אני לא מתחזה גם לי קוראים ליהי
B B R A Y E R New member מנהל 5/10/05 #21 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאת לא המתחזה../images/Emo3.gif איזה גולש פתח כינוי זהה לכינוי של ליהי האדומה רק במקום L קטנה הוא עשה i גדולה וזה נראה אותו כינוי ועם הכינוי הזה הוא קילל...
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאת לא המתחזה../images/Emo3.gif איזה גולש פתח כינוי זהה לכינוי של ליהי האדומה רק במקום L קטנה הוא עשה i גדולה וזה נראה אותו כינוי ועם הכינוי הזה הוא קילל...
י ידידיה ויטל New member 5/10/05 #28 מגיב לכתבה.... וכנסו אם יש לך אומץ למה שלא נהיה גלויים הא?!! זה היה סקומונה של מוריאלוש להילי וידידיה, וזאת כן הייתה הילי, כאילו באריר, ברצינות, מה לא ברור, אני לא פניתי לתפוז בבקשה לרשום את הילי, אני עשיתי עוד משתמש, ונתתי אותו להילי, לשימושה הפרטי, וזאת כן הייתה הילי....
מגיב לכתבה.... וכנסו אם יש לך אומץ למה שלא נהיה גלויים הא?!! זה היה סקומונה של מוריאלוש להילי וידידיה, וזאת כן הייתה הילי, כאילו באריר, ברצינות, מה לא ברור, אני לא פניתי לתפוז בבקשה לרשום את הילי, אני עשיתי עוד משתמש, ונתתי אותו להילי, לשימושה הפרטי, וזאת כן הייתה הילי....
B B R A Y E R New member מנהל 5/10/05 #30 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifקראתי בקומונה את מה שרשמת ולהילי ילון אין איסיקיו. כנראה מישהו שהתחזה באיסיקיו להילי ילון ודיברת עם המתחזה ופתחת לו כינוי. תפוז ביררו את העיניין ואף שחקן לא כתב בתפוז מעולם.
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifקראתי בקומונה את מה שרשמת ולהילי ילון אין איסיקיו. כנראה מישהו שהתחזה באיסיקיו להילי ילון ודיברת עם המתחזה ופתחת לו כינוי. תפוז ביררו את העיניין ואף שחקן לא כתב בתפוז מעולם.
T The Phonix New member 5/10/05 #34 חוץ ממאיה קורן היא כתבה למטה (לפחות נדמה לי שזאת היא כי היא מואדמת...)