה חושב\ת עכשיו? כלום האם את\ה חושב\ת בכללי? ברור שלא האם את\ה מאמינ\ה ברוחות? לא ממש דרקונים? לא חייזרים? לא [למרות שיש בינינו דימיון...] בסטן? שטן. ולא ב ה'? כן בעצמך? אמ.. כן?XD במשפחה שלך? וואט דה-,- מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון? רואה טלוויזיה ומתה מקור האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה? אאני עוד שנייה מסיימת האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה? לא אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת? מאיפה לי לאיזה מטרות? האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? לא האם את\ה מעשנ\ת? בטח [שלא] האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון? לה-_-

נושבו

New member
אני אענה שוב.. משעמם לי עכשיו.

מה קורה
בסדר מה עושה
עונה על השאלון? מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים
לא יודעת... מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב
לסיים עם הבגרויות! אבל זה ממש לא משהו שיקרה בקרוב את מי את\ה מעריץ
אני לא מעריצה.. אני פשוט אוהבת את השירים שלהם ואיך שהם שרים.. עברי לידר, אוונסנס, כריסטינה אגילרה יש עוד
מלי לוי שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת
bring me to life שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O
מזה מעריץ O.O? מה את\ה הכי אוהב לאכול
ה-כ-ו-ל!!! בעיקר דגנים עם חלב
מה הצבע המועדף עליך
ירוק, ורוד, תכלת, צהוב-בננה יש עוד צבעים
בעיקרון לא אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת
שילוב של כולם:) איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה
בנאדם חיתך עם התכונות הכי טובות שיש את מי אתה אוהב
אמא, משפחה, חברות חוץ מאמא
כתבתי... אמרת לו\לה
אני לא מאוהבת. האם את\ה פנוי\ה
כן האם אתה אוהב לאכול פיצה
ברור צ'יפס
לא מתה על צ'יפס מה המאכל האהוב עליך
שאלתם כבר מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה
אחלה שניצלים! לא המאכל הכי אהוב אבל האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה
תיכון בן\בת כמה את\ה
16 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה
דהה... י' האם אני משגעת לך את השכל
לא האם את\ה נהנה מזה
נחמד אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון
כי אני אוהבת שאלונים.. בשביל מה אני נמצאת בפורום הזה אםא לא בשביל לענות עליהם? אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן
זה מה שאני הולכת לעשות כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת
הבנתי הכל
מה את\ה חושב\ת על פאקצות
לא חושבת עליהן היית רוצה להיות כזה
לא מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה
לא יודעת האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי
אולי האם היית רוצה שאמשיך
לא אכפת לי מדוע
תנחשי איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת
רוק, ישראלי מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ
היפ הופ רוק או פופ
רוק מטאל או רוק
רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD
מי אלו? האם יש לך בקשה כלשהי
כן עוד משהו
כן האם אתה בטוח
כן לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף
לא לא נמאס לך
לא האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך
לא אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו
הרבה דברים מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן
לא נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת
כן נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות
לא כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה
כמה חודשים טובים האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים
אני אפעם לא אהבתי אותה האם את\ה חכמ\ה
אממ נראלי מה הממוצע שלך
90 ומשהו מה המקצוע האהוב עליך
קולנוע וספורט מה המקצוע השנוא עלייך
מתמטיקה בעע מי המורה האהוב עליך
המורה לספורט מי המורה השנוא עליך
אין ממש.. מהי התכונה הכי טובה שבך
מסודרת ואחראית האם היית רוצה לשנות בך משהו
כן בי
לא מכירה אותך האם את\ה קורא\ת ספרים
כן מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים
שניהם מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים
מבחינת מה? מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא
אמא מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס
אפחד מהם מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן
כנ"ל אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו
כרוב את מי
לא יודעת למה דווקא למאכל זה
כי זה הדבר הראשון שעלה לי לראש מה הסרט האהוב עליך
יעד סופי האם יש לך טלוויזיה
כן DVD
כן מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט
מזמן עם מי
מחויבות אישית האם יש לך כלב\ה
לא אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית
לא האם את\ה נשוי\ה
לא אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן
לא יודעת אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת
שחור מה המצב רוח שלך כרגע
סבבה האם את\ה אוהב אולסטאר
כן ואנס
לא פומה
תלוי חברות אחרות של נעליים
כן של איזה חברה את\ה מתלבש\ת
בלו בירד, טיאנטי האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף
כן

