חפירה

crazykid oO

New member
../images/Emo18.gifחפירה../images/Emo18.gif

מה קורה? מה עושה? מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? את מי את\ה מעריץ? יש עוד? שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? מה את\ה הכי אוהב לאכול? מה הצבע המועדף עליך? יש עוד צבעים? חוץ מאלו? אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? את מי אתה אוהב? חוץ מאמא? אמרת לו\לה? האם את\ה פנוי\ה? האם אתה אוהב לאכול פיצה? צ'יפס? מה המאכל האהוב עליך? מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? בן\בת כמה את\ה? אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? האם אני משגעת לך את השכל? האם את\ה נהנה מזה? אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? מה את\ה חושב\ת על פאקצות? היית רוצה להיות כזה? מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? האם היית רוצה שאמשיך? מדוע? איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? רוק או פופ? מטאל או רוק? מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD? האם יש לך בקשה כלשהי? עוד משהו? האם אתה בטוח? לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף? לא נמאס לך? האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן? נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת? נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות? כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? האם את\ה חכמ\ה? מה הממוצע שלך? מה המקצוע האהוב עליך? מה המקצוע השנוא עלייך? מי המורה האהוב עליך? מי המורה השנוא עליך? מהי התכונה הכי טובה שבך? האם היית רוצה לשנות בך משהו? בי? מה? למה? איך? מתי? האם את\ה קורא\ת ספרים? מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? את מי? למה דווקא אותו? למה דווקא למאכל זה? מה הסרט האהוב עליך? האם יש לך טלוויזיה? DVD? מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? עם מי? האם יש לך כלב\ה? אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? האם את\ה נשוי\ה? אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? מה המצב רוח שלך כרגע? האם את\ה אוהב אולסטאר? ואנס? פומה? חברות אחרות של נעליים? של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? כפפות? כובע? אוזניות לחימום אוזניים? מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? האם תעסוק\י באותם הדברים? מה את\ה אוהב\ת? מה את\ה שונא\ת? נכון שאת\ה בשוק מהשאלון? האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי? בגלל שאני באמת משוגעת? אם לא אז מדוע? האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה? אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה? איך קוראים לך? באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? האם נולדת בארץ? אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? מה היית עושה שם, גר או מבקר? האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו? אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת? האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים? באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? באיזה שעה את\ה קמ\ה? מה התחביבים שלך? מה סולם האהבות שלך? : את מי את\ה מסמפט? מחבב\ת מינוס? מחבב\ת פלוס? אוהב\ת? מת\ה? שרופ\ה? מתי בפעם האחרונה הלכת לים? האם את\ה אוהב\ת להשתזף? מה צבע הגוף שלך? אם יכולת, היית משנה אותו? מה צבע העניים שלך? אם יכולת, היית משנה אותו? האם האף שלך גדול? קטן? מה צורת הפה שלך? האם יש לך ראש גדול? איזה סדרות את\ה אוהב\ת? מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ? מה השעה? באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? מה המחשבות שלך? על מה את\ה חושב\ת עכשיו? האם את\ה חושב\ת בכללי? האם את\ה מאמינ\ה ברוחות? דרקונים? חייזרים? בסטן? ב ה'? בעצמך? במשפחה שלך? מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון? האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה? האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה? אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת? לאיזה מטרות? האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? האם את\ה מעשנ\ת? האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון? C כל הזכויות שמורות לי C קוראים לי אולגה ואני המצאתי הכל. אני CRAZYKID והסמיילי המחורפן. מצטערת על "כמעט" מותכם. שמחה ששרדתם. אגב, אני, הייתי בפרויקט נגד עישון ואני אומרת לכם: אל תעשנו. זה נוראאאאא מזיק. זה כ"כ מגעיל..

