חפירה

mogili

New member
ממ..

מה קורה? הכל טובושש מה עושה?קצת במסנ וזהו מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? די מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? שיפסיק לשעמם לי את מי את\ה מעריץ? אף אחד יש עוד? - שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? באסקט קייס - גרין דיי שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? הא? מה את\ה הכי אוהב לאכול? שניצל תירס מה הצבע המועדף עליך? אדום יש עוד צבעים? לא חוץ מאלו? - אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? אדום איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? לאדעת את מי אתה אוהב? - חוץ מאמא? XD אמרת לו\לה? - האם את\ה פנוי\ה? כן האם אתה אוהב לאכול פיצה? מאוד צ'יפס? כע מה המאכל האהוב עליך? שניצל תירס -_-" מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? אני צמחונית.. האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? חטיבה בן\בת כמה את\ה? 14 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? ט' האם אני משגעת לך את השכל? לא ממש האם את\ה נהנה מזה? נגיד אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? - אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן?אכן כן כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? לא, אני טיפשה מה את\ה חושב\ת על פאקצות? לאדעת היית רוצה להיות כזה? לא מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? לאדעת האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? קצת האם היית רוצה שאמשיך? נגיד מדוע? לאדעת איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? פאנק מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? היפ הופ רוק או פופ? רוק מטאל או רוק? רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD? מי אלה? האם יש לך בקשה כלשהי? ממ? עוד משהו? ... האם אתה בטוח? >< לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף? אולי לא נמאס לך? קצת האמת האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? לא, אינלי משו יותר טוב לעשות אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו?- מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן? לגמרי נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת? קצת כן נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות? ממ כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? כמה חודשיןם, רק כשמשעמם האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? לא אוהבת אותה האם את\ה חכמ\ה?לא מה הממוצע שלך? נכשל מה המקצוע האהוב עליך? - מה המקצוע השנוא עלייך? מת' מי המורה האהוב עליך? המורה לספרות מי המורה השנוא עליך? המורה לתנ"ך מהי התכונה הכי טובה שבך? נאמנות האם היית רוצה לשנות בך משהו? הרבה דברים בי?לא מכירה אותך מה?- למה?- איך?- מתי?- האם את\ה קורא\ת ספרים? הארי פוטרים וארטמיס פאולים נחשבים? מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? סרטים מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? בנים, אני מניחה. מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? אמא XP מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? לקפוץ מהחלון מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? לא להכין שיעורים אף פעם אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? שניצל תירס את מי? מישהו מיותר שכזה למה דווקא אותו? כי הוא מיותר למה דווקא למאכל זה? כי הוא טעים מה הסרט האהוב עליך? הנסיכה מונונוקי האם יש לך טלוויזיה? כן DVD? כע מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? לפני שבוע עם מי? חברים האם יש לך כלב\ה? לא אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? כן, חתול. האם את\ה נשוי\ה?לא אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? ג'ייד אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? אדום\ירוק יכול להיות נחמד. מה המצב רוח שלך כרגע? חרא. האם את\ה אוהב אולסטאר? כע ואנס? לא ממש פומה?גם לא חברות אחרות של נעליים? נעע של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? - האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? כע כפפות?כע כובע?לא אוזניות לחימום אוזניים? לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? לישון מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? אני?O.O האם תעסוק\י באותם הדברים? לאדעת מה את\ה אוהב\ת?ממ מה את\ה שונא\ת?... נכון שאת\ה בשוק מהשאלון? לא האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי? לאדעת בגלל שאני באמת משוגעת?- אם לא אז מדוע?- האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה? נגיד אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה? די איך קוראים לך? גילי באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? צפון האם נולדת בארץ?כן אם לא, אז איפה? - לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? סן פרנסיסקו מה היית עושה שם, גר או מבקר? גרה אם אפשר, אם לא אז סתם מבקרת האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? לא בזמן הקרוב האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו? יכול להיות אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת? - האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים? די באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? 00:00 באיזה שעה את\ה קמ\ה? 07:30 מה התחביבים שלך? שינה. מה סולם האהבות שלך? : הא? את מי את\ה מסמפט? -_____________-" מחבב\ת מינוס? מחבב\ת פלוס? אוהב\ת? מת\ה? שרופ\ה? מתי בפעם האחרונה הלכת לים? מזמן האם את\ה אוהב\ת להשתזף? לא מה צבע הגוף שלך? איפשו בין ככה לחיוור, לאדעתXD אם יכולת, היית משנה אותו? אולי מה צבע העניים שלך? חום אם יכולת, היית משנה אותו? ירוק נראהלי צבע מדהים לעיניים האם האף שלך גדול? לאדעת קטן?.. מה צורת הפה שלך? -_-" האם יש לך ראש גדול? איזה סדרות את\ה אוהב\ת? נמלטים מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ? נגיד שדרייק וג'וש מה השעה? 19:27 באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? לאזוכרת מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? בקרוב אני מקווה XD האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? לאדעת מה המחשבות שלך? "אני עייפה" על מה את\ה חושב\ת עכשיו?על ההיא, ועל זה שאני עייפה האם את\ה חושב\ת בכללי?ממ? האם את\ה מאמינ\ה ברוחות?לא דרקונים?לא חייזרים?כן בסטן?הא? ב ה'?לא בעצמך?לא במשפחה שלך? מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון? שומעת מוזיקה האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה? ממ האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה? אוח די כבר אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת?לאדעת לאיזה מטרות?להציל את העולם?XP לאדעת האם את\ה אוהב\ת קומקיסים?לא במיוחד האם את\ה מעשנ\ת?לא האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון?דה