נושבו

New member
ממשיכה

כפפות
כן כובע
לפעמים אוזניות לחימום אוזניים
לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות
לנגן, לקרוא ספר, לראות טלויזיה, לבלות עם חברות... מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים
אני מקווה שאני אהיה אישה מצליחה, נשואה ומאושרת
האם תעסוק\י באותם הדברים
מי ישמע במה אני עוסקת עכשיו... מה את\ה אוהב\ת
הרבה דברים מה את\ה שונא\ת
אנשים צבועים, שקרנים, אגואיסטים, ריח של דלק, שעושים בכוונה.... נכון שאת\ה בשוק מהשאלון
לא האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי
ת'אמת? לא הסתכלתי על הכינוי שלך בגלל שאני באמת משוגעת
נגיד האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה
לא אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה
לא יודעת איך קוראים לך
נועה באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה
שפלה/מרכז האם נולדת בארץ
כן לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר
להולנד! מה היית עושה שם, גר או מבקר
מבקרת האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי
כן האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו
לא אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת
לא זוכרת האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים
שיא השאלות המטומטות אפשר להגיד באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון
10 וחצי או 11 באיזה שעה את\ה קמ\ה
עשרה ל7 מה התחביבים שלך
לראות טלויזיה, לשמוע מוזיקה, לנגן, לבלות עם חברות, לקרוא ספרים מה סולם האהבות שלך
פחח אין את מי את\ה מסמפט
הרבה אנשים מתי בפעם האחרונה הלכת לים
בחופש הגדול האם את\ה אוהב\ת להשתזף
כן מה צבע הגוף שלך
מוקה אם יכולת, היית משנה אותו
לא מה צבע העניים שלך
חום אם יכולת, היית משנה אותו
ברוררררררר!!!!!!!!!! האם האף שלך גדול
לא קטן
רגיל מה צורת הפה שלך
אנאערף... האם יש לך ראש גדול
לא איזה סדרות את\ה אוהב\ת
השמינייה ויש עוד תוכניות אבל הן לא בדיוק סדרות מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101.
אני לא רואה אפחת מה השעה
22:40 באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון
לא הסתכלתי מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר
עוד מעט האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות
לא מה המחשבות שלך
שעוד מעט מתחיל גיא פינס על מה את\ה חושב\ת עכשיו
אמרתי למעלה האם את\ה חושב\ת בכללי
כן האם את\ה מאמינ\ה ברוחות
כן דרקונים
לא חייזרים
לא בסטן
לא ב ה'
כן בעצמך
כן במשפחה שלך
כן מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון
מתכתבת במסן האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה
לא האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה
לא אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת
מה? לאיזה מטרות
להלה האם את\ה אוהב\ת קומקיסים
לא האם את\ה מעשנ\ת
לאאאאאאא האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון
כןןןןןןןןןן

NoA YoSeFiAn

New member
חחחח=]]