את מפורום MCR לא? ../images/Emo219.gif א'

[פשוט יש שם אלפי בני תמותה,אני מתבלבלת
,הא,ואני לא אעשן,מבטיחה. ממחר.] מה קורה?משעמם מה עושה?משתעשעת בסרטוני פררארד ביוטיוב XD מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים?יש הרבה מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב?יש הרבה את מי את\ה מעריץ?MCR. אבל ממילא אני שונאת את המילה 'הערצה' וכל מה שמשתייך יש עוד?כן#%@$%@#!!!-Muse,FOB,The Used,AFI,לוסטפרופטס ועוד כמה שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת?כל השירים של כל מי שכתבתי למעלה D: שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O?חע
. לא יודעת. התבלבלתי
. מה את\ה הכי אוהב לאכול?צ'יפס#$@%#$@#% [אובססיה ארורה] מה הצבע המועדף עליך?
. שחור ואדום יש עוד צבעים?לא חוץ מאלו?-- אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת?עם שניהם23%#@$%!@#%#@%
איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה?*שומרתתשובותלעצמי
* את מי אתה אוהב?את דורה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111.111 D:: חוץ מאמא?את דורה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111.11 D:: אמרת לו\לה?לא,היא יצאה להרפתקאה [כתבתי נכון?
] האם את\ה פנוי\ה?כנראה. וכנראה שגם לכל שארית חיי. האם אתה אוהב לאכול פיצה?כן צ'יפס?כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111.1111 מה המאכל האהוב עליך?שאלת כבר בנוסח אחר
מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה?מאמא עוף שליטע D: האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה?סוף יסודי,לעזאזל בן\בת כמה את\ה?בושה,11 וחצי XD אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה?ו' האם אני משגעת לך את השכל?האמת שטיפה O_O האם את\ה נהנה מזה?לא אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון?התכוונת אם לא :]. ודודה של השיבוט שלך מפגרת
. אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן?טובנו כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת?לא מה את\ה חושב\ת על פאקצות?סטיגמה. למרות שהן מעצבנות והייתי מוכנה שהן יתאדו
היית רוצה להיות כזה?לא מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה?בעיקרון אין לי מושג,אבל תמיד רציתי להיות שחקנית,חוץ מזה שיש לי כישרון מלידה D: האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי?לא,אבל זה מקרצץ האם היית רוצה שאמשיך?בכיףשלך מדוע?ככה :| איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת?רוק מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ?אףאחד רוק או פופ?רוק מטאל או רוק?רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD?שאלה מצוינת! כי אני מקווה שגם הן יתפגרו/יתאדו/יושמדו/יחוסלו/יתאשפזו
האם יש לך בקשה כלשהי?כן,לאאומרתמהי עוד משהו?לא האם אתה בטוח?כן לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף?לא,אני מתחילה להכנס לשוונג לא נמאס לך?לא האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך?לא,אני רוצה לבזבז את זמני אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו?על לראות פחות את היצורים שהגבילו לי את הפלאפון ל-100 שח למרות שבכלל דיברתי בו כדי לקחת שיעורים כשלא הייתי בבי"ס. 5 ומשהו דקות זה הרבה?!
