וירוס

e-magine

New member
../images/Emo18.gif וירוס

חברים מישהו שלח לי באימייל וירוס, ולא רק לי, לכמה מנהלים בתפוז. יש אומרים שהוא שולח את עצחו הלאה לכל כתובת שיש אצלי בתא הדואר, לכן אנא היזהרו. אם יש את הטקסט הזה, תשמידו מייד. Hi! How are you? I send you this file in order to have your advice See you later. Thanks תבצעו בדיקות עם אנטיוירוס, תפנו לפורום התגוננות וכו´. אני לא שלחתי היום אימייל לאף חבר מהפורום. זהירות.

IdanR

New member
ואללה...

גם אני קיבלתי את זה. ידעתי שזה לא רעיון טוב לשים את האימייל הפרטי שלי. מאז שנהייתי מנהל פורום התחלתי לקבל הודעות זבל למיניהם... דרך-אגב, באופן כללי זה לא רעיון טוב לפתוח קבצים שמצורפים לאימיילים אם הם מהסוגים הבאים: bat, com, exe, pif, vbs ועוד כמה... אם אתם לא בטוחים, תמיד יש אנטיוירוס.

e-magine

New member
עידן, אני פתחתי אימייל מיוחד רק

לעניין הפורום.אני חושב שזה רעיון טוב, מצד שני אני בהיותי מכור אחד מהאילה שיש להם הרבה חשבונות אימייל, שבהתחלה נתחו כדי לראות מי יותר טוב ואחר כך נשארו פתוחים, כי אני לא יודע איך לחסל אותם. זה מזכיר לי מאמר על מותו של האדם הוירטואלי, אשתדל להביא את זה בקרוב.

xero1

New member
גם אני קיבלתי את זה

מצורף לזה קובץdoc נכון? בהתחלה קיבלתי את זה בלי הקובץ, ואחר קיבלתי את זה עם הקובץ ועם כותברת "טבלת משוועות" (באנגלית). אני כבר עכשיו מריץ אנטי-וירוס

זיהוי השולח

זה אמנם לא משהו מיוחד, משום שאפשר לשלוח דוא"ל תחת כל שם שרוצים, אבל המניאק שלח לי 5 פעמים את הוירוס מוצמד לקבצים שונים היום. כל ההודעות מהכתובת [email protected] תחת השם Avri Maoz. האתר של הכתובת הזו כולל עמוד נאצה בלבד. אינני יודע אם זו השתלטות על אתר ישראלי או התחפשות לאתר ישראלי. אל תקבלו דוא"ל מהכתובת הזו, ובכלל - אל תקבלו קבצים שאינכם מצפים להם. אין מתנות ברשת.

e-magine

New member
נפש זה לא תמיד מניאק ../images/Emo4.gif

אני קיבלתי את זה ממנהלת פורום בתפוז, בחורה נחמדה, מעולם לא דיברתי איתה, לא התכתבתי איתה, לא כתבה כאן בפורום, ואני מאמין שלא שלחה את זה. יש טוענים שזה מתלבש לבד על כתובות שמורות בתא הדוא"ל. אם אתה חושב שזה בכוונה או שזה זיוף כתובת, לדעתי מן הראוי שתפנה למנהל האתר שלו, כדי שיבדוק את העניין.

זיהוי המניאק

המניאק הוא מי ששלח את הדוא"ל, לא זה שבשמו נשלח הדוא"ל. האתר הוא דף שיטנה בודד, ללא כל קישורים. אנסה לבדוק מיהו בעל האתר, אבל אני חושד שלא מדובר בישראלי.

e-magine

New member
נפש - אתמול ניסיתי נהיכנס ../images/Emo32.gif

לאינדקס פורומי תמיכה בעברית ולא הצלחתי. זה עוד קיים?

פרטים נוספים

מדובר בהשתלטות על אתר על ידי האקר שזהותו לא ידועה. הבעלים החוקיים של האתר הם קיבוץ עין דור, והם עושים כרגע מאמצים להחזירו לשליטתם. בינתיים, עד שיחזור, אתם יכולים להתרשם מדף השטנה בכתובת http://www.eindor.org.il שהוא, אגב, שונה מהדף של http://eindor.org.il שהוא דף סתמי.

IdanR

New member
גם לי...

וזאת כבר פעם אולי עשירית שאני מקבל את זה.

e-magine

New member
אני מקבל כל יום כמה

מוחק, מרוקן את הסל ועוד פעם מקבל. מזל שיש לי את נורטון.

למעלה