מה קורה? הכל פסדר... מה עושה? שומעת מוזיקה מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? הייתי עם גבר חודשיים=[ מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? אממ שמישו שאני שמה עליו יוהב אותי=] את מי את\ה מעריץ? את סינרגיה
יש עוד? דנידין חחחח
שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? אשם של סינרגיהה שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? שוו?! מה את\ה הכי אוהב לאכול? גלידהה! מה הצבע המועדף עליך? אדדום יש עוד צבעים? שחור חוץ מאלו? צהוב אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? עם האדוםם איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? בן חחח את מי אתה אוהב? חחח חסויי חוץ מאמא? נוו חסוי אמרת לו\לה? חס וחלילה האם את\ה פנוי\ה? כן האם אתה אוהב לאכול פיצה? בטח צ'יפס? כה מה המאכל האהוב עליך? גלידה מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? חחח כנראה שלא האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? אממ אם כיתה ט' נחשב לחטיבה אז אני בחטיבה
בן\בת כמה את\ה? 15 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? ט' האם אני משגעת לך את השכל? לא האם את\ה נהנה מזה? ת'אמתת?! כן אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? כי אולי זה ימשיך להיות מעניין אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? אכן כן כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? לא חח מה את\ה חושב\ת על פאקצות? א י כ ס היית רוצה להיות כזה? ל=א מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? שוטרת האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? לא האם היית רוצה שאמשיך? כן מדוע? כי זה כיפ איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? רוק והיפ הופ ושחור מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? היפ הופ רוק או פופ? רוק מטאל או רוק? רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD? הן נחמדות ביותר האם יש לך בקשה כלשהי? בקשר ל.. עוד משהו? אממ לא האם אתה בטוח? כן לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף?לא לא נמאס לך? לא האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? יש מצב אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? אוכלל חח מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן? לא נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת? לא נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות? לא כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? אממ לא יודעת האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? כן האם את\ה חכמ\ה? לא
מה הממוצע שלך? מרוקאיתת=] מה המקצוע האהוב עליך? שאלה טובה מה המקצוע השנוא עלייך? מתמתיקה מי המורה האהוב עליך? המורה להסטוריה מי המורה השנוא עליך? אנגלית מהי התכונה הכי טובה שבך? ספונטנית האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן בי? לא מה?בך כלום למה?כי נראה לי שאת אחלה איך?איך שאת כותבתת מתי?עכשיו האם את\ה קורא\ת ספרים? לא מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? סרטים מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? אממ ליודעתת מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא?גם וגם מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס?לקפוץ מהחלון מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? להכשל במבחן אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? מילקשייק את מי? אותך למה דווקא אותו? לא יודעת למה דווקא למאכל זה? כי זה טעים מה הסרט האהוב עליך? אוקיי יש הרבה...1]אני יודע מה עשעת בקיץ האחרון,2]יעד סופי 1 3] היום שאחרי מחר4]קינג קונג האם יש לך טלוויזיה? בטח DVD? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? ואיי חח לא זוכרת עם מי? חברות האם יש לך כלב\ה? כן אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית?יש לי כלבה האם את\ה נשוי\ה?לא אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? עם *** אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? שחור כהה כהה מה המצב רוח שלך כרגע? עייפה קצת האם את\ה אוהב אולסטאר? מאוד ואנס? כן פומה?כן חברות אחרות של נעליים? כן של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? TNT TAMNOON האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? כן כפפות? לפעמים שממש ממש קר כובע? לאא אוזניות לחימום אוזניים? חחח בחיים לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? לענות על שאלונים מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? שוטרת נשואה האם תעסוק\י באותם הדברים? לא מה את\ה אוהב\ת? את סינרגיהה חחח מה את\ה שונא\ת? את *** *** נכון שאת\ה בשוק מהשאלון? לא האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי? חחח כן בגלל שאני באמת משוגעת? ממ לא יודעתת לא ממש מכירה אותךך=] האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה? מאוד יפה אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה? לא הייתי איך קוראים לך? נועה באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? חיפה קריות האם נולדת בארץ? כן אם לא, אז איפה? -- לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? N Y מה היית עושה שם, גר או מבקר? גרה אבל רק עם החברים שלי גם היו שם= האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? אממ אולי האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו? לא אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת? חחחח ייותר גרוע האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים? לא באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון?2.00 באיזה שעה את\ה קמ\ה?6.00 מה התחביבים שלך? רכיבה=] מה סולם האהבות שלך? : את מי את\ה מסמפט? *** מחבב\ת מינוס? *** מחבב\ת פלוס?*** אוהב\ת?**** מת\ה?**** שרופ\ה?**** מתי בפעם האחרונה הלכת לים?אממ לפני החורף
האם את\ה אוהב\ת להשתזף? כהה מה צבע הגוף שלך? אחלה צבע אם יכולת, היית משנה אותו? לא מה צבע העניים שלך? חום אם יכולת, היית משנה אותו? ירוק האם האף שלך גדול? לא קטן? לא מה צורת הפה שלך? יפהה האם יש לך ראש גדול?לא איזה סדרות את\ה אוהב\ת? ארץ נהדרת מועדון לילה מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ? דרייק וגוש וזואי 101 מה השעה? 23.47 באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? אממ יפני 10 דקות מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? עוד 10 דקות חח האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? לא מה המחשבות שלך? כל ממיני על מה את\ה חושב\ת עכשיו? ליודת האם את\ה חושב\ת בכללי? כה האם את\ה מאמינ\ה ברוחות? לא דרקונים? לא חייזרים? לא בסטן? לא כותבים שטן ככה?! ב ה'? לא בעצמך? לא במשפחה שלך? כן מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון? מוזיקה האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה? לא האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה?לא אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת?---- לאיזה מטרות?--- האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? לא,לא ממש האם את\ה מעשנ\ת?לאאא האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון?כהה חחח זכויות שמורות ל--->crazykid oO אחלה של שאלוןן=]