קאפיו

New member
תשובות

מה קורה? מצויין מה עושה? עונה על השאלון מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? לא זוכרת... מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? לא יודע.. יש כל מיני דברים.. את מי את\ה מעריץ? יש הרבה.. לא יודע יש עוד? כן שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? אין שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? מה?? מה את\ה הכי אוהב לאכול? כל מה שקשור לתפו"א מה הצבע המועדף עליך? ירוק יש עוד צבעים? שחור חוץ מאלו? לא יודע! אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? נו מה? איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? ... את מי אתה אוהב? אותי, את המשפחה, את החברים, חוץ מאמא? אמרת לו\לה? מה? האם את\ה פנוי\ה? כן אפשר להגיד.. האם אתה אוהב לאכול פיצה? תלוי במצברוח צ'יפס? כן מה המאכל האהוב עליך? שאלת כבר מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? אני לא אוהב מאמא עוף האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? תיכון בן\בת כמה את\ה? 18 בערך אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? יב האם אני משגעת לך את השכל? אההה האם את\ה נהנה מזה? נגיד אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? משעמם לי אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? מה את\ה חושב\ת על פאקצות? שהם מושפלות היית רוצה להיות כזה? לא מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? אסטרונאוט (לא באמת) האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? רבאק האם היית רוצה שאמשיך? מדוע? איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? בעיקר שחורה מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? היפ הופ רוק או פופ? רוק מטאל או רוק? רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD? כלום האם יש לך בקשה כלשהי? יש כמה עוד משהו? כן האם אתה בטוח? כן לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף? לא... רק שיהיה שאלות נורמליות חוץ מ"אני משגעת את השכל"? לא נמאס לך? האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? אולי אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? אם הייתי יודע לא הייתי פה עכשיו מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן? נכון נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת? לא רק מטומטמת נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות? כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? פעם שניה האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? מה אבריל? האם את\ה חכמ\ה? כן מה הממוצע שלך? תלוי במקצוע אבל נגיד ש85 מה המקצוע האהוב עליך? ספורט ואנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה מי המורה האהוב עליך? רעות מי המורה השנוא עליך? קותי מהי התכונה הכי טובה שבך? רבאקקקקק האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן בי? כן מה? שתפסיקי לעצבן למה? כי את מעצבנת איך? מתי? האם את\ה קורא\ת ספרים? כן מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? גם וגם מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? אף תשובה שאני יגיד לא תשמע טוב.. באיזה מובן "מעדיף"? מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? אבא מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? לשבור לאנס תעצמות מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? לא להכין שיעורים אף פעם אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? לא יודע.. תלוי מי את מי? למה דווקא אותו? למה דווקא למאכל זה? מה הסרט האהוב עליך? גלדיאטור האם יש לך טלוויזיה? כן DVD?כן מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? יום רביעי האחרון עם מי? חבר האם יש לך כלב\ה? לא.. אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? היה לנו פעם תוכי ואז אחשלי חנק אותו האם את\ה נשוי\ה? לא אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? לא יודע עכשיו.. אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? שחור מה המצב רוח שלך כרגע? סביר האם את\ה אוהב אולסטאר? נייטרלי ואנס? נייטרלי פומה? נייטרלי חברות אחרות של נעליים? של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? לא יודע.. הכל האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? לא כפפות? לא כובע? לא אוזניות לחימום אוזניים? פחחחחחחח מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? לא יודע מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? אין לי מושג האם תעסוק\י באותם הדברים? מן הסתם לא מה את\ה אוהב\ת? מהזה השאלה הכללית הזאת מה את\ה שונא\ת? נכון שאת\ה בשוק מהשאלון? לא האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי? לא בגלל שאני באמת משוגעת? לא אם לא אז מדוע? כי את לא באמת משוגעת, את סתם חושבת שזה מגניב לכתוב שאלות דביליות האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה? לא, אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה? נו מה??? איך קוראים לך? מהזה חשוב באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? מרכז האם נולדת בארץ? כן אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? אולי ניו זילנד.. אבל רק לבקר מה היית עושה שם, גר או מבקר? מבקר האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? למה לא האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו? בערך אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת? האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים? לא באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? סביבות 1-2 באיזה שעה את\ה קמ\ה? 7 וחצי בערך מה התחביבים שלך? השאלה השנואה עלי מה סולם האהבות שלך? : מזתומרת את מי את\ה מסמפט? לא יודעעעעעעע מחבב\ת מינוס? מחבב\ת פלוס? אוהב\ת? מת\ה? שרופ\ה? מתי בפעם האחרונה הלכת לים? מזמן ממש.. האם את\ה אוהב\ת להשתזף? לא מה צבע הגוף שלך? בהיר מידי אם יכולת, היית משנה אותו?כן מה צבע העניים שלך?ירוק אפור אם יכולת, היית משנה אותו? כן האם האף שלך גדול? לא קטן? לא, רגיל מה צורת הפה שלך? מאיפה אני יודע האם יש לך ראש גדול? לא איזה סדרות את\ה אוהב\ת? שונא סדרות מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ? בעע מה השעה? 14:38 באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? לא יודע מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? לא יודע האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? לא מה המחשבות שלך? לא עניינך על מה את\ה חושב\ת עכשיו? האם את\ה חושב\ת בכללי? האם את\ה מאמינ\ה ברוחות? כן דרקונים? לא חייזרים? לא בסטן? לא ב ה'? כן בעצמך? כן במשפחה שלך? כן מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון? כרגע? כלום האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה? האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה? אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת? הרקולס. נו מה זה השאלות האלה????? לאיזה מטרות? האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? כע האם את\ה מעשנ\ת? לא האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון? כן C כל הזכויות שמורות לי C קוראים לי אולגה ואני המצאתי הכל. אני CRAZYKID והסמיילי המחורפן. מצטערת על "כמעט" מותכם. שמחה ששרדתם. אגב, אני, הייתי בפרויקט נגד עישון ואני אומרת לכם: אל תעשנו. זה נוראאאאא מזיק. זה כ"כ מגעיל..

