השתכרת ? תשלמי !

מיכאל1000

New member
../images/Emo18.gif השתכרת ? תשלמי !

ממממממממממ..... כנראה השתכרה ליד "חברים" טובים , חחחח.

ענברבור

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח גדול!!!!!!!

חחחחחחחחחחחח זה היה קורעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע חזק! ככה זה כשעושים אורגיה ומשתכרים נהההההההההההההה זיינו אותה!

sinbad69

New member
יום מקסים לכולם

הטוטה של גרייס זה דבר קדוש. טוטה כמו בסרטים האמריקאים האיכותיים ביותר. אז בבקשה ממך.רק שאני מדבר על הטוטה הזו עוברת בי צמרמורת. צריך לשכפל את הטוטה הזו לכל בחור בישראל.חחחח

sinbad69

New member
יום מקסים לכולם

גם לבחורות מותר לעשות חיים לא רק לגברים. כל עוד הן לא נמצאות בזוגיות.

sinbad69

New member
יום מקסים לכולם

לא ראית את הסרט אישה יפה? הסוף שם היה אופטימי. ותתפלאי גם לזונות יש רגשות . את חושבת שזה קל לשכב עם זקן בן 70 עם ריח של חרא ולמצוץ לו את הזין.רק הפחד שהזין שלו ינשור לו וישאר בפה שלך יכולה להטריף לך את הדעת.חחחח את יודעת איזה רגישות צריך בשביל זה?

ולגרייס יש את כל הרגישות שבעולם

משפט השנה : " אני רוצה לשמור על סודיות מובטחת " מאת "עאלק" סקסית 23 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סקסית 23 כנסי שנייה

ראתי אותך אתמול בערוץ הראשון ויש לי כמה הערות. 1) נראית מהמם ! כשלא רואים אותך ברור את נראית טוב. 2) ייצגת בכבוד את הזונות בארץ. 3) המשפט המהמם שלך " אני רוצה לשמור על סודיות מובטחת" הימם אותי. 4) את עילגת ובגלל זה כנראה מתפשטת בבלוג כי אין לך דברים אחרים להציע. 5) תכתבי ספר עם האווירון אלון מיזרחי בטוח ייצא לכם רב מכר. ***** אני רוצה לשמור על סודיות מובטחת ***** חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אויי כמה שאת סתומה עאלק סקסית 23

sinbad69

New member
יום מקסים לכולם

דפ"רית כותבים ככה.חחחח אני לא אשאל אותך מה הפירוש.חחח סתם אני יודע שהתכוונת לראפרית. יש בחורות שבוכות כמו סקסית 23 וזה נשמע כמו ראפ.חחחח

אני הייתי..

ודיברתי מצויין ולעיניין קצת התרגשתי...אבל לא נתנו לי לדבר ולהשתתף בדיון...וחבל כי רציתי לומר מלא... וחבל...

לפחות...

לפחות היה לי את האומץ לנסות ולהתבטא..זה שלא נתנו לי שם את חופש הביטוי זו בעיה שלהם ולא שלי...

מה כבר היית אומרת שאת סקסית?

בטח היית מתייאשת תוך חצי שניה להשתתף בדיון והיית מתחילה להתפשט להם שם, הם לא רצו לקחת את הסיכון הזה בגלל לא לא נתנו לך.

אם לא שמת לב משחק...

אבל היו המון נושאים לדבר עליהם כמו אי השויון, כי דיברו על כבוד האישה, אבל מה הם לא ציינו את זה שאם גבר היה עושה את זה וכן גברים עושים את זה גם, מעניין כשאישה מזיינת זה רע וכשגבר עושה את זה זה טוב... דבר שני הם דיברו על מקרי אונס, כאילו הבלוגים האלו נותנים לגיטימציה למקרי אונס אבל אם הם היו חכמים הם היו באים ואומרים מתוך ידע מוכח שאנס או פדופיל זו מחלה ,ולא משנה מה הוא יראה או לא יראה אנס ופדופיל תמיד יאנוס כי הוא חולה... ואתם יודעים מה חבל שלא נתנו לי להשתתף בדיון בושה וחרפה לערוץ 1..

למעלה