מאיפה יש לך כח ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

להמציא את כל זה?
ד"א..ברוכה הבאה? מה קורה?לא טוב מה עושה?עונה על השאלון (איך תמיד שואלים את זה בשאלונים
) מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים?
מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב?לא יכולה להגיד פה את מי את\ה מעריץ?אף אחד יש עוד?לא שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת?קשה שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O?אה!? מה את\ה הכי אוהב לאכול?פשטידת תפו"א מה הצבע המועדף עליך?גוונים של כחול יש עוד צבעים?גוונים
חוץ מאלו?יאו
אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת?עם הגוונים
איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה?
את מי אתה אוהב?אני אכתוב פה
חוץ מאמא?נו.. אמרת לו\לה?לא (לא יקרה) האם את\ה פנוי\ה?כן האם אתה אוהב לאכול פיצה?כן צ'יפס?כן מה המאכל האהוב עליך?שאלת כבר
מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה?לא האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה?חטיבה בן\בת כמה את\ה?13 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה?ח האם אני משגעת לך את השכל?כן האם את\ה נהנה מזה?משעשע
אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון?כי משעמם אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן?יאללה:) כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת?לא מה את\ה חושב\ת על פאקצות?
היית רוצה להיות כזה?בטח
מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה?לא יודעת האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי?כן האם היית רוצה שאמשיך?כן מדוע?כי זה משעשע (מעצבן נכון?) איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת?רוק מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ?היפ הופ רוק או פופ?רוק מטאל או רוק?רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD?שירים מדבקים,להקה איכסה (לא להעלב) האם יש לך בקשה כלשהי?כן עוד משהו?כן האם אתה בטוח?כן לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף?לא לא נמאס לך?לא (גם אני יכולה להיות חופרת! או חפרנית
) האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך?לא (אין לי משהו יותר טוב כרגע) אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו?אם הייתי יודעת לא הייתי פה מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן?כן נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת?כן נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות?לא..אני תוהה כמה מחשבות יש לך
כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה?לא הרבה
האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים?כן האם את\ה חכמ\ה?לא
מה הממוצע שלך?80.משהו
מה המקצוע האהוב עליך?לא יודעת (כמה שאלות כאלה בזמן האחרון) מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה או אנגלית מי המורה האהוב עליך?לא יודעת מי המורה השנוא עליך?או או... מהי התכונה הכי טובה שבך?משוגעת?
האם היית רוצה לשנות בך משהו?כן בי?אני מכירה אותך?
מה?כמה למה?למה איך?כמה
מתי?איך! (כן כן..הבנתי) האם את\ה קורא\ת ספרים?לא הרבה מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים?תלוי ת\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים?בנים מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא?מה זה השאלה הזאת? מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס?:/ מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן?לא להכין שיעורים (את הלהיכשל כבר עשיתי) אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו?פשטידת תפו"א את מי?