ממילא אני שונאת לדבר בפלאפון! מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן?כן,הא? החיים שלי מתפוררים לחתיכות נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת?כן :] נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות?לא כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה?שנה האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים?אני שונאת אותה,היא נהייתה מושית האם את\ה חכמ\ה?הלוואי מה הממוצע שלך?השנה הוא נוראי,עזבו מה המקצוע האהוב עליך?הסטוריה D: מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה *עדינחירייםגדולות* מי המורה האהוב עליך?דינה מי המורה השנוא עליך?עדינחירייםגדולות
מהי התכונה הכי טובה שבך?רחמנות,איכ. האם היית רוצה לשנות בך משהו?כן,הכל בי?לא מה?-- למה?-- איך?-- מתי?-- האם את\ה קורא\ת ספרים?כן *האריפוטר#@%@$#%^#^@#%@$%* מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים?ספרים מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים?מאיזו בחינה,הא? /\./\ מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא?לא אוהבת אותם מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס?אני מניחה שלקפוץ מקומה שמינית זו לא אטרקציה כזו גדולה,ואף אחד לא יוכל לאנוס אותי,כי אני יודעת להרביץ [אבל לא כמו כוסית,באמתבאמת],אז שומדבר מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן?לא להכין שיעורים אף פעם אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו?צ'יפס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111.1 את מי?האמ למה דווקא אותו?האמ למה דווקא למאכל זה?כי אני אובססיבית לגבי כל דבר שקשור לצ'יפס מה הסרט האהוב עליך?ג'ומנג'י,נדבקתי מזה האם יש לך טלוויזיה?כן DVD?כן מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט?לא הלכתי לסרט כ"כ הרבה זמן-שנתיים עם מי?עם אחי האם יש לך כלב\ה?לא אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית?לא,היו לי *געגועים לרקסי ומרגרינה* האם את\ה נשוי\ה?לא אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן?שאלה טובה אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת?טוב,אז,התוכניות שלי לעתיד זה לעשות לעצמי,בעצמי פוני [כי אני לא מוכנה שאמא שלי תיגע לי בשיער יותר] צד וכל פעם לשנות לו צבע XDD. אבל בעיקר הכחול/הירוק/הורוד-אדום המושימושי כמו שבת דודה שלי מחליפה 3> מה המצב רוח שלך כרגע?מרומם ביותר,צעקתי על אמא שלי,מרגיע אותי האם את\ה אוהב אולסטאר?כן ואנס?-- פומה?לא כ"כ חברות אחרות של נעליים?לא ממש,אני הולכת רק אם אולסטארים של איזה חברה את\ה מתלבש\ת?פוקס בעיקר,אמא שלי מכריחה אותי להפסיק ללכת לכל מקום עם הטרנינג השחור/האדום. ואני בטענה שהוא שימושי מאוד P: האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף?לא,סווצ'רט כפפות?לא כובע?לא אוזניות לחימום אוזניים?לא XD מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות?לישון,לראות MTV [בתקווה שאין שיר של פוסיקאט דולז/ריהאנה או כל אחת אחרת מהסוג] מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים?לוטן,ג'ינג'ית שבעבר סבלה מהחיצוניות שלה. וזה לא השתנה. ? האם תעסוק\י באותם הדברים?לא,כנראה מה את\ה אוהב\ת?בקשר למה? מה את\ה שונא\ת?כמעט את כל בני האדם שסובבים אותי נכון שאת\ה בשוק מהשאלון?כן,ארוך! האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי?לא יודעת בגלל שאני באמת משוגעת?האמ אם לא אז מדוע?האמ האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה?האמ אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה?האמ איך קוראים לך?לוטן LOTAN באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה?מרכז,יבנה האם נולדת בארץ?מסתבר אם לא, אז איפה?-- לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר?אורלנדו מה היית עושה שם, גר או מבקר?מבקר האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי?כן