להלה בלבךקכיד

מה קורה?טוב. מה עושה?מה נראה לך? P: מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים?אממ. מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? את מי את\ה מעריץ?דפש מוד יש עוד?רונה קינן, סיון שביט... שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת?המון. אולי GIVE ME A PAIN THAT IM USE TO של דפש
שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O?הממ. לולביי של הקיור
מה את\ה הכי אוהב לאכול?סטייקים עסיסיים? מה הצבע המועדף עליך?אדום. וירוק. יש עוד צבעים?שחור, אפור לפעמים...כתום. חוץ מאלו?Ooגאד. אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת?דאבל גאד. אפחד מהם. אולי צהוב. איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה??? את מי אתה אוהב? הא? חוץ מאמא?את עצמי D: אמרת לו\לה?לא.
האם את\ה פנוי\ה?כן האם אתה אוהב לאכול פיצה?פעם בשנתיים בערך. צ'יפס? יאמי! מה המאכל האהוב עליך?שניצלים סיניים. מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה?איכ. תעשייתי
האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה?תיכון בן\בת כמה את\ה?15.5 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? י', מסתבר... האם אני משגעת לך את השכל? אני עייפה. האם את\ה נהנה מזה?אהה. כן, אחרת לא הייתי עונה על השאלון. אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? מה את\ה חושב\ת על פאקצות?XD היית רוצה להיות כזה?לפעמים אולי כן. חסרת דאגות. מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה?חופשייה. האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי?כן, אבל גם אני בד"כ. האם היית רוצה שאמשיך? מדוע? איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? בעיקר סינת' פופ. [ראו דפש מוד] מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ?
רוק או פופ?רוק, מסתבר. מטאל או רוק?לפי המצברוח. מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD? לא כ"כ מצחיק
האם יש לך בקשה כלשהי?אני מייחלת לטייק-אוואי של נתחי עוף בשומשום, לצד חמוץ-מתוק. עוד משהו?ואם אפשר גם שליח מסוקס. האם אתה בטוח?לא. אני אסתפק בשליח. תדה. לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף? לא נמאס לך? האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך?כן. אבל אזמה. אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו?להכין לעצמי טוסט. מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן? נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת? "הוא משוגע, אני משוגע, את משוגעת. כולנו משוגעים." [החתול מאליס בארץ הפלאות. נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות? כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה?שבוע? האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים?אני מתעבת אותה עוד לפני שנולדתי. האם את\ה חכמ\ה?כן מה הממוצע שלך?אין לי שמצ, וזה גם לא כ"כ מטריד אותי. מה המקצוע האהוב עליך?אומנות, כימיה, ספרות. מה המקצוע השנוא עלייך?הממ. תנ"ך? מי המורה האהוב עליך?המורה לכימיה
מי המורה השנוא עליך?מורה לתושב"ע
מהי התכונה הכי טובה שבך?הממ.הרבה. האם היית רוצה לשנות בך משהו?כן. בי?לאדעת. מה? למה? איך?