למה דווקא אותו?ככה למה דווקא למאכל זה?כי זה טעי מה הסרט האהוב עליך?לאידועת האם יש לך טלוויזיה?לא
מה זה? (
) DVD?כן מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט?שבוע או שבועיים עם מי?חברות האם יש לך כלב\ה?כן אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית?כן האם את\ה נשוי\ה?כן (זה דרש
)...לא אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן?בכוח לגלות לך? אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת?כחול מה המצב רוח שלך כרגע?רע האם את\ה אוהב אולסטאר?כןןןן ואנס?אין לי כלום נגד זה פומה?כנ"ל חברות אחרות של נעליים?
של איזה חברה את\ה מתלבש\ת?מגוונת האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף?כן כפפות?כן כובע?לא אוזניות לחימום אוזניים?לא (איזה חורף כבר יש פה?
) מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות?לצאת (במיוחד בגשם) מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים?עדיין אני לא? האם תעסוק\י באותם הדברים?סביר להניח שאני אשיים את כיתה ח':-S מה את\ה אוהב\ת?ריח של סבון וגשם
(נו מה הייתי אמורה לענות?
) מה את\ה שונא\ת?פאקצות,ילדים מעצבנים שחושבים את עצמם ועוד כל מיני דברים נכון שאת\ה בשוק מהשאלון?לא
האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי?*הולכת לבדוק* (כן) בגלל שאני באמת משוגעת?יכול להיות
אם לא אז מדוע? האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה?כן אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה?יאו:00000000 איך קוראים לך?מעיין באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה?מרכז האם נולדת בארץ?כן אם לא, אז איפה?בישראל לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר?אנגליה וניו-יורק מה היית עושה שם, גר או מבקר?מבקרת האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי?כן האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו?כן אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת?זה בטוח! האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים?כן באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון?11 ומשהו באיזה שעה את\ה קמ\ה?7 וחצי מה התחביבים שלך?יש ויש.. מה סולם האהבות שלך? :אויXDD חזרה לכיתה ג'
את מי את\ה מסמפט? מחבב\ת מינוס? מחבב\ת פלוס? אוהב\ת? מת\ה? שרופ\ה?XDDDDDDD מתי בפעם האחרונה הלכת לים?בקיץ
האם את\ה אוהב\ת להשתזף?נחמד מה צבע הגוף שלך?בהיר אם יכולת, היית משנה אותו?לא מה צבע העניים שלך?חום אם יכולת, היית משנה אותו?כן האם האף שלך גדול?רגיל
קטן? מה צורת הפה שלך?משולש
האם יש לך ראש גדול?לא איזה סדרות את\ה אוהב\ת?חברים והשמינייה ועוד מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ?הרביעי האחרון והלפני אחרון מה השעה?19:35 באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון?יופי שנזכרת
מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר?שאלה טובה (אני כבר מפחדת שהוא לא) האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות?כן מה המחשבות שלך?שזה לא יגמר על מה את\ה חושב\ת עכשיו?שזה לא יגמר האם את\ה חושב\ת בכללי?לא האם את\ה מאמינ\ה ברוחות?כן דרקונים?לא חייזרים?לא בסטן?לא ב ה'?כן בעצמך?לא במשפחה שלך?כן מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון?חושבת למה נכנסתי לזה בכלל האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה?כן האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה?כן
אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת?סופרוומן לאיזה מטרות?להציל את העולם האם את\ה אוהב\ת קומקיסים?משהו האם את\ה מעשנ\ת?כן
(לא!) האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון?כן נגמררררררררררררררררררררררררררררררררררר