ב'../images/Emo219.gif

האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו?כן '.' אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת?-- האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים?לא,אבל את ביניהם באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון?1-3 באיזה שעה את\ה קמ\ה?7. משמע בד"כ אני לא יושנת הרבה. מה התחביבים שלך?אין לי כאלה מה סולם האהבות שלך? :כן,שאני אספר לכם?! חע. טובנו,אין כזה P: אני לא סובלת את כל מי שאני מכירה,כמעט את מי את\ה מסמפט?לא מסמפטת מחבב\ת מינוס?לא מחבבת מינוס מחבב\ת פלוס?לא מחבבת פלוס אוהב\ת?לא אוהבת מת\ה?לא מתה שרופ\ה?לא שרופה מתי בפעם האחרונה הלכת לים?בגיל 8,אני כבר לא כ"כ אוהבת ללכת לים/בריכה/כלמקוםשמצריךבגדים,אני דובהדובה
האם את\ה אוהב\ת להשתזף?לא מה צבע הגוף שלך?בהיר מאוד אם יכולת, היית משנה אותו?לא,אני אוהבת אותו כמו שהוא מה צבע העניים שלך?ירוק-חום אם יכולת, היית משנה אותו?לא,אני אוהבת את העיניים שלי האם האף שלך גדול?לא קטן?נורמלי מה צורת הפה שלך?נורמלי [אבל כולם אומרים לי שיש לי "שפתיים מצויירות"
] האם יש לך ראש גדול?לא [מה אני ג'וש?!] איזה סדרות את\ה אוהב\ת?כלמיני מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ?בובספוג D:,כל מה שבMTV ואין לי MTV2 [שונאתאתאמא],דרייק וג'וש,זואי101 מה השעה?20:39 באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון?פי,ממזמן! בשמונה ורבע XD מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר?בתשע P:? האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות?קצת מה המחשבות שלך?נולד לרקוד ב-9? או ב-רבע ל9?' P:: על מה את\ה חושב\ת עכשיו?על נ"ל האם את\ה חושב\ת בכללי?אני חושבת משמע אני קיימת! D::: האם את\ה מאמינ\ה ברוחות?לא דרקונים?לא חייזרים?לא בסטן?לא [שטן*
] ב ה'?כן בעצמך?לא ממש במשפחה שלך?לא ממש מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון?יוטיוב,עדיין משתעשעת בצפייה בסרטוני פררארד XD האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה?האמ,נדמה לי? האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה?כן!!!!!!!!!!1.11 אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת?לסופרמסיימתשאלוניםארוכים לאיזה מטרות?לסיום שאלונים ארוכים האם את\ה אוהב\ת קומקיסים?כן |אומגאדושזהשליטע| האם את\ה מעשנ\ת?לא האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון?כן