ה

מתי? *מזכיר לי את המורה להיסטוריה.* האם את\ה קורא\ת ספרים?ברור. מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים?תלוי מתי. מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים?בנים. מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס?לקפוץ מהחלון, דה. מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? מה? אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו?כבד קצוץ. את מי? המורה לתושב"ע. למה דווקא אותו?כי היא טפשה, שובניסטית, כלבה והומופובית. למה דווקא למאכל זה?כדי שאני אוכל לקצוץ את הכבד שלה
מה הסרט האהוב עליך?הרבה. נגיד- גלדיאטור. האם יש לך טלוויזיה?כן DVD?כן מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט?שישי עם מי?אחותי האם יש לך כלב\ה?לא אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית?עכבישים האם את\ה נשוי\ה?לא אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן?לא חושבת על דברים כאלה
אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת?צבעתי כבר. לכחול. מה המצב רוח שלך כרגע?מוזר. האם את\ה אוהב אולסטאר?לא ואנס?ככה פומה?כבר הזכרתי שאני לא אוהבת פקצות?
חברות אחרות של נעליים?נייק? של איזה חברה את\ה מתלבש\ת?לא קבוע. נראה לי שרוב הבגדים שלי מקסטרו. האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף?כן [ירושלמית] כפפות?תלוי במצברוח כובע?כמעט תמיד אוזניות לחימום אוזניים?צריכה לקנות מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות?לצייר, לחפור, לחרפן אנשים בשאלות מטומטמות. מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים?גורנישט האם תעסוק\י באותם הדברים?אני לא מתכוונת להישאר בכיתה י' למשך עשר השנים הבאות. מה את\ה אוהב\ת?דברים. מה את\ה שונא\ת?הרבה יותר דברים. נכון שאת\ה בשוק מהשאלון?גם אני כותבת ככה. האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי?מה הניק שלך? בגלל שאני באמת משוגעת?אני לא אוהבת אנשים שמכנים את עצמים משוגעים/מטורפים/חסרי שפיות. אם לא אז מדוע?כנ"ל האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה? אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה? איך קוראים לך?הדס באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה?י-ם האם נולדת בארץ?כן אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר?לונדון. מה היית עושה שם, גר או מבקר?מבקרת האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי?מזתומרת? האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו?אממ, לא. אני סתם לא עונה עליהם בד"כ. אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת? האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים? סתם וואנאבי. באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון?1 או 2 באיזה שעה את\ה קמ\ה? 7 או רבע לשמונה מה התחביבים שלך?ציור, חפרנות. מה סולם האהבות שלך? :הא? את מי את\ה מסמפט?אפס מחבב\ת מינוס?מה? מחבב\ת פלוס? אוהב\ת? מת\ה?כמעט שרופ\ה?כן מתי בפעם האחרונה הלכת לים?המון;( סוכות נראה לי האם את\ה אוהב\ת להשתזף?לא. רע מאודמאוד מה צבע הגוף שלך?לבנה אם יכולת, היית משנה אותו?לא מה צבע העניים שלך?ירוק אם יכולת, היית משנה אותו?לא האם האף שלך גדול?לא קטן?לא מה צורת הפה שלך?OO האם יש לך ראש גדול?אין לי שמצ איזה סדרות את\ה אוהב\ת?ניפ/טאק, סקס והעיר, עמוק באדמה... מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ? מה השעה?22:15 באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון?אין לי מושג. נראה לי שלפני 20 דקות. מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר?עוד דקה האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות?לא מה המחשבות שלך?שעוד רגע אמא תשחט אותי מרוב עצבים על מה את\ה חושב\ת עכשיו? האם את\ה חושב\ת בכללי?לפעמים המון, לפעמים בכלל לא. האם את\ה מאמינ\ה ברוחות?כן דרקונים?לא חייזרים?לא בסטן?כן ב ה'?כן בעצמך?כן במשפחה שלך?? מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון?כלום האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה?לא האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה?לא אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת?קיפי [מרחוב שומשום] לאיזה מטרות?להתהלך עם נעלי [בית] קיפי כמובן! האם את\ה אוהב\ת קומקיסים?אוהבת את איך שהם נראים, לא אוהבת לקרוא האם את\ה מעשנ\ת?לא האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון?נשמע רע.OO C כל הזכויות שמורות לי C קוראים לי אולגה ואני המצאתי הכל. אני CRAZYKID והסמיילי המחורפן. מצטערת על "כמעט" מותכם. שמחה ששרדתם. אגב, אני, הייתי בפרויקט נגד עישון ואני אומרת לכם: אל תעשנו. זה נוראאאאא מזיק. זה כ"כ מגעיל.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