אשכרה לחזור לכיתה ג' XD ../images/Emo219.gif

אני לא אשכח איך הצקנו אחד לשני עם זה. במיוחד בגלל שהכיתות שלנו התערבבו ובאו ילדים מכיתות אחרות
.

I am IRiTooSH

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo17.gif

מה קורה? סדר^^ מה עושה? עונה על השאלון, מוזיקה, מתכתבת. מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? יש מלא. אוהה. מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? -סודי- את מי את\ה מעריץ? אממ. אפחד.. יש עוד?...? שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת?אינלי אחד
שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? O.O מה את\ה הכי אוהב לאכול? שוקולדדדדדדדד
מה הצבע המועדף עליך?צהוב
יש עוד צבעים?אחרי זה כל הצבעים
חוץ מאלו?..? אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? צהוב
איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? הוא. את מי אתה אוהב?..? חוץ מאמא? אבא אמרת לו\לה? לא האם את\ה פנוי\ה? כן האם אתה אוהב לאכול פיצה? באאאאאאאאארור. צ'יפס? באאאאאאאאאאאאאאאארור מה המאכל האהוב עליך? כל שוקולד וכל פסטה
מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? אעע. זה סדר^^ האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? חטיבת בניים. בן\בת כמה את\ה? 13 ו11 ימים
אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? ז'. האם אני משגעת לך את השכל?לא
האם את\ה נהנה מזה?כן
אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון?זה כיף@!#% אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? יאפ
כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? הבנתי, הבנתי
מה את\ה חושב\ת על פאקצות? חרא של עם. שורדים. היית רוצה להיות כזה? לאאאא:-S מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? מישהו. האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי?כן:S האם היית רוצה שאמשיך?אם באלך.. מדוע?ככה. איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? בזמן האחרון רוק
מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? שניהם, כל עוד דיכאון זה לא מזרחי:S רוק או פופ? רוק$#^ מטאל או רוק? ממ.. בין לבין. מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD? פאקצות אבל בסדר.. האם יש לך בקשה כלשהי? שיציעו לי חברות? עוד משהו? אממ.. כן. האם אתה בטוח? כן
לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף? לא
לא נמאס לך? לא, זה כיף@#$^ האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? לא, אינלי מה לעשות.. אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? שאלון אחר
מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן? לא. נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת? לא
נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות?לא.. גמאני עושה את זה עכשיו
כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? 5 דקותXDDD האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים?אולי. מי יודע?
האם את\ה חכמ\ה? בערך:S מה הממוצע שלך? לא בדקתי
מה המקצוע האהוב עליך? מתמטיקה, אומנות ומדעים
מה המקצוע השנוא עלייך? ערבית, תנ"ך, ספרות ומבת#@^$^ מי המורה האהוב עליך? מממ. אורנה? מי המורה השנוא עליך? מהא+לינה+סימה+שרה+גלית#@$&^%&@$&*@ מהי התכונה הכי טובה שבך? עוזרת. האם היית רוצה לשנות בך משהו? להפסיק להיות שקטה בכיתה. בי?..? מה?..? למה?..? איך?..? מתי?...? האם את\ה קורא\ת ספרים? בזמן האחרון לא
אבל כעיקרון כן..
מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? תלוי איזה.. מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? תלוי איזה
מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? שניהם
מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס?OMG מה זו השאלה הזאתי?$#^ מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? ..? אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? שניצל! את מי? הרבה. שיהיו לי הרבה שניצלים#@$^%&*@ למה דווקא אותו?ככה. למה דווקא למאכל זה?כי זה טעים