תתפלאי. ../images/Emo219.gif

כל הפורום הזה יענה לך,כנראה
. אחרת לא סתם אנחנו אוהבים שאלונים ומוקם פורום כזה

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

מה קורה? בסדר מה עושה? אמורה להתכונן למבחן בפיזיקה>< מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? הבוחן היום. זה היה נוראי! מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? אקבל מעל 65 במת'. את מי את\ה מעריץ? את מייקי יש עוד? את תוםXD שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? אממ שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? לא מה את\ה הכי אוהב לאכול? פרוזן יוגורט מה הצבע המועדף עליך? כחול יש עוד צבעים? אדום חוץ מאלו? ירוק אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? עם הכחול *יד על הפה ופרצוף מחויך* איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? מייקי את מי אתה אוהב? את מייקי חוץ מאמא? מי אמר אמא? אמרת לו\לה? בטח. האם את\ה פנוי\ה? לא האם אתה אוהב לאכול פיצה? כן צ'יפס? כן מה המאכל האהוב עליך? פרוזן יוגורט מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? לא אוהבת האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? חטיבת ביניים בן\בת כמה את\ה? 14 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? ט' האם אני משגעת לך את השכל? לא ממש האם את\ה נהנה מזה? כן, די אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? כי אני נהנת מזה אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? אכן כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? הבנתי מה את\ה חושב\ת על פאקצות? משהו רע היית רוצה להיות כזה? לא מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? אולי גראפיקאית האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? לא האם היית רוצה שאמשיך? כן. או שגם זאת הייתה שאלה רטורית? מדוע? סתם זה מהנה. הרבה יותר מללמוד לפיזיקה. איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? רוק כזה מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? רוק רוק או פופ? רוק מטאל או רוק? רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD? הן עם רע שצריך להיכחד. האם יש לך בקשה כלשהי?שהפוסיקט דולז יעשו באנג'י וישכחו את החבלים בבית עוד משהו? כנה לגבי נלי פורטדו האם אתה בטוח? אהא לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף? לא לא נמאס לך? לא האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? לא אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן? לא נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת? לא נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות? לא כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? הרבה האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? לא אוהבת את אבריל האם את\ה חכמ\ה? אומרים שכן מה הממוצע שלך? 85 מה המקצוע האהוב עליך? ערבית מה המקצוע השנוא עלייך? מת' מי המורה האהוב עליך? לערבית מי המורה השנוא עליך? לאנגלית מהי התכונה הכי טובה שבך? שניה אני אשאל את מייקי. שאני אמפתית ושבאמת אכפת לי מאחרים. הנה לךP: האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן בי? לא מה? מה? למה? ככה איך? בצורה כלשהי מתי? מתישהו