coullette

New member
אהבתי את התמונה

מה קורה? סבבה מה עושה? כלום מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? יש לי הרגשה שהוא עוד יקרה מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? ממ,לסיים את התואר,לעשות מוזיקה,להופיע,שיהיו לי ילדים את מי את\ה מעריץ? אף אחד יש עוד? שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? יש הרבה שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? מה? מה את\ה הכי אוהב לאכול? הכל מה הצבע המועדף עליך? אדום יש עוד צבעים? חוץ מאלו? לא אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? שאלה טיפשית איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? את מי אתה אוהב? חוץ מאמא? את עצמי אמרת לו\לה? לא מספיק האם את\ה פנוי\ה? פנויה להובלות האם אתה אוהב לאכול פיצה? כן צ'יפס? כן מה המאכל האהוב עליך? יש הרבה מה עם מאמא עוף? בחיים לא אכלתי אה לא חשבת על זה, מה? האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? סטודנטית נצחית בן\בת כמה את\ה? 22 האם אני משגעת לך את השכל? לא האם את\ה נהנה מזה? לא אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? מה את\ה חושב\ת על פאקצות? כלום היית רוצה להיות כזה? לא מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? מוזיקאית האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? כן האם היית רוצה שאמשיך? מדוע? לא איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? רוק מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? לא זה ולא זה רוק או פופ? רוק מטאל או רוק? רוק.תלוי בעצם מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD? מי אלה? האם יש לך בקשה כלשהי? להצליח עוד משהו? אהבה האם אתה בטוח? בריאות לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף? לא נמאס לך? כן האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? כן אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? על מוזיקה/עבודה מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן? לא כ"כ נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת? לא נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות? לא כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? חח מי אוהב אותה האם את\ה חכמ\ה? כן מה הממוצע שלך? 65 בערך מה המקצוע האהוב עליך? אין מה המקצוע השנוא עלייך? הכל מהי התכונה הכי טובה שבך? כיראיראט האם היית רוצה לשנות בך משהו? כה בי? מה? למה? איך? מתי? האם את\ה קורא\ת ספרים? כן מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? תלוי מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? בויז מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? אמאאאאאאא מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? לקפוץ מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? לא להכין שיעורים אף פעם אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? חח את מי? למה דווקא אותו? למה דווקא למאכל זה? מה הסרט האהוב עליך? האם יש לך טלוויזיה? כן DVD? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? לא זוכרת עם מי? האם יש לך כלב\ה? לא אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? אין האם את\ה נשוי\ה? לא אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? אדום מה המצב רוח שלך כרגע? עליז האם את\ה אוהב אולסטאר? לא זה עושה לי פצעים ואנס? לא ניסיתי פומה? כנל חברות אחרות של נעליים? לא יודעת של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? בעעעעעעע האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? כן כפפות? לפעמים כובע? לפעמים אוזניות לחימום אוזניים? לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? משהו טוב האם תעסוק\י באותם הדברים? סביר להניח מה את\ה אוהב\ת? אותך! מה את\ה שונא\ת? כלום נכון שאת\ה בשוק מהשאלון? האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי? בגלל שאני באמת משוגעת? אם לא אז מדוע? האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה? לא אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה? איך קוראים לך? דפנה באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? מרכז האם נולדת בארץ? כן אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? כן מה היית עושה שם, גר או מבקר? גם וגם האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? כן האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו? לא אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת? האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים? באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? מאוחר באיזה שעה את\ה קמ\ה? מאוחר מה התחביבים שלך? מה סולם האהבות שלך? : את מי את\ה מסמפט? מחבב\ת מינוס? מחבב\ת פלוס? אוהב\ת? מת\ה? שרופ\ה? מתי בפעם האחרונה הלכת לים? מזמן האם את\ה אוהב\ת להשתזף? לא מה צבע הגוף שלך? לבן אם יכולת, היית משנה אותו? לא מה צבע העניים שלך? חום ירוק אם יכולת, היית משנה אותו? לא האם האף שלך גדול? קטן? בינוני מה צורת הפה שלך? עגול האם יש לך ראש גדול? לא איזה סדרות את\ה אוהב\ת? מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ? מה השעה? באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? מה המחשבות שלך? על מה את\ה חושב\ת עכשיו? האם את\ה חושב\ת בכללי? האם את\ה מאמינ\ה ברוחות? דרקונים? חייזרים? בסטן? חח סטן ב ה'? בעצמך? כן במשפחה שלך? מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון? האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה? האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה? אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת? פייפר ממכושפות לאיזה מטרות? לעצור את הזמן דההה האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? לא האם את\ה מעשנ\ת? לא האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון? כן

fluppster

New member
עונה-חלק א'