מה הסרט האהוב עליך?אינלי אחד. האם יש לך טלוויזיה?בסלון ובחדר אורחים
DVD? בסלון. מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? בחנוכה O.O עם מי? אמא וחברה. האם יש לך כלב\ה? כןןןןןןן
אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית?אחשלי?
האם את\ה נשוי\ה? לא. אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן?איתו..?
אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת?לא צובעת..><. מה המצב רוח שלך כרגע?יותר טוב מאתמול... האם את\ה אוהב אולסטאר? כן. ואנס? כןן
אבל יש לי אדידס ולא ואנס כי הם יקרות
פומה? סדר איתם. חברות אחרות של נעליים? כן. של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? אינלי אחת ספציפית. האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף?לא:S זה לא נוח ומסורבל$#@^ כפפות? רק אלו שנאי "משעילה" מחברותXDDD כובע?לא... אוזניות לחימום אוזניים?לללאאאאא:S מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? להציק לאנשים. מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? מישהו. האם תעסוק\י באותם הדברים? מייודע? :0 מה את\ה אוהב\ת?מממ. מלא דבירם. ואנשים. מה את\ה שונא\ת? כנ"ל. נכון שאת\ה בשוק מהשאלון? לא:S האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי? *בודקת מה הכינוי שלך* לעע.. בגלל שאני באמת משוגעת? לא. אם לא אז מדוע?את לא משוגעת$#@^ האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה? הוא יפה, אבל לא נכון
אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה? cutegirl :] איך קוראים לך?עירית באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה?גליל מערבי O.O האם נולדת בארץ?כ אם לא, אז איפה?.. לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? טאריכה - איפה שרוב המשפחה גרה
מה היית עושה שם, גר או מבקר? מבקרת
האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? כשיהיה להורים שלי כסף. האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו?כן
אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת?..? האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים? נניח
באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון?12 וחצי בערך.. בממוצע.. באיזה שעה את\ה קמ\ה? לימודים- 6:30, לא לימודים 10:30 מה התחביבים שלך?מלא. מה סולם האהבות שלך? :.. את מי את\ה מסמפט?.. מחבב\ת מינוס?... מחבב\ת פלוס?.... אוהב\ת?..... מת\ה?...... שרופ\ה?.......... מתי בפעם האחרונה הלכת לים? בחופש הגדול. האם את\ה אוהב\ת להשתזף? בערך. מה צבע הגוף שלך? ..? אם יכולת, היית משנה אותו? אולי. מה צבע העניים שלך? כחול-ירוק-חום. אם יכולת, היית משנה אותו? לא האם האף שלך גדול? לא נראלי
אפעם לא חשבתי על זהXDD קטן?כנ"ל. מה צורת הפה שלך? צורת פה? האם יש לך ראש גדול? בערך:S איזה סדרות את\ה אוהב\ת?השמיניה,השיר שלנו, תוכניות של ניקולודיאון, תוכניות של ערוץ 2, תוכניות של MTV.. מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ? הכל חוץ מזומזום:S מה השעה? 14:40 באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון?לא בדקתי.. מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? עוד דקה. האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? לא. מה המחשבות שלך? מממ. על מה את\ה חושב\ת עכשיו? על מה תהיה השאלה הבאה. האם את\ה חושב\ת בכללי? כשאני חושבת על זה.. כן
האם את\ה מאמינ\ה ברוחות?לא:S דרקונים?לא חייזרים?אלי?
בסטן?לא ב ה'?לא כלכך בעצמך?כשצריך במשפחה שלך?כן! מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון?מדברת עם אבא שלי, מתכתבת, שומעת מוזיקה [היי, אני בת! אני יכולה לעשות הרבה דבירם במקביל$#@^] האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה?לא
האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה?לא:S אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת?..? לאיזה מטרות?..? האם את\ה אוהב\ת קומקיסים?לא.. האם את\ה מעשנ

למעלה