אספיר85

New member
חלק שני../images/Emo54.gif

האם את\ה קורא\ת ספרים? כן מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? ספרים מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? איזה שטויות של שאלה מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? מה ז"א? איך אפשר לבחור בכלל? מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? אני אעבוד עליך ואגיד לקפוץ מהחלון כי יש לי סורגים אז אני גם ככה לא יכולה לקפוץ! פחחח! (><) מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? אילו שאלות עדיפות משונות. אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? מאפין. או בראוניז. את מי? אנשים שלא ארצה חיים. ככה אוכל לאכול אותם. למה דווקא אותו? למה דווקא למאכל זה? כי זה טעים. מה הסרט האהוב עליך? נלך על הנסיכה הקסומה האם יש לך טלוויזיה? אכן DVD? אהא מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? אוו מזמן... עם מי? עם כל החברלעך האם יש לך כלב\ה? לא אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? לא האם את\ה נשוי\ה? לא אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? בואו לא נלך עד כדי כך רחוק. אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? הייתי צובעת קצוות לכחול/סגול. או פסים סגולים דקים בשיער. מה המצב רוח שלך כרגע? בסדר כזה האם את\ה אוהב אולסטאר? לא ואנס? את זה כן פומה? לא חברות אחרות של נעליים? נייק? זה נוח. של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? tnt, fox, etc. האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? שונאת את זה אבל חייבים כפפות? לא כובע? כן אוזניות לחימום אוזניים? לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? לנגן על תופים מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? לא יודעת האם תעסוק\י באותם הדברים? כנראה שלא מה את\ה אוהב\ת?לצייר (רישון), לנגן על תופים, לערוך תמונות בפוטושופ מה את\ה שונא\ת? אנשים מסוימים. נכון שאת\ה בשוק מהשאלון? לא האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי? לא יודעת, לא ממש מכירה אותך בגלל שאני באמת משוגעת? אם לא אז מדוע? האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה? לא יודעת אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה? אהע איך קוראים לך? סתיו באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? ת"א והסביבה האם נולדת בארץ? כן אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? הולנד/בלגיה מה היית עושה שם, גר או מבקר? אוכלת שוקולד האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? כן האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו? לא אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת? לא זוכרת האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים? לא נראה לי באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? 10, 11, 12 באיזה שעה את\ה קמ\ה? 7, 7 וחצי מה התחביבים שלך? אני חושבת שפירטתי את זה לפחות 3 פעמים בשאלון. מה סולם האהבות שלך? : בע. את מי את\ה מסמפט? מייקי מחבב\ת מינוס? מייקי מחבב\ת פלוס? מייקי אוהב\ת? מייקי מת\ה? מייקי שרופ\ה? מייקי מתי בפעם האחרונה הלכת לים? מייקי סתם. מזמן האם את\ה אוהב\ת להשתזף? לא, איכס. מה צבע הגוף שלך? משוזף במקצת. אם יכולת, היית משנה אותו? כן מה צבע העניים שלך? חום אם יכולת, היית משנה אותו? כן האם האף שלך גדול? כן קטן? מה צורת הפה שלך? בינוני האם יש לך ראש גדול? לא ידועת איזה סדרות את\ה אוהב\ת? הירוז, איך פגשתי את אמא מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ?איכס איכס. חוץ מmtv2 מה השעה? 21:16 באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? לא בדקתי מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? בקרוב? האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? לא מה המחשבות שלך? הא? על מה את\ה חושב\ת עכשיו? האם את\ה חושב\ת בכללי? לא ממש האם את\ה מאמינ\ה ברוחות? לא דרקונים? לא חייזרים? לא בסטן? לא. ושטן זה עם ש'. ב ה'? לא בעצמך? לא במשפחה שלך? אולי מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון? מנסה ללמוד לפיזיקה האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה? כן האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה? כן אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת? גיבורת-על! (כמה מפתיע><) לאיזה מטרות? האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? לא ממש האם את\ה מעשנ\ת? לא האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון? כן

