חדשות הפופ

danalove2

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כמה יופי בבן-אדם אחד?!

britney8

New member
שאקירה מדברת על האלבום החדש

http://2.bp.blogspot.com/_wPW7hTvRp...Cyg/crT9f4LCP30/s1600/Shakira+WAKAWAKAPNG.png הזמרת הקולומביאנית מגלה כמה פרטים על האלבום החדש שלו שנקרא "זריחת השמש", אשר יצאה למכירה בסתיו הזה. האלבום כולל סיגנונות שונים של מוסיקה כמו רוק פופ מוסיקה רומנטית ולטינית. "זה יהיה האלבום הטוב ביותר בקריירה שלי," אומרת שאקירה. שאקירה אומרת "אני נרגשת מאוד מהאלבום החדש, כי זה מזכיר לי זמנים שונים בשלבים של הקריירה שלי. זה כמו סינתזה של כל אלה 20 שנים, שאקירה אמרה כי האלבום הוא מאוד "אישי" וכן עוסק בנושאים כגון חרדה. "זה היה מאוד מעניין לעשות את האלבום הזה כבר רוצה להתחבר מחדש אל עצמי," היא אמרה. תרגום שלי

HanAn189

New member
היא מהממת ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

והבחורה שהיא מביאה לה נשיקה זאת הרקדנית שלה בהופעות
תודה!

theone24

New member
ליאונה לואיס נתבעת...

Lou Al-Chamaa (איך מתרגמים את זה?!), האקס של ליאונה לואיס, דורש ממנה 1.5 פאונד על עזרתו להפיכתה למפורסמת. השניים הכירו כאשר הם היו בני 10,כאשר הם גרו באותו רחוב במזרח לונדון. לדבריו של לו, הוא האחד שמילא את הטופס לתוכנית הטלוויזיה, THE X FACTOR, התוכנית בה ליאונה זכתה והפכה לכוכבת בין לילה. "הוא מאמין שהוא מילא תפקיד גדול בהפיכתה למפורסמת" אומר חבר של האקס, "הם היו ביחד יותר מ10 שנים, והוא האחד שדחף ודירבן אותה למלא את הפוטנציאל שבה, הוא אף האחד שמילא את הטופס לתוכנית שהפכה אותה למפורסמת". הבקשה שלו לכאורה באה אחרי שליאונה כבר הציע לו 600,000 פאונד על הבית שלהם. הוא, כאמור, סירב, ודרש עוד כסף אף על חלק מהלהיטים שלה שלדבריו הוא סידר את המפגש עם המפיקים השונים וההזדמנויות להקלטה.

candyheart

New member
הוא אשכרה חושב

שמגיע לו כסף על זה שהוא מילא את הטופס? אני בטוחה שהרבה מהאנשים שממלאים את הטפסים האלה נעזרים במשפחה ובחברים.הוא לא זה שעלה על הבמה כל שבוע ושר,רק ישב בצד ונהנה מזה שהחברה שלו מתפרסמת. אני שונאת שבני זוג לשעבר מתעלקים על זמרים למיניהם ודורשים כסף על כלום.

theone24

New member
שריל קול נלחמת במלריה!

לפי הדיווחים השונים ברשת, שריל קול נאבקת במקרה קשה של מלריה לאחר שהיא נעקצה על ידי יתוש במהלך חופשתה בטאנזניה. הכוכבת שהתה עד לא מזמן במרפאה וקיבלה טיפול המתאים למחלה. לדבריי המומחה שטיפל בה, המקרה שלה הרבה יותר קשה ממה שהוא חשב בהתחלה, והיא צפויה להפסיק לעבוד למשך חצי שנה. חבר קרוב לכוכבת מספר ששריל הייתה שעות ספורות מהמוות. "כמעט איבדנו אותה והקרב רחוק מלהסתיים,היא מאוד חלשה. זה נהיה כל כך גרוע שפשוט היא הייתה שעות ספורות מדלתו של המוות, תודה לאל שהיא אובחנה בזמן. גם עכשיו היא מזגזגת מאיבוד הכרה אחד למשנהו ובקושי יכולה לדבר". בנתיים, שריל אסרה על חברות הלהקה שבה היא חברה לבוא לבקר אותה במצב הזה וביקשה קצת פרטיות. היא לא תשתתף בתחילת העונה החדשה של הX FACTOR, והעבודה על אלבומה השני הופסקה לבנתיים.

Bleed for Me

New member
מסכנה../images/Emo201.gifהחלמה מהירה../images/Emo140.gif

באסה שהיא לא תהיה בעונה החדשה של אקס פקטור..

theone24

New member
תלוי בהחלמה שלה...

כרגע מדובר רק על ההתחלה, כל שלבי המיונים וכו". בכל זה היא לא תנכח.

למעלה