מה קורה? הכל סבבה אגוזים. מה עושה? עובדת. מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? ששכנה שלי (וחברה טובה של אחותי הגדולה) נפטרה מסרטן בגיל 23.
מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? שאני אקבל מלגה מלאה ללימודי תקשורת במכללה למנהל. אמן! את מי את\ה מעריץ? אף אחד. יש הרבה שאני מעריכה, לא מעריצה. יש עוד? לא. שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? אחד מהם - Queen - Bohemian Raphsody שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? --- מה את\ה הכי אוהב לאכול?
מה הצבע המועדף עליך?
יש עוד צבעים?
חוץ מאלו?
אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? שאלה מוזרה... עם הורוד, אני מניחה. איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? החבר שלי, מן הסתם. את מי אתה אוהב? כנ"ל. חוץ מאמא? .... אמרת לו\לה? כל הזמן. האם את\ה פנוי\ה? לא. האם אתה אוהב לאכול פיצה? כן. צ'יפס? כן. מה המאכל האהוב עליך? שאלת כבר!
מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? ??? מאמא עוף זה סבבה. האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? בין צבא לאונ'. בן\בת כמה את\ה? 21. אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? ---- האם אני משגעת לך את השכל? ברור. האם את\ה נהנה מזה? כן, כנראה שאני מזוכיסטית.
אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? כמו שכבר הסברתי, אני מזוכיסטית. אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? כמובן. כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? הבנתי.... מה את\ה חושב\ת על פאקצות? שונאת, מתעבת, וכ"ו. היית רוצה להיות כזה? ברור שלא! מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? משהו בתחום התקשורת, אולי מפיקה. האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? כן. האם היית רוצה שאמשיך? יש לי ברירה? מדוע? כי כבר המשכת... איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? רוק, שחורה, גלגל"צ בכללי מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? היפ הופ רוק או פופ? תלוי בשירים ספציפית, אבל בעקרון - רוק. מטאל או רוק? רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD? יש להן שירים נחמדים. האם יש לך בקשה כלשהי? שיגיע כבר חצות ואני אלך הביתה לישון... עוד משהו? שהחבר שלי יתפטר מהעבודה שלו ויגיע גם הביתה... האם אתה בטוח? כן. לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף? זאת אופציה, אבל לא חובה. לא נמאס לך? קצת, בקטנה. האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? לא, משלמים לי עליו. אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? ---- מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן? לא, השאלות האלה מעצבנות!!! נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת? כן. נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות? לא. כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? שבועיים-שלושה. האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? ברור! האם את\ה חכמ\ה? כנראה שכן. מה הממוצע שלך? בגרויות? 110. מה המקצוע האהוב עליך? היה מתמטיקה. מה המקצוע השנוא עלייך? היה היסטוריה. מי המורה האהוב עליך? שוב, הייתה - המורה לספורט. מי המורה השנוא עליך? המחנכת. מהי התכונה הכי טובה שבך? יצירתיות. האם היית רוצה לשנות בך משהו? לא נראה לי. בי? *מתעלמת מהשאלות המציקות* מה? --- למה? ---- איך? ---- מתי? ---- האם את\ה קורא\ת ספרים? כן. מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? סרטים, אין לי זמן כמעט לקרוא. מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? מבחינה חברתית - בנות. מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? מטעמים דיפלומטיים אני לא עונה. מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? לקפוץ מהחלון - זה ייגמר מהר יותר. מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? ברור שלא להכין שיעורים אף פעם! אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? גלידה.... את מי? את החבר שלי. למה דווקא אותו? כי ככה אני אוכל ללקק אותו... לא שזה עוצר בעדי עכשיו.....
למה דווקא למאכל זה? כי אני הכי אוהבת אותו. מה הסרט האהוב עליך? אחד מהם - קיל ביל. האם יש לך טלוויזיה? כן. DVD? לא. מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? לפני חודש. עם מי? עם החבר, לכבוד יום ההולדת שלו, לסרט ב-VIP. האם יש לך כלב\ה? לא. אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? לא. האם את\ה נשוי\ה? לא. אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? עם החבר שלי. אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? הוא צבוע כבר - לאדום. מה המצב רוח שלך כרגע? רגיל, ממוצע. האם את\ה אוהב אולסטאר? לא. ואנס? אין לי מושג מה זה. פומה? לא. חברות אחרות של נעליים? לא ממש מתעניינת במותגים. של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? של חנויות שמוכרות חולצות ב-30 ש"ח... האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? כן. כפפות? כשממש קר, בד"כ לא. כובע? כנ"ל, בד"כ לא. אוזניות לחימום אוזניים? לא. מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? להתכרבל עם החבר שלי.

fluppster

New member
חלק ב'

מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? אני! סתם... מפיקת טלויזיה חשובה, אמא לשניים, ורעיה מסורה (לאו דווקא בסדר הזה!). האם תעסוק\י באותם הדברים? פחות או יותר. מה את\ה אוהב\ת? לרקוד, לשיר, את החבר שלי, אנשים אופטימיים, סופי שבוע. מה את\ה שונא\ת? אנשים ציניים וממורמרים, יום ראשון, חרקים. נכון שאת\ה בשוק מהשאלון? לא. האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי? כן. בגלל שאני באמת משוגעת? לא. אם לא אז מדוע? בגלל שאת חושבת שאת משוגעת. האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה? נחמד. אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה? לא יודעת. איך קוראים לך? חן. באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? מרכז-שפלה. האם נולדת בארץ? כן. אם לא, אז איפה? ---- לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? אמסטרדם, לונדון, סין, ועוד... מה היית עושה שם, גר או מבקר? בסין מבקרת. באירופה, אולי גם גרה תקופה. האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? כן. האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו? תכלס, כן. אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת? --- האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים? אפשר להגיד. באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? בין חצות ל-1. באיזה שעה את\ה קמ\ה? בין 7 ל-10. מה התחביבים שלך? לשיר, לרקוד, לראות טלויזיה, לקרוא ספרים, לכתוב. מה סולם האהבות שלך? : החבר שלי > החבר שלי > החבר שלי את מי את\ה מסמפט? את החבר שלי. מחבב\ת מינוס? את החבר שלי. מחבב\ת פלוס? את החבר שלי. אוהב\ת? את החבר שלי. מת\ה? את החבר שלי. שרופ\ה? את החבר שלי. מתי בפעם האחרונה הלכת לים? לא זוכרת, אי שם בקיץ. האם את\ה אוהב\ת להשתזף? לא בטירוף. מה צבע הגוף שלך? לבן. אם יכולת, היית משנה אותו? כן, מכהה קצת. מה צבע העניים שלך? חום. אם יכולת, היית משנה אותו? לא. האם האף שלך גדול? לא. קטן? לא. בינוני. מה צורת הפה שלך? לא יודעת להגדיר - אבל יפה. האם יש לך ראש גדול? בערך. איזה סדרות את\ה אוהב\ת? באפי, חברים, אבודים, בנות גילמור, סמולוויל, עמוק באדמה ועוד... מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ? אף אחת. מה השעה? 20:56. באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? לא זוכרת, אבל זה בטוח היה מזמן. היית צריכה לשאול את זה בהתחלה! מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? לעולם לא, בקצב הזה..... האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? האמת, די. מה המחשבות שלך? שאני עייפה ורוצה הביתה. על מה את\ה חושב\ת עכשיו? כמו שרשמתי בשאלה הקודמת.... האם את\ה חושב\ת בכללי? כאילו דה. האם את\ה מאמינ\ה ברוחות? לא. דרקונים? לא. חייזרים? כן, אבל לא נראה לי שהם ביקרו אותנו. זה קצת פלצני לחשוב שאנחנו לבד ביקום הענק.... בסטן? התכוונת לשטן? אז לא. ב ה'? לא. בעצמך? כן. במשפחה שלך? כן. מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון? עובדת. האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה? בטח. האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה? לא. אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת? סופרוומן. לאיזה מטרות? בשביל הכיף! האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? לא. האם את\ה מעשנ\ת? לא. האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון? כן.

ווינגז

New member
עדיין לא ישנה

מה קורה? הכל כרגיל... מה עושה? עונה על השאלון. מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? היו כל מיני.
מה את רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? לשרת בדובר"צ. את מי את מעריצה? לא מעריצה, מעריכה... יש עוד? ... שיר שאת הכי אוהבת? משתנה עם המצברוח. שיר שאת הכי אוהבת של המישהו שאולי יש עוד שאת מעריצה O.O? מה?
מה את הכי אוהבת לאכול? לא יודעת, זה גם משתנה. מה הצבע המועדף עליך? כתום/אדום/כחול/שחור. יש עוד צבעים? ... חוץ מאלו? ... אם הצבעים האלו היו בני אדם, עם מי היית מתחתנת? כחול?
איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? . את מי את אוהבת? הרבה. חוץ מאמא? גם אותה. אמרת לה? כן האם את פנוייה? כן האם את אוהבת לאכול פיצה? כן, אבל בלי יותר מידי גבינה נמתחת. צ'יפס? כן מה המאכל האהוב עליך? לא הייתה את השאלה הזו כבר? מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? אני צמחונית. האם את ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? תיכון. בת כמה את? במרץ בת 18. אם את עדיין לומדת, באיזה כיתה? י"ב האם אני משגעת לך את השכל? טיפה האם את נהנה מזה? לא כ"כ אם כן, אז למה את כזו מפגרת שאת ממשיכה לענות על השאלון? כי אני לא מצליחה להרדם. אז עדיף שתמשיכי כי יש עוד שאלות, הלא כן? אני מניחה. כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? כן מה את חושבת על פאקצות? שזה מטומטם לקטלג. היית רוצה להיות כזה?
מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? יש לי כל מיני שאיפות, רובן כ"כ לא ריאליות שזה מפחיד. האם את חושבת שאני חופרת יותר מידי? ... האם היית רוצה שאמשיך? ... מדוע? ... איזה סוג של מוזיקה את אוהבת? מוסיקה טובה.
מה את מעדיפה? דיכאון או היפ הופ? איכ רוק או פופ? רוק מטאל או רוק? רוק מה את חושבת על הפוסיקט דולס XD? לא אוהבת האם יש לך בקשה כלשהי? אני רוצה לישון! עוד משהו? אני רוצה לישון טוב. האם את בטוחה? כן לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף? כן לא נמאס לך? טיפה האם את חושבת שאת מבזבזת את זמנך? לא, שלוש וחצי לפנות בוקר... אין דבר יותר טוב לעשות. אם כן, אז על מה היית מבזבזת אותו? ... מאוחר מידי, את כבר מבזבזת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן? מאוד נכון שאת חושבת שאני משוגעת? לא נכון שאת תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות? לא כמה זמן את גולשת בפורום הזה? נכנסת לפה מידי פעם... האם את חושבת שאת תמשיכי לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? מעולם לא אהבתי אותה ולעולם לא אוהב. האם את חכמה? לא יודעת. מה הממוצע שלך? 91-92, בשנה שעברה. מה המקצוע האהוב עליך? תקשורת. מה המקצוע השנוא עלייך? אני לא חושבת שיש. מי המורה האהוב עליך? המורה לתקשורת מעשית. מי המורה השנוא עליך? אני לא שונאת מורים, אבל פחות טוב לי באזרחות. מהי התכונה הכי טובה שבך? אני סובלנית ויודעת להקשיב. האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן בי? לא מכירה אותך. מה? ... למה? ככה. איך? לא יודעת. מתי? עכשיו. האם את קוראת ספרים? כן מה את מעדיפה? ספרים או סרטים? ספרים מה את מעדיפה? בנות או בנים? תלוי למה.
מה את מעדיפה? את אמא או את אבא? ... מה את מעדיפה? לקפוץ מהחלון או להאנס?
מה את מעדיפה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? לא להכין שיעורים אף פעם. אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? מה? את מי? ... למה דווקא אותו? ... למה דווקא למאכל זה? ... מה הסרט האהוב עליך? אין כ"כ. האם יש לך טלוויזיה? כן DVD? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? מזמן ממש. עם מי? חברות. האם יש לך כלב\ה? כן אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? ...