hilonet14

New member
יאא חופרתתתתתתתת XDDD

כל מה שאתם הולכים לקרוא זה אמיתי.... מה קורה?אני קורא... {באמת ראש 1 } מה עושה? כותבת לך מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים?איזה כלב השתין לי על הרגל... בלעכס מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? לעשות דואט עם רובי וויליאמס.. את מי את\ה מעריץ? ^^^^^^^ יש עוד? בואו נגיל שלא, אבל צ'אד מייקל מורי חמודי שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? ANGELS שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? אממ "אני מקיאה את כל מה שבלעתי" יש לי בחילות מה את\ה הכי אוהב לאכול? אל תדברו על אוכל..... פליזזזזז מה הצבע המועדף עליך? צבעוני יש עוד צבעים? יש עוד צבעים מציבעוני? חוץ מאלו? איזה חפירותתת אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? עם רוביי וויליאמס איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? עכשיו רציני, עם מי שאני יאהב את מי אתה אוהב? נמי נמי חוץ מאמא? אבא אמרת לו\לה? ברורררר לפני 2,3,4,5,6 שנים משו כזההההה חחח סתעם האם את\ה פנוי\ה? יאפ קדימה תתנחלו אצלייייי האם אתה אוהב לאכול פיצה? לא צ'יפס? כןןןן מה המאכל האהוב עליך? היה את השאלה הזאתת כבררר מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? אוווווווו מאמאאאאאאאא האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? חטיבת ביניים עוד חצי שנה בתיכווווןןןןןןןן בן\בת כמה את\ה? 14 ו-3 חודשים 10 ימים 5 שעות 20 דקות 99.99 שניות אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה?ט' האם אני משגעת לך את השכל? תאמת לא... צריך להתאמץ יותר? האם את\ה נהנה מזה? תאמת....... מאוד!! אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? כי אז את קוראת את זה!! אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן?נוו אז יאלההה כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת?נווווו מה את\ה חושב\ת על פאקצות? לכי לפורום שלהם, פעם עשיתי להם הרצאה מה אני חושבת עליהם... היית רוצה להיות כזה? ממשששששששששששש לאאאאאאאאאאא מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? פיייייי עד אזזזזז האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? לא האם היית רוצה שאמשיך? כן מדוע? כי זה כיף איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? הכללל חוץ ממזרחי ודיכאון מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? היפ הופפפ רוק או פופ? רוק ופופ מטאל או רוק? רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD? סבבה האם יש לך בקשה כלשהי? יאפ עוד משהו? לא האם אתה בטוח? יאפ לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף? לאאאאאאאא לא נמאס לך? לאאאאא האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? כןןןן אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? בא לי לשרותיםם מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן? לאאאא נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת? כןןןן נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות? כןן כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? כמה חודשים האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? אני לא אוהבת אותה, אבל היא חמודה והיא יפה והיא שרה יפה האם את\ה חכמ\ה? לא מה הממוצע שלך? 85 מה המקצוע האהוב עליך? חשבון מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה מי המורה האהוב עליך? דיאנה מי המורה השנוא עליך?איריס מהי התכונה הכי טובה שבך? חברה אמיתית האם היית רוצה לשנות בך משהו? לא בי? כן, תצבעי תשיער לכתום ותורידי שיערות מהרגליים כבר מה? מה ששמעת למה? ככה איך? אאיך? מתי?עכשיו האם את\ה קורא\ת ספרים? לא ממש מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? סרטים מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? בנים מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? לאאאאאא אל תעשי לי את זההה מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? ואווו שאלה קשה מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? לא להכין שיעורים אף פעם, ולהצליח במבחן אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? לא יודעת את מי? מה? למה דווקא אותו?את מי? למה דווקא למאכל זה? איזה? מה הסרט האהוב עליך?טיטאניק האם יש לך טלוויזיה? 2 DVD? 1 מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? לפני חודש עם מי? חברות האם יש לך כלב\ה? לא אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? חתול האם את\ה נשוי\ה? בעזרת השם אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? לא יודעת אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? שחור מה המצב רוח שלך כרגע? עלכיפק האם את\ה אוהב אולסטאר? לא ואנס? לא פומה? לא חברות אחרות של נעליים? לאאאאא של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? לאאאאאאאא האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף?כן כפפות? לא כובע?לא אוזניות לחימום אוזניים? לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? אהםם מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? נממממ האם תעסוק\י באותם הדברים? לא יודעת מה את\ה אוהב\ת? הרבה דברים מה את\ה שונא\ת? אותך נכון שאת\ה בשוק מהשאלון? הוא ארוך יותר מדיי כמה שאלות זה.........? האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי? כןןןן כמה זמן לכח לך לכתוב אותו? בגלל שאני באמת משוגעת? יכול להיוץ אם לא אז מדוע? ואיי ואיי האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה? כן אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה? לא הייתי איך קוראים לך? הילה באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? ב"ש {לא בית שימוש... באר שבע} האם נולדת בארץ? כן אם לא, אז איפה? בהונלולו לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? הוואי מה היית עושה שם, גר או מבקר? הייתי הופכלת להולה גירל האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? ברור האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו? נכון אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת? זה האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים? נראה לי באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? מתי שבא לי באיזה שעה את\ה קמ\ה? 7 מה התחביבים שלך? לרקוד ולשיר מה סולם האהבות שלך? : מיפה אתם מכירים אותם בכלל את מי את\ה מסמפט? נננננמממממ מחבב\ת מינוס? ננננמ מחבב\ת פלוס? ננננמממממממ אוהב\ת?מתי נגיע לשונאת?????? מת\ה? נווו שרופ\ה?נווווו מתי בפעם האחרונה הלכת לים? בקציץ האם את\ה אוהב\ת להשתזף? כן מה צבע הגוף שלך? כהה אם יכולת, היית משנה אותו? לא מה צבע העניים שלך? חום רוצים תמונה??? אם יכולת, היית משנה אותו? לא האם האף שלך גדול?לא קטן? נורמאלי מה צורת הפה שלך? שפתיים עבות {חושניות} האם יש לך ראש גדול? לא איזה סדרות את\ה אוהב\ת? הש"ש ומגרש ביתי מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ? MTV בוב ספוג ש"ש מה השעה?21:51 באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? לפני חמישים מליון שנה מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? כנראה לא ייגמר האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? נראה לי מה המחשבות שלך? מתי זה נגמרררר על מה את\ה חושב\ת עכשיו? אוףףףףף האם את\ה חושב\ת בכללי? לאאאאא האם את\ה מאמינ\ה ברוחות? כן דרקונים? לא חייזרים? כן בסטן? לא ב ה'?כן בעצמך?סקיוז מי? במשפחה שלך?העההההה מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון? כלום האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה? כן האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה? כן! אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת? רואה ואינה נראת, ככה אפשר להסתכל על כולםםםםםם לאיזה מטרות? בנים XDDDDDDDD האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? נחמד האם את\ה מעשנ\ת? לא האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון? כן

