חבר חדש לפורום!

../images/Emo18.gif חבר חדש לפורום!

שלום לכולם, הרגע שכולנו ציפינו לו הגיע. לא, אריה דרעי לא חזר לכלא. אני הגעתי לחיקכם החמים. יצאתי בשאלה לפני כמה שנים ורק היום אחי המטורף טרח להודיעיני על הפורום. לאלו מכם שתוהים מיהו אחי הקטן. ובכן, מדובר בעובבי הידוע לשימצה. (כל היודע דבר על מקום המצאו מתבקש להסגירו לביה"ח הפסיכאטרי הקרוב למקום מגוריו) עכשיו ברצינות, אשמח להיות שותף פעיל בפורום מעת לעת. בברכה, ביג.

למען האמת

די הפחדת אותי על הבוקר (כן בוקר! מי קם לפני 12?) כי רק אתמול נזכרתי בסרט הזה וראיתי אותו לפני כמה שנים.. פתאום בבוקר אני רואה את הכינוי הזה בפורום לרגע חשדתי שאתה פיקציה שהמוח שלי יצר
יהיה טוב

עובבי

New member
אשר יגורתי בא.

זה מה שקורה כשמשאירים מחשב פתוח, ללא סיסמה, כשאחיך הגדול בא לבקר. נו טוב, מיילא.אין לי שום דבר נגד אחי-להפך, אני אוהב אותו מאוד. דבר מעניין הוא שאני אוהב אותו מאוד תמיד כשהוא רחוק ממני.וככל שהמרחק רב יותר האהבה אליו פורחת. אבל כנגד זה כשהוא מגיע למשכני, אני שמח לראותו ולא עוברת שעה ארוכה עד שמתפלל אני להיושב במרומים שיקחהו חזרה לירושלים. אגב כעבור שעתיים אני מוכן לקורעו כדג. טוף, זה אמור להיות שרשור ברכה. אז אח גדול-ביג לבובסקי-תהנה, עד עכשיו היו פה רק אנשים נחמדים (חבל שמצב זה הולך להשתנות.) שבס שלום........ דווודדד.

זה בדיוק מה שקרה עמי השבת האחרונה..

בתחילה שמחתי על ביאת אחי,ולבסוף הוא הטריף את נפשי... אגב עובבי, היינו מאוד שמחים לפגשך בטיש פעם...

בתור משתתף פאסיבי עד הזמן האחרון..

אני אכן מקדם בברכה את אחיו של החסיד המפורסם בצדקותו, עובבי שיחיה.. מי יתן והשתתפותך בפורומנו הקדוש תקרב ביאת גואל צדק...

דסדס

New member
שוב שלום.....

כן... אני זאת שהייתה אצלכם ביום שישי..... אני נמצאת בכל מקום! ברוך הבא איש! יש פה אנשים טובים..... אתה מוזמן להתאקלם....

למעלה