ווינגז

New member
ב'

האם אתה נשואה? לא אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? ... אם היית צובעת את השער, לאיזה צבע היית צובעת? אדום/ג'ינג'י. מה המצב רוח שלך כרגע? סביר. האם את אוהבת אולסטאר? להסתכל, ללכת עם זה זה סיוט. ואנס? ... פומה? ... חברות אחרות של נעליים? ... של איזה חברה את מתלבשת? בעיקר הוניגמן, כשעוד היה את הקידס קרוב לבית שלי.
האם את לובשת מעילים בחורף? כן כפפות? לא כובע? לא אוזניות לחימום אוזניים? לא מה את הכי אוהבת לעשות? כל מיני מי את חושבת שתהיי בעוד כ-10 שנים? מי יודע? האם תעסוקי באותם הדברים? לא יודעת... מה את אוהבת? בע"ח מה את שונאת? כאב. נכון שאת בשוק מהשאלון? לא האם את חושבת שהכינוי מתאים לי? ... בגלל שאני באמת משוגעת? ... אם לא אז מדוע? ... האם את חושבת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה? לא אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה? ... איך קוראים לך? יעל באיזה איזור של הארץ את גרה? צפון האם נולדת בארץ? כן אם לא, אז איפה? ... לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? ארה"ב. מה היית עושה שם, גר או מבקר? מבקרת, סביר להניח... האם את חושבת שזה אפשרי? כן האם את חושבת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו? אחד מהם, כן. אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת? ... האם את חושבת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים? לא באיזה שעה את הולכת בד"כ לישון? משתנה. באיזה שעה את קמה? גם מה התחביבים שלך? זה מורכב. מה סולם האהבות שלך? : הא? את מי את\ה מסמפט? ... מחבב\ת מינוס? ... מחבב\ת פלוס? ... אוהב\ת? ... מת\ה? ... שרופ\ה? ... מתי בפעם האחרונה הלכת לים? בחופש הגדול, כשהיינו באילת. האם את אוהבת להשתזף? לא אוהבת את זה כשלעצמו, אבל אוהבת שמש. מה צבע הגוף שלך? בטבעי הוא מאוד בהיר, אבל אני שזופה. אם יכולת, היית משנה אותו? לא מה צבע העניים שלך? חום אם יכולת, היית משנה אותו? יש סיכוי. האם האף שלך גדול? לא קטן? כן מה צורת הפה שלך?
האם יש לך ראש גדול? לא חושבת. איזה סדרות את אוהבת? האנטומיה של גריי ~שיעול~. מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ? פשוט לא. מה השעה? 03:47. באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? 03:20 בערך. מתי את חושבת שהוא יגמר? עוד כמה דקות. האם את מצטערת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? לא מה המחשבות שלך? בא לי לישון. על מה את חושבת עכשיו? על התשובה לשאלה. האם את חושבת בכללי? הא? האם את מאמינה ברוחות? לא דרקונים? לא חייזרים? אני מאמינה שיש צורות חיים אחרות בגלקסיה, כן. בסטן? שטן? לא ב ה'? לא בעצמך? תלוי במשפחה שלך? גם מה את עושה חוץ מלענות לשאלון? כרגע כלום. האם את חושבת שזה יהיה נס אם תסיימי את השאלון פחות משעה? לא האם את חושבת שתצאי גיבורה אם תסיימי את השאלון הזה? לא אם יכולת, לאיזה גיבורה היית הופכת? אנא אערף? לאיזה מטרות? ... האם את אוהבת קומיקסים? תלוי האם את מעשנת? לא האם את מבינה את הסיכון שבעישון? כן

למעלה