דנטל

New member
אלוהים אדירים

מה קורה? לא הרבה מה עושה? גולשת מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? אני מניחה, שאבא שלי מת מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? שיהיה לי כסף לחיות את מי את\ה מעריץ? סאבלימינל יש עוד? משפחת תאקט שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? האדריכלים שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? ריספקט מה את\ה הכי אוהב לאכול? סטייק לבן מה הצבע המועדף עליך? אדום יש עוד צבעים? שחור חוץ מאלו? כסף אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? אדום איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? חכם, מצחיק, בליין, מעולה במיטה את מי אתה אוהב? את חתולי העולם חוץ מאמא? חברים שלי אמרת לו\לה? לא ממש האם את\ה פנוי\ה? כן האם אתה אוהב לאכול פיצה? כן צ'יפס? כן מה המאכל האהוב עליך? סטייק לבן מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? איכככככככ האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? עבודה בן\בת כמה את\ה? 33 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? - האם אני משגעת לך את השכל? לא האם את\ה נהנה מזה? כן אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? אני לא מפגרת אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? כן כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? כן מה את\ה חושב\ת על פאקצות? שהן פאקצות היית רוצה להיות כזה? לא מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? מאושרת האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? לא האם היית רוצה שאמשיך? כן מדוע? כי זה כיף לדבר על עצמי איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? היפ הופ מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? היפ הופ רוק או פופ? פופ מטאל או רוק? מטאל מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD? סתמיות האם יש לך בקשה כלשהי? להשיג כסף עוד משהו? עוד כסף האם אתה בטוח? כן לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף? לא לא נמאס לך? לא האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? לא אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? על גלישה במקום אחר מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן? לא נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת? לא נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות? כן כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? רצוף לא הרבה האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? אין סיכוי האם את\ה חכמ\ה? כן מה הממוצע שלך? נמוך מה המקצוע האהוב עליך? לשון מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה מי המורה האהוב עליך? בליימן מי המורה השנוא עליך? נורית מהי התכונה הכי טובה שבך? פייריות האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן בי? לא מכירה מספיק אותך מה? שתשתמשי ב- / ולא ב- \ שהוא לא נכון וזה מעצבן אותי למה? כי זה לא נכון איך? המקש של האות Q מתי? תמיד האם את\ה קורא\ת ספרים? לא מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? סרטים מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? בנים מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? אבא מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? להאנס מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? לא להכין אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? סטייק לבן את מי? את החולירות למה דווקא אותו? כי הם חולירות למה דווקא למאכל זה? כי זה טעים מה הסרט האהוב עליך? הסיוט שלפני חג המולד האם יש לך טלוויזיה? כן DVD? לא מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? אתמול עם מי? ערן האם יש לך כלב\ה? לא אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? 4 חתולים האם את\ה נשוי\ה? לא אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? לא הייתי רוצה להתחתן אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? אדום אולי מה המצב רוח שלך כרגע? סביר האם את\ה אוהב אולסטאר? לא ואנס? כן פומה? לא חברות אחרות של נעליים? נייקי של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? סתם נעלי מהשוק או מהסופר האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? כן כפפות? כן כובע? לא אוזניות לחימום אוזניים? לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? לבלות מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? מי שאני עכשיו האם תעסוק\י באותם הדברים? כן מה את\ה אוהב\ת? חתולים מה את\ה שונא\ת? אבוקדו נכון שאת\ה בשוק מהשאלון? קצת האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי? כן בגלל שאני באמת משוגעת? כן אם לא אז מדוע? - האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה? חמוד אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה? קרייזי קיד בלי oO איך קוראים לך? דנה באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? מרכז האם נולדת בארץ? כן אם לא, אז איפה? - לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? רומניה, למשל מה היית עושה שם, גר או מבקר? מבקרת האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? כן האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו? לא אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת? סתם שאלות של אנשים במהלך החיים האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים? שיא השאלונים באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? 4 בבוקר באיזה שעה את\ה קמ\ה? משתנה, בין 10:30 ל- 16:30 מה התחביבים שלך? לגלוש מה סולם האהבות שלך? מה זה אומר? את מי את\ה מסמפט? הצל מחבב\ת מינוס? לא זוכרת איך קוראים לו מחבב\ת פלוס? תמי אוהב\ת? חני מת\ה? רמי שרופ\ה? איציק מתי בפעם האחרונה הלכת לים? כשהיה קולנוע פתוח האם את\ה אוהב\ת להשתזף? לא, אני נשרפת מה צבע הגוף שלך? לבן-ורוד אם יכולת, היית משנה אותו? כן מה צבע העניים שלך? תכלת אם יכולת, היית משנה אותו? כן האם האף שלך גדול? כן קטן? לא מה צורת הפה שלך? צורה של פה האם יש לך ראש גדול? כן איזה סדרות את\ה אוהב\ת? סאות'פארק מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101? אמטיוי מה השעה? 22:28 באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? אין לי מושג, אבל דיברתי עם אמא שלי בטלפון באמצע מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? בקרוב האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? אני עונה להכל פה מה המחשבות שלך? שבא לי לישון וגם בא לי סקס על מה את\ה חושב\ת עכשיו? שאני צריכה עוד לגלוש איפשהו האם את\ה חושב\ת בכללי? כל הזמן האם את\ה מאמינ\ה ברוחות? לא דרקונים? לא חייזרים? לא בסטן? הכוונה לשטן? ב ה'? לא בעצמך? כן במשפחה שלך? כן מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון? אוכלת שוקולד השחר העולה עם כפית האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה? ברור שפחות משעה האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה? לא אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת? כזה שיכול להגיע ממקום למקום בשניה לאיזה מטרות? להספיק יותר האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? לא האם את\ה מעשנ\ת? לא האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון? כן

למעלה